Creu que la fi del VIH / SIDA és a prop? L'engany de la seva ...

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Creu que la fi del VIH / SIDA és a prop? L'engany de la seva ...
?>

La fi de l'epidèmia de VIH / SIDA és a prop? L'engany d'ella - i que podria ser pitjor

Medicina de les píndoles al món

La conferència sobre el VIH / SIDA, celebrada a Durban va sorprendre al món en acció. Ara una nova crisi amorfa, alimentat per resistència als medicaments, tractaments cars i La manca de poder moltes dones s'han multiplicat les dificultats perquè no poden imposar relacions sexuals sense protecció.

Fa setze anys, un nen d'anys 11 i un jutge va advertir el planeta, que estava sorprès per la trista realitat de la SIDA al continent africà, on els hospitals eren persones d'amuntegament entre la vida i la mort i la llista interminable dels nens, bruscament, orfes.

Esperança per la "fi de la SIDA" existeix. Però s'està esvaint, adverteixen experts

La Conferència Internacional sobre la SIDA celebrada a Durban a 2000, KwaZulu-Natal - una de les regions més ple de SIDA al món - inicialment imaginat com una reunió científica s'ha convertit en una llarga demostració vibrant i apassionat, amb el cant, el ball i la marxa eixordador d'activistes de tot el món! neutralitat científica va desaparèixer i els investigadors també s'han convertit en activistes i defensors de la "causa".

La protesta va ser la distribució universal de medicaments per salvar vides humanes. Va ser per desgràcia massa tard perquè els onze anys d'edat, Nkosi Johnson, l'home que havia parlat en la cerimònia d'obertura. Va morir l'any següent. El jutge Edwin Cameron va deixar a tots atònits a Sud-àfrica per la qual es declara gai i seropositiu, i va dir que era injust que podia comprar els seus propis medicaments, la seva importació des d'Europa o els EUA per salvar la seva pròpia vida, mentre que els seus compatriotes i les dones morien per milers, potser desenes de milers de persones i Nelson Mandela va instar el món a actuar.

es va escoltar la seva crida! Activistes, juntament amb els fabricants de medicaments genèrics van enderrocar el preu del còctel de tres fàrmacs per suprimir el virus i mantenir a les persones en bon estat de salut, el cost de la immersió en el tractament van començar a ser finançat amb $ 10.000 per any a US $ 100 (£ 76) en aquests dies, gairebé dues dècades després. La setmana passada la conferència va tornar a Durban amb 17 milions de persones en tractament antiretroviral. Però no és el que anem a parlar. Ni molt menys.

Hi ha una possibilitat real que la SIDA pot tornar a emergir com un assassí de masses, com de fet ho va ser el canvi de segle.

És una crisi total. El missatge de la conferència és que hi ha tota aquesta esperança - i que no és sostenible, va dir Deenan Pillay, viròleg.

Hi ha al voltant de 38 milions de persones amb VIH, i més de vint milions d'altres que no estan encara en tractament. Sobre 2 milions d'altres són collides per la pandèmia de cada any. Nota de l'editor: I alguns diuen que no mor sobre la SIDA i només fer una comprimidinho ... (...) ... i, a més, que la salut de la persona que contreu el VIH resulta ser millor que abans, els bossais ...

Això és el que, Claudio Souza, el consum de cada mes. És clar, que viuen amb el VIH i la SIDA durant vint anys. però si no es fa res i que també viuen amb el VIH 22 anys, és la foto pot ser el seu model
Això és el que, Claudio Souza, el consum de cada mes. És clar, que viuen amb el VIH i la SIDA durant vint anys. però si no es fa res i que també viuen amb el VIH 22 anys, és la foto pot ser el seu model

Els fàrmacs antiretrovirals no poden "Només" mantenir bé a la gent, sinó també evitar que infecciosa. L'Organització Mundial de la Salut recomana ara que qualsevol persona diagnosticada VIH positiu ha de començar el tractament tan aviat com sigui possible, no només quan la seva salut s'ensorra, sinó també per protegir les seves parelles sexuals. Al setembre, Sud-àfrica va presentar la prova i tractament.

No obstant això, la conferència d'aquest any oïda inquietant investigadors notícies Wellcome- finançats pel Centre de Salut d'Àfrica a KwaZulu-Natal, que ha estat l'estudi i el tractament en una població en un ritme d'aproximadament una de cada tres persones de la porta del VIH.

Van trobar que mentre la majoria de la gent d'acord en ser provat pels treballadors de salut, visitant les seves llars, només la meitat de les persones que van ser diagnosticats seropositius per VIH van ser després a una clínica per rebre tractament per prevenir la infecció seus socis.

La prova i tractament

Un agricultor de canya de sucre la prova del VIH per un treballador de la salut al voltant de Gwegwe MSF Eshowe, 2014.

Eshowe, una ciutat de gent 14.000, situada entre turons i plantacions de canya de sucre, Metges sense Fronteres van ser pioners en les proves entre els professionals de la salut amb qui ho farà

Així va ser en 80 dècada del segle passat i en poc més de la primera meitat de la dècada de 90. I així com hi ha causant bacils de tuberculosi, que són simplement resistents a tots els fàrmacs i hi ha una gonorrea resistent a la immensa majoria dels antibiòtics, no és impossible que el VIH també
Així va ser en 80 dècada del segle passat i en poc més de la primera meitat de la dècada de 90. I així com hi ha causant bacils de tuberculosi, que són simplement resistents a tots els fàrmacs i hi ha una gonorrea resistent a la immensa majoria dels antibiòtics, no és impossible que el VIH també "evolucionar" a un estatus similar. Cal que cada persona estableix els ulls en la imatge i és pensar en ella com una "cosa del passat que es deuen, al benestar propi i pel bé de l'espècie humana en el seu conjunt, tenir cura de nosaltres mateixos. Estic en algun lloc al voltant d'ART ha deu, dotze anys i hi ha al voltant de 18 mesos hi va haver un augment d'un nou component en el règim terapèutic i me'n vaig anar a viure cada dia amb un prendre medicaments antiretrovirals per dia. Mantingui aquesta imatge al seu cap quan es pren tots els medicaments desagradable o inconvenient en un moment donat. recordant que és per evitar convertir-se en una rèplica viva d'aquesta imatge i recordar que va ser vostè, com jo, que van decidir i van acordar córrer tots els riscos (hi ha per descomptat excepcions a aquesta regla, amb les víctimes de violació, per exemple, o els que ja van néixer amb VIH, i que ha de suportar les conseqüències de les seves accions ...

porta a porta. MSF també va obrir proves cabines al costat de la carnisseria i la parada de taxis on els homes que treballen passen el dia del pagament. Van trobar el mateix que els investigadors en KwaZulu-Natal. Es pot aconseguir l'alta proporció de persones sotmeses a proves - però que no determina la visita immediata a la clínica per al tractament.

"Els donem targetes de la remissió a la clínica. Llavors ens adonem que no eren ", diu Babongile Luhlongwane, caminant sense fi milles tots els dies, a les pistes difícils amb el seu kit en una motxilla per arribar a les persones que viuen en aquesta comunitat rural. "Dilluns passat vaig tenir tres homes van ser positius. Dos d'ells eren la clínica. L'altre va dir que no tenia temps ".

El Dr Carlos Arias pren la iniciativa de MSF per establir clíniques mensuals en les plantacions de canya de sucre, els treballadors de les proves per al VIH i el subministrament de medicaments.

noies del poble lluitar contra el flagell de la 'sanadors' els dons arruïnat les seves vides.

o intentar
Noia, adolescent, mulhr ... No importa la seva edat. maleïda-els que creu són això o allò perquè porta preservatius a la bossa oa la butxaca. Si el noi diu res de l'espècie no vaig a usar-lo, no per vestir-se en silenci i, si es tracta d'evitar que se surtin, un servei de porteria en les "parts inferiors" de la mateixa i guanyar el món. Els seus folla perdudes per valor molt menor que la seva vida, la seva qualitat de vida. I sempre es pot trobar al tipus intel·ligent que sap que això és pel bé de tots dos. Us deixo també un missatge: He rebut un testimoni anònim d'una dona VIH-positiva que m'ha dit que ella fa el que pot fer que l'home fa servir el condó i el noi no ho accepta "fer-ho de totes maneres, així que li va advertir que pot ser arrestat i VCE també adopta aquesta posició, canviar la seva forma, perquè no importa el que està d'acord amb això, així són les coses

directrius sud-africanes diuen que les persones han de ser tractades quan el seu recompte de CD4 - una mesura de la fortalesa del seu sistema immunològic - caigut per sota de 500. "Vam veure CD4 compta menys que les cèl·lules 100 CD4s, al voltant de cinc o sis", diu. Dos anys més tard, va ser provat de nou i tenia un recompte de cèl·lules CD4 a les vuit. Això vol dir que la presència i la replicació viral en el seu cos era 'rampant' i ell era alarmant infecció a la seva parella sexual. "Aquí la prevalença del VIH és enorme", diu. "En KwaZulu-Natal, entre les dones d'edats compreses 15 29 que és 56,8%."

El centre d'estudis a l'Àfrica, al nord de KwaZulu-Natal, en comparació amb el que va succeir en agrupacions de 22 1 mil persones: a meitat de preu triats a l'atzar per provar i tractar, la meitat va dir que aquestes serien atesos els antiretrovirals quan el seu recompte de CD4 va caure per sota de 350 (500 quan les directrius tard va canviar el govern). Si el tractament immediat va conduir a una caiguda en les xifres de persones infectades. La resposta, a pesar seu, no ho era.

"Per desgràcia, no es van trobar diferències en el nombre de noves infeccions entre aquests dos jocs a l'atzar de grups", diu Deenan Pillay, director d'Àfrica central i professor de virologia en l'University College de Londres.

Sexe a les ciutats era un problema. Les persones viatjaven fora de casa a Durban i Johannesburg molt més del que s'esperava i el sexe. Però més problemàtic són els costums socials i culturals i de llarg afligeixen resposta al VIH a l'Àfrica. Molt menys homes van anar a les clíniques per al tractament de les dones ".

És una societat jeràrquica. Es tracta del que vostè diu sobre ser VIH positiu. Hi ha un estigma associat a ell ", diu Pillay.

Ell ha estat treballant amb aquesta comunitat per més de deu anys, diu, i va veure el gran canvi quan les persones van deixar de morir. "El tractament va ser utilitzat per primera vegada per a la gent que estava molt malalt i morir - i la vida. Ara anem a parlar sobre les persones que es veuen bé i es veuen bé i es pregunten si medicar-se, per anar a aquesta clínica govern on vostè ha d'estar en línia tot el dia i veure a altres persones que també saben que hi ha ... " (...).

Pillay creu que s'hauria de fer més als "sanadors" paizões o de destinació - homes grans que donen regals i diners per als adolescents, pobres i fins i tot per pubescents més petita, a canvi de sexe. Sobre 60% dels nous casos són dones.

"És horrible."

Al Brasil, un jove amb 15 anys d'edat té avui en dia, 80% de probabilitat de ser infectat ", diu. A les clíniques amb tractament prenatal "on les dones embarassades són provades pel VIH ... a mitges són positius.

El govern va llançar una campanya dient als adolescents no dormir amb homes grans. Però, diu Pillay, "el veritable problema és que els homes que no estan sent examinades i tractades."

El cost és un enorme i creixent problema. Si la prova i tractar de treball, reduiria les factures mitjançant la prevenció de noves infeccions. Però aquesta hipòtesi ara sembla prematur i finançament dels donants ha caigut per primera vegada. Un informe de la Fundació Kaiser Family i ONUSIDA diu que va donar US $ 7,5 milions l'any passat, enfront dels US $ consagrada 8.600 2014.

La factura dels medicaments augmentarà de manera espectacular, no només a causa de l'augment de les infeccions i el fet que cadascú ha de tenir la teràpia antiretroviral de per vida, sinó també perquè la resistència s'estengui a la combinació de tres fàrmacs base disponible a Àfrica per tan sols US $ 100,00 per any. Els llits d'hospital es prenen un cop més pels pacients de SIDA el tractament ha fallat. Àfrica no es pot permetre el luxe de nous fàrmacs disponibles a Europa i Estats Units.

MSF va trobar nivells de resistència basat en la combinació de 10% dels seus projectes a l'Àfrica del Sud. No hi havia més males notícies en altres parts d'Àfrica. Un estudi que abasta Kenya, Malawi i Moçambic va trobar 30% de les persones en tractament de segona línia, que costa almenys $ 300 perquè eren resistents. La tercera línia de tractament o el tractament de "VIH salvatge" per a una tercera línia de tractament amb fàrmacs a l'Àfrica és 1,859 $ persona / any.

"Crec que estem veient la punta de l'iceberg", va dir el Dr. Vivian Cox MSF. "Molts països no estan fent rutina de monitorització de la càrrega viral per primera vegada. S'estan movent en la seva direcció, llavors es pot imaginar el que van a trobar ".

L'enfocament de la joventut

la infecció per VIH, començant l'escenari o al consum d'agents antiretrovirals. Il·lustració que mostra 3D pocs virus i cèl·lules CD4 abundants

Sota l'ombra de VIH són preses per "brut", els nens sud-africans van oferir un refugi.

Ningú de la conferència d'aquest any estava parlant de la fi de la SIDA, com ho eren fa tan sols quatre anys, quan la conferència es va dur a terme a Washington DC. Bill Gates va expressar preocupació real. Si és difícil ara per al tractament i prevenció de les infeccions pel VIH, va dir Gates, augment de la població podria empitjorar les coses.

"Si hem de fer" només "tan bona com la que hem estat fent, fins i tot més enllà del seu màxim anterior, el nombre de persones amb VIH", va dir Gates.

Infermera Fent gest del silenci

preconcito-800x288

"Hem de fer una increïble quantitat d'esforços per reduir la incidència del nombre de persones a la infecció. Per començar a escriure la història de la fi de la SIDA, les noves formes de pensar sobre el tractament i la prevenció són essencials ".

SIDA
Vacuna curativa a la vista? Que Déu sí

Una vacuna és encara una manera molt. Prep només funciona per a les parelles de persones amb VIH a l'hemisferi nord. Prendre un medicament antiretroviral protegeix contra la infecció. Sembla, però, molt difícil d'implementar per a les dones joves a l'Àfrica, que amb prou feines tenen els seus propis cossos i podria enfrontar càrrecs i ser jutjats penalment per portar el VIH o ser una prostituta.

Hi ha intents valents per canviar el comportament i la submissió de les dones i adolescents. Actor Charlize Theron està finançant projectes per educar, ajudar i donar suport als joves. MTV Staying Alive Foundation està tractant d'arribar als joves a través de la seva campanya en mitjans massius Shuga, compartint la vida sexual dels joves africans rics. Després de dues sèries a Kenya i dues a Nigèria, el cinquè serà filmat a Sud-àfrica.

Charlize Theron visita el projecte de creació d'ambaixadors de la joventut en KwaZulu-Natal, a 2013. Investigacions dutes a terme a les escoles sud-africanes per determinar els problemes que enfronten els anys 14 20 abans de la nova sèrie ofereix una visió dels perills que enfronten. Un terç de les noies va dir que una nena no té el dret de demanar a un noi per deixar de besar-la. Una quarta part dels nens va dir que havia "algú forçada sexualment." Una cinquena part de les noies va dir que eren sexualment actives i la majoria de les persones s'han vist obligades a l'activitat sexual en algun moment.

"Semblava que 86% de les joves sexualment actius van dir que es van veure obligats sexualment pels seus nuvis", diuen els investigadors. "Aquestes xifres ... reflecteixen una necessitat de comprendre el que està succeint dins de les relacions heterosexuals i experiència i posició de risc dins d'aquestes relacions. També demana que els esforços per prevenir la infecció pel VIH, la recerca d'ajuda a crear seguretat i suport dins de les relacions ".

Les nenes entre els 3 mil estudiants enquestats en tres províncies més de dos anys 15% va dir que havia quedat embarassada - equivalent a 70% d'ells són sexualment actius. Gairebé la meitat dels joves - 46% - va dir que una parella de joves que accedeix a les dades del seu públic sobre el VIH si un d'ells es va convertir en VIH positius serien jutjats de manera oberta i 4% van pensar que serien danyats físicament.

Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu paramim.Senti por, la vergonya, la culpa, l'auto-degradació simplement enginyós i va pensar que si, i en suïcidi. Un amic meu em quye va fer el favor de notificar al meu ex, podria, però no era, infectat, va dir un segon després s'havia penedit deixar de parlar perquè ella va entrar un brot paranoic ple i era difícil portar- nou a la llum de la realitat. SIDA, aquesta malaltia té el do de bojos quan senten que poden haver estat tocats per ella. Mai he vist un informe d'una persona que la va rebre comserenidade, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, que tenia
Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu amb només mirar a mi. Vaig sentir por, la vergonya, la culpa, l'auto-degradació i vaig pensar que si, i en el suïcidi. Un amic meu que em va fer el favor d'notificar al meu ex, podria, però no estava infectada, va dir un segon després s'havia penedit deixar de parlar perquè ella va entrar un brot paranoic ple i era difícil portar- de nou a la llum de la realitat i fer-la recordar que ella estava a la seva oficina de l'empresa en la qual treballava. SIDA, aquesta malaltia té el do de bojos quan senten que poden haver estat tocats per ella. Mai he vist un informe d'una persona que la va rebre amb serenitat, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, que tenia "espero que era la leucèmia" i psicòleg !!! Vaig tallar les relacions ...

"Això indica que l'entorn de por ple de gent jove a Sud-àfrica encara estan creixent pel que fa al VIH", diu l'informe. "La por manté a la gent en silenci i el silenci alimenta els riscos per al VIH i no reben l'atenció i el suport que necessiten per fer front a la infecció pel VIH."

La investigació està demostrant que Shuga no té un impacte en el jove o el comportament d'aquestes persones.

"On veiem que el canvi de comportament funciona molt bé quan el públic consulta les seves pròpies vides es reflecteix en les trames", diu Georgia Arnold, directora executiva de la Fundació MTV, qui diu que vol guanyar diners per crear un DVD per a cadascun dels estudiants de secundària de 6 milions a Sud-àfrica.

canvis de comportament podrien aturar l'epidèmia - però no ho fan a Europa o els EUA - i les iniciatives podrien ajudar a millorar la vida dels joves. Però és difícil i lent aquesta c3a9-el-temps-a-sc3a1biola consciència. SIDA estarà amb nosaltres per anar més enllà del que ningú va imaginar. El professor Peter Piot, el primer cap d'ONUSIDA i director de l'Escola de Londres d'Higiene i Medicina Tropical, diu que el principal repte és mantenir a les persones no infectades. "És com si estàvem en un pot de rems amb un gran forat i només estem tractant de treure l'aigua. Estem en una crisi important amb la continuació d'aquest nombre d'infeccions i que no és una qüestió de només fer algunes intervencions.

"No anem a eradicar el VIH com una epidèmia només per mitjans mèdics. Les persones no són robots. Sexe succeeix en el seu context. És una qüestió de poder. Les nenes adolescents i dones joves en el sud d'Àfrica estan infectades per homes que són molt més grans. Es tracta de la pobresa. També es tracta d'una cultura masclista. També hi ha homes homosexuals de tot el món que són víctimes de la discriminació i la por, i no hi ha manera per tu per evitar la infecció si alguna cosa està sota terra ".

Es creu que va ser un error de predir la fi de l'epidèmia fa uns anys. "No crec que la consigna de" fi de la SIDA per 2030 "ser realista i podria ser contraproduent. Es podria suggerir que tot està bé i bo, i podem passar a una altra cosa, no ... "

SIDA segueix sent un dels majors assassins de masses en el món.

Traduït Claudio Souza Original a: Pensi l'epidèmia de la SIDA ha acabat? Lluny d'això - que podria ser cada vegada pitjor

Comentat per Mara Macedo - dona, amant, esposa, amiga, còmplice, confident i tot el que un home se li ocorreria per a vostè. Sóc l'afortunat Que ha de estimo

Era la forma en què vaig veure a aquesta persona que la meva vida va començar a canviar ...

Anuncis

Publicacions relacionades

2 Comentaris

Claudio Souza 04/01/2017 at 01:10

Noia. A causa de res coordinar els seus pensaments, alinear en forma de frases i dóna'm un text, encara que curta, es pot intentar comprendre i ajudar-lo. Així que no es doni

Resposta
Gonorrea no tractable pel món - VIH positiu. Org 11/07/2017 at 21:20

[...] al Regne Unit ", va dir el Prof. Claudia Estcourt, membre de l'Associació Britànica de Salut Sexual i VIH. "En un període de temps molt curt, vam veure canvis en el bacteri a un ritme sense [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.