SIDA Publicacions sexe Sexe oral i fets Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Virus del papil·loma humà

La diversitat àmplia en la recerca d'una vacuna contra el VIH en 2016. I hi ha més en 2017

Lluita contra el VIH
Pot veure aquesta imatge i preguntar-se per què. La gran veritat és el que es narra en aquest text, que esmenta, amb tota raó, una "carrera d'armament". En el nostre cos s'està capturant, un dia a la vegada, una guerra que no s'atura fins i tot mentre dormim. Gràcies per la vostra atenció en aquest lloc relativament aïllat i irrelevant! Eur-lex.europa.eu eur-lex.europa.eu

La investigació sobre l'eficàcia de les vacunes contra el VIH en els éssers humans és pròxima a la seva creació; i hi ha altres que poden emergir a 2017!

vacuna contra el VIH és en el camp de la investigació actual en 2016, probablement el seu període més fèrtil i diverses, abundants i prolífics en aquests dies, 2016 anys, la recerca de la vacuna contra el virus de la immunodeficiència humana en II Recerca per a la Prevenció de la conferència (HIVR4P) com es deia a Chicago la setmana passada. Una gran proporció de presentacions es va dedicar a la multiplicitat dels diferents enfocaments que els científics utilitzen per fer una vacuna fiable i eficaç. A l'obertura del ple, Geòrgia Tomaras La Universitat de Duke, Carolina del Nord, EUA, va donar una visió general del camp. Va ser un llarg camí per al desenvolupament efectiu, fins i tot parcial, de vacunes: la primera prova de qualsevol espècie de vacuna va ser en 1987 i la primera prova d'eficàcia principal: fracassat - Era 2003. Però la vacuna RV144, que va mostrar en 2009 eficàcia limitada, reduint les infeccions per 31% dels subjectes, va injectar un nou estat d'ànim al camp. Això no era inferior perquè el seu efecte Sembla per dur a terme una resposta immune inesperada al VIH.

Durant la Conferència Internacional de la SIDA (SIDA 2016) celebrada a Durban al juliol, es va realitzar un estudi pilot, HVTN100, d'una vacuna Type-RV144 adaptada per a la soca predominant a Sud-àfrica. presentat evidència d'una resposta immune fort a la presència de VIH. Això va significar que s'havia complert l'objectiu inicial, complint els criteris per avançar cap a un estudi més ampli per verificar aquesta efectivitat en més persones, això començarà novembre de 2016 - el primer estudi d'eficàcia durant set anys, sempre que HVTN 505 que es va iniciar al juliol 2009. (Nota del traductor: Has de tenir esperança, però també hem d'actuar amb precaució Una informació esglaonada pot prendre centenars, fins i tot milers de persones a un destí no desitjat.).

Com les respostes immunes sempre ens sorprenen!

Hi ha una vacuna que sorprèn i investigadors molt sorprès, i, en canvi, es va trobar que la resposta immune que es veu en HVTN100 presentar un tipus de resposta no es va observar en RV144. En aquest estudi, els anticossos del tipus anomenat immunoglobulina G (IgG) semblaven guàrdies, encara que no fan la feina per atacar el VIH o cèl·lules infectades, però curiosament, l'estimulació d'anticossos que no neutralitzen el VIH, però indueix el sistema de muntar un atac immune generalitzada sobre el VIH.

Anticossos
Aquestes xifres formes "I" representen, en aquesta imatge, els anticossos. Intenta imaginar que aquesta imatge esfèrica representa un virus. Aquests avanç "I" "cap al virus i tenen, en els seus extrems una forma particular, creat específicament per a aquest" invasor ". El que passa, o que va ocórrer en el cas del VIH, és que els anticossos tard o d'hora, el nostre cos s'haurà produït "àmpliament neutralitzants", el que seria capaç de "pegar-se al virus", específicament l'extrem proteïna coneguda com CD4 (i és la proteïna és la "clau per al virus d'obrir la porta i entrar a la cèl·lula," i quan formem aquests anticossos podria bloquejar totes les "claus" del virus i el mateix seria incapaç d'envair les cèl·lules. des d'aquest punt entenc que no ha de ser la destrucció de virus per un altre agent que no puc nomenar, però, a causa de demanar-li a la meva malaltia infecciosa al febrer. el punt és que aquests anticossos arriben "tard" i el virus ja "van evolucionar en una forma de resistència aquests anticossos. en general, això és el podria succeir que el meu cos. Però estic 100% d'adherència a la medicació i estic indetectable durant almenys deu anys. Si vostè està portant (a) del VIH i no ho saben, que ja està succeint en el seu cos i el cada dia que passa amb un ritme que pot la gent varien per PERSONA i el seu sistema immune completament destruïda això no és gens bo ... podria produir una malaltia oportunista (i oblidar que idea boja que s'estén al voltant, dient que una persona amb SIDA pot morir "víctima d'una simple grip" - Feu clic malalties oportunistes i aprendre una mica més (l'enllaç s'obre en una altra pestanya)

Un segon tipus d'anticòs, del tipus d'immunoglobulina A (IgA), va resultar inútil i decididament eventualment es convertirà en un factor correlacionat amb un augment de la taxa d'infecció. Nota de l'editor: En resum, es va treballar en contra de nosaltres, "el lliurament", com es diu en els carrers i en la vida, "l'or dels dolents."

Ara, els investigadors han descobert un subtipus d'IgG anomenat IgG3 que millora encara més la immunitat en reaccionar contra dues parts específiques de dos "consells" de la proteïna "sobre vírica". Aquest tipus de resposta No s'ha vist en RV144 però no es va observar en HVTN 100 - i això és un senyal molt positiu.

"Nota del traductor: viral sobre és l'embolcall o càpsula externa de la càpside, el virus present. La seva composició es basa principalment glicoproteïnes i fosfolípids, que es deriven de les estructures de les cèl·lules hoste com ara membrana plasmàtica i orgànuls. Retallada està establint un taló d'aquesta embolcall viral. Feu clic a la imatge per obtenir més informació
"Nota del traductor: viral sobre és l'embolcall o càpsula externa de la càpside, el virus present. La seva composició es basa principalment glicoproteïnes i fosfolípids, que es deriven de les estructures de les cèl·lules hoste com ara membrana plasmàtica i orgànuls. Retallada està establint un taló d'aquesta embolcall viral. Feu clic a la imatge per obtenir més informació

Tanmateix, quan els subjectes de recerca amb RV144 van ser revacunats, se'ls va donar una dosi de la vacuna.

per realitzar observacions i estudis de fins a sis anys, reaccions IgG3 va començar a aparèixer. Amb això es va narrar en el present document i la vacuna contra el citomegalovirus (CMV) (vegeu més endavant) vol dir que una vacuna eficaç contra el VIH implicaria l'aparició de la immunitat contra el VIH, en la infància, que es podria reforçar amb una altra dosi durant l'adolescència.

Tomaras, l'investigador, va destacar la complexitat del tipus de resposta immune multidimensional que els investigadors pretenen induir. Hi ha tres espectres de resposta immune, la resposta d'anticossos, la resposta cel · lular i la resposta innata i en cada cas aquestes respostes poden variar segons tipusPer forçar i per formulari relacionat amb l'abast d'aquestes respostes; vacuna hauria de treballar en contra dels més diferents soques de VIH).

"Vector, Primària i Amplificantes"

hsh3Hi ha una gran quantitat d'opcions que es presenten abans que els fabricants de vacunes. El RV144 i estudis posteriors han demostrat que una vacuna contra el VIH podria funcionar millor si s'aplica com dos tipus de vacuna (Nota del traductor: Jab està a la caixa, un art gairebé oblidat a causa de les brutalitats i monstruositats actual mostra dins d'una "gàbia."), una "primària (Jab)"En general, consisteixen en gens del VIH incorporats a la càpside"una espècie d'un altre sobre virusSeguit per un "enlarger" (el ganxo), generalment format per proteïnes "nues" i inofensives del VIH. Si vols obtenir més informació, mira el vídeo a YouTube: Fonaments de la caixa (s'obre en una altra pestanya); i si li agradaria veure com em va mentalitzar, per un dia, la nostra anticossos MH que acabi amb aquest virus, inverteixi 5 minuts de la seva vida i vegeu l'anticòs aquí dalt L'enllaç s'obre en una altra pestanya. (I.e.

Fins ara s'han aplicat en algunes dosis de tres a quatre dosis al llarg d'un any, tot i que es veu clarament que seria millor trobar una vacuna que sigui efectiva en un nombre menor de dosis.

La companyia farmacèutica Janssen, filial de Johnson & Johnson, té un ambiciós programa de recerca per desenvolupar una vacuna primer impuls que pot actuar contra una gran varietat de soques de VIH. L'empresa Hanneke Schuitermaker va dir a la conferència que Janssen aplicaria dues o més dosis d'una vacuna principal d'un antigen osàic "(Nota del traductor: no hi ha res sobre l'entrada OSAIC: Recerca - antigen osaic - no coincideix amb els resultats) que consisteix en seqüències de gens d'una gran varietat de diferents soques de VIH en una càpsula viral (generalment un adenovirus similar al refredat comú) i segueix amb dues dosis d'amplificació que contenen proteïnes de càpside. Fins ara el seu millor esquema de vacunes ha produït una reducció de 94% en infeccions víriques en un estudi amb micos i 66% de sis atacs virals.

Va haver-hi i hi ha, fins ara, per l'empresa representada en aquesta imatge de cap de cap tipus, que "em porti" per mostrar això. Només crec que seria bo per mostrar que aquest "fer alguna cosa per nosaltres."
Va haver-hi i hi ha, fins ara, per l'empresa representada en aquesta imatge de cap de cap tipus, que "em porti" per mostrar això. Només crec que seria bo per mostrar que aquest "fer alguna cosa per nosaltres."
Janssen té un estudi anomenat ENFOCAMENT (una altra finestra de traducció automàtica) (Enfocament), set esquemes de vacuna diferents duent a terme en voluntaris 400 als Estats Units, Rwanda, Uganda, Sud-àfrica i Tailàndia. I hi ha també altres dues proves anomenats transversal i ASCENT amb voluntaris 348 en total, la comparació de dos espectres diferents de ceps virals de VIH. Aquests són estudis pilot i, com amb HVTN100 si hi ha bones respostes immunes al final de l'enfocament d'estudi d'aquest any i mitjan 2017 d'aproximació i de travessia, les decisions sobre quin d'aquests estudis seran preses podria generar una vacuna amb estudiar, en quin cas, quina. (NE)

"L'ensenyament del cos per produir anticossos"

Aquest és un Infographic el cos humà. Fer una ullada a això, pot ser interessant

cos humà

L'estratègia vector-> primària-> e-> amplificadors no és universal. Algunes vacunes "primàries" amb ADN exposat al VIH, que seria més fàcil i més econòmic que una vacuna vectorial, el repte seria aquell en què les cèl·lules. Altres vacunes farien el pla d'impuls / impuls que podria representar una estratègia totalment efectiva.

Un problema important amb anticossos és que encara que el cos a produir, en molts casos, molt adaptada i anticossos inusuals, que es diuen "àmpliament neutralitzants" i eliminar els virus que infecten persones i

És, com se sol dir, "una espècie molt rara"
És, com se sol dir, "una espècie molt rara"

Per tant, es pot utilitzar com una mena de "arma d'alta tecnologia", com "Preparació a llarg termini", aplicades a través de la infusió) una vegada que en el cos es desenvolupessin immunitat per a ells, les diferents soques del VIH, dins d'unes poques setmanes, i seria com intentar mantenir-se endavant en una carrera d'armament que, en general, el VIH ha vençut des que va començar , enmig de 1996, l'aplicació de la teràpia antiretroviral - ART - .

Dennis Burton, de l'Institut Scripps a La Jolla, Califòrnia, i Stephen Kent de la Universitat de Melbourne, tant parlar en presentacions per separat en el desenvolupament de les versions mVIH immunogènica ais que impliquen l'exposició més estricta de les proteïnes que imiten que el sistema immune en realitat "veu" en una infecció. Això va ser possible, en els últims anys, l'ús de tècniques de micro manipulació per obtenir proteïna de superfície gp120 (viral) per doblar en realitat en parelles i trios de proteïnes anomenades "dímers i trímers", que és el receptor en la superfície de Que el sistema immunològic ha de fer-ho "Mira"En lloc d'utilitzar la càpside proteïna desplegada del VIH.

Els investigadors van induir anticossos àmpliament neutralitzants respostes utilitzant aquestes tècniques, però els anticossos han mostrat una tendència a reaccionar contra frustrant "punts equivocat" de l'embolcall de proteïna, la càpside, i es connecta a "forats" en la protecció de molècules de glucosa que envolten la proteïna en lloc d'evolucionar directament per unir-se a la pròpia proteïna. Però aconseguir que les cèl·lules que produeixin anticossos àmpliament neutralizantes a totes les soques del VIH, com ara una resposta a una vacuna, ja és un avanç.

Una altra estratègia consisteix a avançar-se a la carrera d'armaments i fer una vacuna que imita '', abans que el sistema immunològic, les accions de virus adaptat de visat a la infecció crònica, Induint d'aquesta manera el cos per produir anticossos àmpliament neutralitzants sense la provisió de la infecció per VIH.

tempo_Christopher Parcs de la Iniciativa Internacional per a una vacuna contra la SIDA (IAVI) ha introduït programes per desenvolupar partícules similars a les de VIH que seria com 'vectors vius' que es propaguen de cèl·lula a cèl·lula i generar el que semblaria, al sistema immune, com una infecció pel VIH en curs. Fins al moment, es va utilitzar un virus benigne anomenat VSV (virus de l'estomatitis vesicular) com la protecció del vector viu. Els estudis en micos han mostrat només un "retard curt" i, en la infecció pel VIH no és, però, una feble correlació entre la resposta d'anticossos i la infecció molt ràpid.

Però ells estan tractant de desenvolupar partícules de virus i "fort", incloent recobert amb la proteïna del VIH

Els micos rhesus. Aquest punt de vista molt loquaç que mostra la mare i el nen ho considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. El que cau, per exemple, el SIV simiesc virus de la SIDA a aquests micos, de vegades per via rectal ... Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Obtenir l'infern si eren necessaris
Els micos rhesus. Aquest punt de vista molt loquaç que mostra la mare i el nen ho considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. El que cau, per exemple, el SIV simiesc virus de la SIDA a aquests micos, de vegades per via rectal ... Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Simplement feu clic en aquest enllaç si vostè creu que té un "esperit fort" Obtenir l'infern si eren necessaris

ella mateixa i un sobre cobert, amb una càpside del virus de l'èbola. Com que aquests no són realment virus, probablement siguin inofensius, encara que clarament i clarament, els estudis de bioseguretat hauran de realitzar-se.

La vacuna que ningú esperava i sorprès!

Encara que la majoria dels investigadors des s'han centrat en augmentar els anticossos RV144, que ha de prevenir la infecció en el primer lloc; almenys una vacuna convencional basada en un vector del virus CMV que té com a objectiu produir una forta resposta de les cèl·lules immunes, que no necessàriament deixar d'aturar la infecció del VIH, però que el contingui o fins i tot posar-lo en remissió permanent.

Això es basa en la vacuna CMV - s'obre en una altra pestanya - produït per Louis Picker a Oregon, EUA, que causat gran expectació fa tres anys, quan semblava curar completament, 55% d'un grup de micos es van col·locar com a subjectes de la cirurgia. El CMV és un altre vector "en viu" que imita la propagació d'una veritable infecció pel VIH. Els micos van desenvolupar infeccions quan es van infectar amb SIV, l'equivalent de símies de VIH, però van respondre fortament a la presència de la infecció i al pic del la càrrega viral d'aquests micos eren molt baixos i, finalment, el virus va desaparèixer per complet. Picker va dir que ara han reproduït els mateixos resultats en molts altres micos. A més, l'efecte sembla bastant persistent; quan es re-exposats a noves infeccions per SIV en períodes de 2 a 6 anys després de la seva infecció inicial i 3 7 d'anys després de la vacunació, 80% dels micos que originalment oferia una bona resposta encara estaven protegits del SIV a través de part vaginal i 56 % per via rectal.

Podeu saltar tot el tram en verd. És la meva explicació de certes "polítiques editorials que classificaré com, quan sigui poc"truc ".

Faig un costat aquí: tingueu en compte que tots aquests exàmens parlen almenys durant 6 anys. Això ja desmantela la "promesa" d'AmFar una cura per 2020!

És imprudent (amb perdó per la mala paraula) per tirar-se a sexe sense protecció de qualsevol naturalesa, per creure que "la curació apareixerà aviat" i, amb això, tornar a compartir "equipament" per injectar el consum de drogues. Crec que l'ideal és no utilitzar drogues, amb això i amb altres "Excepcions" correlacionat i, mentrestant, si vas a utilitzar medicaments inyectables, si us plau !!!!! No compartau agulles i xeringues.

Les persones que vénen a aquest lloc, sé el que escolto i llegeixo tots els dies de persones que, per una o altra raó, són que, en general, la majoria són persones d'ambdós sexes i amb un desitjos sexuals, amb gran desesperació per no saber si poden o no creuen que el seu "no reactiu" sigui real i altres dubtes, i especialment els que es troben malalties oportunistes en situacions que són diverses vegades definitives (provar-se, ignorar un problema no soluciona el problema i, al contrari, només tendeix a empitjorar-lo) ...

La vacuna basada en el CMV no funciona mitjançant la producció d'anticossos: estimula les cèl·lules per eliminar les cèl·lules infectades, i per això que "fa olor" infeccions en curs, a diferència d'altres, que prevenen la infecció. Quan l'equip de Parker va analitzar els resultats, van trobar un nou tipus de resposta immune. Les cèl·lules infectades presenten típicament els punts que contenen proteïnes virals en la seva superfície, com balises de socors. El "aixecament". (Nota del traductor: L'original és "pals" sembla ser una expressió idiomàtica i melhos resposta que vaig rebre van venir de Google traductor que va respondre amb "pals" Em vaig decidir per "elevació", que és el que sembla succeir a. cel·la, que posa una "bandera" i mostra la identitat de l'atacant o l'atacant). El que consisteix en un enorme proteïnes de reconeixement de variables estranyes, anomenat MHC o MHC 1a 2 (mitjans de classe MHC histocompatibilitat). Aquests clàssicament serveixen com una advertència a les cèl·lules CD4 enviar "reforços" amb el propòsit de matar les cèl·lules compromeses, així com un sistema d'alerta primerenca compost per proteïnes que atrauen les cèl·lules CD8 per matar el virus en les cèl·lules infectades directament.

La vacuna, que està fent ús CMV vector com a respostes produïdes classe 2 MHC, i també va plantejar un tipus completament diferent de la resposta immune a les molècules MHC classe E. Aquests alerten el sistema immunitari innat i les cèl·lules naturals d'assassí (NK és a cèl·lula del sistema immune, que actua com un agent d'estat que comprova sistemàticament cada cèl·lula del cos a la recerca de cèl·lules problemàtic o potencialment perillosa - com ara els que poden sorgir com un pòlip a l'intestí, el que podria a través d'un càncer de plom - i els mata o ordenar-los que es suïcidin en un apoptosi (s'obre en una altra pestanya). Aquesta resposta mai no s'ha vist fins avui, ja sigui en una vacuna o, estranyament, en la infecció natural de CMV.

dos gens

SIDA, VIH
Representació gràfica d'una infecció viral en curs

El que van trobar els investigadors va ser que afortunadament la tensió de CMV solia fer que el vector tingués dos gens crucials absents. Va ser només quan es van excloure ambdós gens que CMV va estimular la resposta amb MHC-E. A més, tot i que les respostes de MHC van variar del natural d'un animal en comparació amb un altre animal, hi va haver algunes respostes als gens específics del propi SIV en tots els animals: el que es vol des d'un "vacuna d'ampli espectre ". Nota del traductor: el text original es refereix a la vacuna de pinzell ampli, i l'expressió de pinzell ample és pràcticament intransductible, probablement una expressió idiomàtica la millor definició del qual sigui: molt general i sense molts detalls, que en traducció lliure seria "molt generalitzada i sense molts detalls ". Em vaig trobar obligat a interpretar i, per a una millor comprensió, pensar en un ciutadà nord-americà que estava aprenent a parlar portuguès i van ser anomenats "per participar en un gatet ...")

L'equip de Parker està tractant de desenvolupar vacunes amb rang de CMV humà. CMV humà té gens que són anàlegs als dos gens que falten en el CMV que infecta els micos rhesus i la gran pregunta és si el vector humà produirà la mateixa resposta immune, amb tal acció efectiva. Un estudi d'escalat de dosi està programada i mirar d'obtenir, amb el CMV en qualitat d'un vector i s'espera que produeixi una resposta més convencional de les respostes amb MHC-1a i 2, i si aquest intent és la voluntat èxit a cercar mitjançant l'estimulació d'una resposta d'un MHC-I.

"Carrera d'armes"
Avui en dia, al virus, som com aquest (...)
Avui en dia, al virus, som com aquest (...)
I això seria "el noi".
I això seria "el noi". (...)

Segueix sent un problema important: la vacuna només funcionava de manera constant al voltant del 55% dels micos, i fins ara no hi ha manera de saber quins micos tindran aquesta resposta i quins no. Va dir Louis Picker AIDSMAP.COM que la diferència probablement es deu a la forma en què CMV genera una resposta immune ràpida i si és capaç d'aturar SIV / HIV abans que la infecció esdevingui sistèmica i s'estengui per tot el cos. El que determina la taxa de resposta encara és desconeguda, però pot significar que la vacuna carregada per CMV, que hauria de combinar-se amb una vacuna d'anticossos per obtenir una resposta amb millor eficàcia. Igual que amb altres vacunes, la diferència entre l'èxit i el fracàs és si la resposta immunitària pot romandre un pas més enllà del VIH la carrera d'armaments entre el virus i l'organisme humà.

Traduït de l'original, la diversitat enorme en la investigació actual vacuna contra el VIH publicat originalment per Gus Cairns el mes d'octubre de 23 a 2016 Aidsmap Cláudio Souza Revisat per Claudio Souza (si hi ha errors d'ortografia o d'ortografia, considereu la meva dislèxia acompanyada d'una neuropatia perifèrica molt llarga ... i feu-me saber en això Claudio Souza - Tingueu en compte que el vostre client de correu electrònic ja crearà un missatge amb l'assumpte. Tingueu en compte això, ja que tinc una norma específica en el meu client de correu electrònic i iao també permet que es reprodueixi un so i una advertència visual. D'aquesta manera podré resoldre "el que sigui" el més aviat possible. Gràcies)
Un vídeo molt interessant per a aquells interessats en el cos. Sobre la base del meu supervivència i també pel que fa a la Mara, és el coneixement que tenim del nostre cos i d'una observació constant i diürna de la conducta dels nostres cossos (...)

Referències

Aquest és només un breu resum d'algunes de les presentacions sobre el desenvolupament d'una vacuna a la conferència HIVR4P. Es poden explorar molts estudis més previsualitzant el resum del llibre aqui, dos webcasts aqui, cartells aqui. Tomaras G. Visió general de la resposta immune humoral i cel·lular a la vacunació contra el VIH. Sessió d'explicació plenària. Conferència de recerca en prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, sessió plenària de presentació 01/02, 2016. Veure els Filis d'aquí. Schuitermaker H. Cap a una vacuna contra el VIH: (pre) avaluació clínica dels règims de Prime-Boost mitjançant Ad26 i MVA amb antígens de mosaic i proteïnes Gp140 solubles. Sessió d’explicació al ple. Conference Prevention HIV HIV Research (HIVR4P 2016), Chicago, sessió de presentació plenària de SY01.03, 2016. veure els Filis d'aquí. Progrés de Burton D. basat en la neutralització dels anticossos contra la vacuna contra el VIH. Conferència de recerca en prevenció del VIH (HIVR4P 2016), Chicago, presentació plenària el 03.01, 2016. Veure els Filis d'aquí. Parks C et al. Protecció contra la infecció per SHIV rectal induïda per la vacunació de la mucosa amb una autorització de replicació quimèrica contra el VSV-VIH que mostra els enviadors al sistema immune. Conference Prevention HIV HIV Research (HIVR4P 2016), Chicago, presentació a SY01.02, 2016. Veure la transmissió per Internet aquí. Picker L. Desenvolupament d'una vacuna basada en l'acció del citomegalovirus com a vehicle de lliurament orgànic. Conferència sobre la investigació sobre la prevenció del VIH, Chicago, presentació del simposi SY06.03, 2016.Veure els Filis d'aquí.

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: