Anuncis

Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep
Medi 2º de 2016
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Les dones en relacions serodiscordants amb VIH no prenen de manera consistent PrEP

U
U

La lluita contra la violència en les relacions íntimes s'associa amb un major risc de mala adherència a la profilaxi pre-exposició (Prep) entre les dones en relacions serodiscordants a l'Àfrica subsahariana, que va ser publicat en l'edició en línia de Diari d'immunodeficiència Purchas Síndromesrida. En general, 16% de les dones que han patit violència del company íntim (VCI) i que va ser el que va determinar una adherència subòptima utilitzar prep voltant 50%, quan l'adherència és avaluada per qualsevol mètode de recompte de pastilles, o les concentracions plasmàtiques de tenofovir .

"Aquest és el primer estudi per examinar l'associació entre l'índex BTI baix i l'adhesió a PrEP, escriviu els autors. "Les dones que van informar BVP en els últims mesos de 3 tenien un augment del pronòstic per la baixa adherència de PrEP".

Prep ha demostrat reduir el risc d'infecció amb el VIH en una varietat de poblacions, inclosos els homes homosexuals, homes i dones heterosexuals i usuaris de drogues injectables. Recomanem, per tant, la prep com a part dels programes integrals de prevenció del VIH dirigits a les poblacions d'alt risc.

L'eficàcia de la profilaxi pre-exposició està relacionada amb l'adhesió. La violència en les relacions íntimes s'ha relacionat amb una major incidència de la infecció pel VIH, la reducció de l'ús de preservatius i va generar una adherència subòptima al tractament antiretroviral. Per tant, és possible que la violència en les relacions íntimes també pot afectar l'adherència a la prep.

Recents investigacions sobre Partners prep en l'estudi, per tant, es van analitzar les dades obtingudes de les dones negatives 1785 VIH en relacions serodiscordants inclosos en l'estudi. cara a cara entrevistes mensuals, es va demanar a les dones a reportar les seves experiències de la conducta verbal, física o econòmica enfront de la violència en les relacions íntimes.

Els investigadors van avaluar la relació entre l'abús de parella i una adhesió subòptima a la prep. Es van utilitzar dues mesures per avaluar l'adhesió: compten píndolesDona amb la por d'abús domèstic (80% menys que les dosis baixa adhesió establerts) i el mesurament dels nivells plasmàtics de tenofovir (de baixa adherència es defineix per nivells per sota de 40 ng / ml). Les entrevistes en profunditat amb un subgrup de dones, proporcionat informació sobre com la violència en les relacions íntimes adherència i la intenció individual de mantenir la PReP, així com les estratègies utilitzades per mantenir l'adherència a la profilaxi pre-exposició en el context de les relacions violentes afectades.

Els participants tenien una edat mitjana d'anys 33 70% havia obtingut un ingrés en els últims tres mesos anteriors. La gran majoria (99%) estaven casats. La durada mitjana de la relació era 13 anys i les dones havien declarat en les relacions serodiscordants en una mitjana d'anys 1,4.

Durant 35 mesos de seguiment, 288 16 dones (%) van informar de la violència en les relacions íntimes en les visites d'estudi (437 0,7% del total). D'aquestes dones, 69% va informar de la violència en les relacions íntimes en una visita, 20% en dues visites, 7% en tres visites i 5% en quatre o més visites. La forma més comuna de violència en les relacions íntimes va ser reportat violència verbal, seguida de la violència física i l'abús del poder econòmic (Nota del traductor: Aquest és el més pervers de tot, fa que la dona trnE ostatges probable que s'enfrontin amb altres formes de violència, ¿per què el "mascle" pot tot - Vine a fer front al seu merda).

Dones que denuncien la violència en les relacions íntimes mes passat eren menys propensos a informar de l'abús que les dones amb informe d'abús que va tenir relacions sexuals amb qualsevol parella en el seu estudi comparatiu dels socis recents (69% enfront de 81%), però és més probable vinculada a l'informe d'activitat sexual sense protecció (22 13% versus%). Ells van ser també els que han reportat més relacions sexuals amb parelles que van reportar relacions sexuals amb un altre soci (20 15% versus%).

Aquests informes de violència en les relacions íntimes van ser similars en molts aspectes a les dones que no va informar de la violència de la parella respectiva.

L'adhesió avaluat per recompte de comprimits va ser alta (95%) entre la majoria de les dones, independentment de la violència reportada en les relacions íntimes. Els recomptes de pastilles van suggerir els membres de sota 80% a 7% de les visites d'estudi i 32% dels mesuraments de tenofovir en el plasma sanguini estaven sota dels nivells òptims.

En general, les dones eren 50% més probabilitats de tenir l'adherència inadequada per a la prep havia experimentat la violència en les relacions íntimes en els tres mesos anteriors. Aquesta associació va ser consistent amb independència del nombre de membres pot mesurar mitjançant el recompte de comprimits (RAR, 1,51 95% CI, 1,17-1,89, p = 0,001) o plasma concentracions de tenofovir (RAR, 1,51 95% CI, 1,06-2,15, pàg = 0,02).

No obstant això, l'impacte de la violència en les relacions íntimes en l'adhesió ja no era significativa després de tres mesos.

Concepte del temps

Quan es van considerar per separat "tipus" de la violència en les relacions íntimes, els investigadors van trobar una relació significativa entre l'adherència inadequada i l'abús verbal (RRA = 1,65 CI 95%, 1,17-2,33, p = 0,005) i baixa adherència quan es va produir l'abús de poder econòmica per la parella que va cometre actes de violència (RRA = 1,48, 95% CI, 1,14-1,92, p = 0,003). La relació entre la baixa adhesió i soci físicament violent no va ser significativa, però la major freqüència d'abús físic d'un soci es va associar amb una menor adherència al tractament (p <0,001) (Nota de l'editor: La dona es va referir a l'abús del poder econòmic per les seves parelles * * condueix a una auto-desvalorització de si mateixos i després al poca cura en la presa de Prep és només un pas, perquè:

- "Si és per viure bé, que sap que la mort no serà un millor rendiment i, per tant, per què, maleïda sigui, he de prendre aquesta merda")?

Hi va haver un total de noves infeccions pel VIH entre les dones 48. No obstant això, viure sota la violència en les relacions íntimes no va augmentar significativament el risc de seroconversió.

Set dones van discutir la violència en les relacions íntimes durant les entrevistes amb el personal. Les raons de la forma d'abús per part dels socis en qüestió que afecta l'adherència inclòs l'estrès i la falta de memòria, tots els dies de funcionament de rutina, ometre dosi de medicació i socis perdent medicaments.

Estratègies per superar aquests desafiaments i mantenir alta adherència inclouen enviar els nens a recuperar pastilles que havia estat llençat a les escombraries, o explicar esdeveniments al personal de la clínica, que eren capaços d'oferir la teràpia de reemplaçament.

"Els esforços orientats a la dona amb IPV prep han de reconèixer el baix risc d'adherència, i les intervencions han de ser avaluats per promoure l'adhesió a la Prep en el context de la violència, els autors conclouen. "Algunes dones del nostre estudi van informar d'estratègies per mantenir l'adherència a la cara d'IPV i les lliçons d'aquests exemples de resistència podrien ajudar en el desenvolupament d'intervencions reeixides. Aquestes intervencions podrien augmentar el benefici de la profilaxi pre mitjançant la promoció d'un ús efectiu en una població d'alt risc per a la infecció per VIH ".

Traducció de Claudio Souza l'original Les dones en relacions serodiscordants menys propensos a prendre Prep constantment si experimenten la violència de parella.

Un fet estrany, un somriure meu.Càrrec registrat

Comentat per Claudio Souza

Iniciat per Michael Carter

Referència

ST Roberts et al. La violència de parella i l'adhesió a la profilaxi pre-exposició (prep) en les dones africanes en les relacions serodiscordants VIH: un estudi de cohort prospectiu. J Acqua Immune Defic SYNR, edició en línia. DOI: 10.1097 / QAI.0000000000001093, 2016.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa