Falla de monoteràpia Dolutegravir

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Falla de monoteràpia Dolutegravir
?>

Dolutegravir doble teràpia

Dolutegravir utilitzat sol, sense altres fàrmacs antiretrovirals va ser incapaç de mantenir la càrrega viral suprimida en algunes persones que van canviar d'un règim de tres fàrmacs a joc, segons un estudi presentat a la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes en 2017 el mes passat a Seattle.

El descobriment i la caracterització d'aquest anticòs antagonitzat al VIH
El descobriment i caracterització d'aquest anticòs amb tal força i tal amplitud espectral VIH poden conduir a estratègies de prevenció i els tractaments més eficaços contra el VIH
Director de NIAID Anthony S. Faucy, MD

Tanmateix, l'evidència demostra que dolutegravir més un altre medicament pot funcionar bé com a teràpia de manteniment.
En un esforç per fer més convenient la teràpia antiretroviral (ART), millor tolerada i menys costós, els investigadors han intentat simplificar el tractament del VIH reduint la quantitat de fàrmacs en horaris de manteniment per a persones que han assolit una càrrega viral indetectable en combinacions de microorganismes multiresistents.
Tivicay® - Dolutegravir® és un inhibidor de la integrasa potent i ben tolerat amb una alta barrera genètica a la resistència, el que fa que sigui un bon candidat per a la teràpia simplificada.

Els resultats de les proves d'espasa Fase 3 també presentats en la CROI van mostrar que les persones que van canviar el patró de la teràpia antiretroviral per al règim de medicaments 2 més dolutegravir la rilpivirina NNRTI (Edurant) van ser capaços de mantenir la supressió viral mitjançant 48 setmanes.

Un altre estudi va mostrar que la conferència el canvi d'un règim de medicaments 3 a una doble combinació de dolutegravir més lamivudina (Epivir o 3TC) va mantenir una supressió viral a setmanes 40. La lamivudina és ben tolerada amb anàlegs de nucleòsids de transcriptasa inversa (NRTI), que es troba disponible en versions genèriques de baix cost mundial.

L'estudi ANRS 167 francès de Lamidol amb cent deu participants inscrits amb càrrega viral indetectable (<50 copies / mL) per haDolutegravir i VIH menys 2 anys al vostre esquema d'art inicial. Primer van reemplaçar a 50 mg una vegada a diari de dolutegravir pel seu actual inhibidor de NNRTI, proteasa o integrasa. Després de 8 setmanes, aquells amb una càrrega viral encara suprimida - 104 persones - van reemplaçar la seva actual 2 ITRN amb 300 una vegada al dia, mg de lamivudina.

Després de 40 setmanes de dolutegravir més lamivudina, 97% dels participants que van mantenir la supressió viral continuen en l'estudi. Una persona va tenir fracàs virològic després de 4 setmanes de tractament dual, es va perdre un seguiment i, en un cas, l'investigador va decidir modificar l'esquema. Altres persones de 2 van experimentar "blipes" transitòries víriques, però em vaig quedar en la teràpia dual.

"Canvieu a [dolutegravir + lamivudina] va mantenir la supressió virològica a la setmana 40 [i] va ser segura i ben tolerada en aquesta població de pacients seleccionats sense una falla virológica anterior ", van concloure els investigadors.

Com es va informar en la Conferència Internacional sobre la SIDA al juliol passat, l'estudi pilot va mostrar que dolutegravir reforç més lamivudina van portar a la càrrega viral indetectable sostinguda en la majoria de les persones com a la TARGA paientes verges (...) de tractament; la fase 3 dels assaigs, GEMINI està avaluant aquest enfocament en una població més gran (NCT02831673, NCT02831764).

Monoteràpia de Dolutegravir

Però un altre estudi a la conferència va afegir a la prova que un fàrmac antiretroviral no és prou confiable per mantenir la supressió viral quan s'utilitza sol.
Ingeborg Wijting del Centre Mèdic de la Universitat Erasmus de Rotterdam i els seus col·legues van realitzar un estudi aleatoritzat per comprovar si la monoteràpia de dolutegravir no és inferior a l'art de combinació estàndard.

L'estudi DOLUMONO (NCT02401828) inclòs 104 persones en múltiples centres als Països Baixos. Una mica més de 90% eren homes i l'edat mitjana era 46 anys. A l'inici de l'estudi es trobaven en una combinació d'art en l'ARN del VIH <50 còpies / ml durant més de mes 6, no més còpies 100.000 / ml, CD4 recompte de no menys de cèl·lules 200 / mm3, no de resistència a fàrmacs i sense història de la falla virològica.

Els participants es van assignar aleatòriament per canviar a la monoteràpia de dolutegravir una vegada al dia amb 50, o continuar en el seu esquema de combinació actual per a les setmanes de 24 i després passar a la monoteràpia de dolutegravir.

En 24ª setmanes, esquema dolutegravir semblava encara tan eficient com la teràpia primerenca i va continuar en la teràpia de combinació: 98 100% i% en els respectius braços va mantenir una càrrega viral indetectable, que es defineix en aquesta anàlisi com> 200 còpies / ml.

Però amb el seguiment, els resultats van començar a divergir. A la recerca de tota la població d'estudi dolutegravir servir com a monoteràpia o immediatament després de setmanes 24, taxa de supressió viral es va reduir a 92% en 48ª setmana. Es tracta d'un resultat significativament menor que el percentatge de supressió vital de 98 que es va observar en un grup similar de pacients que no es trobaven en l'estudi aleatoritzat i que es va mantenir en teràpia de combinació contínua després de la setmana 48.

Amb el temps, de les persones 77 al braç de l'estudi de monoteràpia amb Dolutegravir que havia arribat a la setmana 48, 8 havia fallat la teràpia. D'aquests, 6 va ser sotmès a proves i genotipatge va tenir èxit, i en tres casos la resistència de la integrasa associat amb mutacions (N155H, R263K i S230R).

Tots ells van reiniciar la combinació ART i van tornar a la supressió viral de <50 copies / ml en un termini de dotze setmanes.

(Nota de l'editor: el que va fer "espècie" criteris clínics i de laboratori utilitzats en aquests estudis al Brasil indetectable en públic (el que fa un "anàlisi de costos i beneficis" el valor no vull mesurar) és el recompte de càrrega viral. a continuació 40 còpies d'ARN viral per mil·lilitre de sang i hi va haver un moment en què el meu puntuació va ser 41 i el meu metge no va assenyalar indetectable. interrogat per mi, és clar, va dir que els vells criteris de 50, havien canviat i, 41 còpies que no es considerava indetectable. d'altra banda, en els criteris de laboratoris privats, ja existeix des de fa molt de temps, són 20 còpies d'ARN viral per ml de sang i no poden entendre una enquesta de tal importància, amb conseqüències fàcilment analitzables fins i tot per als laics com jo, que no utilitzen els millors sistemes d'anàlisi per a la investigació que poden donar lloc a règims de tractament de canvis en una escala global. arribem el temor que les mateixes relacions "cost / benefici" aplicats pel nostre sistema de salut organizadíssimo (...) estan començant (o hauria de vendre més endavant?) La difusió com una plaga anomenada "Síndrome de la gasiveria" en els sistemes de recerca el seu objectiu, com és el cas d'aquest estudi, disminuir el nombre de fàrmacs utilitzats, el que seria un efecte directe i altament contagiosa de la "síndrome apòcrifa a la qual m'he referit més endavant en aquest paràgraf.)

No hi havia clarament factors de risc per al rebot viral. Entre els que tenien art fracàs virològic van variar de 2 a 14 anys, la càrrega viral més alta varia de 7420 a 99,270 còpies / ml, i van canviar de règims que contenen dolutegravir, rilpivirina, Efavirenz (Sustiva) i nevirapina (Viramune) més 2 ITRN. Tots ells van reportar un excel·lent adherència.

El VIH
Va ser així en la dècada 80 del segle passat i en poc més de la primera meitat de la dècada 90. I així com hi ha que causa la tuberculosi bacils, que són simplement resistents a tots els fàrmacs i hi ha una gonorrea resistent a la majoria dels antibiòtics, no és impossible que el VIH també "evolucionar" a un estatus similar. Cal que cada persona estableix meus ulls la imatge està en i pensar-hi com una "cosa del passat que hem de, en el benestar propi i pel bé de la humanitat com un tot, tenir cura de nosaltres mateixos. Estic en algun lloc al voltant d'ART ha deu, dotze anys i durant uns 18 mesos hi va haver un augment d'un nou component en el règim terapèutic i me'n vaig anar a viure cada dia amb un prendre medicaments antiretrovirals per dia. Feu aquesta imatge al vostre cap quan tome cada medicament desagradable o inconvenient en un moment determinat. recordant que és per evitar convertir-se en una rèplica viva d'aquesta imatge i recordar que va ser vostè, com jo, que va decidir i va acordar córrer tots els riscos (hi ha per descomptat excepcions a aquesta regla, amb les víctimes de la violació, per exemple, o els que ja han nascut seropositius, i que han de suportar les conseqüències de les seves accions ...

"Mentre que dolutegravir monoteràpia no va ser inferior a l'ART en combinació setmanes 24, el fracàs virològic va continuar a ocórrer després de les setmanes 24 i va donar lloc a mutacions associades a la resistència en pacients integrasa 3", van concloure els investigadors.

"La barrera genètica contra la resistència de dolutegravir és insuficient per permetre el manteniment amb monoteràpia", van continuar. "Altres estudis sobre teràpia de manteniment amb dolutegravir han d'avaluar dolutegravir + 3TC en comptes de monoterapia amb dolutegravir".

En un recent editorial en el Diari Antiviral Therapy, Joel Galant i Jeremy van optar per Sugarman de la Universitat Johns Hopkins discuteix l'ètica de la monoteràpia ús dolutegravir en la pràctica clínica a la llum de la creixent evidència que pot conduir al fracàs del tractament i la resistència als medicaments antiretrovirals.

"Com que la lamivudina és un fàrmac genèric amb pràcticament cap toxicitat, sembla més convenient estudiar la combinació de dos fàrmacs abans de saltar prematurament a la monoteràpia", van escriure.

"Si la monoteràpia (govern Eldorado) va en un estudi en tots - i la lògica científica és qüestionable en el millor - estudis d'aquesta lògica ha d'estar en el context d'assajos clínics prospectius controlats acuradament per maximitzar la seguretat del pacient i inclouen una sòlid procés de consentiment informat. "

https://www.youtube.com/watch?v=j14UEhVnUUQ

Anuncis

Publicacions relacionades

2 Comentaris

finestra immunològica, els fets en 04 / 08 / 17 Ministeri de normes sanitàries 22/06/2018 at 13:35

[...] són efectes d'un sol medicament i Dolutegravir comença a fer el mateix camí (un altre [...]

Resposta
Finestra immunològica, els fets | Seropositiu. Org 26/08/2018 at 20:48

[...] són efectes d'un sol medicament i Dolutegravir comença a fer el mateix camí (un altre [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.