22.6 C
São Paulo
18 de gener de 2020

A mesura que la infecció per VIH? Ja que condueix a la malaltia? ...

Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions La càrrega viral coinfecció conductors de VIH La curació de la infecció per la SIDA i VIH La malaltia del VIH Amagatall VIH El VIH El VIH Controladors del VIH VIH i SIDA hiv entre jovens infecció hospitalària La infecció per VIH infecció primària Finestra immunològica

El complicat i delicat procés que el VIH "utilitza" per posar-nos malament?

Gairebé trenta anys després dels primers casos de SIDA, encara no sabem exactament com el VIH destrueix el sistema immunitari (!!!). No obstant això, la inflamació - sostinguda immunològic - és vist ara com un factor clau en el procés en el que encarnen el seu dany en la mateixa forma que el foc sota la tundra. La investigació està examinant la forma en què s'entén el virus i com es pot abordar amb més eficàcia i força.

La infecció per VIH sense tractar es mostra clarament des de la epidèmia de punta que tard o d'hora, el VIH provoca fàcilment una pèrdua massiva de cèl·lules i CD4 defenses immunitàries de l'organisme humà. Si el recompte de cèl·lules CD4 cau a nivells prou baixos i VIH, per desgràcia, ho fa amb facilitat, el cos es converteix en presa d'infeccions oportunistes i càncers que el sistema immune, prèviament sa, pot derrotar eficient i silenciosa en la seva major part del temps.

Potser, sorprenentment, i encara no entès completament, el procés com El VIH esgota les cèl · lules CD4. A més, les persones com a teràpia antiretroviral ha permès que viuen amb el VIH ha estat capaç de mantenir-se són saludables amb la millora dels recomptes de glòbuls blancs amb receptor CD4 a tots aquells que són tractats i que tenen una adhesió d'almenys noranta cinc per cent (en veritat el meu membre és cent per cent, però encara pot tenir la seva manera aclaparadora la vida aniquilada, la vida de les persones estan en risc de contraure o infeccions oportunistes, com ara retinitis per citomegalovirus (CMV) el que pot causar que la persona perdi la visió i la capacitat de veure es torna inferior en qualitat i precisió, i que es pot deixar completament, forma cega, imperdonable i encara és, per exemple, la pneumònia per Pneumocystis ( CFP), problemes com ara la malaltia cardiovascular (i, Claudio Souza, va patir dues embòlies pulmonars, un dels quals era la massa i la malaltia renal generalment instal·lat. les toxicitats de tract La teràpia antiretroviral, com ara l'augment del colesterol, no explica de manera completa aquestes complicacions: ara la infecció pel VIH augmenta significativament els riscos metabòlics.

Diversos conceptes emergents poden llançar alguna llum sobre aquestes qüestions. La inflamació - la estat prolongat d'activació immune resultant del sistema immune permanent de batalla amb el virus - sembla ser un factor clau de trastorns metabòlics i malalties cardiovasculars (la meva embolia pulmonar ha estat desencadenada per aquests desencadenants). La investigació també va revelar que el tracte digestiu pot tenir un paper molt més gran en la progressió de la malaltia del VIH que el fet anteriorment i, de fet, pot ser una de les fonts més potents d'activació immune.

infecció primerenca i els intestins

esbós intestins
Això és vostè, la seva nòvia, jo ... Omni Similis Summus

El curs de la infecció pel VIH segueix en gran mesura com un patró característic per a la majoria de la gent. Durant les primeres setmanes, la infecció aguda, el sistema immunològic encara no ha après a respondre al nou intrús. Els nivells de VIH s'eleven a tot el cos i el nombre de cèl·lules CD4 al plasma sanguini es converteix en gotes marcadament. Les proves ara suggereixen que si es mira només a les cèl · lules CD4 a la sang, la qual cosa podria haver subestimat la mesura global d'aquest declivi primerenc. Només es troba una petita fracció (2%) de les cèl · lules del cos CD4 a la circulació de la sang. La majoria viuen en els ganglis limfàtics (aquests inclouen les "glàndules" que de vegades se senten al coll i la regió inguinal quan tenen una infecció), als intestins associats amb teixit limfoide (GALT Nota per traductor, GALT és un acrònim en anglès per al text marcat en vermell a dalt, que en anglès es defineix com: teixit limfoide associat a l'intestí ) on estan presents com grups de cèl·lules immunitàries que recorren tot l'intestí en membranes mucoses d'altres òrgans exposats a substàncies estrangeres com pulmons i genitals. Els investigadors van observar una pèrdua massiva de cèl·lules de memòria CD4 en aquest teixit intestinal ràpidament després de la infecció. (Nota:. Si me'n vaig anar d'aquí només el text amb cèl·lules de memòria que no s'entendria en el seu dramàtica pèrdua d'importància i greu que és per a nosaltres, les persones que viuen amb el VIH o la SIDA He buscat a la xarxa i vaig trobar a la Viquipèdia el següent definició:

cèl·lules T de memòria es deriven d'altres limfòcits T que han après a respondre a un invasor particular, per exemple, una mena de bacteri, fong o tipus o fins i tot una al·lergen i van tenir èxit a eliminar-los. Van a viure durant molts anys i es poden tornar a activar per respondre més ràpidament a un atacant similar al que van lluitar en el passat. Per exemple, un limfòcit que s'ha activat per combatre el xarampió (per contacte directe o per via directa) vacuna) Pot seguir la lluita contra noves invasions pel virus del xarampió garantir immunitat de per vida a aquesta persona.[9] Al final d'aquest text trobareu un enllaç que porta directament a tota la pàgina de Wikipedia

Danny Douek, investigador a Institut Nacional d'Al·lèrgia i Malalties Infeccioses dels Estats Units (NIAID), va estudiar el procés de prop:

"Una vegada vam pensar que les cèl·lules CD4 es van perdre lentament però segurament durant el transcurs de la malaltia. Però observem que la majoria de les cèl·lules T de memòria externa, que són la majoria de les cèl·lules CD4 en un adult, es perden extremadament ràpidament ". Sobre 60% de les cel·les de memòria poden infectar-se i, en la majoria de les persones, poden desaparèixer durant les dues primeres setmanes d'infecció (...).

Idealment, el tractament del VIH podria necessitar protecció contra el ritme i les immunodeficiències. És probable que aquest és un objectiu complex, i el consens és que la investigació continua sent necessari.

En Stripping (eliminació de capes internes de menys virus) amb CD4 teixit moltes cèl·lules, el VIH també causa danys estructurals en el teixit intestinal, i immune als ganglis limfàtics, on moltes cèl·lules immunes normalment resideixen. Estudis recents han trobat que aquests teixits s'han convertit marcat amb col·lagen durant la infecció aguda.2

Els investigadors han especulat que tal dany interfereix amb el creixement normal de les cèl·lules i les interaccions cel·lulars, el que limita la capacitat de les cèl·lules del sistema immune totalment a regenerar CD4 perd en la infecció primerenca. Els intestins i els danys dels teixits també poden contribuir a la inflamació que contribueixi a provocar fases posteriors de la malaltia del VIH, un punt en què tornarem. 3

La infecció crònica: Per què les cèl·lules moren CD4?

Després de l'activitat intensa d'unes poques setmanes d'infecció aguda, el cos comença a produir anticossos i cèl·lules immunes específiques del VIH. Durant aquest període (conegut com a seroconversió), els nivells de càrrega viral disminueixen i el recompte de cèl·lules CD4 torna a nivells propers a normals. En aquest punt, la malaltia entra en una fase prolongada coneguda com infecció crònica. (Això és tot el que es pot dir sobre la "malaltia crònica" - SIDA és una síndrome que té poc o res a veure amb la malaltia crònica ... SIDA té molt a veure amb Discapacitats d'immunodeficiència adquirida - La sida si no és una malaltia crònica)

En els primers anys de l'epidèmia, el virus es creu que fins i tot dormint durant el llarg període de la infecció crònica. Això va resultar ser completament equivocat: l'adveniment de les proves de càrrega viral en els mitjans-va demostrar que el virus segueix infectant cèl·lules activament CD4 i un altre des del moment de la infecció en endavant, produint milions de noves còpies de cada dia.

Limfàtic i el sistema digestiu de les il·lustracions del cos femeníÉs el virus que mata les cèl·lules directament CD4? És fàcil assumir que ha de ser la principal raó de l'eventual caiguda dels recomptes CD4. Però la veritat és més complexa. Considerablement menor que 1% CD4 cèl·lules circulants en realitat estan infectades amb el VIH durant la infecció crònica - molt pocs per explicar la pèrdua total - i milions de noves cèl·lules CD4 es creen cada dia. En els últims anys, els investigadors han descobert altres mitjans possibles pels quals el VIH condueix a la pèrdua de cèl·lules CD4. Aquests inclouen proteïnes tòxiques virals, flaixos cèl·lules infectades, que poden matar les cèl·lules no infectades en l'anomenat "efecte espectador". El VIH també pot desencadenar les cèl·lules a 'suïcidi' en un procés anomenat apoptosi, o la mort cel·lular programada.

És probable que altres mecanismes funcionin bé, entre ells, irònicament, la pròpia resposta del sistema immunitari al VIH. El virus pot infectar només les cel·les CD4 activades: les que s'han "enllaçat" per combatre la infecció. En altres paraules, pel propi acte d'actuar contra el virus, les cèl·lules de CD4 esdevenen objectius d'infecció. Aquesta paradoxa és inevitable en certa mesura, ja que l'activació de les cèl·lules immunitàries és una part essencial de la funció immune. Tanmateix, hi ha creixent evidència que l'activació immune prolongada i excessiva (inflamació) es basa en una gran part del dany en curs de la malaltia del VIH. 5

superant immune

Segueix a la pàgina següent

Articles relacionats que us agradi llegir

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Soropositivo.Org de Cláudio Souza 26/01/2018 at 23:52:30

Bé, m’importen desenes, potser centenars de persones, i no és rar que de tant en tant es trobi amb una persona ximple que té por de la veritat o que pugui tenir por de la vida i de les seves veritats, perquè si llegiu-me feu-me un descans de la lectura que veureu i haureu d’admetre a vosaltres mateixos el que el meu pare em va dir quan vaig perdre la meva àvia:

- "Morir, només estar viu"!

És una gran veritat i que, sí, fins i tot un home groller i de vegades cruel ens pot ensenyar alguna cosa bona

I tot i que això sembli impactant i fins i tot fatalista, aquesta és sens dubte l’única cosa que donem per fet a les nostres vides, al seu final, a les nostres vides.

Així que vaig haver de respondre a un comentari menor, un pensament d’un esperit fràgil. I vaig decidir compartir aquesta resposta més àmpliament. tothom que pugui accedir a aquesta pàgina i decideixi llegir-la des d’aquest punt:

Hola! Comences escrivint ximpleries:

Hola, he llegit un parell de articles. Doncs no he pogut llegir la resta, perquè la forma en què parles dóna un veredicte que la mort és correcta i serà la pitjor manera.

Totes les morts tenen raó. Aquesta és l’única certesa immutable que tenim a la vida.

També es parla d’una mort que sempre serà la pitjor manera.

Bé, recordo que quan tenia uns nou anys tornava a casa de l’escola i vaig sentir, sense donar-me una maleïda, diversos cotxes de bombers, policia militar i ambulàncies que conduïen amb la sirena encesa. , però no vaig prestar atenció a aquestes coses. Jo era poc més de nou anys i no sabia res de la vida ... o de la mort.

Va ser quan vaig adonar-me a prop de casa que hi havia hagut un accident, de fet un incident. Un conductor del bus va intentar creuar el ferrocarril malgrat que el senyor va advertir que venia un tren i, malauradament, el bus va ser "agafat" pel tren i va llançar com una bola de metall retorçada a desenes de metres de distància. Però estava sol i em vaig “apropar” per “veure millor”.

I de veritat vaig veure millor:

Davant meu, i en aquest moment, quan recordo aquests records, m’adono que encara puc veure, hi havia un cap, sense cos, just davant meu. Estava aterrat i així vaig quedar paralitzat. Un adult em va veure allà i em va expulsar. Però el mal es va fer i mai ho vaig poder oblidar.

Va ser aquesta la mort que he vist mai?

No ho sé.

Vaig patir infecció pel VIH en un moment en què no teníem els tractaments moderns que tenim actualment i, de fet, no hi havia cap tractament en absolut; i vaig veure que molta gent morís de maneres molt doloroses i tristes, però no descriuré aquestes imatges, perquè no vull sacsejar el cap i espantar-vos encara més, perquè si la persona es posa a prova, i crec que totes les persones que es relacionen sense protecció sexual, com a mínim dues vegades a l'any, s'hauria de provar el VIH, amb prou feines el pitjor ...

Com que nosaltres, els que estem tractats amb regularitat i prenem la nostra medicina de manera regular i correcta, és poc probable, excepte si es tracta de la Voluntat de Déu, morir així com ho heu descrit, la "pitjor forma".

Però ... Mira. Hi ha països on encara hi ha la pena de mort i, sobretot, el nostre “nivell elevat de civilització: tenim smartphones i accés a internet?” - una de les maneres d’utilitzar per aplicar pena de mort és el penjat i he escoltat reportatges i vosaltres que em llegiu, no us enganyeu! Penjar és un procés d’execució molt cru, perquè aquesta sol·licitud de justícia triga més de 45 minuts a completar-se, i és una manera molt trista de morir i és una mort institucionalitzada, recolzada per l’Estat. , la Llei i el Somriure d’aquells que, d’una manera o altra, van patir les conseqüències directes o indirectes de les accions dels condemnats.

Comprendre bé. Una persona que no es posa a prova a si mateixa, que no està diagnosticada, que deixa dir, per exemple, que la infecció pel VIH està en estat salvatge (...), amb la seva immunitat (el recompte de CD4) baixant gradualment i pot ser sorpresa per una malaltia. Oportunista: hi ha qui s’enganya i gent que les persones amb VIH o SIDA poden morir per una simple grip, em van dir que, em van preguntar si no tinc por de morir per la grip ... lol, lol ... i per això la vaig crear una secció del lloc que tracta sobre malalties oportunistes, de manera que tot això sigui accessible i es pugui aclarir. Però et dic:

"Sí, si una persona no és tractada, hi ha realment el risc que la seva vida acabi amb un trist epíleg, si em podeu entendre".

Bé, la majoria de les persones que em busquen el zap no es formen, com creia que seria, quan posés a disposició de tothom el meu ZAP, desesperat pels seus resultats reactius.

La gent ve a mi per la seva incapacitat real de no acceptar els seus resultats "poc reactius".

En aquest context, cap d’ells em va mostrar cap por al futur de la seva salut.

99.9% d’ells temen el judici de la societat, la por dels seus pares i els seus amics. I, per desgràcia, aquest és un bon motiu (secundari) de les vostres inquietuds perquè jo, el DJ, ple de xicotes i una agenda amb més de contactes de 250, em vaig trobar NOMÉS completament quan el meu diagnòstic va ser "descobert".

Aquestes persones no servien per a mi i el camí que he seguit és aquí. Fins i tot les persones que em van estimar, i crec que ho van fer, fraternalment, no van poder viure amb aquesta realitat, malgrat que havien plorat a la llum fosca de la meva "nova condició" i em podrien ajudar ... (...) ...

La història s’explica aquí, en aquest lloc. I qui vulgui, es pot trobar fàcilment.

Quant a vosaltres i a la vostra dificultat per llegir fins al final, puc entendre.

Hi ha molta gent que no pot conviure amb la realitat, encara que sigui només i només en el camp de les il·lusions.

Sí, ho sé, hi ha persones que tenen por fàcil en tots els nivells intel·lectuals i socials i, confesso, tinc algunes pors, però no les faré constar aquí, perquè són per a les persones més properes a mi. mereixen tenir els seus noms desats a la meva llista de contactes a l'aplicació Whats i, ho comprovo i en tinc fe.

Poca gent pot mirar les conseqüències de les seves accions, vaig optar per contractar el VIH quan vaig començar a relacionar-me sistemàticament sense preservatius i avui he dinat amb un amic que vaig avisar, fa vint-i-dos anys que estava amb el VIH. El meu sobrenom de la infància era Bigfoot, però aquest amic meu em diu "Foot".

I em va dir:

  • Maldit peu! I he dit
  • "Amic, viure com vivia només podria fer-ho"!

I és cert. Jo, i moltes persones que vivim amb el VIH avui en dia perquè “s’han oblidat del“ amor propi ”(hi ha altres maneres d’aconseguir el VIH i parlo de mi mateix i de les persones que són o eren com jo), per tenir cura d’ells mateixos i ara de la seva la majoria devastadora, ja no ho són en aquest món.

De totes maneres, senyora, llegeix el text fins al final o fes clic en aquesta adreça i sigueu feliços 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

La vostra opinió és molt important.

Voleu donar la vostra opinió sobre Blog Soropositivo.Org?

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Gràcies Donem la benvinguda als teus comentaris i tornarem aviat

%d Bloggers com aquest: