La finestra immune, un xat trist amb anònim

"Cold", The Immune Window, The Shame, The Guilt (???), The Irational Miedo i, The Sad Talk With This Anònim en desesperació!

En aquest cas d'assistir a les persones a través de WhatsApp (perquè ja havia estat a través de MSN, Messenger i, per parlar la veritat, crec que no ho vaig fer en ICQ i Yahoo Messenger), el que és més interessant és l'aprenentatge diari sobre la naturalesa humana en lloc del relleu (...) que es pot donar perquè, en veritat, l'alleujament només apareix quan la persona fa el primer o el setè cinquè examen i aparentment, està convençut que "El teu crim contra la naturalesa" seva "Desacatament amb Déu", La teva infidelitat al domèstic Thalam " finalment van ingressar remissions i es van bescanviar.

No importa com ho diguis, ningú ho creu! La culpa és més gran

Hi ha casos. Hi ha un cert nen del nord-est que, segons ell, era l'exemple de la família. "Tothom volia ser com ell, un èxit personal i professional". Però no era un exemple, i fins i tot no el coneixia, era en el camp afectiu.

"Tenia una núvia!"

El lector astut més pensarà: És gai!

El Gay lectura em diuen: No s'ha trobat ...

El dodoca frufru qui passeja per la vora d'un paraigües negre amb un caniche negre predirà: encara no m'ha trobat. Aquest! El deliri més gran !!!!! Fru-frus són demodé i decadent!

moka paraigua negre sompra

I demano la culpa per què?

1f633
ops

Gairebé quaranta anys

Per tant, cadascun de vostès, esmentats o no, haurien de tenir una tesi i m'atreviria a apostar per tothom, perquè és molt possible que tothom tingui raó sobre tots, perquè aquest és el camí que he estat fent durant més de dues dècades. I això em permet dir:

Anys, anys, anys, anys i anys !!! Perquè sóc jo qui sap el pes de cadascun d'ells.

D'aquesta manera, afortunadament, em vaig adonar que Déu em donava un tresor, la precietat que no tenia riquesa d'aquesta terra, o fins i tot d'aquest món, podria comprar per mi.

El meu amic, amant i confident, còmplice de tot el Vaig a fer més.

Aquest lloc on circulo. és el laberint d'hipòtesis ...

Com seria si no fos així? Si no hagués "buidat" tu?
Ogum
El meu Pare, que m'ha portat a tantes victòries, perdona la ingratitud d'aquest fill, que comerciaria totes les victòries per un sol, impossible fins i tot per tu, Pare estimat,

La finestra immune. Un suplici, un calvari sense cap mena de torment per a molts

The Immunological Window Drama - Part 1 d'One!

[21: 36, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: Claudio Bona nit

Imagino que el seu temps és curt amb tantes preguntes. Vaig buscar algunes respostes en l'Internet, però era encara més confusa i buscant al seu bloc només la recerca del seu telèfon.

Perdoneu-me si ja heu respost això, però voldria saber quin percentatge de persones presenta l'anomenada crisi aguda que succeeix poc després de la infecció pel VIH?

També m'agradaria saber si es col·loca dins la vagina seria suficient al contagi?

Els agraeixo per la seva atenció.

[22: 02, 2 / 5 / 2017] Jo responc: em vaig adonar que vaig tenir la infecció aguda

[22: 02, 2 / 5 / 2017] Vaig respondre: que havia estat una meningitis en temps remots, però no era així. Almenys, malgrat aquest fet, no he devastat la vida d'algú que, fa més de dues dècades, acabava d'estimar. I com aquesta pèrdua perjudica, no m'atreveixo a negar! Avui ho entenc millor! Va fallar, sí, amb mi, però no perquè no em va estimar! Perquè em vas deixar en la tempesta, i creieu, teníem un tracte al respecte!

[22: 02, 2 / 5 / 2017] Jo responc: No més, no crec que he vist, en persona algú que hagi experimentat aquesta condició, fins i tot perquè és ambigua i fosca, i fins i tot la grip o una somatització, fonamentada, tal vegada com a mínim, potser per remordiment, pot semblar tan autèntica que ni tan sols el més autèntic pot ser tan realista. [complicat això]

[22: 03, 2 / 5 / 2017] Jo responc: La veritat és que és com fer-li un fred i prestar atenció. Jo ho faré dóna una història per llegir abans de continuar parlant.

[22: 07, 2 / 5 / 2017] Trist Anònim: entenc, perquè tothom tingui aquest "fred"

[22: 11, 2 / 5 / 2017] I dic: tothom pensa que tenen SIDA. Alguns ja m'han dit! Em mereixo tenir SIDA. I, per desgràcia són, sense adonar-se'n, destil·lant biaix inconscient que ho digui vostè té SIDA "o VIH, a la merda 'carajo ells és' perquè s'ho mereixen! I jo continuo:Un exemple clàssic és el del noi que s'atura a la fleca, demana una c'X'-maionesa i un suc de taronges. L'home que estreny les taronges ni tan sols els mira, i, per tant, el que tenia una part que estava una mica malmès, entra al suc i el suc passa a l'estómac i corre, amb les seves impureses, cap a l'intestí i aquí és on comença la rebel·lió. L'endemà, l'home va al bany i té diarrea! La idea que ell serà, sens dubte perquè no faria servir un condó o tenir relacions sexuals amb la Noize (infeliç) d'una ciutat i així, finalment i miraculosament, pensa, en el dubte:

"Oh Déu meu! Tinc SIDA"? Després es desviarà recordar que la persona que diu que juga amb el llenguatge (això és un fet) a la vagina dels programes noia (en essència, una dona, que li agradava les dones o no tenir gust d'ell) per dos segons (Tinc una pena la seva estellat, els programes de la noia, que encara no s'ha dut a terme de forma sistemàtica per prendre l'examen! Crec que si pogués, seria un Janeway i viatjaria en el temps per enèsima vegada!). Si aquest és el cas, us aconseguiran un cafè (el meu sadisme!) Ni tan sols tenia el preservatiu! Mentrestant, segueix llegint. per començar a pensar més i millor a la vida! I després, aquest (només un cafè), més aquest baix!

https://soropositivo.org/2015/05/30/infeccao-aguda-por-hiv-pode-se-apresentar-de-varias-maneiras-por-vezes-como-uma-doenca-grave-e-quase-fatal/

[22: 16, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: història sensacional! (A història sensacional és el meu informe mèdic !!!!!)

[22: 16, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: llegiré la història

[22: 32, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: matèria molt complexa

[22: 33, 2 / 5 / 2017] Jo responc: perquè pugueu veure

[22: 33, 2 / 5 / 2017] Jo responc: ara et donaré alguna cosa realment complex.

[22: 33, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: s'envia

: 33, 2 / 5 / 2017] Responc: vint anys de la meva vida! Sembri la misèria! Això és el que diria si fos italià. El que vaig fer més en la vida era enamorar-se de les filles italianes! I ho veus, encara no he trobat el text, però tracta de la pobresa infinita que es tracta d'intentar avaluar la SIDA per als símptomes. El dia, aquest text està en qüestió ara, 19 January 2019, 00: 49, no he trobat el text.

Bé,

  1. Definir SIDA per símptomes,
  2. Definir SIDA per símptomes
  3. Definir SIDA per símptomes
  4. Definir SIDA per símptomes
  5. Definir SIDA per símptomes

[22: 36, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: Heck quantes complicacions

[22: 36, 2 / 5 / 2017] Trist Anònim: com se sent avui?

[22: 40, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: les imatges són genials.

[22: 41, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: t'agrada Pink Floyd

[22: 41, 2 / 5 / 2017] Jo responc: Sí

[22: 41, 2 / 5 / 2017] Jo responc: Sembla que té una persona amb SIDA durant vint anys?

[22: 41, 2 / 5 / 2017] Jo responc: el que em besa, és la meva dona!

[22: 41, 2 / 5 / 2017] Jo responc: 28 anys amb el VIH (ella)

[22: 41, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: felicitats

[22: 42, 2 / 5 / 2017] Trist Anònim: et veus saludable

[22: 42, 2 / 5 / 2017] Vaig respondre: li havia donat la boina a ella!

[22: 42, 2 / 5 / 2017] Vaig respondre: vaig aprofitar per registrar-vos

[22: 43, 2 / 5 / 2017] Responc: què veus als ulls?

[22: 43, 2 / 5 / 2017] Trist Anònim: no vaig poder dir ....

I crec: sense preparació per a la vida. No es poden llegir els ulls d'una dona ha d'estar destinat a no fer feliç a cap d'ells! Sàviament Pessoa va dir: "Qui no entengui una mirada no entén una explicació!

[22: 43, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: Crec que es veu feliç per mi ....

I crec: (Una mica tard! El moment d'avançar és únic!) (I jo ja no ho sé, ni tan sols si ho veia o va patir! No podeu fer que una dona estigui feliç a la patada! Em van ensenyar, és estimar viure!)

[22: 44, 2 / 5 / 2017] Jo responc: això és tot! Fes-me un flaix enrere de les seves històries! Jo

Vaig dormir a la tarda! I ho vaig oblidar tot!

[22: 44, 2 / 5 / 2017] Trist Anònim: No sé si ho entenc! Torna a fugir de les meves històries?

[22: 46, 2 / 5 / 2017] Jo responc: no! Diable !!!!!! Del vostre cas

[22: 47, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: Ah sí! En poques paraules ... Em vaig divertir amb una noia i Vaig acabar ficant-me a la vagina una vegada (Joventut, guitarra: noia pobra ...) Sense preservatiu

Ha estat un temps que vaig aprendre: Bareback: calamitat sense nom Això ja té 45 dies: Em preocupa si he agafat alguna cosa en aquesta diapositiva que tenia una grip nl'endemà!

[22: 55, 2 / 5 / 2017] Jo responc: heu fet els dies de l'examen 30?

Passant el temps, cap resposta. Vaig plorar mentalment i escriure la delicadesa d'un mamut:

Sí o no?

[22: 58, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: no ho vaig fer

[22: 59, 2 / 5 / 2017] Respon: Espereu que 60 dies si això es resol d'una vegada per totes. Han passat gairebé sis dies des que tenia una informació millor i més actualitzada. Aquesta és la força motriu que em manté aquí a hores d'ara. Actualitzo els textos. La finestra és de fins a 45 dies. Entre 30 i quaranta-cinc dies, I NO MÉS. es determina l'ALGORITM investigació de serologia positivao no, pel VIH.

[22: 59, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: he entès

[23: 00, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: ho faré

[23: 00, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: ho faré

[23: 00, 2 / 5 / 2017] contesto: perquè elimina dies 30 99% de les possibilitats. Però si arribem aquí, anem una vegada i una vegada per sempre!

[23: 00, 2 / 5 / 2017] Jo responc: mentre no resolgués això, anem a parlar

[23: 01, 2 / 5 / 2017] Jo responc: però he de mostrar-vos una altra cosa per desgràcia

[23: 01, 2 / 5 / 2017] Respon: Puc enviar una imatge?

[23: 01, 2 / 5 / 2017] The Sad Anonymous: està bé

[23: 01, 2 / 5 / 2017] El trist anònim: pots enviar ....

Hi va haver un problema important en la meva cel·la, i el que va succeir després que es va perdre.

Però parlem molt i, en la mesura que no puc avaluar l'estat d'ànim per les manifestacions dels personatges impresos. Si fossin manuscrits ... Bé, així ho faria, i si recordo correctament parlem fins a una mica després de mitjanit i no per tancar un tema obert fins allà, l'exemplar Noi, el teu xat lent i la noia el vocabulari d'espai per a classes, dirigit a "nena" al llit i topar i moldre condó no laminat per un breu moment. Com havia fet tres proves que van donar com a resultat cap reacció, em movia cel i terra tractant de convèncer-lo que "aquesta vegada", Es va escapar, però no va fer això més.

Després de sis mesos van destacar per ella, (I) amb la cara coberta per la dermatitis seborreica em va mostrar, m'he irritat intentat posar fi a aquest drama i encara recordo l'últim missatge d'ell abans de bloquejar-lo per sempre més :

La frase baleful, estranya i sinistra:

TINC SIDA I demostrarà

Algunes persones ho fan, viu en període de finestra eterna.

període de finestra eterna
Aquí hi ha algú en període de finestra eterna. Sembla que el sol neix per a tots els altres. Però el pecat i la transgressió ... ... Això no pot quedar impune

No importa el que vostè els diu, el que se'ls mostra, el que els faré beure inculcar simplíssima veritat, per la qual cosa li donaria molt.

Si vostè respecta el període de finestra, entrar, per a realitzar l'examen, esperant que el temps passi i la infermera ve pota a prop seu i vostè i diu, somrient o greus:

- "No reactiva"!

Oh Déu, no mereixo una tercera oportunitat.

Potser ningú va a entendre realment tot això, fins i tot ella, com l'anterior, però aquest text es dedica amb gran afecte i gran amistat al meu analista:

Maíra Xavier

En un ambient de dol per a Belchior només puc dir: El meu dolor és adonar-se que, malgrat tot, tot, tot el que hem fet, seguim sent els mateixos i vivim, seguim sent els mateixos i vivim, però, som iguals i vivim, com el nostre país...

I cada any té un carnaval!

Quod Scripsi, Scripsi

Pontius Pilate

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

2 Comentaris

Finestra immunològica. Els fets. Actualitzat 10 / 2018 · Seropositiu. Org 9 09America / Sao_Paulo desembre 09America / Sao_Paulo 2018 a 15: 41

[...] Papo sobre la finestra [...]

Resposta
Quines són les malalties oportunistes relacionades amb la sida? 26 26America / Sao_Paulo novembre 26America / Sao_Paulo 2018 a 21: 51

[...] La grip no implica una fatalitat relacionada amb la baixa immunitat (SIDA). La grip pot matar, però no es relaciona amb la sida, et suggereixo que [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: