Lunaluz! Lunaluz! Amor incondicional! L'amor és un espectacle viu

Imatge predeterminada
Històries Positives

Amor incondicional

Hola gent! T'estimo

Hola, és Luna i, t'estimo

!!!!! Vaig ser un poc groller per a tu ... tot just Em vaig unir a la llista He rebut una "benvinguda" tan bona ... i no he respost, no? però la veritat és això T'estimo

És això tava tranquil .. només llegir el que vas escriure ... perdó ... fins i tot

Bé, "tecloig amb el Clàudio" gairebé tots els dies per icq i va ser ell qui em va posar aquí, ens vam conèixer a la VIH d'UOL.

Bé, vaig a començar la meva presentació:

Tinc 22 anys, vaig néixer i vivia aquí a São Paulo i feia cites, fa gairebé 5 anys, Paulo, que té 26 anys d'edat i que és VIH positiu. I mai em cansé de dir-li: "Et vull!"

Acabàvem d'acabar un any de festeig ... vam tornar d'un viatge deliciós a Camburiú i havíem decidit que volia casar-se, tot estava bé ... el primer cop que vam estar molt bé sense crisi .... i tenia jo (o creu) superar els problemes passem per ell era gai ... o millor dit, han descobert bisexual mi perquè jo era la seva primera esposa ... Jo en realitat mai encanei molt sobre això, però era difícil de sentir les bromes de heterosexuals i gais verí.

Però jo havia superat tot i de tots, tot i davant tots, especialment a la meva mare, que per descomptat, estava en contra del festeig, ningú entenia el que li havia passat a nosaltres ... després de tot, érem amics, nits i nits fervíamos en els clubs gai i com pot una caiguda noi gai per a una dona?

I com pot una dona s'enamori d'un gai?

Recordo a Lunaluz, recordo ... Vas navegar una ona molt alta, i ell també!

I l'amistat?

Mal entès? Es pot confondre l'amor amb un malentès lamentable?

D'aquesta manera, van dir, no hem confós les coses?

Així que ningú no ho va entendre ... I fins i tot nosaltres, però el fet és que vam estar junts durant un any i ens estimàvem com un boig, i cada dia ens estimàvem més i més, i més!

I encara vam superar les bromes, les preguntes verinoses i l'escambau, amb tant verí!

I també, preguntes feaços com aquesta:

Llavors, com ho fas? Qui és "l'home" en aquesta relació ... Vegeu, potser us pregunteu,

Com podrien haver suportat tant l'infern?


Però la veritat és ... bé ... viurem la pau ... I vivim en pau

Fins que un col · lega nostre necessàries per als donants de sang, tindria la cirurgia i va ser allà, bo!

Gran oportunitat de fer la prova del VIH perquè pugui començar a prendre pastilles ... que la bellesa pot tenir relacions sexuals sense condó ......

Vaig anar a fer la prova, fins i tot vaig tenir por.

li positiva ... però només era la meva sang O +, quina bellesa ... tot NEGATIVO! Maas o el seu ... nosaltres?

Ell no estava llest.

L'operadora va dir que havia donat "un problema" amb la mostra i que es necessitava una nova col · lecció ... ah ... bé, va dir que era massa "grossa" a la sang ... vaig oblidar d'això, però ell havia estat preocupat i fet nou col · lecció ...

Recordo com si fos avui ... aquesta tarda calenta .. I amb un bell astral i ell va arribar amb una cara estranya i dient que necessitava parlar amb mi seriosament, va tancar la porta del dormitori i em va lliurar una targeta de transport de ... llegir: POSITIU w / hepatitis, VIH i HTLVEra ... el resultat dels exàmens ....... ....... No sé què em va passar, però .... no creia que hagués escrit ... per un segon es va creuar per la ment que era una broma ... però quan vaig veure els seus ulls em vaig adonar que .... no és el primer que em va venir a el meu cap estava preguntant si encara volia casar-se amb mi .... Jo tenia por de que ell volia allunyar de mi ... ens vam donar una abraçada, un petó i l'amor .. una mica per demostrar-nos a nosaltres mateixos que res havia canviat ...

Des d'aquest dia va començar el martiri.

Vaig pensar que anava a morir demà, la grip primer ... jo plorava i patia en silenci ... no podia confiar en ningú perquè no volia que ningú em coneixia ... però havia diverses proves de confirmació i em poso tb real que podria estar contaminada ..

Des d'aquell viatge a Camburiú vaig prendre pastilles i no fer servir condons durant els dies que vam estar allà 8 ....

4 encara havia d'esperar mesos per repetir l'examen ... angoixa ... això és el que vaig sentir ...en aquest moment jo volia donar la meva prova positiva.. Va ser molt confós i va pensar que patiria menys si també estic segur que no estaria sol i sentir-se menys que no ..... quines ximpleries .... M'alegro que Déu és savi i no escolta la meva petició .... En fi ... he patit ... i molt ... però em vaig posar a investigar sobre la SIDA, va sol · licitar informes, estava interessat en el tema, però no va jugar res ......... sobre això ... fins que vaig trobar una habitació del VIH UOL .. i tot va canviar ... Vaig conèixer un munt de gent .. em vaig adonar que les coses fossin diferents ... He rebut molt suport i em vaig curs als tres anys de dolor i angoixa que jo no era d'allà podem parlar de la mascota sense aquest nus a la gola ...

Avui som excel·lents ... sóc positiva, sóc positiva ... menys sang, era l'únic lloc que la mascota no em va atrapar i ell és genial, no necessita prendre medicaments, CV baix ... CD4 d'alta ... bellesa, molt més saludable, molt millor que aquella seronegativa vella i descuidada ... i molt més bonica ....

En fi ... aquesta és la meva història perquè sàpiguen una mica sobre mi ...

Nota de l'editor, jo mateix, aquest idiota estúpid!

Lluna va desaparèixer i mai sentit parlar ...

El fet és que no estem d'acord una reunió poc malmès on jo era groller i crec, així que va començar a evitar-me.

Una llàstima.

Jo i els meus errors ...

Una altra nota.

Dies després vaig editar aquest text Lunaluz em va escriure i va donar l'adreça del seu correu electrònic a mi per escriure. No sé que Pataquiva vaig fer jo no podia respondre a un correu electrònic i, per desgràcia, el contacte es va perdre.

Lluna, si veus aquest text de nou, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Lamento molt aquests malentesos


Si pots, suport
Tenim molts projectes per fer, però no tenim els recursos.

D'altra banda, tenim els nostres costos operacionacionais, que no són pocs.

Si t'agrada aquesta feina, pots ajudar-la i ho vols, fes-ho per Pay Pal

Si voleu saber més sobre nosaltres i qui i què esteu ajudant, això L'enllaç mostra alguna cosa de tot i s'obre en una altra pestanya!

[bws_popular_posts]

En cap altra entrevista he estat tractat tan bé i mai he estat en una entrevista en què no s'havia produït cap problema, amb les excepcions de l'Astrid i l'Erotika de MTV

Podeu cercar algunes ONG que conec a São Paulo

Xarxa Nacional d'Persones que Viuen amb el VIH o la SIDA

Grup d'incentius a la vida

Per Vidda

GAPA

CEFRAN

Anuncis

Llocs relacionats amb

Cláudio Souza: antic resident de Rua - EX-DJ

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Avui, el dia 13 de novembre de 2016, per a mi, Cláudio Souza 22 anys de vida amb VIH es completen.

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

El moment més difícil de la meva vida - Anonymous

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

La meva primera píndola: Inici del tractament anti-VIH per primera vegada

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Paranoia - anònim

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Tinc VIH positiu. Amarilis: "en una hora tan corrent"

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

1 comentari

Prostitució dels menors: alguna cosa que he vist i les conseqüències de la qual sé bé 21 21Àmerica / Sao_Paulo Juliol 21America / Sao_Paulo 2018 a 01: 40

[...] xat per persones VIH-positives a la UOL, una conquesta de "Hèrcules", tal com em va dir Lunaluz, una persona tan important i, al meu parer, estem destinats a incompatibilitats, va lluitar per [...]

respondre

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Utilitzem cookies per oferir-vos una experiència en línia a .soropositivo.org i tots els seus subdominis d'acord amb la nostra Política de privadesa, en aquest enllaç: Política de privacitat ( A sota la versió en anglès d'aquestes polítiques de privadesa)

%d Bloggers com aquest: