curació Feu clic a qualsevol preu perspectiva de curació

Informe "avançat" britànic sobre la curació del VIH prematur

Una nota de l'editor Soropositivo.Org.

El clic en el preu

Ahir, diumenge, 02 2016 d'octubre, després de despertar i prendre el meu cafè, vaig veure que la meva bústia de missatges de correu electrònic havia estat enterrats m'està preguntant si sabia res sobre la curació (s) de pacients malalts de SIDA.

KartmannConec bé aquest exponenciativa difusió de notícies, on els matins de South Park publica Eric Kartmann crea una nova forma de fer trampa a l'escola i, dotze hores més tard, l'altre costat del món El Post de Hong Kong s'anuncia, en lletres grans:

Assalts en pes súper Desenvolupat per evitar la separació de les plaques tectòniques d'Amèrica i Europa

Abans de pensar per respondre jo estava amb les meves fonts, em considero molt greu, alguns d'ells he estat seguint durant els últims deu anys i no va veure res. Algú em va ensenyar a veritablement dolorós camí que en cas de dubte, no ha d'excedir de certes línies i es va mantenir en silenci.

Però vaig navegar per la WEB brasilera i tinc la mala impressió que tinc de tant en tant, la qual cosa em sembla una responsabilitat, o un fetitxe, per obtenir un clic a qualsevol cost; i si el cost està basat en "pagar per clic" de Google, a mi això està bé, els diners que gasten i no és meu, en aquest cas, maleït. Però no és a aquest preu, sinó amb la moneda sensacionalista barata que en els mitjans impresos es diu "periodisme marró"; I em sembla que el clic a qualsevol preu no li importa si s'avalua la moneda utilitzada és el més car de tots, fins i tot si aquest cost s'ha de calcular en la pèrdua de vides humanes que, com he après recentment, cada persona és un món i quan mor pot deixar esposa, fills, néts, besnéts, potser una segona família en l'altre extrem del pont aeri (...), etc.

M'agrada donar bones notícies, però amb cada setmana que passa, tots els mesos progressa, cada estudi prometedor públic i dóna lloc a res, em torno més i més conservadora, més selectiva, perquè quan es parla de VIH, SIDA i SALUTSe li pot Determinar el destí en direccions les adreces que no es prendrien si hagués estat més prudentCom jo vaig anar ahir. Prefereixo mantenir la fiabilitat i el respecte als que vénen aquí sovint amb el cor dolorosament pesada aconseguir-me una decepció sovint descoratjar als "daurats" una pastilla i conduir cap al patiment evitable, un grup de persones que no ho fan sempre té el discerniment de pensar que, encara que existeixi, pot trigar anys i anys a estar disponibles per a més de trenta milions de persones, com aquesta imatge que es mostrarà a continuació, que té una falta d'emergència de noves teràpies que estem sota TARGA, amb les nostres càrregues virals controlades i els nostres comptes CD4 en bones o mitjanes condicions. Crec que la gent, com mostro a continuació, té prioritat estricta sobre nosaltres ... bé, podem esperar, i sens dubte seran els que estaran molt a prop del final de la línia

de recordar sempre Un nen, segons els informes, un orfe seropositiu en un orfenat prop de Chennai, a prop de Madràs, Índia abandonat per la seva família

Si algú d'un altre lloc de venir aquí i llegir això, el meu humil rep aquest missatge de debò, perquè tots som la mateixa distància de la mort

Claudio Souza

ara l'article

AnglaterraA Diumenges de diumenge informar ahir Que el VIH s'havia convertit en indetectable en la sang d'un home després de participar en l'estudi anomenat RIVER, És un estudi en un esquema de tractament intensiu desenvolupat per a prova si és possible reduir els nivells de cèl·lules infectades pel VIH en els cossos de persones recentment infectades amb el VIH. Els investigadors esperen que el tractament es pot eradicar la infecció per VIH completament.

The Sunday Times va informar que els científics britànics estan "d'una cura per a la infecció pel VIH". De fet, l'estudi encara es troba en les seves primeres etapes i no podrà descriure els participants com a "curat" fins que es du a terme un ampli seguiment. Va dir la professora Sarah Fidler, investigadora de l'Imperial College de Londres al Sunday Times que els participants de l'estudi seran seguit de cinc anys. (Nota de l'editor. Aquest estudi, per exemple, ja supera la previsió del esbombat, en aquest vídeo, una sobreproducció de cinc minuts, prometent cura per 2020.)

Sobre l'estudi RIO

L'estudi: RIVER és un acrònim de 'Investigació en l'eradicació viral dels reservoris per al VIH' *** Investigació sobre la possible erradicació de reservoris d'HIV *** - en traducció gratuïta. L'estudi està dirigit per "la Col·laboració querube " un consorci d'equips de recerca a Imperial College i King's College, Londres, Oxford University i Cambridge University, finançat per NHS Institut Nacional d'Investigació Sanitària.

L'estudi recruta a les persones que han estat infectades amb el VIH en els sis mesos anteriors: aquells que se sap que estan en "infecció primària", que en aquest cas poden tenir menys cèl·lules del cos infectades en aquest moment i, en teoria, aquest grup de persones pot ser més propici per completar l'eradicació del VIH o per aturar la teràpia antiretroviral sense provocar la represa dels nivells de càrrega viral del VIH.

Els participants de l'estudi van rebre una combinació de quatre fàrmacs antiretrovirals inclosos raltegravir, que s'inclou perquè pot reduir els nivells de sang del VIH més ràpidament que altres fàrmacs antiretrovirals. El tractament anti-retroviral agressiva es va iniciar durant la infecció primària ha mostrat ser efectiu per tal de permetre que el tractament que es va aturar per complet, sense rebot viral en aproximadament 15% de les persones en una cohort d'estudi anomenat Francès VISCONTI.

VIH-potència-ColorDesprés de setmanes 22 de tractament antiretroviral, els participants de l'estudi van ser seleccionats a l'atzar per continuar rebent teràpia antiretroviral amb el règim de quatre fàrmacs sols o rebre el règim antiretroviral més una vacuna dissenyada per millorar la resposta immune de les cèl·lules infectades amb el VIH . Els participants en el present estudi també rebrà deu dosis de vorinostat, un fàrmac que activa cèl·lules infectades pel VIH en llocs coneguts com a dipòsits ocults, on el VIH roman inactiu i per tant imperceptible al sistema immunitari.

Si el règim experimental és efectiu, el vorinostat ha de "desencadenar" el mecanisme de cèl·lules infectades amb VIH latent per produir el VIH. L'esclat del virus en la producció com a resultat directe de l'activació serà suprimit per la combinació de fàrmacs antiretrovirals altament efectius. Les cèl·lules infectades han de ser descobertes pel sistema immunològic i la vacunació hauria de millorar la capacitat del sistema immune per buscar i matar cèl·lules infectades. Aquesta estratègia, ja coneguda des de fa algun temps, com "disparar i matar"Utilitza deu aplicacions de vorinostat durant 28 dies - per a això va ser dissenyat "Rentar les cèl·lules infectades i matar-les", deixant poc o cap ADN del VIH restant al cos.

cd4ccr5_8009891971_oL'estudi està dissenyat per comprovar si l'enfocament efectivament disminueix els nivells de VIH en l'ADN de les cèl·lules humanes, o fins i tot esborreu completament la infecció. L 'estudi és mesurar els nivells d' ADN del VIH a la 40 i 42 la setmana després de l'inici del tractament, però no és una prova per veure si el tractament es pot aturar completament després de 42 setmanes.

L'estudi RIVER Targeta Visa recluta 52 persones diagnosticades amb la infecció primària del VIH. La contractació es realitza a les clíniques de Londres i Brighton.

El informat el estudi?

The Sunday Times ha informat que un participant de l'estudi no té nivells detectables de VIH després de completar el règim d'estudi.

Aquest participant continua amb teràpia antiretroviral (ART).

aquest participant No s'ha curat la infecció pel VIH en aquest moment: es requerirà un seguiment prolongat per determinar si el virus ha estat completament eradicat pel tractament experimental.

La professora Sarah Fidler, de l'Imperial College de Londres, va dir al Sunday Times: "Anem a continuar amb les proves mèdiques per als propers cinc anys i en el moment, no estem recomanant la suspensió del tractament antiretroviral, però en el futur (a cinc anys vista, reforça editor de Soropositivo.Org) en funció dels resultats de les proves potser podem explorar aquest pas".

L'estudi RIVER no hauria de tenir proves completes de tots els participants fins a Desembre 2017, tan aviat com sigui possible, perquè els resultats de l'estudi estiguin disponibles i es puguin informar a la primera meitat de 2018. En aquesta etapa els investigadors podran saber si hi ha o no l'eliminació de tots els rastres del VIH en l'ADN dels participants en el pla experimental. Però s'ha de fer la veritable prova d'un esquema d'eradicació per comprovar què passa quan es deté el tractament.

Berlin-pacient, Timothy Ray-Brown

Fins ara, l'única persona que sembla haver estat curat de la infecció pel VIH é Timoteu Ray Brown,l'anomenat "pacient de Berlín que va perdre tota prova d'infecció pel VIH després d'un trasplantament de medul·la òssia". Un estudi més recent sobre receptors de trasplantaments de medul·la òssia similars amb el VIH (per ser traduït) Identificà que les persones que tenien una càrrega viral indetectable i indetectable del VIH en l'ADN de les seves cèl·lules, no obstant, Els rebots virals experimentats després del tractament es descontinuen - de vegades després d'un llarg interval. El seguiment a llarg termini serà essencial per a qualsevol que observi el que passa amb els que deixen de rebre el tractament per determinar si el VIH ha estat eradicat del cos. [Nota de l'editor: En la meva modesta comprensió, amb més de quinze anys de lectura, traducció i estudis posteriors, pot ser necessari seguir i controlar la salut d'aquestes persones durant la resta de les seves vides per arribar, a una conclusió que es podria donar per fet en una ciència que, en segon lloc, els metges que m'han escoltat durant els últims anys 22, res són 100% fiables ...}]

Si els participants interrompre el tractament després de completar l'estudi, assumint que el règim té èxit en la declaració d'avaluació que avaluarà si de l'ADN del VIH són indetectables, serà una qüestió de discussió entre els investigadors i els participants de l'estudi i dependrà de la millor informació disponible en aquest moment sobre les conseqüències de la suspensió del tractament. En altres paraules, és massa prematur un informe o un titular parlant en un gran avanç cap a la curació i que després dir, els titulars que parlen de guarir el VIH.

Traduït literalment una qüestió d'urgència per Claudio Souza, des de l'original Informes dels mitjans de la cura 'avanç' Britànica del VIH són prematurs, escrit per Keith Alcorn i revisat per Mara Macedo

Per a aquells que vulguin arribar fins aquí i una mica més de realisme, els convido a fer clic a l'enllaç de sota i es veurà que, d'alguna manera, a dia d'avui, ja que 1996 quan es va fer la teràpia de combinació amb tres fàrmacs, un d'ells una altra proteasa inhibida, els científics diuen que, des de llavors, pràcticament poc i gairebé res ha canviat des de llavors

Reimprès dimarts va fer 04 2016 octubre

Originalment publicat simultàniament a: 03 d'octubre de 2016 per AIDSMAP (font original en anglès) i en Seropositive.Org en la seva versió portuguesa de Brasil

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: