Tinc VIH positiu

Tinc VIH positiu. Amarilis: "en una hora tan corrent"

En aquest moment, per dir que tinc VIH positiu, per Amarilis, In Memorian

Abans de llegir, volia dir-vos dos "esdeveniments" cronològicament connectats i alguna cosa molt important sobre el que llegiràs ara. Aquest text d'Amarilis encara existeix perquè ho vaig llegir en un altre lloc que ja no existeix perquè era, de fet, una empresa comercial.

I aquesta aventura va acabar fent aigua i enfonsament, no com un diumenge al matí per recaptar fons per això.

Penseu en això, necessito donacions. Però tornem al punt ...

Vells temps. Estava gravant una festa al "Club de París" ja tancat i gairebé oblidat i, crec, encara no sabia que sóc VIH positiu

Vaig llegir el text i vaig decidir tornar a publicar-lo, però per a això he trobat en contacte amb Amarilis, un codinme que ha tret per si mateix i mai diré què és el seu veritable nom.

Em va escriure de nou permetent tornar a publicar.

Sóc seropositiu, va dir.

I ja havia acabat, fa molt de temps, perquè ens vam fer amics i encara vivia a Piracicaba.

I us explicaré els motius pels quals van haver de deixar Sampa.

I vam canviar el telèfon i trucar quan podíem.

Estic VIH positiu és la frase que pot acabar amb una relació

I així vaig descobrir que tenia un gest d'amor i dignitat tan gran, que encara no he vist el mateix:

Va donar al marit, coneixent la naturalesa dels "homes", la llibertat de fer el que desitgi, fora de la casa (...) mentre es cuidés i usés un condó.

Bé, aquest gran bàrbar no va poder fer això i pots llegir la història amb una millor visió del que tindries sense aquesta informació.


Seropositiu. Necessita ajuda d'Org

Queda't amb Amaryllis, és la gran estrella d'aquesta història

La meva història és simple i comú. Jo estava infectat pel meu ex-marit durant vuit anys. Jo sóc asimptomàtica i només va descobrir el virus a 1999.

La separació va ocórrer en 1992.

Sense enllaços

Amarilis

Des de llavors, mai no l'he vist, tot i que no hem tingut fills.

Sabia que m'ha rodat al voltant de 1994, però, suposo, no s'atrevia a acostar-se. Crec que va ser quan vau descobrir la vostra seropositivitat.

Més tard, vaig rebre l'ullet indirecte, a través d'un amic que el va conèixer per casualitat al carrer, així que vaig prendre una prova de VIH.

M'agradaria que m'havia dit abans, perquè llavors jo podria estar tractant-durant més temps.

El treball en l'educació i, fa tres anys, vaig decidir escriure un llibre sobre la prevenció de la SIDA, als nens en edat preescolar; ,, Llenguatge infantil senzilla lúdic.

Sempre posant-me en la posició del portador. Persona VIH positiva

Vaig investigar, llegir, estudiar molt sobre el tema i escriure la història sempre pensant que sóc seropositiu, era només un exercici mental ... Ja ho era i no ho sabia ...

Vaig prendre el major de les cures i tota l'escriptura de no deixar cap "mala interpretació", la idea de prejudici o discriminació, sempre valorant la solidaritat i la ciutadania. El llibre està pedagògicament revisat i aprovat, i en aquest moment, vaig fer una cirurgia simple. Va ser descobert quan el meu serologia, irònicament.

El meu treball havia aparegut a la meva vida per preparar-me per la meva pròpia realitat com la persona que sóc, seropositito

Sembla que el meu treball havia aparegut en la meva vida que em preparo per la meva pròpia realitat.

Després de la meva separació, les meves relacions sexuals són sempre segurs.

Però, ¡tira! Què tan difícil?

Vaig conèixer, fa poc temps, una cara negativa ... i boooom!

Passió instantània, i ho sabia: sabia que d'una manera o d'una altra arribaria al moment de dir-me que sóc VIH positiu

Passió immediata, una bogeria, un desig de veure, estar junts, tocar, escoltar, a totes aquestes coses.

La relació es va escalfar fins que va arribar a "una hora tan difícil d'explicar".

El meu món es va esfondrar de nou quan vaig descobrir com el virus. Va ser el meu primer amor, després del VIH.

En aquest moment, ell va estar d'acord, va dir que no hi havia problema, i tota aquesta merda, però amb el pas dels dies, la distància entre nosaltres era cada vegada més, fins que no parlem més.

Drogues sentiment de rebuig.

I jo sóc aquí, viu, gràcies a Déu, un any després del descobriment, vivint el millor possible. Tractament asimptomàtic, i mantenir estrictament la meva feina molt p / implementar projectes que s'han iniciat, algunes educatiu, una mica de la meva vida personal.

Amarilis

Intentant-me arribar a temps

No importa quant triï, no puc situar els fets amb precisió, en el temps i l'espai.

Recordo que a 2003, tal vegada 2004 era un dia laboral a Santos i volia provar-la.

Bé, vaig fer un parell de pantalons curts, jo era a Santos, una coneguda ciutat a la costa de la Ciutat de São Paulo.

Jo només volia provocar-la.

La idea era simple, això és tot:

- "Mentre estàs allà, treballa, escolta aquest mar? Sí, estic a la platja ". Acaba d'estar, llavors comença a parlar amb ella, com a bons amics que aquest text va permetre ...

I el seu germà li respongué, amb males notícies.

Vam tornar a Sao Paulo i la idea era que torni a vela, però seguia sent el mosntro llac i no es va adonar de tot això, i quan rivce prou força per anar a veure-la, em va cridar al seu germà i per desgràcia, Està trencat.

L'error mèdic és inacceptable quan sóc VIH positiu

De totes maneres, del que encara recordo, potser no m'agradava quan ho veia així.

El que em va espantar és que vaig poder saber que ella era "visió doble fa gairebé un any i, Déu sap com, en el qual viatjava, el que porta a parlar om un metge, maledicció Patso que davant un quadre d'aquests, no recordava ....

Per què no va demanar una RM maldita?

El que la va matar va ser un limfoma que no tenia els cabells

etiquetes:

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

13 Comentaris

  1. Estava casada ... em vaig trobar amb pessoalmentee va obrir la seva relació, dient, vostè pot sentir-se atret per algú i que desitja viure alguna cosa amb aquesta persona. Visca! Però l'ús d'un condó. No va usar, es va permetre que la malaltia progressava sobre el seu cos per 9 anys, en va tots els seus esforços en el manteniment d'una excel·lent adherència a la teràpia amb medicaments, higiene personal i alimentària, així com pantalles en totes les finestres per mantenir els mosquits, vectors possibles la malaltia, va ser atacat per un limfoma no Hodgkin i després de 15 dies d'angoixa i agonia, Déu li va atorgar el merescut reposuso, ella Tiha anys 43 i això va ser fa anys els 9. Jo no m'he reservar-se la pèrdua d'aquest amic

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: