contra les dones llei maria da penha Notícies diverses Més d'articles de 50

Mara T. Macedo - @ @ cirera de la coca - feliç 8 M @ RCO @ s tots i totes et

Aquest vídeo em va sortir per un camí ennuvolat. Quan em vaig adonar que es va salvar al núvol i vaig pensar: què serà? Vegem ... I ho vaig veure, vaig trobar una data adequada per a la seva publicació i aquí es troba, davant de vosaltres, gaudint grans nois que només peguen dones perquè ella, donada la seva naturalesa femenina i la seva aparent fragilitat ...

Batam EN MI

el guapo

Aquí la història ha de ser explicada AS

Aquest que baixa és algú altre. És la meva mare, que quan es va casar va signar Helena Santos de Souza. Llavors va començar a viure amb un home, João no sé què. Amb ell i ella, tinc una germana, Cecília, que tampoc no sé del nom. Aquesta foto es va quedar amb mi quan la vaig visitar i, en conversa amb la meva germana, vam decidir que ella, la meva mare, no seria capaç de suportar l’impacte, i aquell dia no va saber que sóc i ja era seropositiva. Helena La veritat és que havia patit una mastectomia perquè tenia un pes de la mida d’una taronja al pit. No em podia quedar perquè no hi havia espai i hi havia d’anar perquè tenia cites. Abans de marxar vaig donar mitja dotzena de telèfons que Cecília em podria haver trucat en qualsevol moment i, a més, vaig deixar algunes targetes de telèfon (molta gent potser no sap ni que és) perquè em truqui des de qualsevol “telèfon de pagament”. Bé, si algú va veure aquesta persona, si saben alguna cosa sobre aquesta persona, la meva mare, que fa vint anys que no veig i que pot estar signant Helena Balbino dos Santos o Helena (Dos) Santos a partir de ?????? ? Poseu-vos en contacte amb nosaltres al zap +55 11 997 080 203 Gràcies per endavant.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant