El destacat Entrevista blocs WordPress en el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA en dos blocs. Un d'ells és soropositivo.org

Inici » Publicacions » Entrevistes destacades de WordPress Blogs, en el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA a dos blocs. Un d'ells és seropositivo.org

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa