Anuncis

Diferents persones amb VIH: i qualsevol diferents cures per al Futur


La curació, per ara, potser serà "Alguna cosa personal"

Gus Cairns analitza l'horitzó per a una cura per a la infecció pel VIH.

timothy raigs Brown-L'última vegada que vaig escriure una crítica del progrés de la investigació ha estat treballant cap a la recerca d'una cura per al VIH (vegeu una cura per a tots per a la cura per a tothom, HTU 203 e HTU 204) Era 2011, després de la primera cura a algú documentat amb el VIH.

Timoteu Ray Brown, també conegut com el "pacient", Berlin aparentment havia tingut cap rastre d'infecció activa per VIH eliminat del seu cos per un trasplantament de medul·la òssia que conté cèl·lules T resistents a la infecció per VIH. El cas Brown va mostrar això podria curar la infecció per VIH: però és clar que serà necessària una o més opcions, més segur, més simple i més barat per aconseguir el mateix objectiu (el trasplantament, que Brown era necessari perquè ell estava passant per un tipus de leucèmia que gairebé el va matar i "no hi havia res a perdre".

Hi ha hagut un gran progrés en algunes àrees - incloent alguns casos més anuncis utilitzant les mateixes tècniques i els mateixos altres estratègies. No obstant això, és evident que hi pot haver un mecanisme per a la curació de la infecció per VIH VIH.

Podem començar a aconseguir cures prèviament en dos grups de pacients. En primer lloc, per a les persones com Brown, la condició ètica permet que el tipus de procediment basat en els nos de fet no tenen res a perdre i es va sotmetre al procediment amb el consentiment informat i va informar dels riscos.

En segon lloc, en les persones el VIH es diagnostica ràpidament després de ser infectades, on hi ha indicis que l'ús de la teràpia anti-retroviral (HAART) començant just després de l'exposició pot suprimir la reproducció de la presència del VIH tan ràpidament i tan que el virus mai podria "haver instal·lat un procés infecciós" realment.

Alguns d'aquests "curar" podria ser millor denominat com "missions", ja que no sabem si el VIH apareixerà en algun moment en el futur: no pot romandre ni un petit nombre de cèl·lules infectades en el "dipòsit" de llarga vida podria ser "hivernant" dins de les cèl·lules T i és possible que poguessin ser reactivats en el futur.

La resta de nosaltres - els que tenen infecció crònica, que pot viure una vida més saludable a TARGA, però preferim no haver de prendre aquests medicaments ...

- No ha d'esperar més temps abans que un capellà bastant segur va a mostrar i demostrar la seva vàlua.

Per Gus Cairns mitjançant butlletins NAM / AIDSMAP.Com

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: