A mesura que la infecció per VIH? Ja que condueix a la malaltia? ...

Et trobes Iniciació => Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor. => A mesura que la infecció per VIH? Ja que condueix a la malaltia? ...
Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor.

El complicat i delicat procés que el VIH "utilitza" per posar-nos malament?

Gairebé trenta anys després dels primers casos de SIDA, encara no sabem exactament com el VIH destrueix el sistema immunitari (!!!). No obstant això, la inflamació - sostinguda immunològic - és vist ara com un factor clau en el procés en el que encarnen el seu dany en la mateixa forma que el foc sota la tundra. La investigació està examinant la forma en què s'entén el virus i com es pot abordar amb més eficàcia i força.

La infecció per VIH sense tractar es mostra clarament des de la epidèmia de punta que tard o d'hora, el VIH provoca fàcilment una pèrdua massiva de cèl·lules i CD4 defenses immunitàries de l'organisme humà. Si el recompte de cèl·lules CD4 cau a nivells prou baixos i VIH, per desgràcia, ho fa amb facilitat, el cos es converteix en presa d'infeccions oportunistes i càncers que el sistema immune, prèviament sa, pot derrotar eficient i silenciosa en la seva major part del temps.

Potser, sorprenentment, i encara no entès completament, el procés com El VIH esgota les cèl · lules CD4. A més, les persones com a teràpia antiretroviral ha permès que viuen amb el VIH ha estat capaç de mantenir-se són saludables amb la millora dels recomptes de glòbuls blancs amb receptor CD4 a tots aquells que són tractats i que tenen una adhesió d'almenys noranta cinc per cent (en veritat el meu membre és cent per cent, però encara pot tenir la seva manera aclaparadora la vida aniquilada, la vida de les persones estan en risc de contraure o infeccions oportunistes, com ara retinitis per citomegalovirus (CMV) el que pot causar que la persona perdi la visió i la capacitat de veure es torna inferior en qualitat i precisió, i que es pot deixar completament, forma cega, imperdonable i encara és, per exemple, la pneumònia per Pneumocystis ( CFP), problemes com ara la malaltia cardiovascular (i, Claudio Souza, va patir dues embòlies pulmonars, un dels quals era la massa i la malaltia renal generalment instal·lat. les toxicitats de tract La teràpia antiretroviral, com ara l'augment del colesterol, no explica de manera completa aquestes complicacions: ara la infecció pel VIH augmenta significativament els riscos metabòlics.

Diversos conceptes emergents poden llançar alguna llum sobre aquestes qüestions. La inflamació - la estat prolongat d'activació immune resultant del sistema immune permanent de batalla amb el virus - sembla ser un factor clau de trastorns metabòlics i malalties cardiovasculars (la meva embolia pulmonar ha estat desencadenada per aquests desencadenants). La investigació també va revelar que el tracte digestiu pot tenir un paper molt més gran en la progressió de la malaltia del VIH que el fet anteriorment i, de fet, pot ser una de les fonts més potents d'activació immune.

infecció primerenca i els intestins

esbós intestins
Això és vostè, la seva nòvia, jo ... Omni Similis Summus

El curs de la infecció pel VIH segueix en gran mesura com un patró característic per a la majoria de la gent. Durant les primeres setmanes, la infecció aguda, el sistema immunològic encara no ha après a respondre al nou intrús. Els nivells de VIH s'eleven a tot el cos i el nombre de cèl·lules CD4 al plasma sanguini es converteix en gotes marcadament. Les proves ara suggereixen que si es mira només a les cèl · lules CD4 a la sang, la qual cosa podria haver subestimat la mesura global d'aquest declivi primerenc. Només es troba una petita fracció (2%) de les cèl · lules del cos CD4 a la circulació de la sang. La majoria viuen en els ganglis limfàtics (aquests inclouen les "glàndules" que de vegades se senten al coll i la regió inguinal quan tenen una infecció), als intestins associats amb teixit limfoide (GALT Nota per traductor, GALT és un acrònim en anglès per al text marcat en vermell a dalt, que en anglès es defineix com: teixit limfoide associat a l'intestí ) on estan presents com grups de cèl·lules immunitàries que recorren tot l'intestí en membranes mucoses d'altres òrgans exposats a substàncies estrangeres com pulmons i genitals. Els investigadors van observar una pèrdua massiva de cèl·lules de memòria CD4 en aquest teixit intestinal ràpidament després de la infecció. (Nota:. Si me'n vaig anar d'aquí només el text amb cèl·lules de memòria que no s'entendria en el seu dramàtica pèrdua d'importància i greu que és per a nosaltres, les persones que viuen amb el VIH o la SIDA He buscat a la xarxa i vaig trobar a la Viquipèdia el següent definició:

cèl·lules T de memòria es deriven d'altres limfòcits T que han après a respondre a un invasor particular, per exemple, una mena de bacteri, fong o tipus o fins i tot una al·lergen i van tenir èxit a eliminar-los. Van a viure durant molts anys i es poden tornar a activar per respondre més ràpidament a un atacant similar al que van lluitar en el passat. Per exemple, un limfòcit que s'ha activat per combatre el xarampió (per contacte directe o per via directa) vacuna) Pot seguir la lluita contra noves invasions pel virus del xarampió garantir immunitat de per vida a aquesta persona.[9] Al final d'aquest text trobareu un enllaç que porta directament a tota la pàgina de Wikipedia

Danny Douek, investigador a Institut Nacional d'Al·lèrgia i Malalties Infeccioses dels Estats Units (NIAID), va estudiar el procés de prop:

"Una vegada vam pensar que les cèl·lules CD4 es van perdre lentament però segurament durant el transcurs de la malaltia. Però observem que la majoria de les cèl·lules T de memòria externa, que són la majoria de les cèl·lules CD4 en un adult, es perden extremadament ràpidament ". Sobre 60% de les cel·les de memòria poden infectar-se i, en la majoria de les persones, poden desaparèixer durant les dues primeres setmanes d'infecció (...).

Idealment, el tractament del VIH podria necessitar protecció contra el ritme i les immunodeficiències. És probable que aquest és un objectiu complex, i el consens és que la investigació continua sent necessari.

En Stripping (eliminació de capes internes de menys virus) amb CD4 teixit moltes cèl·lules, el VIH també causa danys estructurals en el teixit intestinal, i immune als ganglis limfàtics, on moltes cèl·lules immunes normalment resideixen. Estudis recents han trobat que aquests teixits s'han convertit marcat amb col·lagen durant la infecció aguda.2

Els investigadors han especulat que tal dany interfereix amb el creixement normal de les cèl·lules i les interaccions cel·lulars, el que limita la capacitat de les cèl·lules del sistema immune totalment a regenerar CD4 perd en la infecció primerenca. Els intestins i els danys dels teixits també poden contribuir a la inflamació que contribueixi a provocar fases posteriors de la malaltia del VIH, un punt en què tornarem. 3

La infecció crònica: Per què les cèl·lules moren CD4?

Després de l'activitat intensa d'unes poques setmanes d'infecció aguda, el cos comença a produir anticossos i cèl·lules immunes específiques del VIH. Durant aquest període (conegut com a seroconversió), els nivells de càrrega viral disminueixen i el recompte de cèl·lules CD4 torna a nivells propers a normals. En aquest punt, la malaltia entra en una fase prolongada coneguda com infecció crònica. (Això és tot el que es pot dir sobre la "malaltia crònica" - SIDA és una síndrome que té poc o res a veure amb la malaltia crònica ... SIDA té molt a veure amb Discapacitats d'immunodeficiència adquirida - La sida si no és una malaltia crònica)

En els primers anys de l'epidèmia, el virus es creu que fins i tot dormint durant el llarg període de la infecció crònica. Això va resultar ser completament equivocat: l'adveniment de les proves de càrrega viral en els mitjans-va demostrar que el virus segueix infectant cèl·lules activament CD4 i un altre des del moment de la infecció en endavant, produint milions de noves còpies de cada dia.

Limfàtic i el sistema digestiu de les il·lustracions del cos femeníÉs el virus que mata les cèl·lules directament CD4? És fàcil assumir que ha de ser la principal raó de l'eventual caiguda dels recomptes CD4. Però la veritat és més complexa. Considerablement menor que 1% CD4 cèl·lules circulants en realitat estan infectades amb el VIH durant la infecció crònica - molt pocs per explicar la pèrdua total - i milions de noves cèl·lules CD4 es creen cada dia. En els últims anys, els investigadors han descobert altres mitjans possibles pels quals el VIH condueix a la pèrdua de cèl·lules CD4. Aquests inclouen proteïnes tòxiques virals, flaixos cèl·lules infectades, que poden matar les cèl·lules no infectades en l'anomenat "efecte espectador". El VIH també pot desencadenar les cèl·lules a 'suïcidi' en un procés anomenat apoptosi, o la mort cel·lular programada.

És probable que altres mecanismes funcionin bé, entre ells, irònicament, la pròpia resposta del sistema immunitari al VIH. El virus pot infectar només les cel·les CD4 activades: les que s'han "enllaçat" per combatre la infecció. En altres paraules, pel propi acte d'actuar contra el virus, les cèl·lules de CD4 esdevenen objectius d'infecció. Aquesta paradoxa és inevitable en certa mesura, ja que l'activació de les cèl·lules immunitàries és una part essencial de la funció immune. Tanmateix, hi ha creixent evidència que l'activació immune prolongada i excessiva (inflamació) es basa en una gran part del dany en curs de la malaltia del VIH. 5

superant immune

Segueix a la pàgina següent

Imatges similars
Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Soropositivo.Org de Cláudio Souza 26 26Àmerica / Sao_Paulo Gener 26America / Sao_Paulo 2018 a 23: 52

Bé, vaig a trucar amb desenes, potser centenars de persones i no és estrany que, de vegades, apareix una persona que és ximple, que té por de la veritat o potser tenir una mica de por a la vida i les seves veritats, perquè si qui em llegeix una pausa en la lectura que veuràs, i hauràs d'admetre a tu mateix, el que el meu pare em va dir alguna vegada, quan vaig perdre la meva àvia:

- "Per morir, n'hi ha prou de viure".

És una gran veritat i això, sí, fins i tot un home groller, i de vegades cruel, ens pot ensenyar alguna cosa bona.

I encara que això pugui semblar impactant i fins i tot fatal, això és, sens dubte, l'únic que hem concedit a les nostres vides, al final d'elles, de les nostres vides.

Així que vaig haver de respondre a un comentari menor, pensant en un esperit fràgil. I vaig decidir compartir aquesta resposta més àmpliament. a tots aquells que puguin arribar a aquesta pàgina i si decideixen llegir-la des d'aquest punt:

Hola! Comenceu per escriure un sense sentit:

Hola he llegit un parell dels vostres articles. Bé, no vaig poder llegir el descans, perquè la forma que vas parlar dóna un veredicte que la mort és certa i que ha arribat de la pitjor manera.

Tots els homicidis són correctes. Aquesta és l'única certesa immutable que tenim en la vida.

També parles d'una mort que sempre estarà en la pitjor forma.

Bé, recordo que quan tenia uns nou anys tornava a casa des de l'escola i vaig sentir, sense donar molta importància a això, diversos vehicles del cos de bombers, policia militar i van passar ambulància amb la sirena , però no vaig prestar atenció a aquestes coses. Jo era un noi de poc més de nou anys i no sabia res de la vida ... ni de la mort.

Va ser aquí on vaig adonar, a prop de casa, que hi havia hagut un accident, de fet un incident. El conductor d'un autobús va intentar creuar la via del tren, tot i ser el responsable d'advertència que un tren vindria i per desgràcia, l'autobús va ser "collit" en tren i va jugar com una bola de metall retorçat, una dotzena de metres més endavant. Però jo estava sol i vaig "més a prop", a "veure millor".

I, de fet, he vist millor:

Davant de mi, i en aquest moment, en què avoco aquests records em vaig adonar que encara puc veure, hi havia un cap, sense un cos, just davant meu. Estava aterrit i, per tant, estava paralitzat. Un adult em va veure allà i em va allunyar. Però el mal es va fer i mai no podia oblidar-ho.

Va ser aquesta la mort que vaig veure?

No ho sé

Vaig viure la infecció pel VIH en un moment en què no teníem els tractaments moderns que tenim avui i, de fet, cap tractament; i vaig veure moltes persones moren en un tros molt doloroses i tristes, però no vaig a descriure aquestes imatges, perquè no volen enfonsar el seu petit cap i espantar encara més, si més no perquè si la persona es posa a prova, i jo crec que cada persona que es relaciona El sexe sexualment desprotegit hauria de provar, almenys dues vegades l'any, el VIH, que difícilment esdevindrà el pitjor ...

Perquè nosaltres als que se'ls tracta amb regularitat, que prenem els nostres remeis amb regularitat i correcció, amb prou feines, llevat que sigui la Voluntat de Déu, morirà d'aquesta manera tal com ha descriure, la "pitjor forma".

Però ... Veure. Hi ha països on encara hi ha la pena de mort i, en particular, el nostre "alt nivell de civilització: tenim Smartphones i accés a Internet, no? - Una de les maneres en què s'aplica pena de mort està penjat i he escoltat informes sobre això i em llegies, no et deixis enganyar! El penjoll és un procés d'execució més cruel, ja que aquesta aplicació de la justícia (...) ve a fer-se càrrec de 45 minuts per completar i això és de fet una forma molt trist a morir i és una mort institucionalitzada, amb el suport de l'Estat , de la Llei i del somriure d'aquells que, d'una manera o altra, van patir les conseqüències directes o indirectes de les accions dels sentenciats.

Entén bé. Una persona que es prova, no es diagnostica que les fulles, per exemple, la infecció pel VIH corren lliures (...) amb la seva immunitat (un recompte CD4) es disminueix gradualment i poc a poc fet pot sorprendre per una Malaltia oportunista - Hi ha aquells que s'enganyen a si mateixos i que les persones amb VIH o SIDA poden morir a causa d'una simple grip, m'han dit que em van preguntar si jo no tinc por de morir a causa de la grip ... rs rs ... i és per això que he creat una sessió del lloc que tracta de malalties oportunistes, perquè tot això sigui accessible i pugui aclarir-se. Però us dic:

"Sí, si una persona no tracta d'això, realment, el risc de la seva vida acabarà en un trist epíleg, si podeu entendre'm".

Bé, la majoria de les persones que busquen el Zap no es formen, com jo pensava que seria, quan vaig posar el meu ZAP a la disposició de tothom, per persones desesperades pels seus resultats reactius.

La gent ve a mi per la seva incapacitat real d'acceptar els resultats de "no reactius".

En aquest context, cap d'ells, ningú, em va mostrar temor al futur de la seva salut.

99.9% d'ells temen el judici de la societat, el temor dels seus pares, dels seus amics. I ... Per desgràcia, aquesta és una bona raó (secundària) a les seves preocupacions perquè jo DJ, plens d'amigues i un horari amb més contactes 250 em vaig trobar completament sol quan el meu diagnòstic va ser "descobert".

Aquestes persones no m'han valgut res i la forma en què he estat aquí és al lloc. Fins i tot la gent que em volia, i jo crec que els va agradar, fraternalment, no podien viure amb aquesta realitat, en va, que han plorat a la llum fosca de la meva "nova condició", i i em poden ajudar ... (...) ....

Aquí es diu la història d'aquest lloc. I qui vulgui, pot trobar fàcilment.

Pel que fa a tu ia la teva dificultat llegint fins al final, puc entendre.

Moltes són les persones que no poden viure amb la realitat, fins i tot si és només i només en el camp de les lliçons.

Sí, sé que hi ha persones que s'espanten amb facilitat en tots els nivells intel·lectuals i socials i, ho confesso, tinc, sí, alguns temors, però no faré el va declarar aquí, ja que són les persones més properes a mi, que mereixen que els seus noms hagin estat guardats a la meva llista de contactes a l'aplicació Whats i, certifico i donem fe.

pocs són els que poden veure les conseqüències de les seves accions, que van optar per contraure el VIH quan vaig començar a relacionar sistemàticament als preservatius i, avui dia, vaig anar a dinar amb un amic qui em va notificar, fa una vintena d'anys jo estava amb el VIH. El meu sobrenom de la infància era Pezão, però aquest amic em crida "Pé".

I em va dir:

  • "Fuck off" I vaig dir
  • "Dude, viure com vivia només podia fer-ho".

I és veritat. Jo, i moltes persones d'avui, viuen amb el VIH perquè "oblidem" l'amor propi (hi ha altres maneres de contraure el VIH i parlo de mi mateix i de les persones que són o eren com jo), per cuidar-se i ara gran majoria, ja no són en aquest món.

De tota manera, noia, llegeix el text fins al final o fes clic en aquesta adreça i ser feliç Eur-lex.europa.eu eur-lex.europa.eu

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: