Lunaluz! Amor, Et Amo!

Amor t'estimoHola gent! T'estimo

Hola, és Luna i, t'estimo

!!!!! Vaig ser un poc groller per a tu ... tan aviat com em vaig posar a la llista vaig rebre una "benvinguda" tan bé ... i no vaig contestar, no? però la veritat és això T'estimo

És això tava tranquil .. només llegir el que vas escriure ... perdó ... fins i tot

Teclo amb Claudio per icq gairebé cada dia i va ser ell qui em va posar aquí, ens vam reunir a la sala del VIH manjada de UOL.

Bé, vaig a començar la meva presentació:

Tinc 22 anys, vaig néixer i vivia aquí a São Paulo i feia cites, fa gairebé 5 anys, Paulo, que té 26 anys d'edat i que és VIH positiu. I mai em cansé de dir-li: "Et vull!"

Acabàvem d'acabar un any de festeig ... vam tornar d'un viatge deliciós a Camburiú i havíem decidit que volia casar-se, tot estava bé ... el primer cop que vam estar molt bé sense crisi .... i tenia jo (o creu) superar els problemes passem per ell era gai ... o millor dit, han descobert bisexual mi perquè jo era la seva primera esposa ... Jo en realitat mai encanei molt sobre això, però era difícil de sentir les bromes de heterosexuals i gais verí.

Però jo havia superat tot i de tots, tot i davant tots, especialment a la meva mare, que per descomptat, estava en contra del festeig, ningú entenia el que li havia passat a nosaltres ... després de tot, érem amics, nits i nits fervíamos en els clubs gai i com pot una caiguda noi gai per a una dona?

I com pot una dona s'enamori d'un gai?

I l'amistat?

No estem confonent les coses?

Ningú ens entén ... molt menys, però el fet és que hem estat junts fa un any, a estimar cada dia més i havia aconseguit superar tantes preguntes, acudits i verins .... Viuria ..... finalment .... pau ....

Fins que un col · lega nostre necessàries per als donants de sang, tindria la cirurgia i va ser allà, bo!

Gran oportunitat de fer la prova del VIH perquè pugui començar a prendre pastilles ... que la bellesa pot tenir relacions sexuals sense condó ......

Vaig prendre la meva prova, el noi fins i tot em vaig espantar li .. positiva .. però no va ser fins a la meva sang O +, tota aquesta bellesa ... NEGATIU .. però .. eh?

Ell no estava llest.

L'operadora va dir que havia donat "un problema" amb la mostra i que es necessitava una nova col · lecció ... ah ... bé, va dir que era massa "grossa" a la sang ... vaig oblidar d'això, però ell havia estat preocupat i fet nou col · lecció ...

Recordo com si fos avui ... aquesta tarda calenta .. I amb un bell astral i ell va arribar amb una cara estranya i dient que necessitava parlar amb mi seriosament, va tancar la porta del dormitori i em va lliurar una targeta de transport de ... llegir: POSITIU w / hepatitis, VIH i HTLVEra ... el resultat dels exàmens ....... ....... No sé què em va passar, però .... no creia que hagués escrit ... per un segon es va creuar per la ment que era una broma ... però quan vaig veure els seus ulls em vaig adonar que .... no és el primer que em va venir a el meu cap estava preguntant si encara volia casar-se amb mi .... Jo tenia por de que ell volia allunyar de mi ... ens vam donar una abraçada, un petó i l'amor .. una mica per demostrar-nos a nosaltres mateixos que res havia canviat ...

Des d'aquest dia va començar el martiri.

Vaig pensar que anava a morir demà, la grip primer ... jo plorava i patia en silenci ... no podia confiar en ningú perquè no volia que ningú em coneixia ... però havia diverses proves de confirmació i em poso tb real que podria estar contaminada ..

Des d'aquell viatge a Camburiú vaig prendre pastilles i no fer servir condons durant els dies que vam estar allà 8 ....

4 encara havia d'esperar mesos per repetir l'examen ... angoixa ... això és el que vaig sentir ...en aquest moment jo volia donar la meva prova positiva.. Va ser molt confós i va pensar que patiria menys si també estic segur que no estaria sol i sentir-se menys que no ..... quines ximpleries .... M'alegro que Déu és savi i no escolta la meva petició .... En fi ... he patit ... i molt ... però em vaig posar a investigar sobre la SIDA, va sol · licitar informes, estava interessat en el tema, però no va jugar res ......... sobre això ... fins que vaig trobar una habitació del VIH UOL .. i tot va canviar ... Vaig conèixer un munt de gent .. em vaig adonar que les coses fossin diferents ... He rebut molt suport i em vaig curs als tres anys de dolor i angoixa que jo no era d'allà podem parlar de la mascota sense aquest nus a la gola ...

Avui dia, estem bé .... Jo sóc positiu, sóc positiu ... menys sang, que era l'únic lloc que la mascota no es em va aixecar i ell està bé, no hi ha necessitat de prendre medicaments, CV CD4 sota .. de ... bellesa, molt més saludable molt millor del que seronegatius vell i descuidat ... i més bella ....

En fi ... aquesta és la meva història perquè sàpiguen una mica sobre mi ...

Nota de l'Editor.

Lluna va desaparèixer i mai sentit parlar ...

El fet és que no estem d'acord una reunió poc malmès on jo era groller i crec, així que va començar a evitar-me.

Una llàstima.

Jo i els meus errors ...

Una altra nota.

Dies després vaig editar aquest text Lunaluz em va escriure i va donar l'adreça del seu correu electrònic a mi per escriure. No sé que Pataquiva vaig fer jo no podia respondre a un correu electrònic i, per desgràcia, el contacte es va perdre.

Lluna, si veus aquest text de nou, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Lamento molt aquests malentesos

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Com 1

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.