Dolor neuropàtic per al VIH: vaig arribar a quedar-me

Dolor en VIH + pacients Un drama difícil de suportar ...

L'alleujament o mitigació del dolor en pacients amb VIH és bastant similar al tractament dels pacients amb Sorem càncer. El dolor és un símptoma constant en relació amb pacients infectats amb el virus de la immunodeficiència humana, fins i tot en persones amb CD4 compta amb seguretat i sense la presència d'infeccions oportunistes o neoplàsies que tipifiquen la SIDA, com el sarcoma de Kaposi. Els principis per a l'avaluació i el tractament del dolor en pacients amb VIH no estan sota cap òptica, molts pacients que viuen amb càncer i ha de ser prescrit i proporcionada per l'Estat als marcs de VIH o SIDA ja definit.

El dolor desalienta, els pneumàtics, els abusos i els destrosses

La prevalença de dolor en VIH + individus varia depenent de l'etapa de la metodologia de la malaltia, l'atenció i el tractament. Les estimacions de la incidència del dolor en pacients amb VIH demostren un univers d'individus de tot el 40 60%, predominantment l'empitjorament del dolor com la malaltia avança. 38% dels pacients ambulatoris persones VIH va informar d'un estudi prospectiu dolor significatiu de la prevalença de dolor. La meitat dels pacients amb SIDA va informar "alguna cosa" de dolor, mentre que només una quarta part ho va fer al principi de la cronicitat de la infecció per VIH va reportar algun tipus de dolor. Els pacients tenien una incidència mitjana de dos o més de dolor incapacitant simultània diverses vegades. informes recents de pacients externs en els homes VIH van mostrar que gairebé el trenta per cent dels que eren pacients asimptomàtics, poc més de cent cinquanta-cinturó d'aquells sense definir la malaltia de la SIDA i vuitanta centenars de persones amb SIDA, va informar un o més dolorosos símptomes per un període de més de mig any de cent vuitanta dies.

Un estudi del dolor en pacients VIH + en el sistema d'hospitals va revelar que més de la meitat de tots els pacients requereix intervenció mèdica per, almenys, mitigar el dolor; amb el dolor i la demostració de com alguna cosa al voltant d'un trenta per cent de les queixes (índex inferior només a la prevalença de la febre). Observem que poc més de la meitat, 3% dels pacients amb SIDA en fase avançada, tractada en cases de suport, que pateixen de mal.

La neuropatia i el dolor neuropàtic em fan, Cláudio Souza, de la Soropositivo.Org despertant, sovint cridant

Les síndromes de dolor amb major freqüència en els estudis fins a la data inclouen la neuropatiadolor dolor sensorial perifèrica dolorosa a causa de prolongats sarcoma de Kaposi, mals de cap, dolors i faríngia abdominal, Artràlgia i miàlgia, així com les condicions doloroses a la pell. Les neuropaties perifèriques associades amb el VIH són sovint condicions doloroses que afecten 30% de les persones amb SIDA i es caracteritza per una sensació de cremor, formigueig o anestèsia en l'extremitat afectada. Diversos fàrmacs antivirals com ara didanosina o salcitabina, agents quimioterapèutics usats en el tractament del sarcoma de Kaposi (vincristina), i fenitoïna, isoniazida, també poden causar neuropaties perifèriques doloroses.

síndrome de Reiter, artritis reactiva i polimiositis són condicions doloroses reportats a la infecció primerenca per VIH. No obstant això, hi ha diversos altres piat reumatològica dolorosa a soropositios inclouen diverses formes d'artritis (síndrome de dolor a les articulacions, artritis sèptica, artritis psoriàsica), vasculitis, síndrome de Sjögren, la polimiositis, la miopatia mitjançant l'ús de AZT (Zidovudine) i dermatomiositis.

Les condicions associades amb dolor crònic o intermitent inclouen infeccions intestinals amb microbacterias-avium intracel · lular i Cryptosporidium que causen espasmes i dolor abdominal intermitent, hepatoesplenomegàlia, el que resulta en la distensió abdominal i el dolor, la candidiasi oral i l'esòfag, causant dolor mentre el pacient està menjant i la deglució i l'espasticitat severa associada amb encefalopatia, que causa espasmes musculars dolorosos.

Les condicions associades amb el VIH que causen dolor agut en els nens inclouen meningitis i sinusitis, donant com a resultat severs mals de cap; otitis mitjana; l'herpes - zòster; cel·lulitis i abscessos; dermatitis severa i candidiasi càries dental.

El dolor en els pacients VIH +Dolor i VIH

El pacient VIH VIH viuen en una pressió estressant, a tots els nivells a través del curs de la seva malaltia, àlies, evoluciona molt diferents maneres per a cada pacient, incloent l'addicció, la discapacitat i por al dolor i per donar forma a un marc en lloc estressant, ansietat sobre la possibilitat d'una mort massa dolorós. Aquestes taules ansietats són universals; i l'angoixa psicològica, i fins i tot aquest estrès també varia de persona a persona i depèn del suport social, el suport familiar, en alguns casos, el perdó difícil de trobar del cònjuge i una improbable individualitat d'autoafirmació individual , el tipus de personalitat i factors mèdics com ara el grau o etapa d'doença.Em un estudi de pacients ambulatoris de dolor en pacients amb VIH dels pacients en tractament, el factor de depressió es va correlacionar significativament amb la presència de dolor.

A més d'estar significativament més cansats i deprimits, aquells amb dolor (40%) tenien el doble de tendències suïcides que aquelles sense dolor (20%). El dolor en els pacients amb VIH + estava disminuït funcionalment, més deprimit, més subjecte a atur o discapacitat, i va reportar menys suport social.

Els nens que viuen amb el VIH i el dolor i el VIH es relacionen amb el que anomenen eufemísticament les comunitats

nens seropositius, en origina generals en les famílies amb baixos ingressos, grans els nens-i-sida-300x199vulnerabilitat social a causa de la pobresa en el que avui es diu "comunitats" i hi ha una alta prevalença de consum de drogues de tota mena, inclosos els injectables. Moltes famílies han més d'un membre infectat i múltiples pèrdues a causa de la SIDA a la mateixa família són comuns. Això afecta la forma en què les famílies s'ocupen de la malaltia AA, i en seqüència, el dolor causat per ella. Els sentiments de culpa dels pares, que sovint resulta en la negació de la malaltia, també poden resultar en dolor de la negació i resistència al maneig adequat del dolor de l'infant; D'altra banda, els usuaris desvien la medicació que servirien per mitigar el dolor de crinça i la porta al "ús recreatiu" i no hi ha manera perquè els sistemes de salut supervisen aquests esdeveniments i el sofriment del nen no s'alleuja amb causa de la seva vulnerabilitat en conjunció amb habilidde poc per comunicar la pressió afegida de l'autoritat parental (...).

La por a l'addicció i l'abús es refereix a les drogues recreatives propòsit afecten tant el compliment del pacient com el maneig clínic dels analgèsics opioides i per tant condueix a la sub-medicació dels pacients infantils o pacients amb VIH amb dolor SIDA. Hem de col·locar que, lamentablement, és devers problemàtiques tractar el dolor dels pacients en el segment creixent dels consumidors de drogues recreatives VIH.

rosella 1540284.jpg

L'abús de drogues és també problemàtica en la població pediàtrica del VIH. Molts nens infectats pel VIH provenen de famílies on l'abús de drogues per via intravenosa és o ha estat un problema. O que tenen els consumidors de drogues pares actius o estan en tractament de recuperació per abús de drogues, o que viuen en famílies grans i han tingut experiència amb l'abús de drogues pels familiars.

El tractament general dels nens VIH positius és el mateix que els nens que pateixen de càncer. El maneig del dolor en els nens en aquesta condició pot ser complicat per la freqüència de les encefalopaties i retards en el desenvolupament vinculades a aquests fenòmens socials són difícils de resoldre, fins i tot a llarg o molt llarg termini.

Per a això seria necessari un gran canvi en la legislació, l'educació, els costums, la justa distribució dels ingressos (una perversitat abominable) on les grans fortunes havien de pagar alts impostos i, d'una altra manera, el ferri control, amb penes draconianes contra la corrupció a nivell el corrupte i corruptor, de manera que potser en cent anys algun canvi, veig amb pessimisme extrem.

Tornant a l'abast del text, que per una sèrie d'experiències que digressed, en general és difícil determinar si un nadó amb encefalopatia, que no pot parlar, està vivint en el dolor. Una acurada observació i avaluació de les respostes d'aquest nen tracta de medicaments del seu dolor com sigui possible, utilitzant totes les precaucions per evitar interaccions amb altres medicaments o impactes en la salut del fetge d'aquest nen pot, i sembla ser la millor manera de suprimir el dolor d'aquesta nen.

El problema de la visió

Aquesta presentació requereix JavaScript.

El càncer es diagnostica en més de 1 milions de nord-americans cada any. El càncer causa 1 10 cadascun de morts a tot el món i és cada vegada més freqüent als Estats Units, on, segons la Societat Americana del Càncer, perquè 5% de totes les morts, sobre 1.400 morts per dia.

El dolor associat amb el càncer és sovint mal entès (sub-medicat) en adults i nens. Els pacients de càncer sovint tenen problemes amb el dolor múltiples i difícils de manejar. El dolor causat pel càncer pot ser degut a la progressió tumoral i trastorns relacionats (per exemple :. El dany neurològic), operacions, i altres procediments invasius per al diagnòstic o la teràpia, amb quimioteràpia o enverinament per radiació, infecció o dolors musculars quan els pacients limiten activitat física.

Aquesta presentació requereix JavaScript.

La incidència del dolor en pacients amb càncer depèn del tipus i etapa de la malaltia. Quan es diagnostica en una etapa intermèdia, el 30 45% dels pacients presenten dolor moderat a sever. De mitjana, aproximadament el 75% dels pacients amb càncer avançat tenen dolor. Dels pacients amb càncer que pateixen dolor, la 40 50% reportar com de moderada a greu i l'altre 25 30% el descriuen com a molt greu.

Aproximadament en el 90% dels pacients, el dolor resultant de càncer pot ser controlat per mitjans relativament simples, i també una declaració d'Institut Nacional del Càncer consens sobre el dolor del càncer indica que el sub-tractament del dolor i altres símptomes de càncer "són un problema greu i l'abandó de la salut pública. "Institut arribat a la conclusió que" ... cada pacient de càncer hauria de tenir l'expectativa de control del dolor com un aspecte integral del seu tractament durant el curs de la malaltia ".

A causa del control del dolor per càncer és un problema d'abast internacional, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha donat prioritat a cada nació li dóna alta prioritat a l'establiment d'una política d'alleujar el dolor del càncer. Als Estats Units, moltes organitzacions han treballat amb aquest objectiu.

Pena, Pèrdua de Control i Qualitat de Vida

El dolor per càncer pot desaparèixer amb la curació del pacient o continuar indefinidament com una complicació de les teràpies curatives. Tot i considerar que el dolor per càncer és sovint una crisi que sorgeix en les etapes avançades de la malaltia, pot ocórrer per moltes raons i causa sofriment, pèrdua de control i la qualitat de vida durant el tractament del pacient, fins i tot en pacients la condició és estable i la esperança de vida és llarga.

rellotges de butxaca-436567
El temps per als que viuen "en el dolor" s'arrossega i fa que el pas d'un dia com el pas d'un segle ...

El patiment sorgeix de tractament extens i les seves conseqüències per a l'autoestima i la vida del pacient, i ha assenyalat opcions limitades per fer front als símptomes o problemes causats pel càncer, la sensació de pèrdua personal i la limitació de l'esperança. "El patiment pot incloure dolor físic, però no es limita a ella ... Molt sovint, el dolor es pot definir com un estat de desgast sever associat amb esdeveniments que limiten la integritat d'una persona ... El patiment dels pacients terminals de càncer sovint poden ser alleujat mitjançant la demostració que el dolor en realitat es pot controlar ".

El dolor pot agreujar el patiment de la persona quan perd l'esperança, es converteixen en ansietat i depressió. La commoció i la incredulitat, seguida de símptomes d'ansietat i depressió (irritabilitat, pèrdua de gana i el son, incapacitat per concentrar-se o per a la pràctica d'activitats quotidianes) són comuns quan les persones descobreixen que tenen càncer o descobrir el fracàs del tractament o de la malaltia de nou manifest. Aquests símptomes generalment desapareixen en un parell de setmanes amb el suport de la família i la responsabilitat, malgrat un medicament sedant per fer que el somni i reduir l'ansietat pot ser necessària en els moments de crisi. "L'alleujament del sofriment i la curació de la malaltia pot considerar com a obligacions concomitants dels professionals mèdics que hagin participat efectivament en la cura dels pacients."

Nota: El compromís amb l'alleujament del dolor és un component essencial de la gestió clínica i l'obligació ètica de beneficiar sense dany; professionals de la salut han de romandre ben informats que fa al control del dolor, fins i tot quan els programes actuals no proporcionen la mateixa.

control personal es refereix a la capacitat dels pacients individuals per adaptar-se a les circumstàncies immediates i les que sorgeixen a través d'accions personals, incloent:

  1. predir esdeveniments,
  2. tenir opcions d'opcions de tractament,
  3. mantenir unes habilitats de repertori per al tractament,
  4. accés i ús d'informació rellevant i
  5. l'accés i la utilització de suport social o d'un altre tipus.

control personal és sacsejada quan el càncer es diagnostica i es va controlar per al dolor continu, procediments invasius o causar seqüeles com ara amputacions, intoxicants tractaments, hospitalització i cirurgia. Quan el dolor es redueix opcions de control del pacient, disminueix el seu benestar psicològic i que se senti desesperat i vulnerable. Per tant, els metges han de donar suport a la participació activa dels pacients en els mètodes eficaços i pràctics de control del dolor.

la qualitat de vidaLa qualitat de vida dels pacients amb dolor per càncer és significativament pitjor que la dels pacients sense dolor per càncer.

El dolor en pacients amb càncer o SIDA arriba quatre sectors del significat de qualitat de vida:

  1. la física,
  2. psicològica,
  3. espiritual i
  4. social.

Familiars i éssers estimats dels pacients amb dolor d'acció, sovint de manera gairebé idèntica al patiment del pacient durant la durada d'aquest patiment, amb la pèrdua de control (dolor) i la qualitat de vida, així com l'estrès psicològic i social que pot resultar en dany psicològic / psiquiàtric que pot ser irresolvíveis en tota la vida. La família que proporcionarà la necessitat de son cura i respectar els límits de la seva cura i tenen necessitats socioeconòmiques i pors relacionats amb els costos de tractament.

Fins i tot en l'absència d'elements d'estrès psicològic, emocional i físic, la família pot sentir-se preparat per fer front a les diverses necessitats de cada pacient. Sovint es necessiten per alleujar el dolor, prendre decisions sobre la quantitat i el tipus de medicament i determinar la dosi de la medicació s'ha de donar. Estratègies sofisticades de control del dolor els obliguen a fer front als règims de medicació complexos que involucren medicaments parenterals o infusions epidurals a casa.

Algunes famílies es resisteixen a abandonar les dosis adequades d'analgèsics per por que el pacient es converteix en addicte o deficiències respiratòries dependents o present. Els metges han tranquil · litzar els pacients i les famílies que la major part del dolor es pot alleujar amb seguretat i eficàcia. Els familiars poden sentir preparats per fer front a les necessitats dels pacients amb alleugeriment del dolor o negar el pacient sent dolor, evitant davant la possibilitat que la malaltia està progressant. Aquestes situacions requereixen debats en curs entre pacients, familiars i metges especialitzats en el tractament del dolor.

El dolor i les modalitats de control del dolor

metadona.jpg

L'anatomia, fisiologia i farmacologia de l'analgèsia han estat àmpliament estudiats. Un avanç important va ser el descobriment dels neurotransmissors que connecten el cervell a la medul · la espinal i modulen l'activitat dels neurotransmissors medul · la. Aquests conductors, així com altres medul · la espinal responen als opiacis i altres analgèsics, així com als estímuls experimentals i psicològica, incloent l'estrès per produir analgèsia. Es va especular que l'activació d'aquest sistema de control per l'acció dels opioides indígenes com a B-endorfines i enkefalinas pot causar el fenomen de l'analgèsia placebo i aparent efecte analgèsic d'un acupuntura en algunes circumstàncies clíniques.

dolorEl dolor es pot definir com "una experiència sensorial i emocional associada amb el dany real o potencial de teixits, o descrita en termes de tal mal." Encara que els mecanismes de dolor i els seus transmissors s'entenen millor, ha subratlla que la percepció individual del dolor i l'avaluació del seu significat és un fenomen complex que involucra processos psicològics i emocionals, a més de l'activació de transmissors nociceptiu. La intensitat del dolor no és proporcional al tipus o extensió del teixit danyat, però pot tenir influència sobre el sistema nerviós. La percepció del dolor depèn de les complexes interaccions entre impulsos nociceptius i no nociceptius neurotransmissors cap amunt pel que fa a l'activació dels sistemes d'inhibició del dolor descendents.

Aquest sistema és la base per a un enfocament integral, multi - disciplinari d'alleujament i el tractament dels pacients amb dolor i s'ajusta a l'observació clínica que no hi ha un enfocament senzill de control efectiu del dolor. En el seu lloc, el control individualitzat del dolor s'ha d'adaptar a l'etapa de la malaltia, les condicions mèdiques concurrents, característiques del dolor i les característiques psicològiques i culturals de la pacient. També es requereix una avaluació contínua del dolor i l'eficàcia del tractament. La millor opció de manera generalment canvia a mesura que la condició del pacient i les característiques del seu canvi dolor. És important que l'eficàcia analgèsica del mètode utilitzat per separat o en combinació per ser avaluada acuradament.

Sempre presència de dolor, els metges haurien de proporcionar un alleugeriment eficaç mitjançant l'avaluació de rutina i tractant-lo amb l'ús d'una o més de les realitzacions descrites en aquest document. (Però el més correcte és el referit al dolor la clínica del metge, que té més subsidis per al tractament apropiat.)

L'OMS informa dels avenços en les dosis i tipus d'analgèsics per al control eficaç del dolor. Quan aquest tipus de tractament no - invasiu és ineficaç, les maneres alternatives inclouen altres formes d'administració de medicaments, bloquejos nerviosos i neurocirurgia ablativa. Els pacients que reben tractament en diversos graus d'invasivitat també poden beneficiar-se d'altres modalitats, el nombre de pacients que reben aquestes modalitats per separat i en combinació no han tingut els seus casos ben documentats. Hi ha la necessitat d'investigació per determinar l'efectivitat de molts d'aquests procediments utilitzats per separat o en combinació per a diferents grups de pacients en diversos segments.

Obstacles per a un control eficaç del dolor

El control del dolor és sovint obstaculitzat innecessàriament. els professionalsmarihuana la salut poques vegades estan capacitats per controlar el dolor, i no pot donar-se compte de la importància de controlar o fins i tot reconèixer quan un pacient sent dolor, i pot tenir por de la prescripció de medicaments opioides. Com alguns metges, els pacients i les famílies poden evitar l'ús d'opioides causa de la seva por a l'addicció i la tolerància, els pacients no poden queixar-se de dolors menors. No obstant això, es recomana que els clínics inclouen explicacions als pacients i les seves famílies sobre el dolor i el seu control durant el pla de tractament. Un altre obstacle és que el control del dolor no és tradicionalment una prioritat en el sistema d'atenció de la salut. El tractament del dolor no està cobert per l'assistència social o de fàcil accés i les institucions estan més preocupats per la possible addicció als opiacis per substàncies controlades del pacient o d'un altre tipus que amb l'optimització en l'alleujament del dolor. Els metges han d'assegurar que els pacients reticents a reportar dolor i temen que la dependència i efectes secundaris incontrolables, hi ha maneres d'alleujar el dolor de forma segura i eficaç.

Xateja amb els metges per obtenir informació sobre el control del dolor, o llegir aquesta guia i aprofundir en la investigació sobre el tema, ha d'ajudar els pacients i les seves famílies a superar les seves preocupacions i pors que dificulten el control efectiu del dolor.

Font: HIVPositive.com

NOTA DE L'EDITOR SOROPOSITIVO.ORG: Déu ho sap ...
claudio souza
Aquest sóc jo, retrata la traïció, en un moment d'extrem dolor neuropàtic

Imatges similars

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

4 Comentaris

  1. Mireu això. Els dolors dels malucs poden representar alguna cosa greu i hauríeu d'obtenir el vostre infectòleg i informar-lo. El dolor en el peu és una cosa que hauria de buscar en un hospital o en un entorn ambulatori que té una "clínica de dolor". A São Paulo, conec una en l'hospital de São Camilo, una en caritat portuguesa i, també, però molt, però gratuïta, la clínica de dolor a l'Hospital de les Clíniques. Però, en el cas d'HC, dependrà necessàriament d'una referència específica feta pel vostre metge

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Finalitza la línia aquí. prova una altra opció des del principi Aquesta manera ... Tornar al principi - Feu clic
%d Bloggers com aquest: