Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

Tinc VIH positiu. Amarilis: "en una hora tan corrent"

Imatge predeterminada
Històries Positives

La meva història és senzilla i quotidiana. Vaig estar infectat pel meu ex marit fa vuit anys. Sóc asimptomàtica i només vaig descobrir el virus a 1999.

La divisió va tenir lloc a 1992.

Sense enllaços

Amarilis

Des de llavors, mai no l'he tornat a veure, tot i que no hem tingut fills.

Sabia que ell m'havia donant voltes al voltant de 1994, però, suposo, no es va atrevir a apropar-se. Crec que va ser quan es va descobrir la seva seropositivitat.

Més tard, vaig rebre un missatge indirecte a través d’un amic que es trobava amb ell per casualitat al carrer per fer una prova del VIH.

M'agradaria que m'hagués dit abans, perquè llavors, potser m'havia estat tractant des de fa temps.

Treballo en l'àmbit de l'educació i, fa uns tres anys, vaig decidir escriure un llibre sobre prevenció de la sida, adreçat a nens de preescolar; llenguatge divertit, senzill i infantil.

Sempre posant-me a la posició de la companyia. Persona VIH positiva

Vaig investigar, llegir, estudiar molt sobre el tema i vaig escriure la història sempre pensant que sóc VIH positiu, només era un exercici mental ... .. jo ja no ho sabia ...

Vaig tenir la màxima cura per escriure, per no deixar cap mena d '"interpretació errònia", una idea de prejudici o discriminació, sempre valorant la solidaritat i la ciutadania. El llibre va ser revisat i aprovat pedagògicament i, per aquell moment, vaig fer una cirurgia senzilla. Va ser llavors quan van descobrir la meva serologia, per ironia del destí.

La meva feina havia aparegut a la meva vida per preparar-me per a la meva pròpia realitat com a persona que sóc, seropositito

Sembla que la meva feina havia aparegut a la meva vida per preparar-me per a la meva pròpia realitat.

Després de la meva separació, les meves relacions sexuals sempre eren segures.

Però, tiri! - Què tan difícil!

Vaig conèixer fa poc temps un rostre negatiu ... i boooom!

Passió immediatament, i jo ho sabia: sabia qui vindria una manera o altra en aquest moment per dir que sóc VIH positiu

Passió immediata, una bogeria, un desig bo per veure, estar junts, tocar, escoltar, a totes aquestes coses.

La relació s'estava escalfant fins a arribar a "una hora d’explicació".

El meu món es va esfondrar de nou com quan vaig descobrir el virus. Va ser la meva primera passió post-VIH.

En aquell moment, va acceptar, va dir que no hi havia cap problema, i que tota la balela, però a mesura que passaven els dies, la distància entre nosaltres es feia més gran, fins que ja no parlàvem.

Maleïda sensació de rebuig.

I estic aquí, viu, gràcies a Déu, un any després del descobriment, viure el millor que puc. Asimptomàtic, mantinc rigorosament el meu tractament i treballo molt dur per implementar projectes que he començat, alguns pedagògics, d'altres de la meva vida personal.

Amaryllis

Intentant-me arribar a temps

Per molt que trieu, no puc situar els fets amb precisió, en temps i espai.

Recordo que a 2003, potser 2004 estava en un dia laboral a Santos i volia burlar-la.

Bé, vaig posar un parell de curts, estava a Santos, una coneguda ciutat a la costa de la ciutat de São Paulo.

Només volia burlar-la.

La idea era simple, era tota:

- "Mentre esteu treballant, escolteu aquest mar? Sí, estic a la platja ". Només has d’ondegar, llavors comença a parlar amb ella, com a bons amics aquest text permetia ...

I el seu germà va respondre, amb males notícies.

Vam tornar a Sao Paulo i la idea era que tornés a navegar a navegar, però jo seguia sent el monstre del llac i no ho vaig poder manejar i quan vaig tenir la força suficient per anar a veure-la vaig trucar al seu germà i, per desgràcia, ella havia marxat.

L’error mèdic és inacceptable quan sóc VIH positiu

De totes maneres, pel que encara recordo, potser no em va agradar quan ho vaig veure així.

El que m’espanta és que pogués veure que tenia una “doble visió durant gairebé un any i, Déu sap, va viatjar, guiant, per parlar amb un metge, un camí maleït que davant d’una imatge així, no recordava ...

Per què no va demanar una maleïda ressonància magnètica?

El que la va matar va ser un limfoma no Hodkins

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

13 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Quant dura una persona infectada pel VIH per començar a transmetre el virus? · Seropositiu.Org 10/12/2018 at 06:57

[...] El que realment volen saber és quan poden relacionar-se sexualment amb els seus companys fins que siguin capaços de transmetre el virus ... Això és perquè no poden explicar per què tenen,

I aquí tenim aquesta resposta
El meu missatge de Nadal a tots els usuaris de Soropositivo.Org i la nostra pàgina de fans - Soropositivo.Org 14/12/2018 at 12:20

[...] Per què tinc pocs amics. i veieu, prefereixo que sigui així. He estat treballant amb aquest bloc ja que abans existia aquest concepte de "bloc". Vaig tenir un lloc web. I va ser "Pàgina d'inici seropositiu". La mera pretensió de tenir la meva pàgina aquí [...]

I aquí tenim aquesta resposta
1 2 3

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!
%d Bloggers com aquest: