27 C
São Paulo
15, desembre, 2019

Cinc combinacions antiretrovirals associades a un esdeveniment cardiovascular

Imatge predeterminada
Finestra immunològica

Cinc combinacions antiretrovirals associades amb un major risc d'esdeveniment cardiovascular

La teràpia amb medicaments
Algu8ns de nosaltres, a causa de la llarga durada del tractament; Jo, per exemple, prenem molts medicaments. No totes les Associacions pel VIH. El meu teràpia antiretroviral es compon de rajoles 3 un cop al dia i això seria tot, no va ser l'última trista amb dosis molt altes de medicaments en les dosis que el metge va venir al meu últim comentari abans de mi, amb tristesa en els seus ulls, 'Déu meu , com podria fer això a vostè? ' Jo redargui era el coneixement que tenien i, potser, no era per això que estic encara viu, malgrat moltes pastilles que prenc, i que, d'acord a un neuròleg que ve a mi, em va dir que no em pot passar qualsevol altre medicament perquè estic a punt d'una "intoxicació per drogues." No m'importa!> M'importa, i és estar viu, malgrat les pitjors prediccions que he rebut!

El tractament amb quatre o cinc combinacions de medicaments contra el VIH s'associa amb un major risc d'un esdeveniment cardiovascular, segons informen investigadors dels Estats Units a l'edició en línia de Malalties Clínico-Infeccioses.

No obstant això, els autors assenyalen que el risc absolut d'un esdeveniment va ser baixa i suggereixen "la principal consideració en l'elecció d'ART [teràpia antiretroviral], el règim de tractament s'ha de donar tenint en compte la seva eficàcia per al VIH i la tolerabilitat orgànic.

En situacions en les quals existeixen regim terapèutics igualment efectius, els metges han de considerar el possible risc elevat d'esdeveniments cardiovasculars, especialment en pacients més grans o amb factors de risc cardiovascular ".

L'esperança de vida de moltes persones amb VIH és bàsicament normal ara (Nota del traductor: dir seria 70 anys o més). No obstant això, la malaltia cardiovascular és una de les principals causes de greus malalties i morts en persones amb VIH. Les raons d'això encara no s'han entès completament. Es pensa que els factors de risc tradicional tenen un paper important, així com els efectes inflamatoris de la infecció pel VIH. Tanmateix, en alguns estudis s'ha associat un augment del risc d'un esdeveniment cardiovascular contra agents contra l'HIV, especialment els inhibidors de la proteïna i abacavir.

La teràpia anti-VIH consisteix en un tractament amb una combinació d'almenys tres fàrmacs antiretrovirals. Per tant, és important saber si certes combinacions de medicaments poden augmentar el risc d'esdeveniments cardiovascular7ÉS.

Per respondre a aquesta pregunta, els investigadors van dissenyar un estudi que va incloure a 24.510 persones amb VIH inscrits veterans els registres van mostrar que van rebre teràpia antiretroviral de combinació entre els anys 1996 i 2009.

"Escollim avaluar les combinacions de medicaments més eficaços perquè les drogues sempre s'utilitzen en combinació", expliquen els autors. "És possible que les combinacions de fàrmacs puguin cardiovascular8és d'una manera que no es va poder descobrir avaluant només medicaments individuals o avaluant classes de fàrmacs, tal com havien fet estudis previs ".

Es van considerar quinze medicaments específics i combinacions 23 en l'anàlisi dels investigadors. inhibidors de la integrasa i l'anàleg no nucleòtid nous inhibidors de la transcriptasa (NNRTI) no s'han inclòs revertir, però fàrmacs més antics, com ara indinavir, nelfinavir i "dosi completa" es van incloure ritonavir.

Els participants de l'estudi tenien una edat mitjana inicial de 47 anys. Gairebé la meitat (47%) tenien antecedents de fumarcardiovascular i 12% va mostrar evidència de diabetis. Encara que menys d'un 1% d'individus han experimentat un esdeveniment cardiovascular9 a la línia de base, aproximadament 18% ha pres estatins durant un any o més. Els autors creuen que la gran prevalença de factors de risc cardiovascular10 va fer que aquesta població fos especialment adequada per examinar l'associació entre diferents fàrmacs antiretrovirals i les combinacions i el risc d'esdeveniments cardiovascular11es - atac cardíac, ictus, intervenció coronària percutània (angioplàstia) i cirurgia de revascularització miocárdica.

Durant els anys de seguiment de 16,4, 934 va tenir un esdeveniment cardiovascular12.

L'estudi va examinar la relació entre l'exposició actual de les combinacions de fàrmacs en el moment d'un esdeveniment i no l'exposició acumulativa.

El tractament actual amb quatre medicaments individuals es va associar a aquest resultat:

  • Lamivudina (OR = 1,53; IC95% 1,34-1.75)
  • A Abacavir (OR = 1,50; IC95% 1,26 -1,79)
  • Efavirenz (OR = 1,40; IC95% 1,19 -1.66)
  • Zidovudina (OR = 1,41, IC 95%, 1.22-1-63)

La teràpia actual amb cinc règims terapèutics també es va associar amb un major risc d'un esdeveniment cardiovascular13 .

  • Abacavir / lamivudina / atazanavir (OR = 2,08; IC95% 1,41-3.06)
  • Zidovudina / lamivudina / atazanavir (OR = 2,04; IC95% 1,37-3,02)
  • Abacavir / lamivudina / efavirenz (OR = 1,94; IC95% 1,34-2.79)
  • Zidovudina / lamivudina / efavirenz (OR = 1,60; IC95% 1,25-2,04)
  • Zidovudina / abacavir / lamivudina (OR = 1,60; IC95% 1,21-2,11).

Els autors destaquen que les seves anàlisis estan dissenyades per tenir en compte factors de risc competitius. Els resultats van ser similars en una anàlisi secundària, que va incloure teràpies de quatre i dues combinacions de fàrmacs.

"El nostre estudi és el primer a avaluar l'associació entre les combinacions de fàrmacs antiretrovirals i el risc d'esdeveniments cardiovascular14es ", comenten els investigadors. "Cinc anàlisis primàries van ser implicades".

Però els investigadors exhorten la prudència a l'hora d'interpretar les seves troballes.

"Per proporcionar un context per als nostres resultats, hem trobat que el risc absolut dels esdeveniments cardiovascular15perquè la nostra cohort és dues vegades més alta que la d'una població amb factors de risc cardiovascular16 (aproximadament 4% contra 1,8%). El risc absolut, tanmateix, encara és baix. Us suggerim que els metges interpretin els nostres resultats a la llum del relativament baix risc absolut d'esdeveniments cardiovascular17és ".

Nota de l'editor del lloc web seropositius: Conva © m, per la nostra part, com a actors importants en el nostre sobrevivência, a la cara d'aquests resultats, tractar de minimitzar aquests riscos cardiovascular18í amb exercicis, encara que simples, independents d'un gimnàs. Hi ha una aplicació per iOS i Android anomenada CardioTrainer, el que fa que l'activitat de caminar força interessant! Si s'allibera el programari de gastar la bateria i connectar a un satèl·lit © Lite mesura el cràter és INSTÀNCIA ¢ que entraves i quant va ser aixecat topogràficament parlant. Informes, de manera simplista que el exercÃcio que consumeix, per exemple, l'equivalent a dues cireres o quatre maças. à ‰ una forma legal per competir amb vostè, el seu rival més gran i em van donar un passeig 25KM en tres hores i mitja, en què hi havia una elevaçà £ els vint metres!

No és el repte.

Vull veure la imatge d'un passeig de menys d'això perquè, entre nosaltres, els simples mortals, que se senten "El millor "

Per descomptat, la meva proposta, encara vàlida, és només un exemple. Vostè pot comprar una bossa de sorra, té recursos per a això, posar una foto de VIH i seure a vèncer a la bossa de sorra; importava ell respon que sí!

El poder ha de ser equilibrat, lleuger, ric en fibres, etc.,

¿I qui necessita vitamines peces i no pot pagar perquè el preu és absurd, va assenyalar aquest lloc (i que es compra per al risc de compra) que és aquest enllaç (Recordeu consultar al seu metge sobre el que o necessitat de reajustar). El preu és just i que conclourà ràpidament que rogue aquí cura, posen els seus segells i vendre amb 400% de guany. No automediqueu, consulti al seu metge per fer una recerca (una anàlisi de sang) per esbrinar el que necessita i realment necessita per restablir. Recorda que, segons els savis Drausio Dr. Varella, el cos humà està dissenyat per moure i per això tenim tants "frontisses". Es lliga i envia bala

Michael Carter

Publicat a: 08 2015

Traduït de l'anglès, a l'original a http://www.aidsmap.com/Five-antiantitroviral-combinations-associated-with-increased-risk-of-cardiovascular19-esdeveniment / pàgina / 2964927 / Cláudio Sants de Souza. Demano per favor que vostè, lector, si vostè troba algun error o engado, o fins i tot un error tipogràfic, que el contacte des d'aquest enllaç

Referència

Desai M. et al. risc de cardiovascular20 esdeveniments associats amb l'exposició a les teràpies antiretrovirals actuals en població VIH a veterà dels EUA. Clin Infect Dis, edició en línia, 2015.

omostro Llac

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:

“Uau! Com va patir !.

És així que et poses al cap que pots passar encara més que això!

Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!! Igual que tu, no sóc més que un ésser humà. Amb molta determinació és un amor incalculable i sobretot Mara. Després de morir, puc sortir poc després sense queixes.

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa