Anuncis

Als Països Baixos, els metges van trobar una taxa d'abandonaments gran del que s'esperava amb la combinació d'abacavir / dolutegravir

Et trobes Iniciació => SIDA i la pobresa => Als Països Baixos, els metges van trobar una taxa d'abandonaments gran del que s'esperava amb la combinació d'abacavir / dolutegravir
SIDA i la pobresa
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

tivicay-SPL-gràfic-03Gairebé una de cada set persones en una població holandesa VIH-positiu interromp el tractament amb dolutegravir inhibidor de la integrasa del VIH a causa dels efectes secundaris, van informar els investigadors als Països Baixos en l'edició en línia de SIDA. Aproximadament 14% dels pacients suspèn el tractament amb el medicament causa de problemes de tolerabilitat, molt superior a la taxa observada en els assaigs clínics. Dolutegravir va causar el doble de la teràpia d'abandonaments quan es pren en combinació amb abacavir, però els efectes secundaris que van conduir a un canvi en el tractament no es van associar amb abacavir.

"A la vida d'una clínica" real "DGH [dolutegravir] utilitzant la tècnica [la teràpia antiretroviral], es va observar que, en general, la DG V va ser molt ben tolerat per la majoria dels pacients, però no hi havia interrupcions en una taxa molt més gran que el reportat en els assajos aleatoritzat i controlat clínica ", comenten els autors.

vDolutegravir es recomana per al tractament de primera línia contra el VIH. El producte està disponible en una tauleta combinada amb abacavir i lamivudina Triumeq () I com una tauleta amb 50mg sola dosi de la droga Tivicay (DGH). Dolutegravir està aprovat per al tractament de persones amb VIH que mai han pres abans del tractament (a antiretroviral ingenu) i els que van rebre altres tractaments abans del tractament (amb experiència).

En els assaigs clínics, dolutegravir tenia un potent efecte anti-VIH i ha demostrat ser segura i tolerable, amb una taxa d'abandonament 48 setmanes no més que el 2 3%.

No obstant això, Països Baixos metge va observar que una proporció significativament més gran dels pacients a aquesta teràpia es va aturar DGH de la taxa observada en els assaigs clínics. Per tant va dur a terme un estudi per determinar la freqüència de sincronització, i les raons per l'abandonament dels tractaments que contenen dolutegravir

La població de l'estudi va consistir en persones 556 a Leiden i Amsterdam que van iniciar la teràpia entre dolutegravir 2014 i 2016. L'edat mitjana dels anys 48 66% eren homes que tenen sexe amb homes (HSH).

Al voltant d'una cinquena part dels pacients eren ingenus a la teràpia antiretroviral (mai han estat sotmeses a qualsevol forma de teràpia antiretroviral). La píndola combinada Triumeq es prescriu per 57% dels pacients en tot, 64% estaven prenent dolutegravir en combinació amb abacavir.

Un total de 85 15 persones (%) va acabar abandonant els règims de tractament que contenen dolutegravir. En pacients 76 (14%) es van reportar efectes secundaris intolerables com una raó per l'abandonament. Terápicas aquests pacients van abandonar modulacions de tractament i la mitjana de dies després de l'inici 73º; 95% deixar de fumar dins d'un any després de començar el seu règim amb dolutegravir

Les raons més comuns per les que no tolerarà l'ús de dolutegravir eren insomni i trastorns del son (6%), trastorns gastrointestinals (4%) i símptomes neuropsiquiàtrics com ara l'ansietat i la depressió i la psicosi (4%). En gairebé tots els casos, aquests efectes secundaris desapareixen tan aviat com el règim que conté dolutegravir es va suspendre. No hi va haver casos de fracàs virològic.

Els pacients eren dues vegades més propenses a interrompre el seu tractament quan estaven prenent dolutegravir en combinació amb abacavir (RRA = 1,92%; IC del 95%, 1,09 3,38-; p = 0,01).

"Creiem que pot haver-hi una interacció entre fàrmacs, el que porta a un augment de la interrupció del tractament, escriuen els autors, afegint que els dos fàrmacs es metabolitzen mitjançant el mateix fetge ruta. Ells assenyalen que "la interacció aparent entre la DG V i abacavir mediada per aquesta via de degradació comú no sembla que s'han estudiat."

Per contra, tenint dolutegravir en combinació amb un inhibidor de la proteasa es va associar amb un menor risc d'abandonament del tractament (RRA = 0,20, 95% CI, 0,05 0,86-; p = 0,03).

Els autors que es necessiten més estudis per determinar la taxa d'abandonament del tractament dolutegravir causa de efectes secundaris.

Traducció de Claudio Souza Original en anglès Els metges als Països Baixos en compte més alta que la taxa d'interrupció del tractament dolutegravir esperada escrit per Michael Carter Published: October 13 2016. revisat per Mara Macedo

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Revisió 1

Reactiu va donar !!! I ara? Calma ... Hi ha molt per fer i que no van rebre una sentència de mort Soropositivo.Org - Hi ha vida amb el VIH 19 19Àmerica / Sao_Paulo Octubre 19America / Sao_Paulo 2016 a 10: 46

[...] 18 d'octubre de 2016 a 17 d'octubre de 2016 // Els metges a Holanda van observar taxa de ... [...]

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: