Anuncis

L'amenaça de la persona VIH positiva pot donar una indemnització duplicada: el cas va ser superior a $ 50.000,00

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => L'amenaça de la persona VIH positiva pot donar una indemnització duplicada: el cas va ser superior a $ 50.000,00
Medi 2º de 2016
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

La gent sovint es discrimina en el lloc de treball

La justícia cega, fins i tot
Deu mil reals ...

No ha estat estrany a la meva vida com a persona VIH-positiva, i això s'intensifica més i més a mesura que van convertint-se en "seropositives Pública," Tinc una vaga van negar fins i tot després de conquerit (i aquest és el cas més recent, i finalment, perquè "deixat de buscar feina) i és molt més comú, sistèmica i endèmica i l'acomiadament cancerigen, que sovint ve farsa de distribució massiva per justificar les retallades en el personal (rentat de cotxes així ha demostrat la vestit (no es pot trobar millor qualificada) de "greus" els empresaris d'aquesta república està retrocedint, dia rere dia, durant algun temps, FIES, ProUni i Ciència sense fronteres són els primers efectes secundaris bateção de núvia inconscient d'un grup que diu la classe mitjana - tot és més o menys la mitjana i el final d'aquest article serà d'àudio instructiva del que és ser més o menys, però és una cosa que diria ignominiosa, que és l'acomiadament d'un covard funció riu en virtut (virtut no és la paraula, però escriure les cinc del matí s'ha seus inconvenients) d'una condició que no es transmet a través del contacte social i aquesta voluntat a la vora de la maldat! Això en una paraula adequada per classificar el inclassificable. Els meus sensors, tinc diversos d'ells escombrant Internet detectat aquest assumpte consultor legal dels quals vaig a destacar pràcticament tot el que no estaré d'acord:

Persona VIH positiva i la vista de l'operador correcte

Sense justificació, la remissió del treballador portador de VIH (persona seropositiva), o una altra malaltia greu que causa l'estigma o prejudici es presumeix discriminatòria. Amb base en els precedents 443 el Tribunal Superior de Treball, el jutge Anielly Varnier Comerio Menezes Silva, per la seva actuació en Outpost Aimorés (MG), determinat el pagament del doble del salari d'un empleat diagnosticat amb SIDA durant el període de la seva eliminació. La sentència va ser confirmada pel Tribunal Regional del Treball de 3ª Regió (MG) - cap revisió de l'apel·lació, que està pendent de judici.

He, a mi mateix, que recórrer a tots els recursos amb l'expectativa cruel que l'empleat mor abans de ser reintegrat al seu treball i que ell mateix, i, sí, els seus descendents, gaudeixen de les quantitats determinades en la compensació, com a últim acte covard vilesa per aquests pulhas contra persona VIH-positiva per aquests paràsits de la societat que es fan dir "l'avantguarda del creixement sostenible del país."

En el cas, el jutge va considerar que l'empresa, en vista de la malaltia de l'empleat i els seus reflexos en el treball com a Persona Seropositiva, va optar per acomiadar-la sense cap causa. Va reconèixer la nul·litat de la dispensació. Com s'ha assenyalat, donada la presumpció favorable a l'empleat, l'empresa tenia l'obligació de demostrar la motivació a la disciplina ordre, econòmic o financer per a la terminació - o per provar que no hi havia discriminació.

cosa complexa, dic, que només és probable que es realitzi l'adopció de procediments abominables que van expressar anteriorment en aquest mateix article, ja que no sempre és possible prescindir de personal entrenats dur, totalment integrat en una adequada màquina "oliada" sense prejudicis i és la femella que hi ha com va dir un home que exerceix influència negativa en la meva vida, però que no tenien els seus adagis i donant CTRL + C i CTRL + V en una de les seves expressions, la cua torta (confesso que l'expressió és inintel·ligible per a mi i més sensació el significat del que entenc, però sempre ho he vist en un context en el qual l'esmentada torsió era un factor complicat dels fets). El meu llibre portarà moltes d'aquestes referències ...

Ella analogia amb l'article de la Llei 1º 8029 / 95 es prohibeix l'adopció de qualsevol pràctica discriminatòria i restrictiva a l'efecte d'accés a la relació d'ocupació o manteniment. Segons el registrat pel jutge, aquesta entesa harmonitza amb les normes internacionals, en particular la Convenció de 111 1958, sobre la discriminació en matèria d'ocupació i ocupació (ratificat pel Brasil) i la Recomanació núm 200 de 2010 sobre el VIH i la SIDA i el món del treball.

Va afegir que el dret de rescissió sense causa no és absolut i ha de ser analitzada d'acord amb la dignitat humana, l'explotació laboral, la no discriminació de persones amb VIH o altres condicions i la funció social de l'empresa.

Hi va haver un temps, i jo crec que és molt clar en el moment de la "revolució industrial, aconseguit per la invenció de la màquina de vapor, que és l'origen mordaç del bloqueig marítim d'Anglaterra contra els traficants d'esclaus - Hem d'informar a la flota Anglès que interferia gots lluç de riu "esclavistes", sense prendre la molèstia de rescatar aquelles persones que recentment condemnats a l'esclavitud al Brasil (aquesta ferida oberta en la nostra història), després d'haver estat segrestat, segrestat, enganyat, segrestats de les seves llars, on van viure feliços - aquest món, quan em poso a pensar en aquestes coses és una m ... que va morir ofegada, pel gran interès era vendre la màquina de vapor .. Aquests, sí, era els intents "piadosos" Reina (vespes) són tan arrogant com per afirmar que la salut de la reina Déu ... Tornant a jutjar ...

En aquest context, el jutge entén aplicable, per analogia, l'article de 4º / Llei 9.029 1995, aclarint que la llista Article 1º aquesta regla és merament exemplar. El dispositiu dóna al treballador el dret a triar la seva reincorporació amb una compensació completa de tot el període d'absència o se'ls paga el doble de la quota per aquest mateix període.

No hi ha molt per triar, com A 2010 ONUSIDA es va fer una enquesta que va trobar la següent realitat: gairebé el 30% dels brasilers es neguen a treballar amb seropositius; Ells no saben, infeliç, poden signar la carta de la missió dels seus fills, esposos o esposes perquè el VIH és molt poc selectiva en el seu escrit de contaminació i, com em va dir un cínic, el VIH pot atribuir-se a aquesta expressió "Per a mi, qualsevol passió em diverteix."

Tenint en compte que el treballador va fer opció, en primer lloc, per a la compensació de manera inclinada, a causa de les condicions psicològiques desfavorables per tornar a la feina, així com el risc de l'empresa de tancar (en bona hora), els jutges van acceptar parcialment la demanda.

Com s'ha explicat, aquesta compensació consisteix en reparació per danys materials ocasionats per l'exempció vàlida, equivalent a la remuneració que rebrien si estigués treballant. Així, atorgat a l'empleat, dobles, salaris estrictes, estrenes, vacances amb addició de 1 / 3, FGTS i l'entrada d'aliments, des de la data d'acomiadament nul fins que la data de la sentència.

Finalment, el magistrat també va comprendre que l'empleat ha de ser compensat pels danys morals, a causa de l'acomiadament en un moment genial de xoc emocional a causa de la pròpia malaltia. Per tant, va ordenar el pagament de R $ 50 milers, tenint en compte el salari, la mida de l'empresa, la gravetat de la malaltia i el període contractual. Amb informació de l'Oficina de Premsa de la TRT-3.

procés de 0000037-58.2015.5.03.0045

Claudio Souza - seropositius de 1994

Un cas personal: Sóc un 52 anys d'edat amb fluïdesa anglès, la meva escriptura, la prova del eNEM era 880 (ho sé, no és dels millors, però és alguna cosa) que vivia a la nit i, sovint serveixen com a intèrpret; També sóc "integrador" (Em passeig ordinadors). El meu nivell d'integració permet que munti màquines d'alt rendiment el valor podria fàcilment arribar als nivells de R $ 15.000,00. No obstant això, a excepció de la situació financera extremadament difícil en què viu (I, per exemple, de 2009 31 al desembre sense rebre el benefici de la pensió (im) i se m'està sent tractat amb gran professionalisme per l'advocat Fernanda Nigro el qual milita en diversos fronts en la causa del VIH / SIDA (que he vist en GIV, que és tant com es pot veure, la base d'operacions de la mateixa), i també vaig veure la CRD (Centre de Referència de la diversitat), Un moment agraïts podria servir aquests importants mecanismes socials i incloure, en Bob Volpe aquesta oportunitat perquè ell em va presentar a Edu (Edu, ho sento, no sé el seu nom). Important recordar que jo, i el meu problema, ens van portar a la persona de la GIV Pablo Giacomini qui em va donar l'honor de tornar a crear el lloc Xarxa Nacional d'Persones que viuen amb el VIH / SIDA (Sí, sí, tinc aquest altre predicat, faig llocs web i, per què no dir-ho [?] És digne d'alguna cosa). Enmig de tot això segueixo amb els meus escassos recursos, escassos i inestables en el lloc Soropositivo.Org, és aquí on es troba ara, ja 1º agost 2000, com es pot veure aqui en la seva versió prosaica i amadoresca la història del qual sapigueu aqui. Aquest lloc té, en l'actualitat, poc més d'articles punlicado 540 i poc més de 3.800 presentada, hi ha vistes al fet que moltes d'aquestes pàgines va ajudar a acariciar l'esperança que van ser destruïts, els somnis es va esvair i m'atreveixo a dir, en les mans de un individu, un pacient de SIDA amb 22 anys Viure amb el VIH que va tenir lloc durant els darrers setze anys, que actua més com un ximple idealista (morir tan). Tornem al cas. Amb 49 anys, desesperat per aconseguir una feina, una cosa que em permetés compro les meves coses sense haver de demanar diners o el permís per a qualsevol persona em vaig posar a treballar com a empleat de telemarketing (...).

Vaig enviar full de vida a una gran empresa en el negoci (no puc dir el nom perquè em demanen i no he documentat res) i va passar per un procés de selecció que va durar quatre hores i va ser aprovat. Així que així va ser aprovat, sol·licitant mi participar, al dia següent, un nou procés de selecció, ja que el meu perfil adequat per treballar a l'empresa que era la "nineta dels seus ulls."

Vaig acceptar el repte.

Vaig passar.

Em examen mèdic, sense extracció de sang. Bàsicament avaluació física i audiometria; Vaig passar.


Em vaig tots els meus documents per al registre i la persona responsable de la programació de la formació no tenia habitacions lliures per al proper entrenament de rutina i es va comprometre a posar-se en contacte amb mi fins a dies 15.

Als disset dies que vaig ser allà.

Els estalviaré els detalls morbosos.

Rellotge del nombre romà generats digitalmentEn menys de 15 minuts tot va ser destruït, els meus documents em van ser retornats i el treball està tancat. La companyia és a prop d'una estació de metro i hi ha un gran quadre que suggereix que surti del seu full de vida allà. En aquest lloc, cada dia s'obren nous llocs de treball.

La ferida ... En 1995, un any després del diagnòstic desembeine FGTS causa de la malaltia, que, per ser dibuixat, omplert la forma alfa i s'insereix en el Codi Omega, que era, perdó per la mala paraula, un delator.

Recordo la mòmia que va operar la caixa dir alt i clar a altres empleats:

- "És un codi d'Omega aquí."

Traduït al portuguès proxeneta s'utilitza sovint per referir-se a les persones que viuen amb el VIH o la SIDA va plorar:

Tenir una persona amb SIDA AQUÍ!

Avui en dia, això no succeeix més codi genèric és aa persona en efectiu o de lluny, espero, imagini el que és.

Però per a mi, el dany està fet.

Tinc la neuropatia perifèrica i cavernós en el cerebel. Això m'obliga a caminar amb un bastó. No perquè tinc les cames "febles". La veritat és que aquests dos factors de complicació de compromís em equilibri i, en els últims dos anys ha estat la canya en l'últim bastió per aturar la meva caiguda a terra. La neuropatia perifèrica ha danyat, amb major especificitat, els membres superiors, i l'excepció del que s'ha publicat, el fou resta va entrar en un període de més de dues hores, només amb l'ús d'indicadors i el braç, movent les mans en el teclat.

Que es fa. VIH ha estat fent els seus danys i finalment estic perdent aquesta batalla.

El lloc només existeix perquè AUTOMATIC, una empresa que, entre altres iniciatives, controla el sistema WORDPRESS®, ha reconegut el valor del meu treball, que ara compta amb dos empleats més.

Mara Macedo, la meva dona

Bob Volpe, un gran amic

Si vostè és sensible a la meva feina i pot contribuir d'alguna manera, així que tinc una vida digna, perquè pugui decidir prendre un gelat sense haver d'utilitzar la targeta de crèdit d'una altra persona, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari.

Jo sé que sóc un nàufrag en una illa al mig de l'Oceà Pacífic, en una illa remota, el llançament d'una sol·licitud de SOS en una ampolla i només Déu sap on aquesta ampolla pot aconseguir.

Si tingués un salari mínim a fer, obtenir, el que faig, cor, potser plantejar escriure un altre text, gràcies, que, ja que això em portaria fins a les llàgrimes; però no de tristesa i vergonya. Però en lloc de gratitud.

persona seropositiva

Aquí hi ha més informació sobre la vida amb el VIH

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa