Anuncis

diferències migratòries i l'edat entre parelles masculines i femenines, estan exacerbant l'epidèmia del VIH a l'Àfrica del Sud

Et trobes Iniciació => Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor. => diferències migratòries i l'edat entre parelles masculines i femenines, estan exacerbant l'epidèmia del VIH a l'Àfrica del Sud
Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor.

Aturar la SIDA a l'ÀfricaLes anàlisis de dues enquestes nacionals principals a KwaZulu-Natal, Sud-àfrica, donen a conèixer la dinàmica de la transmissió del VIH a la província de Sud-àfrica, la més afectada per la pandèmia del VIH / SIDA. Els adolescents i les dones joves contrauen el VIH d'homes grans, amb un gran marge en aquests grups d'edat, mentre que les persones grans en general contrauen el VIH de les dones en el seu grup d'edat. Els homes i les dones que emigren a només cinquanta milles de casa tenen més possibilitats de ser positives que els que romanen a la seva comunitat.

Els dos estudis publicats recentment, cadascun usant dades de grans enquestes familiars en dues zones diferents de KwaZulu-Natal. Migracions i les relacions d'edats dispars han estat identificats com a factors que condueixen a l'epidèmia del VIH a l'Àfrica meridional, però aquestes anàlisis van ser sofisticats en detall per tal d'aclarir i reforçar l'evidència de com actuen aquests factors.

intervals d'edat entre parelles sexuals - estudi

El primer estudi, de Tulio de Oliveira, Ayesha Kharsany i col · legues, es publica en línia abans del Lancet VIH. Les dades provenen d'una mostra aleatòria, per a la prova del VIH.

Els investigadors van utilitzar anàlisi filogenètica per identificar els enllaços de transmissió - en altres paraules, grups d'individus que porten a soques de mostres de VIH genèticament similars i probablement contret el VIH els uns dels altres. L'anàlisi filogenètica va mostrar estimacions es com estretament relacionades amb les mostres de la soca viral de VIH en diferents individus es comparen amb mostres de VIH.

És de destacar que les persones que tenien una bona adherència al tractament i tenien una càrrega viral baixa no es van incloure en l'anàlisi filogenètica a causa del fet que la tècnica encara no és completament fiable lluny de l'estudi els pacients amb càrrega viral inferior a 1000 còpies / ml . De fet, això té l'avantatge d'excloure a les persones que estan sota tractament d'estudi que no seria probabilitats de transmetre el VIH - la mostra per a l'anàlisi filogenètica està esbiaixada cap a les persones amb infeccions recents, molts d'ells sense diagnosticar.

Un total d'individus 9812 van participar en l'estudi, dels quals 3969 eren VIH-positius. D'aquests, 1589 tenia una càrrega viral amb més de 1000 còpies / ml i proporcionava mostres de sang que es van seqüenciar amb èxit per a l'anàlisi filogenètica.

Es van agrupar quatre-cents seixanta-nou d'aquestes mostres en grups de transmissió 202, dels quals noranta subgrups incloïen almenys una dona i un sol home. Aquests noranta grups es van analitzar a més profunditat.

intervals d'edat entre parelles sexuals - les principals conclusions

Noranta agrupacions eren possibles 188 aparellaments entre homes i dones. La comparació de tots els parells possibles en categories d'edat i sexe identifica dos patrons particulars.

En primer lloc, el vint per cent dels matrimonis es trobaven entre homes de 25 a 40 anys i dones de 15-25. En segon lloc, el trenta-un per cent dels matrimonis es trobaven entre homes i dones que eren ambdós entre 25-40.

En altres paraules, els homes d'edats compreses 25 40-són la principal font de _contração_ VIH en adolescents i dones joves.

Molts d'aquests homes probablement van contraure la infecció pel VIH de dones de 25 40 dels anys, el grup amb major prevalença del VIH.

Amb el pas del temps, quan el grup actual de noies adolescents i joves arriben als trenta anys, s'han convertit en el proper grup de dones amb elevada prevalença del VIH i probablement perpetuar el cicle de transmissió del VIH per als homes en els anys trenta - que infectarà la següent cohort de noies adolescents i dones joves. (Vegeu el gràfic del diari que il·lustra el cicle de transmissió).

