Testimoni de persones que viuen amb VIH Testimonis personals Històries Positives Historis Positiu Publicacions

Avui, el dia 13 de novembre de 2016, per a mi, Cláudio Souza 22 anys de vida amb VIH es completen.

Claudius13 de novembre de 2016, per a mi, Cláudio Souza 22 anys de vida amb VIH

Moltes persones van néixer en aquesta data i si vostès que m'estan llegint ara han nascut en aquest mateix dia i pensen "Quant he viscut des que vaig néixer?"!

I segurament es recordarà, en algun moment, han tingut ja es disposen 18 anys i no ser un "vaig inferior" per tal de, per exemple, en un hotel amb aquesta persona especial, que probablement no haurà estat el primer, però ... però va ser el primer èxit li va fer a continuació, té "consagrada home"!

Després, pensa en mi. Però no amb els ulls de llàstima, perquè la compassió és el pitjor sentiment que un pot sentir per mi, sobretot si així ho entenc ...

Mireu-me als ulls de la raó i veig que he deixat d'explicar la pneumònia quan era el vuitè i tenia una pneumònia per Pneumocystis, pneumònia causada per un agent etiològic particularment agressiu i que, per regla general, mata en tres dies; i, tot i que, vaig sobreviure!

A la llista d'incidents que vaig tenir amb la meva salut per a un diagnòstic de trombe embolisme pulmonar repetició (que tenia dos), un atac al cor, la meningitis dos, un causada per Cryptococcus, un altre agent etiològic veritablement agressiu i, malgrat tot, jo encara sóc aquí escrivint.

Però tot això no és res. Quan em van diagnosticar, jo era un DJ i tenia una agenda electrònica amb més de tres-cents contactes i, per ser honest, crec que es diu una vintena d'ells i quan les respostes van començar a tornar-se repetitiu em vaig adonar que seria inútil pèrdua de temps i aquest telèfon "intent de tractar de trobar ajuda."

Vaig tornar als carrers als trenta anys; i dic que he tornat perquè, des de dotze fins a disset i una mica jo era una persona sense sostre. Però això ja era contacte i només veiem la sessió testimonial (històries positives) i busquem a Cláudio Souza. Crec que només és Claudio o Claudio (nom de l'emperador) i sinònim de "el manco". Sí, ho sé, em vaig ensorrar ...
També hi ha el detall important a ser reportats aquí:
Probablement al març, en una data determinada però, es donarà a conèixer el llibre dels meus records (o part publicable de la mateixa) titulada Memòries d'un home de la nit, que és una versió diferent de la donada per les dones durant la nit (...) i, potser, tan loquaç com el seu ... (...) ...

"Amics aquell moment" només hi havia una, que només em parla quan dic, i ja que el cost de la trucada és el mateix, ha d'haver una certa reciprocitat, no hi ha i em surt mesos i mesos sense cridant.

Una amiga, Elizabeth Castro, -Bete, ves per mi ... - el que podria, per a mi, un lloc a la Cambra de Suport Brenda Lee i no vaig poder, en tres mesos, recuperar el meu pes normal d'aquest moment, que era 100KG. però anjo_deprimido-825x510medi ambient en el suport a la llar era pèssim i no tornar-se boig en aquest país, atès que no podia sortir a buscar feina (jo era una estadística que serveix per fer més diners). Si algú em pot explicar com un cable de la policia en aquest moment, podria tenir un Gol GTI 2.0 estaré molt content, perquè era ell qui, després d'una sèrie dels "Cops", va assumir la presidència de la casa i llavors sí, que era puto ...

Però, per a mi, no era molt, perquè ho havia de fer seguir una persona, Waldir, que era físicament incapaç de tenir cura de si mateixos i, a mesura que eren petits seves necessitats, sempre he tingut temps per ajudar a mantenir els altres pacients, per donar-los una mica d'esperança (jo mateix no tenia vistes, allà el còctel, com vulgui dir, no s'havia "inventat"!

Vaig fer molts amics i amics allà i recordo un període d'aproximadament un mes que no he passat un sol dia sense assistir a un funeral en pensar sobre quan seria la meva ... (...) ...

Ell, el funeral encara no ha arribat.

És segur de venir, però no es preocupa d'ell.

Abans descobreixo estat de VIH jo era així una mena de "delinqüent emocional" que no va escatimar esforços per conquistar a una dona, fins i tot si això significa haver de comptar "una mentida amb ella" ...

Els medicaments amb paraula SIDA al fons de color rosaAixò ha canviat. En el primer volta que vaig prendre amb la Dra. Guadalupe em deia que havia d'anar a la TRC-A per fer un examen de confirmació del VIH, perquè la meva primera prova va donar positiu.

Passat des de llavors, una immensa reforma interior i s'atreveixen a dir, jo, ara que sóc una millor persona i sobretot ara que es va trobar un analista que fins i tot podria ajudar a aconseguir les coses a la meva consciència em va ocultar Per no poder tractar amb ells, Maira. Sí, sóc impacient, de vegades és difícil en les paraules i, en certes situacions de la meva verborrea s'assembla més a la d'un estibador Pier Sants, que el d'una persona que, vivint al carrer per primera vegada, de vegades no tindria res a menjar per comprar un llibre, llegir-lo, obtenir diners per un altre. Llegir-lo i intercanviar-lo per un tercer, i així mateix, em vaig ensenyar a mi mateix, enmig del salvajisme dels carrers, on sovint menjava de les escombraries de MC Donalds ...

Això no és part d'aquesta història, però, després d'haver passat per les dues cambres del suport, em va convèncer que no hi hauria cap suport a la llar per a mi i va ser als carrers.

Vaig agafar cartró, vaig tirar aquells carretons, vaig haver de triar entre menjar o dormir, però vaig començar a fer la meva. Un dia vaig tenir 15,00 R $ a la butxaca, vaig anar a la galeria Pajé, vaig comprar deu d'aquestes mascotes virtuals, vaig parlar amb algú, i ella em va deixar anar a treballar en aquell carrer i vaig anar. Vaig cridar: "Mira la mascota virtual per cinc reals"! I venut com aigua. En poc temps vaig aconseguir llogar una habitació en una pensió, i en poca estona vaig estar vivint en una casa que hi havia a Jardim Maria Dirce, a Guarulhos. Vaig conèixer una persona que, en teoria, hauria acceptat la meva condició, "per estimar-me" i vaig veure que no era semblant al dia que va dir:

- "Aquesta merda doencinha això vostè té!"

I vaig pensar: "Què fem dona em va organitzar per a mi!"

Un conjunt de bombolles i elements amb ombres mitjans tons còmics.

La vaig conèixer en un club i al principi jo temia pel futur d'aquesta relació, i, no obstant això, he intentat tot el que vaig poder, fins que em vaig mudar poara la ciutat d'origen de la mateixa, a Sao Paulo, i en el moment en què vaig veure que la relació no progressaria i després de baralles i més baralles, cansat, i un dia, en un moment en què no ho vaig fer en el mateix llit amb ella dormia, es va despertar, i recordo que era un dissabte al matí i la vaig veure asseguda al taula i va dir:

"Bon dia". Ella no va respondre i jo era més afirmativa: - "Vaig dir bon diaI em va deixar això:"Com puc tenir un bon dia Si la primera persona que veig és VOSTÈ"? Ja havia pres la decisió de separar-me d’ella i colpejar aquella bola de voleibol: "No es preocupi, en menys d'una setmana no hi haurà rastre de la meva presència en la seva vida"

Empitjorat el cas perquè un de la seva família va preguntar si res (VIH positiu) era real i el diable va dir que no sabia res.

El que anar a través de pocavergonya.

odi temporal
Em molest, a causa de mentides de la dona

Això només es va intensificar la meva ira i la mateixa nit en què jo em va sacsejar a Sao Paulo i es va quedar una estona en un hotel, ajudat per una persona que em tenia en alta estima i, en algun moment em claudiquei i traït la seva confiança. En la meva defensa, en aquest sentit, però només puc dir que aquesta persona que em va donar suport també era la causa principal de tot desequilibri psiquiàtric, on em van mantenir, i una nit de bogeria ... Em va passar de R $ 3.000,00 en prostitutes, tractant de dissenyar en qualsevol d'aquests, el que jo, en aquest moment, realment estimava (Helena de Capri, aquests temps s'han anat, que ara són un recordatori de vegades dolça, de vegades amarga, ja saps, sé que vostè sap ...) .

Finalment, vaig tornar a Sao Paulo.

Hi havia altres relacions, és cert, i per desgràcia, vaig ficar la pota amb una persona i m'agradaria ser capaç de saber si ella pot haver arribat a la distància dels fets i s'ha vist que no estava concentrat (que estava completament boja, mirant de desenes les dones mai vaig poder trobar, perquè cada persona és una persona és una persona i no hi ha un altre igual, a excepció dels bessons, i ell no veuen les coses amb claredat, que el que vaig fer en una nit de bogeria que no ho faria mai va estar en bona consciència i Déu sap el que trobava a faltar, i això m'ha perdonat! ... no sé si un dia es pot veure, i es va veure després, també crec que no puc saber ... (...) ...

El que no sé si sabeu és el forat en què em vaig veure obligat a comprometre'm, un kit amb menys de 30 metres quadrats, disseny gairebé triangular, on, malgrat haver passat un bon moment, era un dels pitjors llocs on jo Vaig viure, incloent els carrers ...

Marita
Era la forma en què vaig veure a aquesta persona que la meva vida va començar a canviar ...

De totes maneres, després d'una mica més d'un any de bogeria que va decidir acabar amb tot, la bogeria que estava començant a destruir-me en un context sense imprimir, em va agafar el meu telèfon mòbil i va trucar a la persona que, per més anys 15 ha estat el meu amic, amant i companya; Un "còmplice"

HI!

HI!

Pots venir avui?

Avui no puc.

Així que arriscat tot i vaig pensar: Alea Jacta Est:

Li vaig dir que volia viure amb ella, ser una parella.

Ella li va preguntar al meu somni havia acabat jo era inflexible: Acabat!

Hem parlat per ... mòbil durant cinc o deu minuts potser quinze minuts! (No importa, només recordo haver perdut el rastre del temps una setmana més tard vivim junts!) I això ha existit durant gairebé quinze anys.

Aquí un breu homenatge

marocaMara T, M .: Aquesta cançó va ser la idealització de Juca Chaves. Ho heu fet per mi. T'estimo avui més que ahir i estic segur, demà, t'estimaré encara més ... I no hauria pogut aconseguir aquest petit que faig, tret de vosaltres !!!!!!!!!!!! 🙂

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Fabio 13 de novembre de 2016 a les 01:19:58

Vc ajudar a molta gent, és una persona com pocs al món, abraçada q DÉU t llum.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 13 de novembre de 2016 a les 22:58:40

Gràcies i Amén

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: