"Run menys risc PEP Maniacs '.... O animal, tard o d'hora et portarà

Càncer poc comú en quaranta-un homosexuals
És una de les primeres notícies del que poc temps després, seria conegut com la plaga dels homosexuals, "Ira de Déu"

Va començar així ... Fins fa unes setmanes, després d'una recerca aleatòria de Google, he trobat una pàgina, una mena de fòrum que pel que sembla pertanyia o pertany, i ja no puc trobar un "obstetrícia professional" on les noies (bogeria de bogeria) van dir que havien començat a fer servir aquest o aquell altre programa d'anticoncepció i diuen, o dit:

- "Fa dues setmanes que vaig començar a fer servir ******* tantes vegades al dia. Pot tenir relacions sexuals sense condó "?

Bé, per a les persones que pensen així, que és una mena de WOW! Oba! Ara té la medicina, es mostrarà el següent:

Els moments passats de David Kirby
Aquesta és la propaganda que Benetton utilitza per fer a mi, no per comprar un parell de mitjons a les seves botigues, en què estava acostumat client (els vells temps, bons temps!). És una imatge desagradable que poso a la seva disposició, que pensen que viuen amb la SIDA és una broma, no és cap broma! Tinc un testimoni inèdit on vaig aprendre que hi ha fins i tot un eslògan: "És millor morir de SIDA que vontaids ..." La meva voluntat era enviar-lo al diable, però he de ser complaents, perquè cap de la nostra _governos_ molesta en fer un treball seriós de la prevenció. Maleïda sigui! ... ràdios dobles ...

Vaig sortir d'allà dos enllaços, un per al "període de finestra, els fets" i una altra per a "malalties oportunistes", tractant de donar un "crit d'alarma" i pensant ara, no és difícil han canviat la direcció de la pàgina i Alise comentaris gens agradable allà ... la paciència, el fet és que té una gran quantitat de persones que volen una habilitat especial per relacions sexuals sense condó i vaig a començar aquest text amb una teràpia de xoc.

SIDA, la creixent amenaça que .. que als anys vuitanta del segle XX
portada d'una revista vegades amb la paraula SIDA maios el nom de la revista en si "a la coberta!"

En l'últim dia 25 estava amb el meu metge, el Dr. Angela i ella va dir alguna cosa sobre un tipus de fenomen (no estic posant peu de la lletra el que va dir) molt interessant, que és la mensual o recurrència de la gent que va a la casa de la SIDA per a "una altra ronda de PEP"; i en alguns casos, encara que hi ha alguna demora, fins i tot per a una tercera o quarta PEP i això està començant a formar un patró de comportament que no té gens saludable per a qualsevol de les parts involucrades.

Imagini que està fotent sense condó, i cada vegada que tingui relacions sexuals (i sento que aquestes persones només tenen relacions sexuals un cop al mes) vas a un CTA, fa ús de PEP i en part a altres aventures i per desgràcia repeteix aquest patró, es fa un examen més detingut, pren un altre PEP i viu cada aventura (sic) que passen per dies 60 d'angoixa; perquè, cara per veure si vostè encara no reactiu, vostè ha de prendre una prova. Jo sé el que llegeixo i escolto a la meva aplicació Whats per les persones que se sotmeten a un risc i, sovint no accepten, però, que seran exposats, la serologia no és positiu i tinc un amic amb "més període de finestreta única any "i hi ha qui, ho sé, incapaç de creure que no són portadors del VIH. Hi ha fins i tot en els meus registres mentals, la figura d'un home (un noi de vint-anys d'edat) que era "un exemple de la família", que "on tothom ha de mirar cap amunt" i ara, després d'una conversa ximple (SIC), un bar davant de la platja, a desenes més, segons ell, en va, els fets han fet, sí, desenes (!!!) i, en canvi les proves que estava satisfet i està dolorosament imbuït de la creença que és VIH positiu. L'última vegada que vam parlar, em va dir, en majúscules:

TINC SIDA I demostrarà

El meu temor és que tard o d'hora s'acaba aconseguint em miro i mostrar un diagnòstic de reactiu, ja que hi ha hagut casos a la Cambra de SIDA, que converteix sero-algunes persones ...

I no cal plorar. Després de l'exposició repetida no és difícil predir que tard o d'hora la persona va a contraure el virus i / o quan el petit, una malaltia de transmissió sexual que és una excel·lent porta d'entrada al VIH i fins i tot per Zika, qui és també una Infecção Sexualmente Transferible.

Qui és qui a EL CIRCUIT DE PEP

Bé, el que sé és que estan preparant un sistema de control per saber qui és qui i quantes vegades han utilitzat la PEP i la idea és no negar tractament, però condicionar a un suport psicològic o fins i tot psiquiàtric. Com que aquest tipus de comportament és molt similar al d'una persona amb diabetis que menja somnis 5 i dos litres de refresc al dia (Sí! Sí! Estàs boig per a tot) o fins i tot els que han experimentat un procés quirúrgic perillós com la gastroplàstia ( reducció d'estómac), en passar i "evolucionat" en una embòlia de trombes Pulmonary massiva (ambdós pulmons) i jo estava entre la vida i la mort durant dos o tres dies i vam acabar passant per una estada hospitalària perllongada en un hospital, la hospitalitat és deplorable i hi ha infermeres que es troben a la qual no li porten aigua quan de fet, el pont que va caure, és que l'aigua està "bloquejat".

Però s'escapa una mica de l'àmbit perquè volia parlar amb la persona que fa aquest tipus de cirurgia i després comprar llaunes de llet condensada i els consumirà lentament i poc a poc i de manera eficient, el senyor torni a ser una persona obesa patir totes les dificultats que s'assembla molt a aquesta cosa "Ara puc tenir relacions sexuals sense condó "?

Diables! ...

Vénen sí, i tràngol amb Janjáo o la Dunha, a pèl i es van posant fe en el PEP o, pitjor encara, com un altre metge em va dir, hi ha joves que prenen la medicació fins que es converteixen indetectable, i després d'arribar a aquest objectiu abandonar els seus tractaments únicament i exclusivament per a ser capaços de tenir relacions sexuals sense condó!

Veure, estic indetectable fa deu anys, la meva dona i també de cap manera abandonar l'ús de preservatius. D'altra banda, dir hipotèticament que mantingué una relació extramarital amb una persona no reactiva, basada en el fet de ser indetectable i, per tant, "No infeccioses (SIC)". Hi ha una cosa, fins i tot es converteix en argot mèdica, un fenomen conegut com "blipe viral"(L'enllaç s'obre en una altra pestanya) es pot posar a terra no fa infectivitat i el meu estimat amant no reactiu reactiu. No vull portar és la responsabilitat i crec que cada persona assenyada que viuen amb el VIH pot usar-lo, no infectivitat com una mena de AZ a la màniga, per tranquil·litzar més i afluixar amb el temps l'oferta en el moment de "BUM".

Però és només perquè en el meu cas, si tingués una relació extramarital, cosa que no tenen.

Vostè sap, les dones se senten segurs perquè estan casats i se senten segurs amb la seva honestedat i virtut, pensant que els protegeix de la sida. Aquí en aquest lloc web no és un article que deia que un de cada cinc homes heterosexuals van contraure el VIH d'un altre home (...). Tinc un amic que és un exemple de saviesa i desinterès ....

Així, es parli per si mateixa i encara més tard, però el que està escrit a dalt no està relacionat amb la seva vida, que era només una data de l'escriptura i els fets, la meva manera d'escriure m'ha portat a aquest punt i vull que això quedi clar aquí: el vídeo a continuació no té res a veure amb la declaració que vaig fer i he dit

El fet és que ningú està fora de perill o lliure de SIDA per complet perquè no tot es pot predir i, per desgràcia, després d'aquest viatgeA la primera relació que tenia en la seva vida, Valéria Polizzi va contreure el VIH!

La gent fa la PEP, o fins i tot la prep com una armadura d'acer és un joc perillós i si no puc parlar per altres, puc parlar per mi mateix i, a continuació, seguint el meu port metge, a ser conegut com "tranquil·la és la una persona que viu amb el VIH o la SIDA "

Anar a per això, és bo en abundància!

El que cal assenyalar, com s'ha explicat pel meu metge, és que aquest tipus de comportament, sens dubte havia pres matí o d'aquí a deu anys, un virus que pot ser resistent a gairebé tots els medicaments. Bé, no tenen preocupacions sobre que, pel fet que no tinc relacions sexuals fora del matrimoni i la meva dona no i per tant estem segurs, amb el nostre convidat no desitjat, que ens ha estat seguint durant més de vint anys ...

Vint anys! ??? Sens dubte, és el que va a exclamar en to de pregunta ...

parella de mitjana edat mirant el mapa de la ciutat
representació idealista de Claudio i Mara en el futur ... Junts fins al final

Sí! Sí! Vint anys .... Però per què? A causa de que tenim l'adherència irreprotxable als nostres medicaments i, si l'objectiu dels metges i els científics ens demana una pertinença 95% en ells lliurar al cent per cent, és a dir, de les dosis que hem de prendre, on vam poder perdre un mes, no es no va perdre! I és greu. Un cop vam anar a Sants i oblidar les drogues, prenem el cotxe, vam tornar a Sampa, prenem la nostra medicina i vam tornar a Sants, de la mateixa manera que per passar la vigília d'Any Nou (...) allà.

I si algú ens pregunta com va ser el nostre període de vida en què no hi havia tractament, a causa que vivim, ella i jo, ja que jo, un període fosc en la millor proposta era AZT i he preferit no prendre distància un dels meus amics malaltia infecciosa m'ha donat una visió diferent, una visió que mai va tenir en compte i que és la diferència en absolut.

Bé, el que està subjecte a un altre text ...

PEP és el seu dret i es pot utilitzar sempre que ho necessiti, però el setge a què, els fabricants de constants de PEP tenen les seves vides complicades, amb més i més orientació fins que, un dia, el PPE no fer més efecte i per aquest règim, el seu "nova infecció per VIH", ja és resistent als medicaments que va utilitzar l'última PEP.

El que és una llàstima, perquè no tinc manera de saber quantes persones es va traslladar aquesta CEPA dura ni quantes persones, cadascuna de les quals, per desgràcia infectat, haver infectat i quants ... La progressió és geomètrica i posar totes aquestes persones i tot el seu sofriment, la dissolució d'aquestes cases, els nens que, per desgràcia, malgrat tots els nascuts amb aquest virus en vosaltres, la PEP frenètica, a aprendre la lliçó, que de manera irresponsable porta, conscient que el virus existeix, abusar d'un sistema que existeix per salvar vides i no a relacions sexuals sense protecció franca, que, segons sembla, que són molt conscients que és perillós, malament aquests dies, i que pot tenir conseqüències i ramificacions fins a l'infinit!

I viure amb ella si es pot ...

Al meu expedient mèdic, que té el propòsit de transmetre el missatge simplíssima: Si jo, un simple mortal, igual que tots vostès, vaig poder passar per ella i sobreviscut sense seqüeles importants, gràcies a Déu, puc. Intenta viure d'una manera que Déu, totes les nits considera, el dret a despertar un dia a seguir fent guanyat cada nou dia us dóna, perquè la vida ve d'ell i, com va dir el Mestre:

- "A cadascú segons les seves obres" ...

HOSPITAL DE Medical College de Medicina de ST PAUL DIVISIÓ malalties infeccioses i parasitàries UNIVERSITY SERVEI D'EXTENSIÓ Rua Ferreira d'Araujo, 789 - Pinheiros Sao Paulo - SP F = ll-3034-1444

INFORME MÈDIC

D'acord amb el que disposa el Codi d'Ètica Mèdica, en virtut de la llei

actual i de conformitat amb la petició formulada per l'interessat, declarar que el Sr.

Cláudio Sants de Souza, la inscripció en el servei sota la inscripció és RG3256664J

monitoratge regular amb els següents diagnòstics / CIE-10 fins a la data:

diagnòstic # VIH / SIDA 11 / 1996 (B24)

La candidiasi oral # 1996 (B20.4)

# Tuberculosi infecció latent tractats amb isoniazida en 1997 (Z20.1)

#Arritmia cor: part branca de bloqueig bradicàrdia D / sinusal pels antidepressius

Tricíclics en 2006 (I49.9 / R00.1)

# Depressió (F32) Dislipidemia (E78.5) Diabetis (E14.) Obesitat (E66).

Late #PO ​​de gastroplàstia (tècnica de Capella 10 / 2011)

Pulmonar #Embolia (126.) A la hipertensió pulmonar 2011 +

#HAS (110) controlat següent cataracta cirurgia bariàtrica (H26.9)