Les diferències d'edat entre homes i dones en grups de transmissió van ser grans per a dones més joves, però no per a dones grans. Les dones de 15-20 tenien socis masculins, una mitjana de 11,5 anys més grans; les dones de 21-25 tenien socis 7,0 anys més grans; les dones de 26-30 tenien socis 1,5 anys més grans; les dones de 31-35 tenien socis 1,7 anys més grans.

Dels homes de 25-40, que estaven vinculats a una dona més jove, 40% també es van associar amb una dona al seu propi grup d'edat.

Les persones que van ser grups difonen sovint eren conscients de la seva infecció, no prendre el tractament i tenia una càrrega viral alta.

la migració interna - estudi

La migració laboral és una altra qüestió clau de l'epidèmia de VIH a Sud-àfrica, amb un impacte important en les associacions sexuals entre homes i dones. El segon estudi, d'Adrian Dobra, Frank Tanser i col·legues, es publica a l'edició de gener de SIDA. Dades d'una cohort longitudinal de totes les llars en una zona predominantment rural dins del districte Umkhanyakude de KwaZulu-Natal.

La comunitat es caracteritza per la freqüent migració a altres parts d'Àfrica del Sud, les baixes taxes de parella, múltiples parelles sexuals i les altes taxes desoropositividade positiu per al VIH que no han estat diagnosticats.

Totes les llars van ser visitats anualment (entre 2004 i 2014) i investigadors entrevistats i la prova del VIH a tots els membres de la unitat familiar majors de 15 anys, que van accedir a participar-hi. Informació sobre la migració, que s'ha registrat acuradament a tot arreu, notant quan i on van emigrar les persones i de quina regió a aquesta regió. Quan els membres de la família estaven absents, els investigadors van demanar als seus familiars i amics sobre el seu parador.

L'anàlisi se centra en els individus 17.743 que van ser la prova del VIH dues vegades o més, com a part de l'estudi i, per tant, capaços d'analitzar la relació entre les infeccions per VIH i la migració.

la migració interna - les principals conclusions

Dins de la cohort analitzada, aproximadament un de cada cinc homes i dones dels seus vint anys va emigrar almenys una vegada i normalment durant períodes entre els mesos de 8 i 24. Un quart de totes les migracions es van situar en llocs de 100 km i les principals destinacions d'aquestes migracions van ser:

  • Richards Bay (55km la distància)
  • Durban (205km) i
  • Johannesburg / Pretòria (473km).

La migració a destinacions properes es van associar amb un major risc, especialment per als homes:

  • Els homes que van emigrar d'40km en un any tenien un 50% més de risc de contraure el VIH (quocient de riscos instantanis 1,5).
  • Els homes que van emigrar al voltant 169km en un any tenien un risc 75% superior.
  • Els homes que anaven de 44% del seu temps fora de la comunitat d'origen correrien un 50% més de risc de contraure el VIH.

Risc per a les dones es va associar amb l'augment de la migració i més temps que els homes:

  • Les dones que van migrar 109km en un any tenien un 50% més de risc de contraure el VIH.
  • Les dones que van migrar 652km tenien un risc 75% superior.
  • Les dones que van passar més de 90% del seu temps fora de la comunitat a casa tenien un risc 50% superior.

"Les distàncies migratòries mitjanes per any i els períodes augmentats de vida fora de la comunitat representen en àrees d'estudi rural els principals factors de risc per a l'adquisició del VIH, com l'augment del nombre de socis sexuals, augmenten la probabilitat de comportament sexual risc, retirada familiar, amics, normes comunitàries i socials, major vulnerabilitat o menor estatus socioeconòmic ", diuen els autors.

En 21 Conferència Internacional sobre la SIDA (AIDS 2016) a Durban aquest anyFrank Tanser - un dels autors de l'estudi - va dir que les anàlisis filogenètiques fetes en aquest districte també van ressaltar la importància de la migració. Una sèrie d'infeccions noves a tot l'àrea local es poden tornar a connectar amb persones que viuen en comunitats "bessones", adjacents a la carretera.

Sobretot perquè els migrants sovint es diagnostica tard i tenen dificultats per integrar-se i Tibar la cura de la salut, els investigadors diuen que els serveis de proves i tractament del VIH a l'Àfrica del Sud necessiten estar millor adaptats a les necessitats dels migrants.

Roger Pebody

Originalment publicat a 14 al desembre de 2016 a migració i diferències d'edat entre parelles masculines i femenines que alimenten l'epidèmia del VIH a l'Àfrica del Sud

Traduït, revisat, editat per Claudio Souza a 17 Desembre 2016.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: