Implants i injectables: la prep en el futur

Cirurgia estètica al nas. El cirurgià fa una injecció
Cirurgià i el seu assistent realitzant cirurgia estètica al nas a la sala d’operacions de l’hospital. Remodelació del nas. Rinoplàstia.

bill-Melinda-Gates-300x199anunci del mes passat que la Fundació Bill i Melinda Gates donarà fins a $ 140 milions de dòlars per a un fabricant de dispositius de drogues Boston per desenvolupar un conjunt de desplegament de mini-bomba per proporcionar medicaments per a la profilaxi pre-exposició (prep) contra la infecció pel VIH s'ha centrat l'atenció en el futur de la prep. És el futur tot sobre els implants, o va a oferir diverses opcions per a les persones que volen fer servir Prep?

Els implants i altres sistemes d'administració d'acció prolongada per fàrmacs han despertat l'interès com un mitjà de proporcionar profilaxi pre-exposició ja que els estudis mostren consistentment que la no adhesió - falten dosis o no fer servir un anell intravaginal - està fortament correlacionada amb la manca de la protecció de preparació. D'altra banda, els estudis també mostren que les persones que mantenen nivells adequats de les drogues d'Prep estan protegits de la infecció per VIH.

els implants

intarquia Intarcia és una empresa amb seu a Boston desenvolupament implantable de mini-bomba d'aproximadament la mida d'un escuradents de dents també per injectar un fàrmac per controlar el sucre en sang en persones amb diabetis tipus 2. Producte - ITCA Intarcia 650, que ofereix l'exenatida fàrmac per a la diabetis tipus 2 de - que ja es troba en revisió per l'Administració dels Estats Units d'Aliments i Medicaments després dels exitosos assajos de fase III i podria arribar a ser llicenciat al final de 2017 .

El mes passat Intarcia va anunciar que havia aconseguit una subvenció de US $ 50 milions de la Fundació Bill i Melinda Gates per desenvolupar la seva mini mini tecnologiaBomba-manual-sp-1-6 arma per proporcionar medicaments antiretrovirals per profilaxi pre-exposició. Més de $ 90 milions seran donats per donar suport a l'accés al dispositiu en els països d'ingressos baixos i mitjans i, si té èxit, hi ha la possibilitat d'aconseguir una sèrie de fites. La tecnologia de mini-bomba és Intarcia un implant que es col·loca sota la pell i dispensar una quantitat de fàrmac controlat cada dia. En aquest punt Intarcia no s'autoritza l'ús d'un producte prep antiretroviral particular, com un sistema de lliurament. les proves de desenvolupament busquen identificar el fàrmac pot ser lliurat a nivells suficients per prevenir la infecció pel VIH.

Diversos altres grups de recerca i empreses han reportat resultats prometedors dels implants subdèrmics en assajos amb animals, encara que la tecnologia de l'implant Intarcia sembla ser el més avançat. El Auritec, una empresa filial de la injecció ARV injecció autònoma, Pasadena, va rebre fons dels Instituts Nacionals de Salut per posar a prova els anells intravaginals per injecció autònoma de profilaxi pre-exposició, i també ha provat un implant que conté alafenamide tenofovir (TAF) en gossos. L'estudi dies 40 va mostrar que l'implant era caputxa per mantenir els nivells plasmàtics de vegades 30 concentració de fàrmac més altes del que és necessari per a protegir contra la infecció per VIH en tot el període d'estudi.

El PEPFAR del President dels Estats Units (Pla d'emergència per al socors de la sida) també té investigació recolzada sobre un implant subcutani per al lliurament de TAF, desenvolupat per la Universitat de Califòrnia a San Francisco, que encara es troba en una etapa inicial de desenvolupament. Un projecte de recerca més gran, una protecció sostinguda a llarg termini contra el VIH (SLAP-HIV), una associació amb seu a la Chicago Northwestern University i Va rebre un suport financer de $ 17 milions garantits per l'Agència de la Salut Els Instituts Nacionals de la Salut, Està treballant per desenvolupar un implant que pot proporcionar qualsevol d'aquests Rogas: cabotegravir, rilpivirina, tenofovir o tenofovir TAF analògic exalidex (TXL, anteriorment CMX-157, que està sent desenvolupat per a l'hepatitis B). Els investigadors també esperen que el seu treball condueixi al desenvolupament d'implants per a la teràpia antiretroviral d'acció prolongada, el que elimina la necessitat de prendre pastilles cada dia.

injecció de Prep

xeringa amb agulla-per-inJECT-1524033

El desenvolupament de la profilaxi pre injectable és més avançat que els implants de preparació, i pot proporcionar una mesura provisional en el camí als implants que proporcionen una protecció de fins a un any. També pot proporcionar protecció a curt termini per a persones que necessiten profilaxi pre-exposició llarga acció, sinó que, per qualsevol raó, no volen un implant. A diferència dels implants, que poden ser detectables sota la pell i per tant inacceptable per a algunes persones, una injecció és invisible per als altres i no ha de ser remogut o substituït quan es va inactivar fàrmac actiu.

Diagnòstic - SIDA al fons de la composició Medicació - píndoles, injeccions i xeringa. SIDA - Imprés Diagnòstic amb borrosa text. SIDA, concepte mèdic amb enfocament selectiu. 3D.
.

El desavantatge de l'ús de Prep injectable - i potser els implants mamaris - és que les formulacions d'acció prolongada van ser capaços d'estendre els nivells de medicaments ARV en nivells baixos en el cos durant un curt període de mesos, exponenciar el risc de desenvolupar resistència als medicaments per a la infecció per VIH ocorre [nota del traductor. ha aparegut, i tinc material a traduir i revisar la presa de notes dels pacients recentment infectats per volien fàrmacs de primera línia no són funcionals, la crema d'un pas important en tractament que pot durar dècades. Jo diria que les persones que fan ús de la profilaxi pre veure amb la consciència, usant-ho com un factor de protecció secundària, no deixant l'ús PRESERVATIU] L'estudi Eclair cabotegravir injectable de la profilaxi pre-exposició Es va trobar que gairebé una quarta part dels participants encara tenia nivells de fàrmacs que probablement seria capaç de prevenir la infecció pel VIH durant un període de sis mesos després de la seva última injecció, mentre que 41% encara tenia nivells detectables subòptimes en aquest punt.

Prep injectable està posant a prova a intervals de vuit setmanes per injecció, el que requereix una alta freqüència de visites de pacients externs, que poden no ser adequats per a tothom. [Nota de l'editor: Hi ha un article en aquest lloc que només diu que la necessitat de constants visites a les clíniques és contraproduent i es pot llegir aqui (Obre una nova finestra)]

Les injeccions intramusculars també pot ser inacceptable per a alguns, tot i que el Eclair satisfacció de l'usuari (tancament) de l'estudi va ser alta.

El desenvolupament de la profilaxi pre injectable es centra en l'ús de dos fàrmacs, cabotegravir i rilpivirina, que també s'estan desenvolupant com formulacions injectables de nano d'acció prolongada per al tractament d'infeccions per VIH pel ViiV Healthcare.

A ViiV Healthcare S'està treballant en una formulació injectable de la teràpia antiretroviral cabotegravir d'acció prolongada, que va entrar recentment un gran estudi de fase III en els Estats Units, Amèrica Llatina i Àfrica en els homes que tenen relacions sexuals amb homes i dones transgènere. L'estudi HPTN 083, patrocinat per NIAID (Institut Nacional d'Al·lèrgia i Infecciós

Planeta Terra altament detallat a la nit amb els continents en relleu, il·luminats per la llum de les ciutats, translúcids i l'oceà reflexiu. La Terra està envoltada per una xarxa lluminosa, en representació de les principals rutes aèries basades en dades reals

malalties), té 4500 en el seu abast per rebre una injecció cabotegravir cada 8 setmanes o per prendre Truvada (tenofovir / emtricitabine) cada dia per una mitjana de quatre anys i mig. Els resultats s'espera en 2021 (la cura tan reivindicada per 2020 ja era per al vinagre, malgrat el vídeo sensacionalista que va liderar aquesta resposta de la comunitat científica). l'estudi company, HPTN 084, Començarà a provar cabotegravir injectable en dones joves a l'Àfrica subsahariana aquest any. Els resultats d'un estudi de seguretat de fase II (HPTN 077) s'espera per a principis de 2018 (cada vegada més distants uns de curació tan pregonat per 2020.

PATH està provant rilpivirina injectable en dones amb llicència de fabricant Janssen, en un estudi de seguretat de fase II (HPTN 076). Tenint lloc en els Estats Units, Sud-àfrica i Zimbabwe. Els resultats s'esperen al febrer 2017. Les injeccions de rilpivirina s'està donant cada vuit setmanes en aquest estudi.

anells vaginals

anelhormonal

anells vaginals que contenen un dapivirina ITRNN S'han provat en diversos estudis de fase III (ASPIRE i l'estudi ANELL) i es va trobar que va reduir el risc d'infecció per 65% en usuaris consistent estudi ASPIRE. Els anells eren menys eficaços en les dones més joves a causa d'un ús menys consistent, el que indica la necessitat de mètodes d'acció més interessants o menys complicades per N. del aquesta població en particular (...). L'anell dapivirine és probable que sotmetre a revisió de llicència en 2018, i futurs desenvolupaments inclourà experiències amb els anells que contenen altres agents antiretrovirals, inclòs TAF i maraviroc, un inhibidor de l'entrada del VIH. anells d'usos múltiples que actuen com anells anticonceptius i la profilaxi pre-exposició del VIH també estan en desenvolupament.

experiències d'anticoncepció posen en relleu el valor de múltiples opcions

Encara que els implants i els injectables poden ser atractius per a moltes persones, no substitueixen la PrEP oral per a aquells que la necessiten. És possible que algunes persones vulguin utilitzar PrEP només per poc temps, o poden agradar la idea d'una injecció o d'un implant. Lliçons de l'anticoncepció (aquest article es traduirà aviat) mostra que la barreja d'opcions representa un dret inherent a tothom si proporcionar aquestes opcions amb èxit és important i estrictament necessari.

furgoneta hippie en un càmping amb ATREZZO

Una anàlisi completa de la captació d'anticonceptius va mostrar que l'ampliació de la gamma d'opcions d'anticonceptius va augmentar l'ús general de l'anticoncepció - Cada nou mètode àmpliament disponibles les usuàries d'anticonceptius totals, augment de l'ús d'anticonceptius per 4-8% entre 1982 i 2009. Els estudis anticonceptius suggereixen que l'elecció del mètode és compatible amb l'accés i l'ús.

estudis d'anticonceptius en les poblacions en risc d'infecció pel VIH mostren grans variacions en el tipus de mètode anticonceptiu usat de cada país per a cada país, entre les dones que participen en estudis de microbicides. Per exemple, tenint en compte que predominava a Malawi, anticonceptius injectables, anticonceptius orals es va imposar a Zimbabwe. Aquests patrons històrics són estructurades per la influència del proveïdor i el proveïdor de serveis de salut al llarg de diverses dècades i poden influir en la manera en què els serveis de salut estan començant a oferir diferents formes de preparació. Per exemple, una major experiència amb l'anticoncepció injectable o implantable pot donar lloc a una adopció més ràpida d'un d'aquests modes quan l'orientació de les dones en major risc d'infecció.

No obstant això, és important evitar suposicions sobre quin tipus de producte és adequat per a una població específica - això pot actuar com una barrera per al seu ús posterior per altres grups de persones. Per exemple, l'orientació d'una forma particular de la profilaxi pre-exposició per als treballadors sexuals pot tenir l'efecte no desitjat de fer que altres dones reticents a utilitzar-per por de ser identificats com a treballadora sexual (...).

Retrocés per davant:

Claudius

També és important recordar que sense un sistema de salut ben organitzat, els mètodes de profilaxi pre-exposició pot acabar assemblant-se a una escopeta de curt abast, a causa de la coneguda capacitat del VIH per adaptar-se a altres "circumstàncies" amb el propel·lent la mutabilitat de la generació d'altres soques que ja són resistents a un règim de profilaxi pre-exposició determinat. Per exemple, si els sistemes de salut no estan en "vigilància absoluta" mantenir un esquema de comunicació molt fort amb la gent a la Prep en l'esforç per evitar que el restabliment del dispositiu "carregat" (Nota de l'editor: Parlo en el sentit literal, com un nou carregador, totalmentsandra-brea-1-3 "Ple de projectils de drogues utilitzat aquest esquema Prep") falla amb un sistema que pretén recordar a la gent a tornar a una nova injecció o implants, moltes persones ja no estaran protegits de forma ràpida. [Nota de l'editor: Aquesta porta l'agreujament de fer un començament en un sistema contaminat amb ceps resistents a la Prep a les persones en preparació amb l'hàbit de relacionar sense preservatiu donaria lloc a un efecte de "dispersió" (algunes persones em van suggerir difondre la paraula, però aquest lloc és en portuguès del Brasil i cada vegada que poden evitar l'ús d'una paraula en qualsevol idioma, sempre que viu) de les soques virals resistents que en última instància pot fer fracassar tot el que s'ha fet fins 1996, que és més o menys com ara, amb la diferència de menys pastilles o pastilles, però amb una combinació equivalent o aproximada de medicaments antiretrovirals, donant lloc a la possibilitat de generar una nova crisi humanitària amb la imatge dantesca que els joves d'avui no sabia (per sort), però pot ressorgir en deu o quinze anys, una projecció optimista, perquè no m'agrada fer servir un lloc web com la part superior que es presenta a continuació:

top-90

Lamentablement he de inserir una imatge trist és
Per desgràcia, he de inserir una imatge trista amb això, per veure si d'acord! En una forma de partida en aquesta direcció! Al meu entendre, l'escenari ideal combina prep amb relacions sexuals sense protecció. He vist "escoles de pensament" que tracten prep només un dia, van tractar de "la píndola". I no és exactament així ...

Traduït en 28 de gener per Cláudio Souza de l'original a: Implants i injectables: la prep en el futur. escrit per Keith Alcorn en 13 2017 gener.

Fins i tot sense la revisió

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.