23.4 C
São Paulo
14, desembre, 2019

Reactiu va donar !!! I ara? Calma ... Hi ha molt per fer!

Imatge predeterminada
La càrrega viral

Va donar Reactiu??? Lamentablement si. Però aquest no és el final de la vida. Hi ha molt per fet el Sr.

Sé que és un bar. En realitat, és puto obtenir aquest resultat i es troba VIH positiu, potser ja malalt de SIDA ... Però això no és una sentència de mort, o m'hauria mort vint-anys i vostè sap que sóc aquí! Sí, em vaig enfrontar als prejudicis, la interfície d'usuari anomenada "ferralla persona amb SIDA", va haver d'anar a viure en dues cases de suport i es va menjar el pa que el diable va pastar. Però vaig començar de nou des de zero i disset anys, gairebé, vaig començar aquest lloc i estava segura. No moriré tan aviat. I tenia 30 anys quan em van diagnosticar. Avui en dia, tinc 53. I pensar que em van donar sis mesos de vida ...

reactiu va donar
Vostè serà capaç de portar una vida normal. Estimar i ser estimat. Algunes coses murarão i la seva vida. Vostè sabrà del cert el que és realment el seu amic i que "t'estimo" M'encanta!

Per a vostè i els seus metges saben com lluitar contra la infecció per VIH de la millor manera, cal realitzar anàlisis de sang periòdicament. Això l'ajudarà a vigilar de prop la seva salut i qualsevol possible dany que el VIH o els medicaments que estigui prenent pot causar. Si se'ls dóna reactiu, a més de les anàlisis de sang comuns, com hemograma complet i el panell de metabolisme basal (Chem-pantalla o CS, en anglès) que haurà de fer dues proves més que ajuden a mesurar la progressió de la malaltia del VIH (una nota: Es diu, ja, que ja no morem de la sida i que "sens dubte serà la generació que veurà la cura de la SIDA", espero que això succeeixi, però entre gener de 2000 i desembre de 2010 onze mil joves ) va morir com a conseqüència de complicacions relacionades amb la SIDA)

Injecció de sang

Comptar les cèl·lules CD4: com la malaltia del VIH progressa, el recompte de cèl·lules CD4 disminueix a un recompte normal de cèl·lules 500-1500 en un mil·límetre cúbic de sang (una caiguda més o menys) a prop de zero. Quan el recompte de cèl·lules cau per sota de 200, hi ha un major risc d'infeccions oportunistes i quan el compte cau per sota 50, els riscos augmenten dramàticament. Recordeu, el moment en què va donar regant i com va arribar a això pot dependre de moltes variables, com les persones que es posen a prova amb regularitat i, tot i així, estan perplexos sobre el resultat "reactiu"; o pot ser una persona que va venir "caient per taules a qui un metge va tenir la brillant idea s'aconsella fer una prova de recompte de càrrega viral.

Una puntuació alta cèl·lules CD4 és bo, i un rang mitjà és dolent. El recompte CD4 és també una de les proves més importants per esbrinar quan iniciar el tractament per al VIH.

Vaig arribar a llegir en un d'aquests "papers" que quan el recompte arriba al 500, va ser el "principi de la fi". Als mitjans de comunicació que no guarden i no aprofundir en aquesta condició no pot estar parlant M3r% 4 a esquerra i dreta sobre una cosa que no saps, això em sembla una idea raonable. als meus amics i periodistes amics, la meva sincera disculpa, però això no és una qüestió de "orgull professional" com molts tracten de dir, però, afortunadament, no cal tenir un títol en periodisme per ser capaç d'escriure i utilitzar el que es el dret més preuat en una democràcia (només per saber ... que segueixen vivint en una democràcia malgrat el cop?).

Reactiu va donar! Quins canvis?

El fet que hagueu descobert els reactius del VIH no és la fi del món; però cal tenir present que la seva vida ha canviat. El consum d'alcohol, encara que alguns, diuen els metges "no hi ha problema", el meu metge diu: Sí que ho fa! I ella va explicar el que:

El fetge és un òrgan important del nostre cos i que no realitza menys de vuit funcions diferents i, a diferència dels ronyons, de manera que no hi ha "diasile". Una vegada que el fetge s'ha compromès a un cert nivell, Inda és capaç de recuperar-se; i no obstant això, també hi ha persones que l'utilitzen per comunicar-Anglès "punt de no retorn " és a dir, en traducció lliure, el punt on no hi ha devolucions. I jo, com a ésser humà, estimo la vida, no els agrada la idea de complicar el funcionament d'un òrgan tan important. Aquesta mateixa setmana, on va celebrar que tenim, per a la ràpida 2017 la integració de la medicina dolutegravir en el nostre "arsenal" de les drogues, amb un descompte del 75%, ja estic una notícia frustrant que tracta de tenir una taxa estat percebut tractament abandonament dolutegravir inusual a causa d'efectes adversos. Vostè pot preguntar, "¿I què?"

Per tant, és que tot el problema sembla, encara està en estudi, el dolutegravir combinat amb abacavir tenen una complicació pel fet que tots dos es processen i es descompon en el fetge, i amb més detall, a través de la mateixa fetge. Em necessites dir res més sobre la teràpia antiretroviral, begudes alcohòliques i el fetge?

No ho crec. Aquest tipus d'interacció de fàrmacs respecte fetge passa "N "diferents maneres i és millor començar a aprendre sobre la resistència creuada aquíCom que vostè ha de saber, i no ha d'ignorar o fins i tot oblidar que tenim moltes drogues, potser vint, però quan s'ha de deixar a un, a causa dels efectes secundaris "insuportable" (insuportable és la situació que es mostra a la imatge següent) no es crema un "cartutx".

Així va ser en 80 dècada del segle passat i en poc més de la primera meitat de la dècada de 90. I així com hi ha causant bacils de tuberculosi, que són simplement resistents a tots els fàrmacs i hi ha una gonorrea resistent a la immensa majoria dels antibiòtics, no és impossible que el VIH també "evolucionar" a un estatus similar. Cal que cada persona estableix els ulls en és imatge i pensar en ella com una "cosa del passat que es deuen, al benestar propi i pel bé de l'espècie humana en el seu conjunt, tenir cura de nosaltres mateixos. Estic a ART hi ha alguna cosa a voltant de deu, dotze anys i hi ha uns mesos 18 hi va haver un augment d'un nou component en el règim terapèutic i me'n vaig anar a viure cada dia amb un prendre medicaments antiretrovirals per dia. Tingueu això al cap quan es pren cada medicament desagradable o inconvenient en un moment donat. recordant que és per evitar convertir-se en una rèplica viva d'aquesta imatge i recordar que va ser vostè, com jo, que van decidir i van acordar córrer tots els riscos (hi ha per descomptat excepcions a aquesta regla, amb les víctimes de violació, per exemple, o els que ja van néixer amb VIH, i que ha de suportar les conseqüències de les seves accions ...
Així va ser en 80 dècada del segle passat i en poc més de la primera meitat de la dècada de 90. I així com hi ha causant bacils de tuberculosi, que són simplement resistents a tots els fàrmacs i hi ha una gonorrea resistent a la immensa majoria dels antibiòtics, no és impossible que el VIH també "evolucionar" a un estatus similar. Cal que cada persona estableix els ulls en la imatge i és pensar en ella com una "cosa del passat que es deuen, al benestar propi i pel bé de l'espècie humana en el seu conjunt, tenir cura de nosaltres mateixos. Estic en algun lloc al voltant d'ART ha deu, dotze anys i hi ha al voltant de 18 mesos hi va haver un augment d'un nou component en el règim terapèutic i me'n vaig anar a viure cada dia amb un prendre medicaments antiretrovirals per dia. Mantingui aquesta imatge al seu cap quan es pren tots els medicaments desagradable o inconvenient en un moment donat. recordant que és per evitar convertir-se en una rèplica viva d'aquesta imatge i recordar que va ser vostè, com jo, que van decidir i van acordar córrer tots els riscos (hi ha per descomptat excepcions a aquesta regla, amb les víctimes de violació, per exemple, o els que ja van néixer amb VIH, i que ha de suportar les conseqüències de les seves accions ...

En certs règims de tractament s'acaba el desenvolupament de resistència a més de dos o tres fàrmacs i si vivim de llarg i arribar als setanta anys, hem de tenir cura de nosaltres mateixos molt bé!

Conti Càrrega Viral Una prova coneguda com el recompte de càrrega viral, o el recompte d'ARN del VIH, mesura la quantitat de VIH en una gota de sang. Si només una petita quantitat de virus està present (per exemple, menys de còpies 50-200 depenent de la prova), llavors la prova no pot detectar el virus. Això és el que significa quan el resultat d'una càrrega viral comptar cap enrere com "indetectable". Això no vol dir que no hi ha virus present, però la quantitat és tan petita que les proves no es pot mesurar.

[Nota de l'editor: Molts pastors (en realitat pocavergonyes) que utilitzen el resultat d'una prova de càrrega viral, que mostra indetectable com "a prova de cura" perquè gran que el diable és el Senyor ", i quan la persona per si, ha tingut la seva complicada de salut perquè moriran ... Llavors les preguntes fidels al pastor sobre la mort d'un curades i les rèpliques de fluència, sense salt:

"Era un Homi *** *** POCA FE"

Sí, senyor, tenia poca fe, però va passar l'escriptura a la seva església, si la dona tenia joies, els donava a la seva església i tot el que podies establir, perquè això és el que ets, un agraciador, pels ulls, també desitjava i acabava de posar les mans també i, com un sant de la llar no realitza miracles, el genoll, la seva excel·lència tractada al sirià-libanès! (I.e.

A mesura que progressa la malaltia del VIH, la càrrega viral tendeix a augmentar el recompte de manera que algú comença amb un recompte baix de càrrega viral (5 dir, còpies de virus per mil·lilitre 000, que pot arribar a ser una simple blip viral) Es pot elevar-se a un nivell molt alt recompte de càrrega viral (diguem diversos centenars de milers o fins i tot més d'un milió de còpies del virus per mil·lilitre de sang). Tot i la càrrega viral no s'utilitza sovint per saber quan és el moment d'iniciar la teràpia antiretroviral, això és una prova molt important per a les persones en tractament. Quan s'utilitzen medicaments per al VIH, l'objectiu principal és fer que la càrrega viral no es pugui detectar. Si el tractament no és capaç de fer-ho, o si la càrrega viral es torna a detectar quan s'utilitzen les teràpies, és possible que hàgiu de canviar el tractament.

Exàmens de rutina

En general, el seu metge li demanarà una sèrie de proves de sang de rutina cada tres o quatre mesos (encara que poden ser més o menys freqüents depenent del grau d'avanç de la seva malaltia del VIH i els medicaments que està prenent). En general, els resultats d'aquestes proves resulten en formes complicades que la llista dels resultats de moltes proves junts.
Si bé això no succeeix, llegiu aquí el text Comprendre una millor malaltia. (Aquest enllaç s'obre en una altra pestanya del vostre navegador)
Un amic, un lluitador de tota la vida, em va dir fa uns mesos. Vaig plorar:

Renata Cholbi. Activista dels drets humans en la lluita contra la SIDA
Renata Cholbi - Tant nomini nullum parell Elogium

Qualsevol cosa, mira'm a ZAP 55 11 997 080 203

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!
Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.
Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

3 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Gisele Silva 28/02/2018 at 06:52:37

Hola!
M'agradaria inscriure's aquí que m'ha agradat el lloc i també ho he après.
Gràcies per la iniciativa, fins i tot enmig de dificultats.

I aquí tenim aquesta resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 28/02/2018 at 21:46:10

Agraeixo a Gisele la seva deferència. He passat per moments de gran dificultat en el camp de la salut i en el camp material. I és per això, per la dificultat en el camp material, que he posat aquí aquesta imatge. Tanmateix, tingueu en compte que no deixaré de funcionar, per atendre Whats App. Continuaré. Però si la persona que llegeix aquí, en aquest moment, pot fer-ho, és capaç de fer-ho i vol fer-ho, si us plau, qualsevol ajuda, qualsevol calor serà bona i es rebrà amb la mateixa gratitud

Necessitem ajuda material

I aquí tenim aquesta resposta
Cláudio de Souza 20/05/2018 at 20:02:33

Gràcies, Gisele. Moltes gràcies. I, estar segur ... està enmig de moltes necessitats i no sé com vaig a continuar amb això. WordPress em va donar l'allotjament, des de 20a5 a 2018, i va renovar, gràcies a Déu, a 2021. Em sento aquest reconeixement pel meu treball. Seria impossible continuar amb això. L'anualitat de WordPress al pla Businees, que és el que necessito, és de $ 300,00. Imagineu, hauria de pagar, si no hi hagués renovació, el maig de 27. Amb el dòlar "orbitant" el $ 4,00, no tindria. No tinc res al banc.

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: