La diversitat àmplia en la recerca d'una vacuna contra el VIH en 2016. I hi ha més en 2017

Lluita contra el VIH
Potser podeu veure aquesta imatge i preguntar-vos per què. La gran veritat és el que es narra en aquest text, que esmenta, de manera adequada, una “carrera d’armes”. Està passant una guerra als nostres cossos, un dia a la vegada, que no s’atura ni tan sols mentre dormim. Gràcies per la vostra atenció en aquest lloc relativament aïllat i irrellevant. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Investigació sobre l’efectivitat de les vacunes contra El VIH en els humans estan a prop del seu inici; i n’hi ha d’altres que podran aparèixer el 2017!

vacuna contra el VIH és en el camp de la investigació actual en 2016, probablement el seu període més fèrtil i diverses, abundants i prolífics en aquests dies, 2016 anys, la recerca de la vacuna contra el virus de la immunodeficiència humana en II Recerca per a la Prevenció de la conferència (HIVR4P) com es deia a Chicago la setmana passada. Una gran proporció de presentacions es va dedicar a la multiplicitat dels diferents enfocaments que els científics utilitzen per fer una vacuna fiable i eficaç. A l'obertura del ple, Geòrgia Tomaras La Universitat de Duke, Carolina del Nord, EUA, va donar una visió general del camp. Va ser un llarg camí per desenvolupar vacunes amb eficàcia, encara que fos parcial: la primera prova de qualsevol tipus de vacuna va ser el 1987 i la primera gran prova d'eficàcia - fracassat - era el 2003. Però la vacuna RV144, que va mostrar en 2009 eficàcia limitada, reduint les infeccions per 31% dels subjectes, va injectar un nou estat d'ànim al camp. Això no era inferior perquè el seu efecte Sembla per dur a terme una resposta immune inesperada al VIH.

Durant la Conferència Internacional de Barcelona SIDA (SIDA 2016) celebrat a Durban el juliol, es va dir que un estudi pilot, HVTN100, d'una vacuna de tipus RV144 adaptada per a la soca predominant a Sud-àfrica presentat evidència d'una resposta immune fort a la presència de VIH. Això va significar que s'havia complert l'objectiu inicial, complint els criteris per avançar cap a un estudi més ampli per verificar aquesta efectivitat en més persones, això començarà novembre de 2016 - el primer estudi d'eficàcia durant set anys, sempre que HVTN 505 que es va iniciar al juliol 2009. (Nota del traductor: Has de tenir esperança, però també hem d'actuar amb precaució Una informació esglaonada pot prendre centenars, fins i tot milers de persones a un destí no desitjat.).

Com les respostes immunes sempre ens sorprenen!

Hi ha una vacuna que sorprèn i investigadors molt sorprès, i, en canvi, es va trobar que la resposta immune que es veu en HVTN100 presentar un tipus de resposta no es va observar en RV144. En aquest estudi, els anticossos del tipus anomenat immunoglobulina G (IgG) semblaven guàrdies, encara que no fan la feina per atacar el VIH o cèl·lules infectades, però curiosament, l'estimulació d'anticossos que no neutralitzen el VIH, però indueix el sistema de muntar un atac immune generalitzada sobre el VIH.

Anticossos
Aquestes xifres en formats “Y” representen, en aquesta imatge, els anticossos. Intenta imaginar que aquesta imatge esfèrica representa un virus. Aquests "Y" avancen "cap al virus i tenen, als seus extrems, una forma determinada, creada específicament per a aquest" invasor ". El que passa o passaria en el cas del VIH és que, tard o d’hora, el nostre cos hauria produït els anticossos “neutralitzadors” en gran mesura, que serien capaços de “aferrar-se al virus” específicament a l’extrem proteic conegut com a. CD4 (i aquesta proteïna és la “clau perquè el virus obri la porta i entri a la cèl·lula” i, quan es formin aquests anticossos, bloquejarien totes les “claus” del virus i no podrien envair les cèl·lules. A partir d’aquest moment, entenc que Hi hauria d’haver la destrucció del virus per part d’un altre agent que encara no sé anomenar, perquè preguntaré al meu infectòleg al febrer. El cas és que aquests anticossos arriben “tard” i el virus ja “ha evolucionat cap a una resistència a aquests anticossos. Aquestes línies generals és el que podria passar amb el meu organisme, però, tinc un 100% d’adherència a la medicació i he estat indetectable durant almenys deu anys. Si teniu VIH i no ho sabeu, JA HO ES QUE PASSA EN EL SEU COS I CADA DIA QUE PASSA, AMB UN RITIM QUE PODEU VARIR DE LA PERSONA A LA PERSONA I EL SEU SISTEMA IMMUN, ES DESTRARÀ COMPLETAMENT AIX IS NO ESTÀ BON ... ja que podria produir una malaltia oportunista (i oblideu que una bogeria esbojarrada que s’escampa, dient que una persona amb sida podria morir “víctima d’una grip simple” - Feu clic malalties oportunistes i aprendre una mica més (l'enllaç s'obre en una altra pestanya)

Un segon tipus d'anticòs, del tipus d'immunoglobulina A (IgA), va resultar inútil i decididament eventualment es convertirà en un factor correlacionat amb un augment de la taxa d'infecció. Nota de l'editor: En definitiva, va treballar contra nosaltres "lliurant", com diuen els carrers i els endins vida, "L'or per als bandits".

Ara els investigadors han descobert un subtipus IgG anomenat IgG3 que millora encara més la immunitat, reaccionant contra dues parts específiques de dues "puntes" de la proteïna "sobre viral". Aquest tipus de resposta No s'ha vist en RV144 però no es va observar en HVTN 100 - i això és un senyal molt positiu.

"Nota del traductor: viral sobre és l'embolcall o càpsula externa de la càpside, el virus present. La seva composició es basa principalment glicoproteïnes i fosfolípids, que es deriven de les estructures de les cèl·lules hoste com ara membrana plasmàtica i orgànuls. Retallada està establint un taló d'aquesta embolcall viral. Feu clic a la imatge per obtenir més informació
"Nota del traductor: viral sobre és l'embolcall o càpsula externa de la càpside, el virus present. La seva composició es basa principalment glicoproteïnes i fosfolípids, que es deriven de les estructures de les cèl·lules hoste com ara membrana plasmàtica i orgànuls. Retallada està establint un taló d'aquesta embolcall viral. Feu clic a la imatge per obtenir més informació

Tanmateix, quan els subjectes de recerca amb RV144 van ser revacunats, se'ls va donar una dosi de la vacuna.

per realitzar observacions i estudis de fins a sis anys, reaccions IgG3 va començar a aparèixer. Amb això es va narrar en el present document i la vacuna contra el citomegalovirus (CMV) (vegeu més endavant) vol dir que una vacuna eficaç contra el VIH implicaria l'aparició de la immunitat contra el VIH, en la infància, que es podria reforçar amb una altra dosi durant l'adolescència.

Tomaras, l'investigador, va destacar la complexitat del tipus de resposta immune multidimensional que els investigadors pretenen induir. Hi ha tres espectres de resposta immune, la resposta d'anticossos, la resposta cel · lular i la resposta innata i en cada cas aquestes respostes poden variar segons tipusPer forçar i per formulari relacionando à abrangência destas respostas; a vacina teria necessidade de treballar contra a maioria das diferentes cepas do HIV).

"Vector, Primària i Amplificantes"

hsh3Hi ha un gran nombre d’opcions per als fabricants de vacunes. RV144 i estudis posteriors demostren que una vacuna contra el VIH pot funcionar millor si s’aplica com a dos tipus de xabec (Nota del traductor: Jab és, a la caixa, un art que pràcticament s’oblida a causa dels espectacles actuals de brutalitats i monstruositats dins d’una "Octagon".), Un "primari (Jab)", Generalment compost per gens del VIH incorporats a la càpsida"una espècie d'un altre sobre virus”, Seguit d’un“ engrandidor ”(el Ganxo), generalment format per proteïnes del VIH“ nues ”i inofensives. Si en voleu saber més, mireu el vídeo a YouTube: Fonaments de la caixa (s'obre en una altra pestanya); i si li agradaria veure com em va mentalitzar, per un dia, la nostra anticossos MH que acabi amb aquest virus, inverteixi 5 minuts de la seva vida i vegeu l'anticòs aquí dalt L'enllaç s'obre en una altra pestanya. (I.e.

Fins ara s'han aplicat en algunes dosis de tres a quatre dosis al llarg d'un any, tot i que es veu clarament que seria millor trobar una vacuna que sigui efectiva en un nombre menor de dosis.

La companyia farmacèutica Janssen, filial de Johnson & Johnson, té un ambiciós programa de recerca per desenvolupar una vacuna primer impuls que pot actuar contra una gran varietat de soques de VIH. L'empresa Hanneke Schuitermaker va dir a la conferència que Janssen aplicaria dues o més dosis d'una vacuna principal d'un antigen osàic "(Nota del traductor: no hi ha res sobre l'entrada OSAIC: l'enquesta - antigen osaic - no coincideix amb els resultats) que consisteix en seqüències de gens d'una gran varietat de diferents soques de VIH en una càpsula viral (generalment un adenovirus similar al refredat comú) i segueix amb dues dosis d'amplificació que contenen proteïnes de càpside. Fins ara el seu millor esquema de vacunes ha produït una reducció de 94% en infeccions víriques en un estudi amb micos i 66% de sis atacs virals.

Va haver-hi i hi ha, fins ara, per l'empresa representada en aquesta imatge de cap de cap tipus, que "em porti" per mostrar això. Només crec que seria bo per mostrar que aquest "fer alguna cosa per nosaltres."
No hi ha hagut, fins a aquest moment, per part de l'empresa representada en aquesta imatge cap tipus, que "em va portar" a exposar aquesta imatge. Ho vaig fer només perquè vaig creure que seria bo demostrar que esteu “fent alguna cosa per nosaltres”.

Janssen té un estudi anomenat ENFOCAMENT (una altra finestra de traducció automàtica) (Enfocament), set esquemes de vacuna diferents duent a terme en voluntaris 400 als Estats Units, Rwanda, Uganda, Sud-àfrica i Tailàndia. I hi ha també altres dues proves anomenats transversal i ASCENT amb voluntaris 348 en total, la comparació de dos espectres diferents de ceps virals de VIH. Aquests són estudis pilot i, com amb HVTN100 si hi ha bones respostes immunes al final de l'enfocament d'estudi d'aquest any i mitjan 2017 d'aproximació i de travessia, les decisions sobre quin d'aquests estudis seran preses podria generar una vacuna amb estudiar, en quin cas, quina. (NE)

"L'ensenyament del cos per produir anticossos"

Aquest és un Infographic el cos humà. Fer una ullada a això, pot ser interessant

cos humà

L'estratègia vector-> primària-> e-> amplificadors no és universal. Algunes vacunes "primàries" amb ADN exposat al VIH, que seria més fàcil i més econòmic que una vacuna vectorial, el repte seria aquell en què les cèl·lules. Altres vacunes farien el pla d'impuls / impuls que podria representar una estratègia totalment efectiva.

Un dels principals problemes dels anticossos és que tot i que el cos els produeix, en molts casos, anticossos altament adaptats i inusuals, que s’anomenen "neutralitzadors en gran mesura" i eliminen els virus que infecten les persones i

És, com se sol dir, "una espècie molt rara"
És, segons diuen, "una espècie molt rara"

Per tant, es pot utilitzar com una mena de "arma d'alta tecnologia", com "PrEP a llarg termini", aplicat mitjançant infusió), un cop al cos els desenvolupés la immunitat, les diverses soques del VIH, en unes setmanes, i seria com intentar mantenir-se endavant en una cursa d’armes que el VIH generalment ha guanyat des que va començar. , a mitjan 1996, l'aplicació de la teràpia antiretroviral - ART - .

Dennis Burton, de l'Institut Scripps a La Jolla, Califòrnia, i Stephen Kent de la Universitat de Melbourne, tant parlar en presentacions per separat en el desenvolupament de les versions mVIH immunogènica ais que impliquen l'exposició més estricta de les proteïnes que imiten el que realment “veu” el sistema immune davant d’una infecció. Aquests últims anys només han estat possibles, utilitzant tècniques de manipulació de microorganismes per obtenir la proteïna gp120 de la superfície (viral) per a plegar-se en parells i triplets de proteïnes anomenades "dimers i trimers", cosa que són els receptors de la superfície de VIH que té el sistema immune "Mira"En lloc d'utilitzar la càpside proteïna desplegada del VIH.

Els investigadors van induir anticossos àmpliament neutralitzants respostes utilitzant aquestes tècniques, però els anticossos han mostrat una tendència a reaccionar contra frustrant "punts equivocat" de l'embolcall de proteïna, la càpsidei connecteu-vos a "forats" per protegir molècules de glucosa que envolten la proteïna en lloc d'evolucionar directament per unir-se a la pròpia proteïna. Però aconseguir que les cèl·lules que produeixin anticossos àmpliament neutralizantes a totes les soques del VIH, com ara una resposta a una vacuna, ja és un avanç.

Una altra estratègia és avançar en la cursa d’armes i fer una vacuna que ‘imita’, abans del sistema immune, les accions dels virus adaptats vistos a la infecció crònica, Induint d'aquesta manera el cos per produir anticossos àmpliament neutralitzants sense la provisió de la infecció per VIH.

tempo_Christopher Parks de la Iniciativa Internacional contra la Sida contra la SIDA (IAVI) va introduir programes per desenvolupar partícules semblants al VIH que serien com a “vectors vius” que s’estendrien de cèl·lula en cèl·lula i generarien el que apareixeria, al sistema immune, com infecció per VIH en curs. Fins ara, han utilitzat un virus benigne anomenat VSV (virus de l’estomatitis vesicular) com a protecció del seu vector viu. Els estudis realitzats en micos només han demostrat un "retard curt" en la infecció pel VIH i, no obstant això, hi ha una correlació entre la resposta poca d'anticossos i la infecció molt ràpida.

Però estan intentant desenvolupar virus i partícules "més vigoroses", inclòs un, recobert de la proteïna del VIH

Els micos rhesus. Aquest punt de vista molt loquaç que mostra la mare i el nen ho considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. El que cau, per exemple, el SIV simiesc virus de la SIDA a aquests micos, de vegades per via rectal ... Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Obtenir l'infern si eren necessaris
Micos de Rhesus. Aquesta imatge, la visió molt parlant que mostra la mare i el fill, considero que és inhumà absurd tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Insereixen, per exemple, el virus de la sida Simia SIV en aquests micos, de vegades per via rectal ... Sé que cal fer investigacions, però hi ha d’haver altres maneres. He vist que els conills s’utilitzen per provar cosmètics femenins i masculins en condicions completament absurdes i, agradi o no, estic visceralment en contra d’estudis amb animals. Trobeu una altra manera. Simplement feu clic sobre això enllaç si creieu que teniu un "esperit fort", demaneu-vos que calgués

ella mateixa i un sobre cobert, amb una càpside del virus de l'èbola. Com que aquests no són realment virus, probablement siguin inofensius, encara que clarament i clarament, els estudis de bioseguretat hauran de realitzar-se.

La vacuna que ningú esperava i sorprès!

Encara que la majoria dels investigadors des s'han centrat en augmentar els anticossos RV144, que ha de prevenir la infecció en el primer lloc; almenys una vacuna convencional basada en un vector del virus CMV que té com a objectiu produir una forta resposta de les cèl·lules immunes, que no necessàriament deixar d'aturar la infecció del VIH, però que el contingui o fins i tot posar-lo en remissió permanent.

Això es basa en la vacuna CMV - S'obre en una altra pestanya - produït per Louis Picker a Oregon, EUA, que causat gran expectació fa tres anys, quan semblava que es va curar completament, el 55% d’un grup de micos van ser objecte de la cirurgia. La CMV és un altre vector “viu” que imita la propagació d’una veritable infecció pel VIH. Els micos van desenvolupar infeccions en ser infectats amb SIV, l'equivalent simià del VIH, però van respondre durament a la presència de la infecció i al pic de la càrrega viral d'aquests micos eren molt baixos i, finalment, el virus va desaparèixer per complet. Picker va dir que ara han reproduït els mateixos resultats en molts altres micos. A més, l'efecte sembla bastant persistent; quan es re-exposats a noves infeccions per SIV en períodes de 2 a 6 anys després de la seva infecció inicial i 3 7 d'anys després de la vacunació, 80% dels micos que originalment oferia una bona resposta encara estaven protegits del SIV a través de part vaginal i 56 % per via rectal.

Podeu ignorar tota la secció verda. És una explicació meva sobre algunes “polítiques editorials que classificaria com si fos poca cosa“acrobàcia ”.

Faig un apart aquí: Observeu que tots aquests exàmens parlen durant períodes d'almenys 6 anys. Això ja trenca la "promesa" de AmFar una cura per 2020!

És temerari (amb perdó per la mala paraula) llançar-se a qualsevol tipus de sexe sense protecció, creure que “la cura aviat apareixerà” i, amb això, compartir “equip” per tornar a injectar el consum de drogues. Crec que l’ideal és no consumir drogues, amb aquest i altres "Excepcions" correlacionat i, mentrestant, si vas a utilitzar medicaments inyectables, si us plau !!!!! No compartau agulles i xeringues.

Les persones que vénen a aquest lloc, sé el que escolto i llegeixo cada dia per persones que, per un motiu o un altre i, en general, la majoria són persones d'ambdós sexes i amb una una àmplia gamma de "visions sexuals", en gran desesperació perquè no saben si poden o no creure que els seus "no reactius" són reals i altres dubtes i, en particular, aquells que es descobreixen que són portadors, alguns ja afectats per malalties oportunistes en situacions diverses vegades definitives (provar-se, ignorar un problema no resol el problema i, al contrari, només tendeix a empitjorar) ...

La vacuna basada en el CMV no funciona produint anticossos: estimula les cèl·lules que maten les cèl·lules infectades, per la qual cosa “ensorra” les infeccions en curs, a diferència d’altres, que impedeixen la infecció. Quan l'equip de Parker va analitzar els resultats, van trobar un tipus de resposta immune completament nova. Les cèl·lules infectades normalment mostren les taques de proteïnes víriques que contenen a la seva superfície, com a senyals de soca. El "aixecament". (nota del traductor: l'original és "flagpoles", sembla que és una expressió idiomàtica i la millor resposta que vaig rebre va ser del traductor de Google que va respondre amb "pals". Vaig decidir "hissar"), amb el que sembla passar. cel·la, que vola una "bandera" i mostra la identitat de l'invasor o l'agressor). Que consisteix en un enorme reconeixement de proteïnes variables estrangeres, anomenades MHC 1a o MHC 2 (MHC significa classe de histocompatibilitat). Aquests clàssicament serveixen com una advertència a les cèl·lules CD4 enviar "reforços" amb el propòsit de matar les cèl·lules compromeses, així com un sistema d'alerta primerenca compost per proteïnes que atrauen les cèl·lules CD8 per matar el virus en les cèl·lules infectades directament.

La vacuna, que està fent ús CMV vector com a respostes produïdes classe 2 MHC, i també va plantejar un tipus completament diferent de la resposta immune a les molècules MHC classe E. Aquests alerten el sistema immunitari innat i les cèl·lules naturals d'assassí (NK és a Cèl·lula del sistema immunitari que actua com un agent de l’estat que explora sistemàticament cada cèl·lula del cos per trobar cèl·lules problemàtiques o potencialment perilloses, com les que poden sorgir com a pòlip a l’intestí, que després podrien conduir a càncer - i matar-les. o ordenar-los que se suïcidi en un apoptosi (s’obre en una altra pestanya). Aquesta resposta mai s'ha vist fins avui, ni en una vacuna ni, per estrany, en una infecció per CMV natural.

dos gens

SIDA, VIH
Representació gràfica d'una infecció viral en curs

El que van trobar els investigadors va ser que, afortunadament, la soca CMV utilitzada per fer el vector li faltava dos gens crucials. Va ser només quan es van excloure els dos gens que CMV va estimular la resposta amb MHC-E. A més, tot i que les respostes de MHC varien de la d’un animal en comparació amb un altre animal, hi va haver algunes respostes als gens específics del SIV en tots els animals, el que es vol d’un “vacuna d’ampli espectre ”. Nota del traductor: el text original es refereix a la vacuna de pinzell ampli, i l'expressió de pinzell ample és pràcticament intransductible, probablement una expressió idiomàtica la millor definició del qual sigui: molt general i sense molts detalls, que en traducció gratuïta seria "molt generalitzada i sense gaires detalls ”. Em vaig trobar obligat a interpretar i, per a una millor comprensió, pensar en un ciutadà dels Estats Units que estava aprenent a parlar portuguès i va ser cridat a "participar en una vaca ...")

L'equip de Parker està tractant de desenvolupar vacunes amb rang de CMV humà. CMV humà té gens que són anàlegs als dos gens que falten en el CMV que infecta els micos rhesus i la gran pregunta és si el vector humà produirà la mateixa resposta immune, amb tal acció efectiva. Un estudi d'escalat de dosi està programada i mirar d'obtenir, amb el CMV en qualitat d'un vector i s'espera que produeixi una resposta més convencional de les respostes amb MHC-1a i 2, i si aquest intent és la voluntat èxit a cercar mitjançant l'estimulació d'una resposta d'un MHC-I.

"Cursa d'armes"

Avui en dia, al virus, som com aquest (...)
Avui dia, en relació amb el virus, som més o menys així (...)
I això seria "el noi".
I això seria "el tipus". (…)

Segueix sent un problema important: la vacuna només funcionava de manera constant al voltant del 55% dels micos, i fins ara no hi ha manera de saber quins micos tindran aquesta resposta i quins no. Va dir Louis Picker AIDSMAP.COM que la diferència probablement es deu a la forma en què CMV genera una resposta immune ràpida i si és capaç d'aturar SIV / HIV abans que la infecció esdevingui sistèmica i s'estengui per tot el cos. El que determina la taxa de resposta encara és desconeguda, però pot significar que la vacuna carregada per CMV, que hauria de combinar-se amb una vacuna d'anticossos per obtenir una resposta amb millor eficàcia. Igual que amb altres vacunes, la diferència entre l'èxit i el fracàs és si la resposta immunitària pot romandre un pas més enllà del VIH la carrera d'armaments entre el virus i l'organisme humà.

Traduït de l'original, la diversitat enorme en la investigació actual vacuna contra el VIH publicat originalment per Gus Cairns el mes d'octubre de 23 a 2016 Aidsmap Claudio Souza

Revisat per Claudio Souza (si hi ha errors d'ortografia o d'ortografia, considereu la meva dislèxia acompanyada d'una neuropatia perifèrica molt llarga ... i feu-me saber en això Claudio Souza - Tingueu en compte que el vostre client de correu electrònic ja crearà un missatge amb l'assumpte. Mantingueu aquest tema, ja que tinc una regla específica al meu client de correu electrònic i iao permet reproduir un so i una advertència visual. D’aquesta manera podré resoldre “la cosa” tan aviat com sigui possible. Gràcies)

Un vídeo molt interessant per a aquells interessats en els seus propis organismes. A la base de la meva supervivència i, també en relació amb Mara, està el coneixement que tenim del nostre cos i una observació constant i diària del comportament dels nostres cossos (...)

Referències

Aquest és només un breu resum d'algunes de les presentacions sobre el desenvolupament d'una vacuna a la conferència HIVR4P. Es poden explorar molts estudis més previsualitzant el resum del llibre aqui, dos webcasts aqui, cartells aqui.

Tomaras G. Informació general sobre la resposta immune humoral i cel·lular a la vacunació contra el VIH. Sessió d'explicació plenària. Conferència per a la investigació sobre la prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, 01 / 02, 2016 Sessió plenària de presentació. Veure els Filis d'aquí.

En Schuitermaker H. cap a una vacuna contra el VIH: (pre) clínica-avaluació de règims de reforç utilitzant Ad26 i MVA amb antígens de mosaic i proteïnes solubles Gp140 ... Sessió d'explicació al plenari. Conferència d'investigació per a la prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, presentació plenària SY01.03, 2016. veure els Filis d'aquí.

Burton D. Progrés basat en els anticossos neutralizantes de la vacuna contra el VIH. Conferència sobre la prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, presentació plenària a 03.01, 2016. Veure els Filis d'aquí.

Parcs C et al. Protecció contra la infecció rectal SHIV induïda per la vacunació mucosa amb una quimioteràpia VSV-HIV autoritzada per la replicació que mostra Env Envers al sistema immunitari. Conferència per a la investigació sobre la prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, presentació al simposi SY01.02, 2016. Veure la transmissió per Internet aquí.

Picker L. Desenvolupament d'una vacuna basada en l'acció del citomegalovirus com a vehicle de lliurament orgànic. Conferència sobre la investigació sobre la prevenció del VIH, Chicago, presentació del simposi SY06.03, 2016.Veure els Filis d'aquí.

Una mica més per la vostra lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: