Articles, traduccions i edicions

I Les Quatre Nits

sense llar
Carrer menor? Sí, ho vaig fer! I no m'avergonyeixo. Vaig haver de fer una elecció i fer el millor que podia: tenir una oportunitat de sobreviure als carrers era més fàcil que haver de sobreviure fa poc més de sis anys "a les mans del meu pare"!

Reconec i afirmo que va prendre molt d'amor propi, molta tenacitat i molta patiment. però no sabia que tenia les dues primeres coses i no sabia com seria el tercer. Però tenia els dos, tot i que no ho sabia, i jo era prou fort, per la voluntat de Déu, per suportar el tercer. No sé si ho vaig fer. Però, bé, sé que algunes persones encara recorden.

L’hivern
Jo i Maria, un dia.

Vaig pagar un preu molt alt per estimar!

Mort prematura ... Aquest text tracta sobre això. De la meva primera mort gairebé prematura

Hi havia quatre nits "Hell Hell"!

Potser em plagui meu llibre, potser no, però és un clar avançament del que va ser el meu "adolescent"

Dona amb barret de Santa Claus i ulleres de sol que escolta la músicaEn mil nou-anys quan jo tenia dotze anys i ja va anar de casa per no morir en les mans del meu pare, l'hivern va ser també, ja que ja no és dolorosa, amb l'excepció d'aquest Hivern DOS mil i els setze anys , que és el més fred de fa vint-i-anys, quan curiosament Em vaig trobar VIH positiu i jo estava de nou al carrer ...

No saltar per davant fets ... El punt és que en 1976 (em permet m'expresso numèricament, si us plau) Recordo que era molt fred i tot el suèter que tenia era una samarreta, m'atreveixo a dir, era el prototip de camises de fitness d'avui en dia, amb la diferència que avui en dia, tot d'una sola peça que fa al teixit, ho van fer no retenen la calor i el "suor fàcilment". El que jo vaig posar que l'hivern no era tan; Era una "malla" de "cintes entrellaçades de cinta, com si es tractés d'una xarxa i la major part del pit i l'esquena, literalment, s'exposa al fred i al vent.

No recordo res del que "portava com a pantalons", però jo estava descalç, no tenia sabates ni mitjons, i jo, com la majoria de la gent del carrer, Jo estava brut.

Quatre nits i quatre dies és el màxim que un ésser humà pot resistir abans de tornar boig

Aquest ... recordeu-ho, de brutícia i la forma en què la gent em va mirar van tallar més que el vent gelat d'aquestes nits.

El fet és que feia fred, i jo sabia que la temperatura perquè 'en el meu ronda de nit' on havia d'obeir a un cert ritu de territorialitat que va determinar que no hauria, deixant el te viaducte, aventurar-se en la 'Plaça patriarca "a la.

Era el meu deure de tornar i tornar. I va ser quan vaig veure l'hora i la temperatura, molt ben exposades a la part superior de l'edifici que pertanyia o pertanyia, no em fa res, a una certa "institució bancària".

Havia estat dormint quatre nits ja, perquè sabia, més per instint que per qualsevol altre motiu, que moriria si dormia.

Avui m'agradaria que han mort d'hipotèrmia, un bell nom per dir que algú va morir en una plaça pública sota la mirada indiferent dels que passen, indiferent, sense tenir la menor idea "Com serà el futur"...

sense llar

Quatre nits escarchades. I el somni hauria generat hipotèrmia

Vaig tornar i eren aproximadament les dues del matí i la temperatura registrada pel termòmetre era de quatre graus centígrads ... No sentia els peus ni les mans (avui pateixo de neuropatia perifèrica VIH i molt, però sento les meves mans; Només escric amb els indicadors, moguts pel teclat per les mans, que gairebé no sento (...).

Estava cansada, ja era la quarta nit i el fred es mantenia inclemente. No tenia la noció bàsica d’obtenir unes caixes de cartró i refugiar-me dins d’ells, no ho sabia, ningú no em va ensenyar i no el vaig veure i, si el vaig veure, no ho vaig dir "lé com cré". No vaig caminar ràpidament, molt cansat, dolors a les cames, al cos, o en el que encara podia sentir del meu cos i, lentament, estava creuant, de tornada a la regió del lloc de la República, "el meu territori. O part d’ella. La regió a la qual vaig poder viatjar va ser part de l’avinguda d'Ipiranga, el carrer Arouche, el Largo do Arouche fins a la Rua dos Gosmões fins a l’Avinguda Rio Rio. No creuis mai al costat de la "boca de les escombraries", perquè segurament no sobreviuria a la salvatgera que era aquest lloc; hi havia una variant que em permetria baixar per l'avinguda de São Luiz, però estava plena de "Call Boys" i no em va agradar confondre's amb ells ...

Si Déu m'havia advertit ... m'hagués anat de la mateixa manera

Hèrcules

sense llar

Aquesta és la part que ningú no sap mai ...

Tenia punts de parada; parada momentània De cinc a deu minuts, a les botigues que coneixíem com a "arcades", que avui es diuen "arcade". Va ser el moment de l'home que es va encarregar de la caixa per adonar-se que era el mateix que sempre (menor d'edat) i em va expulsar.
Em va seguir l'avinguda Riu Branco i tenia, sí, l'opció d'anar a través d'ell a l'amplada de la Paiçandu però no va optar saber per què, per girar a la dreta i seguir per Ipiranga a 24 de maig, on vaig anar a l'esquerra i jo ens dirigim de nou a la Chá viaducte, respectava el límit implícit endavant i cap enrere, veient el temps i la temperatura.

Em va encantar aquestes campanes, fins i tot a les nits gelades.

A vegades vaig sentir la campana del Monestir de Sant Benet i, confesso, m'ha agradat el so de les campanes ... (sóc un audiófilo i com per a gravar sons ... Hi ha algunes cançons que puc reconèixer immediatament la primera nota, fins i tot si es juga a tornar a la navegació, de la mateixa manera que en el cas de Nova York, Nova York amb Frank Sinatra, un soroll de to triple en els plats és inconfusible, fins i tot a "portar al capdavant") ... les campanes, les campanes van ajudar a delimitar el temps tb tenien una lògica de la reproducció d'un quart d'hora, dos dormitoris hora, tres quarts d'hora amb timbres d'altura tonal més alts, i van jugar bé, els "quatre cambres d'hora" i després una campana que van imaginar enorme , va sonar el moment en qüestió: Doooooooom, dooooooom, dooooooooooom ....

SIDA - Aquest no és el final

sense llar

I el silenci va tornar. Tres de la matinada, es va completar una ronda més. Estava més que esgotat, estava al llindar de la meva força i era tan fred que els carrers estaven totalment buits quan vaig veure un banc al passeig marítim (que ni tan sols existeix) de Rua Barão de Itapetininga i he comprat la idea de seure, Allà per uns minuts, no em faria mal ...

sense llarTraït per mi després de quatre nits

Després de seure, l'alleujament de les cames em va suggerir que podia estirar el cos i es troben allà sense dormir, encara que fos durant cinc minuts.

I sense pensar-ho, sacrificats en tots els sentits, em vaig ficar al llit i menys de deu segons després, em vaig quedar adormit.

Va començar a plovisquejar i em vaig sentir com si milions d'pins en foc em cremaven, sabia el que era, s'acostava a la mort i jo tractava de despertar! Recordo clarament que, en esperit, vaig lluitar desesperadament de recuperar el control sobre el cos de aixecar-se i caminar de nou, però no vaig poder, i de sobte, un sotrac ...

Una segona i una tercera gambada, això, brutal!

I em vaig despertar.

No pot ser VIH. El vostre cos pot ser un somatització dels símptomes

Hi havia un cotxe de la policia aparcat, un dels "temuts caravanes", amb la part posterior (el silenciador) oberta i l’oficial em va dir que entrés allà. No era la primera vegada que estava sent detingut per preguntes (això estava passant sempre i Déu sap per què, gràcies a Déu, no em van fer referència a FEBEM.

"La Fundació estatal per al benestar dels menors".

És millor menjar merda amb grava que caure a FEBEM, així que em van dir ...

Només que no s'havia celebrat per a la investigació i no sabia això. El que va cridar l'atenció va ser que després em van tancar allà la "tira" en qüestió va portar el cotxe a una velocitat que no era normal i en menys de minuts 5, crec, que era al tercer districte.

No em va portar a la presó, no em va mostrar a ningú i em va posar a la sala de te ...

sense llar

Després de quatre nits, un alleujament

Te del banc, que es va utilitzar per dissoldre borratxos borratxos fins que es van recuperar de la pila.

O Franja em va dir no marxeu (Jo no aniria a terme o em podria donar) i aviat va arribar amb una gerra, crec que una pinta i mitja plena de cafè amb llet i una bossa amb un munt de pa amb mantega a la placa encara calenta i em van dir que menjar .

M'hauria menjat si digués que no, perquè no havia tingut res durant el meu estómac durant dos o tres dies.

Va tornar una altra vegada i, quan va tornar, em va portar una samarreta, una jaqueta, un parell de sabatilles d'esport, i un parell de pantalons.

Em va dir que canviés i intentés dormir.

I ho vaig fer! Quan va arribar el moment del canvi de torn, em va despertar i em va dir que em marxés. Curiosament el dia va ser assolellat ... Encara recordo ell i les seves característiques.

Era un home de cabell gris, potser amb anys 50, no sé, amb una barba no cobria tota la cara, potser la paraula barba no és correcta, i sí, costelles, també gris, bigoti canós i ulls clars, pensa gris ...

L'home Gray-Eyed va salvar la meva vida després d'haver deixat l'últim moment

Aquí, en aquest moment, puc mirar el buit i projectar la imatge del seu rostre. Mai el vaig veure, no sé el seu nom ...

Però, si mai, en aquesta vida o en la següent, ell Una sola ànima que testifica de la seva bondat et juro, per tot allò que és més sagrat i per tot allò que és més profà (sí, sí!) Estic donat a extrems) Jo hi seré, perquè no era per a ell, i ja no seria aquí.

https://soropositivo.org/2018/12/01/jack-the-bee-faz-zum-zum-2/

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Claudio Sants de Souza 20 de març de 2017 a les 08:24:31

Amic. Inicialment vull posar que aquest és un voluntari i de vegades va rebre una donació que ajuda als costos operatius anys que, però, que no veu la seva pregunta (i la forma en què m'està tractant com si tingués l'obligació de resposta, perdo tot el desig de respondre). Succeeix que la meva mare est'há dos mesos a l'UCI després d'una aturada cardio respiratori. En general, jo sempre contesto, però per desgràcia no he vist. Per tant, suggereixo que truqui a la marcació de la SIDA a 0800 16 25 50 i quan compleixin amb promptitud). Per la meva banda, he respost a com i quan pugui! I la seva forma imperativa de resposta de la demanda fa que em perdi gran part del meu desig d'escriure. SI desitja, reemplaçar el post aquí i admetre-ho, la seva pregunta pot tenir a la caixa de SPAM per tant han estat impossible de respondre, hi ha vistes al fet que jo no miro correu no desitjat per les raons òbvies;

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant