la remissió viral sostinguda de la infecció per VIH

Resum de fons gris amb el virus VIH
Resum de fons gris amb el virus VIH

Moltes persones que viuen amb VIH que s'adhereixen a la teràpia antiretroviral habitual (ART) tenen nivells de VIH indetectables en la seva sang. No obstant això, mentre que aquests individus són molt menys probable que es propagui el virus o viure la major part dels símptomes i complicacions, que encara tenen el VIH latent en certs teixits del cos, un fenomen conegut com a "reservori del VIH". Si les persones amb VIH amb la supressió de l'ART deixen de prendre el medicament, els nivells nocius de VIH conduiran a un "rebot".

La remissió viral sostinguda, també coneguda com a cura funcional, es refereix al tractament o la vacunació que es traduiria en nivells de VIH prolongats i indetectables sense teràpia habitual.

ART eficaç permet que el VIH es mantingui suprimit en sang i teixits sense replicació a nivells alts. Tanmateix, aquest tractament eficaç no es tradueix en una cura de la malaltia perquè el VIH pot prevenir aquests fàrmacs i la resposta natural del sistema immunitari, romanent latent en una petita quantitat de cèl·lules immunes llargues. Aquesta petita quantitat de VIH que persisteix a les persones de l'ART s'anomena embassament del VIH.

Mentre la reproducció individus TARGA suprimida VIH són molt menys probable que es propagui el virus o pateixen de la major part dels símptomes i les complicacions derivades del VIH, per exemple els nivells de VIH a la sang coneguts com la càrrega viral, es tornarà a nivells nocius si deixen d'ARTE a causa de l'embassament viral. Moltes persones que tenen ART amb càrregues virals indetectables poden viure plenament, amb vides sanes i sense risc de transmetre el virus a altres persones, però mantenir aquest estat requereix tractament regular i una disciplina draconiana.

Una cura per portar la remissió viral sostinguda permetre que una persona que viu amb el VIH podria mantenir la càrrega viral indetectable i sense tractament regular o règims de tractament complexos, com sovint és necessari per a les persones que viuen amb el VIH des de fa molt de temps, o fins i tot les persones recentment infectades que poden contraure ceps virals que ja són resistents, ja que hauria estat propagat, en un exemple, un sexe en el qual el condó es va trencar o cap dels dos, i en el punt d'afartaments no poden percebre. Una persona amb remissió viral sostinguda es consideraria curació funcional de la infecció pel VIH; ell o ella encara haurien d'estar infectats amb un nivell de virus molt baix, però podrien viure la vida amb un risc mínim de propagació del VIH i sense necessitat de prendre la medicació diàriament. Si bé encara hi ha molts reptes existents, tant la investigació per al tractament com la cura estan treballant per aconseguir aquest objectiu.

Optimització de la teràpia anti-VIH

A causa de que la teràpia HAART és tan eficaç en la reducció dels nivells de VIH a la sang, alguns investigadors van teoritzar que la introducció de la medicina tan aviat com sigui possible després de la infecció podria prevenir el VIH de la construcció dels reservoris virals i això generaria una forma de curació formidable i el de no podria fer l'ART. Els experts creien inicialment que aquest havia estat el cas en un nen de Mississippi nascut a 2010. El nen estava infectat amb el VIH de la mare en néixer, però va començar amb un ART agressiu de 30 hores després. Va continuar l'ART durant els primers 18 mesos de la seva vida abans d'aturar la medicació. Ella no va assistir a cap clínica especialitzada fins a cinc mesos després de l'última dosi del tractament antiretroviral, però, sorprenentment, els metges van descobrir que no tenia una càrrega viral detectable. Va continuar romanent en remissió viral sostinguda durant dos anys quan, a 2014, els investigadors van anunciar que el nen tenia nivells detectables de VIH. Si bé aquest va ser un esdeveniment desafortunat, aquest estudi de cas va provocar una investigació fonamental en el camp de les preguntes i mostrar que els períodes de quiescència (Nota del traductor: el desenvolupament aturada temporal o una altra activitat d'un organisme a causa de les condicions ambientals desfavorables) de El VIH en absència de teràpia pot ser possible. Una gran quantitat de treball s'està duent a terme per intentar entendre on el virus es "amaga" en aquesta noia i el va portar a l'eventual rebot de la càrrega viral.

A més de seleccionar el moment adequat per entrar a ART, també hi ha investigadors optimitzar l'ART per a l'acció terapèutica a llarg termini que pugui suprimir la càrrega viral durant llargs períodes de temps.

ART llarga acció terapèutica podria oferir més comoditat, la reducció de costos i facilitat d'ús per als milions de persones a tot el món que estan prenent múltiples medicaments diàriament, o diversos cops al dia per mantenir una càrrega viral baixa. Si bé aquests avenços en el tractament no reemplaça la necessitat d'una cura funcional, principis i ART d'acció prolongada podria actuar com un dels components crítics capaços d'aconseguir la supressió viral completa i reduir la mida dels reservoris virals persistents per millorar l'èxit de la remissió eradicació viral completa i completa en estratègies curatives.

També s'està provant medicació anti-VIH d'acció prolongada per a ús preventiu.

Enfortiment del sistema immunitari

Esquema del cicle de replicació del virus. il·lustració vectorial

La majoria dels enfocaments per aconseguir una remissió viral sostinguda impliquen canvis en el sistema immunològic per induir el control a llarg termini del VIH. Els investigadors intenten manipular el sistema immunitari amb anticossos i vacunes terapèutiques dirigides a cèl·lules infectades pel VIH i el VIH i amb teràpies que alteren el comportament de les cèl·lules immunitàries per tractar millor la infecció.

En els anticossos o anticossos àmpliament neutralitzants àmpliament neutralitzants són proteïnes potents que bloquegen la infecció d'una alta proporció de soques globals de VIH per infectar cèl·lules humanes i precipitar la mort de cèl·lules que ja han estat infectats.

Encara que es poden presentar de forma natural en algunes persones amb VIH en el temps, en general ho fan en quantitats massa petites per a proporcionar un avantatge significatiu, o que creixen massa tard per controlar el virus, com el VIH pateix canvis amb el pas del temps sempre estan un pas endavant en la "carrera d'armament" que sembla estar tenint lloc. Els investigadors estan explorant formes de prendre diversos tipus d'anticossos àmpliament neutralitzants ocorrrem el curs en quantitats adequades capaços de controlar el VIH viral i conduir a una remissió.

Les potents xarxes ARN, diverses de les quals ja han estat provades en assaigs clínics poden provocar alguna vegada una remissió viral sostinguda. Alternativament, una vacuna terapèutica que indueixi al sistema immunològic a produir ARNB pot portar un dia a controlar a llarg termini el virus.

Els investigadors també estan explorant com es poden manipular les cèl·lules immunes per controlar el VIH a la llarga.

infeccions virals cròniques, com ara la infecció per VIH condueix a la depleció de les cèl·lules T en la qual les cèl·lules immunes anomenades "cèl·lules T", que són ara no realitzar adequadament les seves funcions normals per identificar i maten a les cèl·lules infectades per virus. Els científics han desenvolupat anticossos coneguts com anti-PD1 o anti-PD-L1 es van observar en la lluita contra l'esgotament de les cèl·lules T vitro i en els assaigs clínics del càncer mitjançant el bloqueig d'una cèl·lula de lligant vinculant als receptors que interactua al deixar de submergir aquestes cèl·lules en atrofia i morts. Els investigadors estan verificant que aquests medicaments poden ajudar a controlar els nivells de VIH a la sang. Més informació sobre un estudi clínic recent sobre la teràpia anti-PD-L1 per al VIH (enllaç extern).

L'ús d'una altra estratègia en 2015, els científics encebats (Nota de l'traduror: veure aqui(TK) cèl·lulesLes cèl·lules immunes especialitzades per destruir les cèl·lules orgàniques "defectuosa", "potencialment perillosa" o inadequat per al bon funcionament del "cos" Una mena de Gestapo) de cèl·lules T amb fragments de proteïnes VIH. Els científics han trobat que aquestes cèl·lules adequadament estimulada eliminen les cèl·lules infectades pel VIH a Petri plats i éssers humans ratolins modificats genèticament per tenir sistemes immunes NOTA: una placa de Petri, i el plat Petri és un recipient cilíndric, de vidre pla o de plàstic els professionals del laboratori utilitzen per al cultiu dels microorganismes. El nom es va donar a aquest instrument de laboratori en honor del bacteriòleg alemany Julius Richard Petri (1852-1921) que ho va inventar en 1877 quan treballava com a assistent de Robert Koch (Nota del traductor: malgrat les reserves que el wiki va fer al text, no podia simplement ignorar l'esment d'un home). L'estudi suggereix que una vacuna terapèutica pot augmentar de la mateixa manera la resposta de les cèl·lules T al VIH que poden tenir èxit en l'assoliment de la remissió viral sostinguda.

Traduït de l'anglès a l'anglès La remissió sostinguda viral del VIH Revisió 20 de juny, 2016 de juny a Claudio S. Souza

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.