Embaràs en Adolescents embaràs i ajudes embaràs no desitjat Finestra immunològica

polítiques qüestionades contra l'embaràs adolescent

L'embaràs adolescent

A embaràs adolescent era estudis de l'Institut de Recerca objecte Econòmica Aplicada (IPEA), que va posar en marxa un lema de retret sobre els moviments de les polítiques públiques adreçades a la prevenció de l'embaràs adolescent.
El que existeix avui dia en les polítiques públiques del país estan limitats en el seu abast i abast i són estigmatitzats i no a prevenir l'embaràs en adolescents, i molt menys l'avanç de la sida entre els adolescents, tenint en compte l'oferta només fet d'anticonceptius amb un biaix estigmatitzant , segons l'anàlisi publicat en el llibre de joves i polítiques socials al Brasil.

En el capítol batejats "Síndrome de Juno: Embaràs en Adolescents, La joventut i les polítiques públiques "En referència a la pel·lícula Juno, el guanyador de l'Oscar al millor guió original 2007, el llibre demostra que el nombre de mares adolescents caure tímida i insuficientment, amb la intenció de lliurament de les tauletes.

Embaràs en Adolescents

Crec que s'ha de prendre el lliurament de preservatius i una orientació clara sobre la necessitat més urgent a no mantenir relacions sexuals sense protecció, simplement, i orientar, informar, a l'aula, el desastrós que és un embaràs adolescent, que mostra el primer el que es perd quan un no està fora de la casa és la capacitat per estudiar i, sobre la base a la meva experiència de la vida, i tot el que vaig veure, ho va viure i el que va viure com a DJ en bordells de luxe com carro plaça, el Louvre i Le Masque, m'atreviria a dir que s'acosta massa al cinquanta per cent de les nenes que viuen la trista episodi d'embaràs adolescent, i acaben la deserció escolar en el tercer o quart mes d'un embaràs no planejat, i no tornen més estudis, perquè han de cuidar els seus nadons, perdent l'oportunitat important per educar-se, per aclarir i empoderarem, deixant llavors el pes opressiu d'aquesta societat patriarcal ridículament, m isógina i sexista, on cap dels pares té la dignitat i el valor de parlar sobre el sexe i la sexualitat amb les seves pròpies filles.

Les dades de l'Enquesta Nacional de Llars per Mostreig (PNAD), l'IBGE (Institut Brasiler de Geografia i Estadística) indiquen una reducció en el percentatge de 15 dels joves a 19 anys amb el fill de 12,6% en 1996 a 10,7% en 2007.

La prevalença d'embarassos en adolescents en la població roman concentrada en les classes amb menys poder adquisitiu: 44,2% de les nenes dels anys 15 19 amb nens estan en el rang de l'ingrés familiar per càpita de fins a mig salari mínim. Això vol dir que gairebé 18% dels joves de la declaració d'ingressos més baixos al país són mares.

Tenir un fill en aquesta classe, significa haver comès futur professional, d'acord amb l'anàlisi objectiva i jo, amb la meva experiència de la vida nocturna com a DJ i "cap de ballarins," Vaig veure arribar a discoteques amb una ventre, demanant la recepció i que ve de la prostitució, fins i tot embarassada.

I després passar molt temps acumulant deutes en deutes amb usurers i una altra molt de temps el pagament d'aquests deutes amb taxes exorbitants, sobretot perquè hi havia un propòsit per sobreviure fins que el nen neix, i una setmana després del part, sense el que em vaig trobar amb el nom de confinament, _iniciavam seves activitats profissionais_.

Això amb adolescents majors de anys 18, mentre que els que es queden embarassades entre els anys 10 i 17 acaba perdut en els carrers, en òrbita cracolândia a Sao Paulo (en un exemple amarg) que es transformen en "avions", el nom que dóna a la persona que s'arrisca a ser detingut per tràfic de drogues, portant a l'usuari comprador, el fàrmac comercialitzat i es pot pagar amb molts anys per un delicte comès en una situació desesperada en què a mi mateix en la seva posició, estic segur jo faig el mateix. Per acabar la discussió, per altra banda, entre les nenes entre els anys 10 17 i sense fills, només 6,1% no estudien. Entre els que tenen fills, la proporció arriba 75,7%, amb 57,8% no estudien ni treballen.

"L'abandonament de l'entorn escolar"

Segons l'IPEA, el projecte més important del Ministeri de Salut en relació amb els adolescents és la Salut i Prevenció en les Escoles (SPE), de 2003. No obstant això, els joves que tenen nens en general han deixat l'escola.

professionals de la salut no estan preparats per treballar i parlar amb la gent en aquest grup d'edat, com està clarament demostrat en estudis publicats per la carpeta i citats pel IPEA. No és estrany que aquests professionals tenen dubtes ètics (SIC), i acaben jugant una expressió de la funció de control de la sexualitat, vinculant-lo a jugar sempre, que elimina els joves, per descomptat, no ho creu així i no es pot educar- si els joves del segle XXI amb els principis, mètodes i sistemes com adolescents castrats dècades de 30, 40 50 i del segle XX.

estigmatització

L'anàlisi també reitera que cal relativitzar la idea que l'embaràs adolescent és sempre un fenomen no desitjat, negatiu i perjudicial. D'acord amb la investigació citada pel IPEA, les nenes de la classe baixa sovint busquen en el nen la possibilitat de construir la seva identitat i se senten més energia o com una persona relacionada a mi per llaços de sang, que es van quedar embarassades tan aviat com sigui possible per escapar, , càstigs físics perpetrats per la mare, de vegades davant de la porta de l'escola!

Per a molts adolescents, la vida del projecte dóna pas a la construcció d'una família, que sovint es valora entre el grup d'amics. A més, les noies creuen que poden ser mares, ja que sovint han de cuidar els seus germans més joves.

Anticoncepció

El llibre fa èmfasi en el desenvolupament de polítiques públiques que l'augment de l'oferta d'anticonceptius per el SUS (Sistema Únic de Salut), incloent la distribució de la píndola del dia després. No obstant això, les dades indiquen que només 2006 36,7% de les nenes i 15 19 anys utilitzen algun mètode.

Els estudis demostren que els joves coneguin les formes d'evitar l'embaràs, i saben on obtenir anticonceptius i condons, però no els utilitzen amb regularitat. Les raons d'això són complexes i sovint impliquen la por de les nenes sent vist com massa experimentat, que és avaluat negativament pels nois. Nota de l'editor: llots botes munt que no tenen el més mínim inconvenient a prendre la virginitat d'una nena i després dir que "no està destinat a ser la mare dels seus fills! He de dir, és un grup de fill de puta dels tarats que fan això!

responsabilitats desiguals d'homes i dones en relació amb els nens també s'aborda un altre punt. Un exemple és la tasca de la prevenció de l'embaràs, sempre assignat a les dones. Una altra és l'absència del pare en el fill de la creació, que, associada a les mares i avis sobrecarregats, és un factor d'inestabilitat per als nens també seran pares o mares un dia.

Ignorar els problemes més profunds com aquests, d'acord amb el llibre, que és un defecte important que genera una gran bretxa estructural. Com serà la societat que els nostres néts i besnéts viurà, si n'hi ha món?

Escrit per Cláudio Souza amb la informació Gaseta de Alagoas.

Mara opinió Macedo.

Després del text i la ressenya vaig recordar un episodi molt particular. M’havia convidat un amic a treballar com a DJ en una discoteca i vaig acceptar amb l’afany de matar la meva antiga professió, que m’havia aportat tanta alegria i que m’ha impedit exercir de forma espectacular el 1994. Bé, la veritat és que tot no van passar més de tres dies, perquè fins i tot m’agradaria treballar com a DJ. Però al bar d’un sol sol, a un restaurant de ball… No em sembla naturalment, per fi, treballar i viure dels recursos obtinguts en un lloc que, d’una manera o altra, explota el proxenetisme. És veritat, ho sé ... Vaig treballar molt de temps així i reconec que, d'alguna manera, em vaig deixar embrutitzar i, a la meva defensa, només he de dir que quan vaig entrar en això no coneixia res més i la meva educació, aquella cosa amb la que el meu pare m’havia trobat a faltar, va ser establert per gent de la nit. Afirmo que són persones dignes que, d’una manera o altra, també van ser arrossegades allà i, com jo i moltes altres, es deixen caure dins, a causa de “la brillantor de les llums. De totes maneres ... En aquests tres dies vaig conèixer una noia i no m’atreviria a apostar que tenia més de divuit anys quan la vaig conèixer. Ella em va dir que vivia amb la seva mare, vídua i que havia mort, segurament per pena, deixant a la seva filla, una menor d'edat, sense que ningú s'ocupés d'ella. Així, es va trobar obligat (aquest és el dimoni) a anar a viure amb la seva germana casada, que "va liquidar la propietat i, per exemple, va absorbir els valors que pertanyien a la jove en qüestió. Assetjada pel seu cunyat i impermeable a les seves peticions, va ser calumniada i la seva germana gran la va tirar als carrers i allà es trobava, a la discoteca, sense viure on vivia en una de les habitacions que feia el "establiment comercial". l'explotació de proxeneta és encara més rendible. per desgràcia, estava fora del meu abast per ajudar-la, perquè no podia explicar-ho a casa, em semblaria una tonteria. A l'endemà, al meu "amic" no li va agradar la pressió que em vaig fer per posar el so de la casa en ordre i em va dir una tonteria i que no deixés caure el meu bastó, que és una canya de ferro coberta d'ivori, en la seva ment, com que era tot el que es mereixia, basant-se estrictament en el que em va dir, em vaig quedar sense dir-ho gaire temps. Aquesta germana gran que vull poder esperar a la porta de l’Infern, on us explicaré per què entra per aquesta porta i digui mitja dotzena de paraules inèdites aquí.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Carregant

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant