SIDA 2016: L'anell vaginal per a la prevenció del VIH és eficaç i acceptable

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => SIDA 2016: L'anell vaginal per a la prevenció del VIH és eficaç i acceptable

D'anell vaginalLes dones van gaudir de la discreció i l'acció sobre l'anell vaginal temps

Anell vaginal de Dapivirine (Imatge: El NIAID)

Una actualització de l'anàlisi de l'adhesió l'estudi Aspire indica que consistent d'un ús de l'anell vaginal que conté dapivirina van mostrar que no hi havia 65% menys d'infeccions pel VIH, segons una presentació en la recent Conferència Internacional sobre la SIDA XXI (SIDA 2016) a Durban. a més, les dones africanes que van participar en l'estudi van dir als investigadors que els agradava el producte, es va trobar que sigui fàcil d'usar i preferible a les alternatives, com ara pastilles o gels vaginals.

[Produït en col·laboració entre la VIH i l'hepatitis a Aidsmap.com]

L'estudi ASPIRE va avaluar l'efectivitat d'un anell vaginal impregnat de la droga anti-VIH dapivirina. L'anell que és similar als dispositius utilitzats en contracepció, va ser dissenyat per ser usat dins de la vagina durant un mes; les dones poden inserir i eliminar. L'estudi va reclutar dones 2629 a Malawi, Sud-àfrica, Uganda i Zimbabwe.

Les troballes de l'estudi, publicades al febrer, van ser una mica decebedors: una reducció global de les infeccions 27%. No obstant això, aquest resultat va ser emmascarat, un major nivell d'eficàcia entre els participants de major edat de l'estudi, que pot haver tingut majors nivells d'adhesió dels participants més joves. Estratificats per edat, l'anell vaginal va tenir eficàcia zero per a les dones d'edats compreses entre 18-21, i redueix les infeccions 56% en les dones d'edats compreses entre 22 a 26, i la reducció d'infeccions en 51% entre les dones amb 27 anys o més.

vaginalring_original

A Durban, Elizabeth Brown de la Universitat de Washington va presentar una nova anàlisi en què intentaven correlacionar l'eficàcia amb diferents nivells d'adherència. Tenint en compte que les anàlisis prèvies van avaluar l'adhesió mitjançant la mesura dels nivells de dapivirina a la sang, això pot reflectir que l'anell només s'insereix el dia abans de la visita a la clínica ambulatoria. La nova anàlisi es va centrar en el nivell de drogues que quedaven en els anells que es van retornar als investigadors després d'utilitzar-los, cosa que mostra una millor indicació de l'adhesió durant tot el mes.

Abans d'usar, els anells contenen 25 mg de dapivirine. Com un anell que es va usar durant tot un mes, cal tenir medicaments 20-21 restants, qualsevol nivell per sota de la 22 mg va ser tractat com una indicació d'adherència de mitjà a alt. Un anell amb mg de 23,5 o més de fàrmac indica que no és adherent.

  • Els períodes de temps d'incompliment van representar 33% del seguiment. Com era d'esperar, no hi va haver una reducció estadísticament significativa de les infeccions pel VIH durant aquests períodes.
  • Els períodes de temps amb adherència mitjana a alta representaven el seguiment de 42%. Els anells utilitzats redueixen la taxa d'infeccions del VIH en 65%, en comparació amb el grup de control, que va rebre anells amb placebo. [Nota d'un editor: no sóc un investigador, així que no puc deixar de pensar si no hi ha una millor manera de fer aquestes proves, si, per exemple, cercar sense un grup de "control" que està sent literalment va induir subliminalment a la conducta que no adopta si no creia que tenia un "dispositiu per protegir-lo del risc de contraure el VIH. Considero que aquest procediment és poc ètic, inhumà i immoral ...]

Els investigadors també van realitzar anàlisis addicionals en un intent d'ajustar el temps real entre visites d'estudi i l'adhesió analitzada dos o tres mesos abans de la infecció pel VIH (en lloc d'un mes d'antelació). Aquestes anàlisis suggereixen que l'eficàcia de les dones amb el major grau d'adherència pot ser 75% o 92%. A més, els períodes de no adherència semblen representar una proporció menor (20%) del temps.

"A través d'anàlisis múltiples, hi ha una relació estadísticament significativa entre l'ús d'anells vaginals i la protecció contra la infecció pel VIH", van concloure els investigadors. "Aquestes anàlisis proporcionen evidències que suggereixen una relació dosi-resposta entre l'anell i la contaminació del VIH".

Importància de l'educació i les actituds associades

Un component qualitatiu de l'estudi, entrevistant als participants de 214, proporciona una visió de l'experiència de les dones que porten anells, lliurament vaginal i el seu reconeixement a les qualitats del producte. Elizabeth Montgomery i Ariane van der Straten de RTI International van presentar resultats en cartells 2.

Les dones que van ser entrevistats (ja sigui en una entrevista en profunditat, en una sèrie d'entrevistes en profunditat o en un grup d'enfocament) es van contractar als llocs d'estudi 6 de 15. La seva demografia reflecteix en gran mesura els estudis més grans: l'edat mitjana de 26, 45% es va casar i 73% havia completat l'educació secundària superior.

L'anell es considerava senzill i discret, com aquesta dona va explicar:

"M'agraden molt, perquè una vegada que es fan servir, no la sents, i ningú no pot sospitar que portes alguna cosa. M'agrada perquè res canvia de com vivim com a dones ".

Mentre que algunes dones tenien inquietuds inicials sobre l'aspecte de l'anell i els seus possibles efectes secundaris, aquests problemes es van superar generalment a través de debats en grup, assessorament i major familiaritat amb el producte. Continuar oferint aquest tipus de suport pot ser important si s'implementen els anells vaginals.

"Quan veieu l'anell per primera vegada, us sorprendrà. Vaig pensar que era massa gran i gairebé vaig deixar l'estudi per la grandària de l'anell ... durant l'educació vaig saber que l'anell es va mantenir tou, vaig trobar que usar l'anell era difícil i dolorós. Van demostrar que per inserir l'anell, només cal girar-lo fent que s'assembli a un 8, i quan ho vaig provar, era fàcil i silenciós usar-lo ".

Els investigadors van demanar a algunes dones que els comparessin amb altres formes d'anells vaginals en què es podia lliurar la prevenció del fàrmac: pastilles orals, injeccions, implants, supositoris vaginals, pel·lícules vaginals i gels vaginals. Les dones sovint són els mètodes preferits que se'ls coneixien: els anells vaginals s'havien utilitzat com a part de l'estudi ASPIRE o productes similars als anticonceptius que coneixien.

Les dones tendien a apreciar productes d'acció prolongada en comptes d'aquells que necessitaven ser recuperats diàriament o aplicats en el moment de la transacció.

"L'anell és millor que un preservatiu perquè quan ho fas, l'anell ja està dins de tu, a diferència del preservatiu que has de fer abans de cada acte sexual".

No obstant això, podria haver-hi certa ansietat sobre els efectes secundaris, la invasivitat i la manca de reversibilitat dels productes d'acció prolongada.

"Em temo ... no sé com [la injecció] serà com a dins del meu cos, no sé si va a afectar la meva salut".

Aquestes preocupacions pel que fa als anells vaginals van disminuir amb l'ensenyament i l'experiència.

S'han d'aplicar diversos productes potencials (incloent anells, gels, supositoris i pel·lícules) dins de la vagina i això es va desconnectar de la necessitat de posar i prendre constantment per a alguns participants, especialment aquells amb menys de 25 anys. Algunes dones eliminen l'anell vaginal durant la menstruació.

Les dones descriuen la negociació de l'ús d'anells vaginals amb socis masculins. Els socis, en general, van tenir una influència positiva o negativa sobre les actituds i l'ús de les dones.

"No, et vaig dir que prenguessis l'anell com un condó. Vaig dir: "Perquè no volem que utilitzem el preservatiu, aquest és el nostre preservatiu, només ho ignoren, està dins del meu cos i el cos és meu. Perquè no vol que el preservatiu pensi que aquest és el meu condó perquè no vol utilitzar un preservatiu, estic fent servir el meu preservatiu. "Mai no hem tingut cap problema i mai no hem parlat d'això.

Les dones podrien haver-se preocupat i temut que un soci pugui sentir l'anell durant el sexe.

"De vegades sou la vostra parella i l'estimula amb un dit i troba un anell, de manera que veurà una vintena de preguntes".

Montgomery va dir a AIDSMAP que alguns participants i els seus "dubtes sobre el procés de recerca poden haver contribuït a una menor adhesió. Les dones van expressar la seva preocupació per no saber si havien rebut un anell amb el component actiu [...] o anell de placebo, la eficàcia demostrada i la seguretat de l'anell desconegut i la idea de ser "buscat". Per tant, participar en un estudi controlat per placebo pot haver tingut impacte en la no-utilització de l'anell. (NE: Quin és perfectament comprensible! "Human Guinea Pigs - Al meu entendre, es converteix en un procediment costat a l'assassinat o quan el petit, la vida periclitação. A causa de que no fan proves en dones nord-americanes, alemanys o francesos? A causa de que l'Àfrica ha de pagar impostos, per descomptat)

No obstant això, moltes dones van dir que van gaudir de participar en l'estudi. Sentien que formaven part d'un "equip" i feien alguna cosa per un "bé més gran". Van estimar l'assistència sanitària i altres beneficis que l'estudi va proporcionar. Per descomptat, això podria haver influït en algunes de les respostes de les dones durant les entrevistes.

Passos següents

En estudis de profilaxi preexposició oral (PrEP), l'adhesió tendeix a ser millor en estudis oberts que en l'estudi original controlat amb placebo. El context d'aquests estudis pot abordar algunes de les preocupacions sobre el procés de recerca esmentat anteriorment; els participants no sabien que reben un producte actiu i que han demostrat ser eficaços i segurs. Els estudis estan més a prop de les condicions del món real que controlat amb placebo. En el cas de la PrEP oral, s'han demostrat nivells d'eficàcia més alts. [NE: Per tant, els estudis controlats amb placebo s'han d'abolir perquè no representen, com diu el text, "Món real"]

Davant d'aquesta col · locació, els participants de l'estudi ASPIRE ara estan convidats a inscriure's en un estudi de seguiment de l'anell vaginal amb dapivirina. Les dones que van participar en l'estudi Ring (un altre assaig aleatoritzat del mateix producte) també seran convidats a participar en un estudi obert. L'Associació Internacional per a Microbicides té l'esperança que els reguladors puguin aprovar l'anell vaginal amb dapivirina a 2018.

Traduït per Cláudio Souza de l'original a SIDA 2016: Anell vaginal per a la prevenció del VIH és eficaç i acceptable escrit per Roger Pebody. Revisat per Mara Macedo

referències

E Brown, Palanee-Philips T, M Marzinke, et al. Els nivells d'anillos de dapivirine residuals indiquen que l'anell vaginal està més adherit i està associat amb la protecció del VIH-1. 21st International AIDS Conference. Durban, juliol 18-22, 2016. Resum TUAC0105LB.

E Montgomery, A van der Straten, M Chitukuta, et al. Coneixements clau sobre acceptabilitat i ús de l'anell vaginal: resultats del component qualitatiu de la prova MTN-020 ASPIRE. 21st International AIDS Conference. Durban, juliol 18-22, 2016. Resum WEPEC265.

A van der Straten, MK Shapley-Quinn, K Reddy, et al. Preferència de formulació de profilaxi preexposició al VIH (PrEP) entre les dones que participen en el component qualitatiu de l'estudi ASPIRE (MTN-020). 21st International AIDS Conference. Durban, juliol 18-22, 2016. Resum WEPDC0203

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.
d'error: Contingut està protegit !!