Implants i injectables: la prep en el futur

Et trobes Iniciació => PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. => Implants i injectables: la prep en el futur
?>
Prep Injecció

bill-Melinda-Gates-300x199anunci del mes passat que la Fundació Bill i Melinda Gates donarà fins a $ 140 milions de dòlars per a un fabricant de dispositius de drogues Boston per desenvolupar un conjunt de desplegament de mini-bomba per proporcionar medicaments per a la profilaxi pre-exposició (prep) contra la infecció pel VIH s'ha centrat l'atenció en el futur de la prep. És el futur tot sobre els implants, o va a oferir diverses opcions per a les persones que volen fer servir Prep?

Els implants i altres sistemes d'administració d'acció prolongada per fàrmacs han despertat l'interès com un mitjà de proporcionar profilaxi pre-exposició ja que els estudis mostren consistentment que la no adhesió - falten dosis o no fer servir un anell intravaginal - està fortament correlacionada amb la manca de la protecció de preparació. D'altra banda, els estudis també mostren que les persones que mantenen nivells adequats de les drogues d'Prep estan protegits de la infecció per VIH.

els implants

intarquia Intarcia és una empresa amb seu a Boston desenvolupament implantable de mini-bomba d'aproximadament la mida d'un escuradents de dents també per injectar un fàrmac per controlar el sucre en sang en persones amb diabetis tipus 2. Producte - ITCA Intarcia 650, que ofereix l'exenatida fàrmac per a la diabetis tipus 2 de - que ja es troba en revisió per l'Administració dels Estats Units d'Aliments i Medicaments després dels exitosos assajos de fase III i podria arribar a ser llicenciat al final de 2017 .

El mes passat, Intarcia va anunciar que havia aconseguit una subvenció de 50 milions de dòlars de la fundació Bill i Melinda Gates per desenvolupar la seva tecnologia de mini injectores per proporcionar medicaments antiretrovirals a PrEP. Es donaran més de 90 milions de dòlars per donar suport a l’accés al dispositiu als països d’ingressos baixos i mitjans i, si es té èxit, es podrien assolir diverses fites. La tecnologia mini-Intarcia de la bomba és un implant que es col·loca sota la pell i dispensa una quantitat controlada de medicaments cada dia. En aquest moment, Intarcia no té previst utilitzar un producte antiretroviral determinat en el seu sistema de lliurament de PrEP. El desenvolupament de proves intentarà identificar que el medicament es pot administrar a nivells suficients per prevenir la infecció pel VIH.

Diversos altres grups i empreses de recerca han reportat resultats prometedors d’implants subdèrmics en assaigs amb animals, tot i que la tecnologia d’implant d’Intarcia sembla ser la més avançada. Auritec, una empresa del negoci autònom d’injecció d’ARV autònoma de Pasadena, ha rebut finançament dels Instituts Nacionals de Salut per provar anells d’injecció intravaginals PrEP i també ha estat provant un implant que conté tenofovir alafenamida (TAF) en gossos. L’estudi del dia 40 va demostrar que l’implant era capaç de mantenir els nivells de concentració plasmàtica de 30 vegades superiors als necessaris per protegir-se contra la infecció pel VIH durant el període d’estudi.

30 Times !!!

El PEPFAR del President dels Estats Units (Pla d'emergència per al socors de la sida) també té investigació recolzada sobre un implant subcutani per al lliurament de TAF, desenvolupat per la Universitat de Califòrnia a San Francisco, que encara es troba en una etapa inicial de desenvolupament. Un projecte de recerca més gran, una protecció sostinguda a llarg termini contra el VIH (SLAP-HIV), una associació amb seu a la Chicago Northwestern University i Va rebre un suport financer de $ 17 milions garantits per l'Agència de la Salut Els Instituts Nacionals de la Salut, Està treballant per desenvolupar un implant que pot proporcionar qualsevol d'aquests Rogas: cabotegravir, rilpivirina, tenofovir o tenofovir TAF analògic exalidex (TXL, anteriorment CMX-157, que està sent desenvolupat per a l'hepatitis B). Els investigadors també esperen que el seu treball condueixi al desenvolupament d'implants per a la teràpia antiretroviral d'acció prolongada, el que elimina la necessitat de prendre pastilles cada dia.

injecció de Prep

El desenvolupament dels PrEP injectables està més avançat que els implants PrEP i pot proporcionar una mesura provisional de la forma d’implants que ofereixen protecció fins a un any. També pot proporcionar protecció a curt termini per a persones que necessiten un PrEP d’acció prolongada, però que per qualsevol motiu no vulguin un implant. A diferència dels implants, que poden ser detectables sota la pell i per tant inacceptables per a algunes persones, una injecció és invisible per a d’altres i no cal extirpar-la ni substituir-la quan s’extingeix el medicament actiu.

L’inconvenient d’injectar PrEP –i potser per a implants mamaris– és que les formulacions d’acció llarga van poder prolongar els nivells de fàrmacs AR.nanobots.jpgV a nivells baixos del cos durant un període curt de mesos, exposa el risc de desenvolupar resistència als medicaments si es produeix una infecció pel VIH. [Nota del traductor: Ja ha aparegut, i tinc materials per traduir i revisar les valoracions dels pacients. els fàrmacs recentment infectats per als medicaments de primera línia no són funcionals i cremen una etapa important del tractament que pot durar dècades. Diria que les persones que utilitzen PrEP ho fan conscientment, utilitzant-lo com a factor protector secundari, NO ABANDONANT L’ÚS DE LES CONDOMES] L'estudi Eclair cabotegravir injectable de la profilaxi pre-exposició Es va trobar que gairebé una quarta part dels participants encara tenia nivells de fàrmacs que probablement seria capaç de prevenir la infecció pel VIH durant un període de sis mesos després de la seva última injecció, mentre que 41% encara tenia nivells detectables subòptimes en aquest punt.

Prep injectable està posant a prova a intervals de vuit setmanes per injecció, el que requereix una alta freqüència de visites de pacients externs, que poden no ser adequats per a tothom. [Nota de l'editor: Hi ha un article en aquest lloc que només diu que la necessitat de constants visites a les clíniques és contraproduent i es pot llegir aqui (Obre una nova finestra)]

Les injeccions intramusculars també pot ser inacceptable per a alguns, tot i que el Eclair satisfacció de l'usuari (tancament) de l'estudi va ser alta.

El desenvolupament de la profilaxi pre injectable es centra en l'ús de dos fàrmacs, cabotegravir i rilpivirina, que també s'estan desenvolupant com formulacions injectables de nano d'acció prolongada per al tractament d'infeccions per VIH pel ViiV Healthcare.

A ViiV Healthcare S'està treballant en una formulació injectable de la teràpia antiretroviral cabotegravir d'acció prolongada, que va entrar recentment un gran estudi de fase III en els Estats Units, Amèrica Llatina i Àfrica en els homes que tenen relacions sexuals amb homes i dones transgènere. L'estudi HPTN 083, patrocinat per NIAID (Institut Nacional d'Al·lèrgia i Infecciós

malalties), té 4500 en el seu abast per rebre una injecció cabotegravir cada 8 setmanes o per prendre Truvada (tenofovir / emtricitabine) cada dia per una mitjana de quatre anys i mig. Els resultats s'espera en 2021 (la cura tan reivindicada per 2020 ja era per al vinagre, malgrat el vídeo sensacionalista que va liderar aquesta resposta de la comunitat científica). l'estudi company, HPTN 084, Començarà a provar cabotegravir injectable en dones joves a l'Àfrica subsahariana aquest any. Els resultats d'un estudi de seguretat de fase II (HPTN 077) s'espera per a principis de 2018 (cada vegada més distants uns de curació tan pregonat per 2020.

PATH està provant rilpivirina injectable en dones amb llicència de fabricant Janssen, en un estudi de seguretat de fase II (HPTN 076). Tenint lloc en els Estats Units, Sud-àfrica i Zimbabwe. Els resultats s'esperen al febrer 2017. Les injeccions de rilpivirina s'està donant cada vuit setmanes en aquest estudi.

anells vaginals

anelhormonal

anells vaginals que contenen un dapivirina ITRNN S'han provat en diversos estudis de fase III (ASPIRE i l'estudi ANELL) i es va trobar que va reduir el risc d'infecció per 65% en usuaris consistent estudi ASPIRE. Els anells eren menys eficaços en les dones més joves a causa d'un ús menys consistent, el que indica la necessitat de mètodes d'acció més interessants o menys complicades per N. del aquesta població en particular (...). L'anell dapivirine és probable que sotmetre a revisió de llicència en 2018, i futurs desenvolupaments inclourà experiències amb els anells que contenen altres agents antiretrovirals, inclòs TAF i maraviroc, un inhibidor de l'entrada del VIH. anells d'usos múltiples que actuen com anells anticonceptius i la profilaxi pre-exposició del VIH també estan en desenvolupament.

experiències d'anticoncepció posen en relleu el valor de múltiples opcions

Encara que els implants i els injectables poden ser atractius per a moltes persones, no substitueixen la PrEP oral per a aquells que la necessiten. És possible que algunes persones vulguin utilitzar PrEP només per poc temps, o poden agradar la idea d'una injecció o d'un implant.

Una anàlisi completa de la captació d'anticonceptius va mostrar que l'ampliació de la gamma d'opcions d'anticonceptius va augmentar l'ús general de l'anticoncepció - Cada nou mètode àmpliament disponibles les usuàries d'anticonceptius totals, augment de l'ús d'anticonceptius per 4-8% entre 1982 i 2009. Els estudis anticonceptius suggereixen que l'elecció del mètode és compatible amb l'accés i l'ús.

estudis d'anticonceptius en les poblacions en risc d'infecció per VIH mostren grans variacions en el tipus de mètode anticonceptiu usat de cada país per a cada país, entre les dones que participen en estudis de microbicides. Per exemple, considerant que predominava a Malawi, anticonceptius injectables, anticoncepció oral prevalia a Zimbabwe. Aquests patrons històrics estan estructurats per la influència del proveïdor i el proveïdor d'atenció mèdica durant diverses dècades i poden influir en la manera en què els serveis de salut estan començant a oferir diferents formes de preparació. Per exemple, una major experiència amb l'anticoncepció injectable o implantable pot donar lloc a una adopció més ràpida d'aquestes maneres quan l'orientació de les dones en major risc d'infecció.

No obstant això, és important evitar suposicions sobre quin tipus de producte és adequat per a una població específica - això pot actuar com una barrera per al seu ús posterior per altres grups de persones. Per exemple, l'orientació d'una forma particular de la profilaxi pre-exposició per als treballadors sexuals pot tenir l'efecte no desitjat de fer que altres dones reticents a utilitzar-per por de ser identificats com a treballadora sexual (...).

Traduït en 28 de gener per Cláudio Souza de l'original a: Implants i injectables: la prep en el futur. escrit per Keith Alcorn en 13 2017 gener.

Fins i tot sense la revisió

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.