Antiretrovirals La càrrega viral Reflexos Febrer 2015 El VIH ajuda al vih hiv / ajudes IF infecció primària Infecció primària fatal Finestra immunològica PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. _IA

La infecció per VIH aguda sovint pot ser mortal

Precaució: la infecció aguda per VIH pot presentar-se de vegades com una malaltia greu i sovint mortal

Diagnosticado amb apendicitis i experimentant una operació exploratòria, tenia herpes relacionats amb la sida a través del seu tracte digestiu i va generar una colectomia! ...

Un estudi suís de les persones que van ser diagnosticades durant la síndrome d'infecció pel VIH primària van trobar que una quarta part d'ells tenien o desenvolupaven una àmplia varietat de símptomes inicials d'infecció primària del VIHTípic " La infecció primària per VIH; molts d'ells greus i alguns que van arribar posen en perill la vida dels pacients.

Els símptomes gastrointestinals i neurològics eren particularment comuns en les manifestacions de la síndrome precoç de la infecció pel VIH. Tanmateix, tot i que aquests símptomes sovint es van interpretar erròniament al principi, almenys en aquest estudi van ser almenys significativament útils per al diagnòstic precoç de la infecció pel VIH.

L'estudi sobre Infecció pel VIH

O Estudi sobre la infecció primària per VIH Zurick és un estudi observacional que des de gener de 2002 ha observat els símptomes documentats i els resultats de les proves de laboratori en qualsevol pacient diagnosticat amb la síndrome precoç de la infecció pel VIH. Es defineix com:

La infecció aguda per VIH.

  • La presència de símptomes suggestius d'infecció pel VIH, prova d'anticossos positiu negatiu o VIH VIH amb un antigen p24 i / o ARN positiu VIH (càrrega viral) indeterminat.
  • En absència de símptomes que suggereixen la infecció pel VIH, algú amb una prova d'anticossos VIH positiu documentada en els últims dies 90, una vegada coneguda la data d'exposició.

Infecció aguda per VIH:

  • Símptomes suggeridors d'infecció per VIH i prova d'anticossos amb VIH, però amb assaig negatiu del VIH
  • Sense símptomes, algú amb una prova documentada d'anticossos anti-VIH en els últims dies 90-180 des que es va conèixer la data d'exposició al virus.

infecció agudaL'estudi va ser parcialment prospectiu, és a dir, mentre que la majoria de persones han estat diagnosticades amb VIH, ja que havien símptomes, els pacients van ser seguits durant un període de sis mesos i qualsevol manifestació que aquest marge a la idea de ser un cas de es va observar, assistir i catalogar una infecció aguda amb la presència real de la infecció pel VIH.

No hi ha un ampli consens sobre com definir "Malaltia aguda de VIH típica"I, per tant, els investigadors d'aquest estudi havien d'utilitzar les seves pròpies definicions, preses d'una recerca en la literatura mèdica preexistent.

Van recollir el disset símptomes i les dues anomalies de laboratori més freqüentment trobat a lainfluenzato pingüí La infecció aguda per VIH i el símptoma més freqüentment declarat és la febre, amb un o més esdeveniments concurrents en el grup d'esdeveniments 18 i altres condicions esmentades anteriorment o dues o més d'aquestes condicions en absència de febre.

A més de febre, els cinc primers símptomes típics de la infecció aguda per VIH utilitzats per aquest estudi van ser els enzims hepàtics elevades, malestar i fatiga, faringitis (mal de coll), erupció cutània, i ganglis limfàtics inflats (protuberàncies). pèrdua de pes sense causa aparent, mals de cap, dolor en els músculs i articulacions i baix recompte de plaquetes eren el "top cinc" en altres estudis.

Les infeccions d'HIV a principis es van classificar com:

  • Asimptomàtica.
  • Una malaltia oportunista que defineix la SIDA. (Nota del traductor: tuberculosi, per exemple, o candidiasi vaginal recurrent, en un exemple típicament femení).
  • Un símptoma o grup de símptomes no presents a la llista "típica".
  • Altres signes, com anomalies de laboratori inusuals. (En algun moment de la meva vida el meu recompte de triglicèrids era superior a 3.300 i 200 ja es considera excessivament alt)

Si els pacients tinguessin algun d'aquests signes, es classificaven com a "atípics", encara que aquests esdeveniments anessin acompanyats d'altres símptomes que pertanyien a la llista esmentada al principi del text.

Resultats: pacients asimptomàtics

icones de salut establertsDels pacients 290, 202 (70%) tenia símptomes típics de la infecció pel VIH i els pacients 74 (25%) tenien símptomes atípics; només els individus 14 (5%), set en la categoria aguda i set en la categoria recent, no van tenir símptomes d'infecció primària del VIH.

Això no és sorprenent ja que el motiu més comú de l'estudi va ser la presentació de persones amb símptomes suggestius.

És important tenir en compte aquest factor perquè [el factor] és menys del que s'utilitza per estimar la proporció de persones que no presenten cap símptoma d'infecció, que, depenent d'un entre deu i seixanta per cent de la forma i la definició de la malaltia aguda del VIH que s'ha elaborat amb cura com es veu.

Això vol dir això Cursos infectius atípics i greus han sorgit moltes vegades en les presentacions de la infecció primària del VIH documentada en aquest estudi són menys freqüents que la prevalença de 30% que es troba aquí; realment poden ocórrer en qualsevol cosa entre 2% i 15% d'infeccions agudes per VIH.

Les persones amb major probabilitat de ser asimptomàtiques eren dones, joves i que havien estat infectades amb soques de VIH resistents a diversos fàrmacs antiretrovirals (Nota del Traductor: Sembla clar que les persones que prenen un medicament, d'una manera o altra, han deixat "fugues" ceps relativament reprimides que quan s'alliberen de la pressió de drogues convertit en soques més resistents del VIH. Demano a tots que no s'equivoqui i si algú tracta de mantenir una relació, el sexe o el corb marí emplomallat i fins rapidet sense condó, llençar aigua beneïda en ell!). També tenien una càrrega viral mitjana en la primera prova, aproximadament còpies d'ARN 130.000 per ml, mentre que els pacients simptomàtics (típics o no) tenien una càrrega viral mitjana o 4 5 milió de còpies / ml.

Resultats: símptomes atípics

La majoria de les persones (83) amb símptomes eren la categoria aguda i d'aquests, 69 (28,5) van ser classificats com atípic. Fons amb bacteris17 de la categoria recent, símptomes 40 van ser classificats com atípic.

Les persones amb símptomes atípics eren més propensos a tenir el subtipus del VIH "no-B, recta i no estar en cap supervisió MTS (malalties de transmissió sexual). Això és interessant perquè els estudis més aguts d'infecció per VIH es van realitzar en persones amb VIH subtipus B, i perquè alguns subtipus, com el D, i LA, sembla més virulent que el subtipus B.

Les persones amb símptomes atípics van ser molt més propensos a ser hospitalitzats a causa d'aquestes soques: 43% amb símptomes atípics versus 11% amb valors típics.

Hi va haver una llarga llista de malalties atípicas vinculades a la infecció pel VIH. Les causes més freqüents eren intestinals o neurològiques; més específicament vinculat al sistema nerviós central. Tanmateix, els símptomes també implicaven complicacions oftalmològiques, pulmonars, renals i altres complicacions relacionades amb els problemes genitals i de la pell.

Hi va haver símptomes constitucionals com la pèrdua de pes greu i anomalies de la sang, com ara pancitopènia (Nota del traductor: és recomanable llegir l'article de Wikipedia que tracta aquest problema de salut, ja que això és greu i donat el context d'aquest article, no cal importar el text aquí.

La sida i les condicions definitores de la sida es van observar en 23% de persones amb presentació atípica. La malaltiacondons La malaltia que defineix la sida s'accentua per la candidiasi oral o la candidiasi esofàgica, vista en 14% de presentacions atípiques. La majoria de les altres malalties que defineixen la sida van consistir intestinals o malalties del fetge, infeccions en general, citomegalovirus (CMV), un virus de la família del virus de l'herpes; també hi havia un cas sever d'una altra variant del virus de l'herpes en una inflamació inicialment diagnosticada com la malaltia de Lyme, i una disminució profunda dels recomptes plaquetaris, que va anar acompanyada d'un HSV (herpes) generalitzat. Dos dels casos de reflux gastroesofàgic per càndida, i també implicats símptomes neurològics.

Un pacient amb diarrea severa i síndrome de desaprofitament (pèrdua de pes sense una causa aparent) sense generar altres síndromes relacionats amb el VIH.

El següent símptoma més comú del grup de malalties que no defineixen la SIDA, com ara els símptomes gastrointestinals, es va observar en 14% de presentacions atípiques. La meitat d'aquestes consistia en amigdalitis. Tres casos van dur a cirurgia gastrointestinal: una involucrat un pacient amb hemorràgia gastrointestinal greu, abscés anal i la inflamació de la vesícula biliar en un pacient que va trobar una càrrega viral de VIH de 100 milions (!!!!!!!!!) còpies / ml.

Un pacient va presentar pneumònia bacteriana aguda, artritis i insuficiència renal aguda: l'altre es va diagnosticar originalment amb apendicitis i es va realitzar una operació exploratòria; i tenia un herpes relacionat amb la SIDA a través del seu tracte digestiu que va provocar una colectomia (eliminació parcial del còlon).

neuronaEls símptomes del sistema nerviós central es van observar en 12% de les presentacions atípiques. Aquests anaven des paràlisi facial transitòria en tres pacients, mareig en un pacient perllonga, i tres pacients que tenien episodis psiquiàtrics aguts (dos d'ells estaven en la fase aguda de la infecció recent). Dos pacients van presentar inflamació cerebral severa (encefalitis) i meningitis; un ha de ser tractat a la Unitat de Cures Intensius.

Altres símptomes associats van ser els símptomes cutanis (9%), inclosa la dermatitis i la cel·lulitis (infecció per teixits tous); els pulmons (6%, inclosos tres casos de pneumònia, a més del cas anterior); anormalitats de sang (6%, incloent tres de pancitopènia) i els símptomes urogenitals (3%, incloent altres dos pacients amb insuficiència renal, que en el cas anterior).

Encara que alguns pacients es van tornar greument malalts, ningú va analitzar en l'estudi que va evolucionar fins a la mort (mort).

El recompte mitjà de CD4 en totes les presentacions atípiques (incloent-hi asintomàtiques) era 421 cells / mm3. En la majoria dels casos de malaltia atípica, els recomptes de CD4 es van registrar per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 i en un nombre de casos, incloent alguns dels més greus, la majoria de les cèl·lules 500 / mm3. Exactament el percentatge de 50 dels pacients va tenir una càrrega viral en la representació de més de còpies 100.000 / ml.

Diagnòstic

il·lustració de raigs X de la glàndula tiroide femenina

Encara 38 dels pacients amb símptomes atípics van ser diagnosticats correctament amb infecció aguda per VIH, i la resta ha rebut una àmplia gamma de diagnòstics abans de la prova del VIH (Nota del traductor: el meu síndrome primari va ser extremadament violenta i desviat de L'hospital de la ciutat de São Paulo sempre va rebre el mateix diagnòstic: la grip, quan vaig rebre un veritable diagnòstic: la meningitis viral quan em va tractar un metge amb lletres majúscules.

Aquests inclouen: 17% amb altres malalties virals, com ara "malaltia del petó", mononucleosi infecciosa (virus Epstein-Barr); 6% amb infeccions bacterianes com estreptococs; 3% (deu pacients) amb sífilis; gastroenteritis de causa desconeguda, i només el diagnòstic d'una varietat de malalties com ara l'endocarditis infecciosa, malaltia de Lyme, apendicitis, diverticulitis i limfoma. Dotze per cent dels pacients van ser diagnosticats per la prova anti-VIH sense cap altre diagnòstic registrat.

En general, però, els diagnòstics erronis en aquest estudi no semblen haver retardat el diagnòstic de la seropositivitat del VIH en aquests pacients. El temps mitjà del diagnòstic seropositiu del VIH, després de la primera presentació, va ser de 29 dies en persones amb símptomes típics i 32 dies amb símptomes atípics.

Les persones que estaven sent atesos en una clínica de MTS van ser diagnosticats de forma relativament "primerenca" (21 dies després de la data de presentació) que les persones que estan veient l'hospital com a pacient extern per a altres condicions (dies 32) i altres ( 33 dies).

[Traductor entristit Nota: La secció ressaltada anterior conté dos fonemes: A & E i GP són inintel·ligibles per a mi i em van posar el paràgraf en què estan continguts en anglès de sota. Si alguna ànima de passar per aquí sap definir les expressions vaig agraeixo des del fons del meu cor. Aquí va:

Les persones que assisteixen a una clínica d'ITS es van diagnosticar principis (21 dia després de la presentació) que les persones que assisteixen a un hospital de A & E (dia 32) o metges (dia 33)].

Els investigadors assenyalen que no hi ha més que un símptoma individual a la llista dels símptomes típics de VIH que no es presenten com a "molt sovint" o "gairebé comú" en els pacients que acaben sent diagnosticat com VIH-negatius al VIH.

[

És la combinació de símptomes que donen compte juntament amb la probabilitat d'exposició recent al VIH, i aquest estudi amplia el nostre coneixement de com això pot presentar.

Aquest estudi és un recordatori que el VIH pot estar present en una àmplia varietat de diferents formes i pot causar una malaltia aguda gran i greu, subratllant la importància de les proves després de qualsevol o sospita d'exposició profilaxi post-exposició (PEP) després d'una molt recent.

Pot la infecció aguda per VIH ser una malaltia greu i mortal?

Gus Cairns

Publicat a: 27 2015 maig

Claudi el guapissimoTraduït de l'original en anglès La infecció aguda per VIH pot presentar de moltes maneres - de vegades com una malaltia greu Cláudio Sants de Souza en 29 2015 maig. (Faig la feina de traducció de preus justos. Contráteme i ajudar-me a pagar les despeses de funcionament d'aquest lloc)

Nota de l'Editor Soropositivo.Org. El text m'obliga a ploure sobre mullat: Si vostè pensa que pot haver tingut contacte amb el VIH en menys de 72 hores com a l'hospital i buscar PEP i per desgràcia aquesta finestra de temps mai s'ha tancat, buscar realitzar amb urgència el diagnòstic del VIH el més aviat possible, donat el fet que, a la pluja humida de nou, ignorant un problema no el resol i, per contra, tot i no haver tingut algun d'aquests en l'estudi, no es pot ser tan sort fins i, diguem, "anar a la mort". (...)

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

6 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: