El destacat Entrevista blocs WordPress en el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA en dos blocs. Un d'ells és soropositivo.org

Claudio de Souza Santos
Bé, ja era reconeguda al metro, a la línia blava, el verd i el groc a causa d'aquesta foto i aquest barret característic. D'altra banda, no he trobat a la legislació brasilera cap al·lusió a la penalització de la persona VIH positiva, simplement mitjançant el segell i la meva dona, un advocat, diu que és la clàusula consolidació de la Constitució que el dret a la lliure expressió del pensament, ni menys, l'anonimat és prohibit

Tinc una política editorial no publicar res sobre 1º i desembre! Després de tot, de manera que moltes persones estan pala en silenci gairebé tot l'any, amb l'honrosa excepció de MTV, no vull córrer el risc que em entelar brillar i fer-los competitius. Per això, gairebé una setmana després, de divulgar aquesta entrevista, que ens honora molt en el nostre treball pel WordPress Brasil.

És una gran fita per obtenir l'atenció d'un mitjà de dit rang (planetari) i jo no parava de parlar-ne.

Li vaig donar tant en tant i, si no es posa una imatge més jove aquí és perquè no se m'ha fotografiat amb la freqüència i així diu el Dr. Vera Paiva, NEPAIDS, Cal donar, sí, de cara a bufetada, i jo no troba una excusa per no fer-ho, ja que ja a principis del 90 li vaig dir a ningú que sóc VIH positiu i ara, després de més vint anys, aquí al Brasil, mai van tenir problemes legals o qualsevol tipus de compte d'aquest "virus".

Bé, no vaig a donar un tractament excessiu de la pilota perquè és obvi el que dic dissimuladament.

Vaig posar la introducció de la història en aquesta publicació i vincle a l'original. És una bona lectura, ho recomano a tothom. (I.e.

Abans, però, li dono la paraula al doctor Vera Paiva a la "Guerrilla"

Soropositivo.org: Va ser inicialment desacreditada pels metges quan es va adonar que la vida existia després del VIH?

Em van diagnosticar al novembre 1994, en aquest moment no era encara el tractament. Recordo molt bé l'expressió de la persona que va donar el diagnòstic, dient que anava a tenir només sis mesos de vida. Quan vaig sortir de la TRC-A (Referència i Centres de formació SIDA) havia sentit al meu cap, una i altra vegada, l'expressió en anglès, va dir a un condemnat a mort, "un mort".

Seguir llegint aquest enllaç

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.