# Sífilis (A51.0) gonorrea (A54.0), herpes genital (A60) litiasi vesicular (K80.5)

venosa profunda #Trombose / tromboflebitis repetint LL (182.9): 2008, 2009 i 2010

# La cirurgia en 21 / 01 / 2013: abdominal reparació de l'hèrnia incisional,

Apendicectomia, colecistectomia

#Herpes zòster branca oftàlmica 04 / 2015 (B02)

2

neuropatia # perifèrica en les extremitats superior i inferior (G62.9), resultant

debilitat muscular, parestèsies i dolor, medicats i segueixen l'equip de dolor

cerebel·losa #Angioma cos cavernós - seguiment amb Neurologia

Tractament: TDF + + 3TC ATVr, ezetimibe, al·lopurinol, aspirina, atorvastatina, enoxaparina,

La clomipramina, risperidona, zolpidem, clorpromazina, flunitrazepam, gabapentina,

Amitriptilina, la metadona

Recentment proves: CD4 = 1070 (28%) / CD8 = reread = 1597 0,67 (08 / 03 / 2015) i carregar viral-

VIH (PCR)

Sao Paulo, 02 / 02 / 2017

<

p> <p>

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

13 Comentaris

Què són la sífilis i la neurosífilis? · Seropositiu.Org 9 09America / Sao_Paulo desembre 09America / Sao_Paulo 2018 a 10: 44

[...] per sífilis. Una persona amb VIH també pot veure temporalment que les seves cèl lules CD4 cauen i els nivells de VIH augmenten durant les primeres etapes de la sífilis, però després milloren després de [...]

Resposta
Primera editorial de soropositivo.org · Soropositivo.Org 1 01America / Sao_Paulo desembre 01America / Sao_Paulo 2018 a 08: 00

[...] que entén el subjecte, qui viu l'assignatura i qui coneix l'assumpte en profunditat. La visió social de la SIDA està equivocada. No morim com mosques. I no transmetem la malaltia a través de l'aire, en l'encaixada de mans o en contacte amb [...]

Resposta
Morir de la grip amb el VIH? Res de veure. Malalties oportunistes! 29 29America / Sao_Paulo novembre 29America / Sao_Paulo 2018 a 21: 45

[...] Així que si creieu que pot estar infectat amb el VIH o si ha estat en contacte amb el VIH. I això pot haver passat menys de setanta-dos (72) hores, ja que encara hi ha l'apel·lació de PEP. [...]

Resposta
Sobre la finestra immunològica de 60 dies. | Seropositiu. Org 1 01America / Sao_Paulo setembre 01America / Sao_Paulo 2018 a 17: 17

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
El drama sofriment de la finestra immune eterna i la meva resposta ... | Seropositiu. Org 1 01America / Sao_Paulo setembre 01America / Sao_Paulo 2018 a 17: 15

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
Finestra immunològica. Resposta correcta: El final del malson reprèn la teva pau 14 14America / Sao_Paulo agost 14America / Sao_Paulo 2018 a 10: 17

[...] on va sortir el risc) per intentar avaluar si encara és factible provar el PEP (En aquest cas, "PEP-Mania", encara he d'escriure un article que serà un bon remolcador de [...]

Resposta
Finestra immunològica. Resposta correcta: El final del malson reprèn la teva pau 25 25America / Sao_Paulo juliol 25America / Sao_Paulo 2018 a 11: 27

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
El drama sofisticat de l'eterna finestra immune i la meva resposta ... 5 05America / Sao_Paulo juliol 05America / Sao_Paulo 2018 a 21: 43

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
Finestra de Sexe Immunològica i Oral 5 05America / Sao_Paulo juliol 05America / Sao_Paulo 2018 a 18: 49

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
La finestra del sexe oral immune és diferent? 2 02America / Sao_Paulo juliol 02America / Sao_Paulo 2018 a 21: 57

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
Testimoni d'algú a Sampa » 8 08America / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2018 a 00: 01

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
Sobre la finestra immunològica de 60 dies. »Seropositiu.Org Ha vida després del VIH! Hi ha vida amb el VIH! 5 05America / Sao_Paulo March 05America / Sao_Paulo 2018 a 22: 15

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta
finestra immunològica, els fets en 04 / 08 / 17 Ministeri de normes sanitàries 3 03America / Sao_Paulo March 03America / Sao_Paulo 2018 a 09: 57

[...] "Piac Maníacs" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, us aconseguiran [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: