Cèl·lules CD4 L'evolució de la infecció pel VIH a la sida

Et trobes Iniciació => cèl · lules cd4 => Cèl·lules CD4 L'evolució de la infecció pel VIH a la sida
?>

Què són les cèl·lules CD4? I com és l’evolució de la infecció pel VIH per la sida?

Nota de l’editor: les indicacions d’aquesta pàgina sobre l’inici de la TARRA són equivocades i s’ha produït un problema per esperar que la salut es reduís fins a la data (avui veig el repugnant) que estàvem tenint un risc vital o estem molt a prop de morir .

L’estudi START ha demostrat que la teràpia antiretroviral (ART) hauria de començar tan aviat com es faci el diagnòstic. Queda aquí com un document viu dels errors que van fer els científics i Déu sap quantes persones van morir tan desafortunades de manera irracional, víctimes de SIDA Conscient clínicament i científicament.

Cèl·lules CD4 o macròfags (de vegades conegudes com a cèl·lules T o cèl·lules auxiliars) són les cèl·lules blanques que organitzen la resposta immune del vostre cos; si el vostre sistema El sistema immunitari es va comparar amb un exèrcit - i aquesta nomenclatura us convindria molt bé: aquestes cèl·lules podrien ser conegudes com a generals del vostre sistema immunitari.

El recompte de cèl·lules CD4 ens avisa de l’evolució de la infecció pel VIH a la sida

El recompte d’aquestes cèl·lules és el mesurament dels seus nombres, les cèl·lules CD4, que es troben en un mil·lilitre de sang (una porció molt petita de la sang), no el cos sencer, com es podria pensar; aquesta anàlisi sembla insuficient i, mentrestant, és més que suficient per analitzar la condició del vostre sistema immunitari. El seu metge probablement es referirà a ells com a nombre; per exemple, 498.

El recompte de cèl·lules CD4 en una persona no infectada pel VIH pot variar entre 500 i 1500. Tanmateix, el recompte de CDXUMUMX pot variar molt d'un individu a un altre. El vostre compte de CD4 pot variar enormement a causa de diversos factors, per exemple:

 • Les dones generalment tenen puntuacions més altes que els homes CD4 (al voltant 100).
 • El recompte de cèl·lules CD4 sol oscil·lar, amunt i avall segons el cicle menstrual.
 • Els anticonceptius orals tendeixen a baixar les dones CD4 recompte.
 • Els fumadors tendeixen a tenir un recompte més gran de CD4 que els no fumadors (al voltant de 140).

No obstant això, cap d'aquests factors sembla que influeix en la resposta immune dels humans.

Només una petita proporció de cèl·lules CD4 es troba a la sang. La resta romanen entre òrgans com la melsa i els ganglis limfàtics. Les variacions del recompte de CD4 poden ocórrer a causa d’aquests moviments migratoris entre el torrent sanguini i els teixits del cos.

Per tant, en lloc de donar molta importància a un sol examen. Idealment, cal fer una mesura de CD4 en petits intervals, més petits seran els intervals, millor. I mentrestant, si no us sentiu bé o teniu una infecció activa com l'herpes o la grip, és millor demanar-li que demani la recollida del material fins que us senti millor. Si obteniu un resultat molt diferent de l’habitual, i no importa si és per al millor o per al pitjor, demaneu al vostre metge que repeteixi l’examen per veure si no s’ha produït cap error al laboratori.

Poc després de la infecció pel VIH, el recompte de CD4 probablement haurà baixat dràsticament abans d’estabilitzar-se. Fins i tot quan us sentiu bé i no hi ha cap signe aparent d'infecció pel VIH, milions de cèl·lules d'aquest tipus seran envaïdes i perdudes cada dia i es produiran milions d'altres per reposar-les. Sense tractament, una persona seropositiva perdrà gradualment aquestes cèl·lules i, en general, hi haurà una caiguda del recompte de cèl·lules CD4 i una altra caiguda, això, de la qualitat de la seva resposta immune.

Un recompte de CD4 entre 200 i 500 indica que el vostre sistema immunitari ha patit algun dany.

És especialment important controlar el compte de CD4 fins que s'apropa a cèl·lules 350 per mil·lilitre de sang

Supervisar el recompte de cèl·lules CD4

Es recomana que feu dos comptes de CD4 si heu estat diagnosticats recentment amb infecció per VIH. Aquests resultats serveixen de base per a la vostra situació de salut, de manera que vosaltres i el vostre metge podreu supervisar els canvis futurs. Aquestes proves solen produir-se la primera vegada que visiteu el infectòleg i, tres mesos després, quan feu la vostra visita de tornada.

Si teniu un recompte relativament elevat de CD4, no hi ha símptomes i no esteu prenent medicaments antiretrovirals, el vostre recompte de CDXUMUMX es controlarà cada tres o quatre mesos, o fins i tot cada sis mesos si és molt elevat.

Tanmateix, si el vostre recompte de CD4 cau ràpidament o s’acosta al nivell inicial recomanat de tractament (actualment a 350 per a la majoria de la gent) o si participeu en algun assaig clínic, el vostre metge us pot suggerir intel·ligent d’acceptar, que el vostre recompte de CD4 es monitoritza amb més freqüència.

Un cop iniciat el tractament antiretroviral, sovint tindreu un recompte nou de CD4 aproximadament un mes després de començar el tractament i cada tres mesos. Quan tingueu la càrrega viral indetectable (vegeu viral) i el vostre recompte de CD4 comença a augmentar, el metge pot suggerir que el comptés cada tres mesos i després cada sis mesos. Potser, en el focus de les teves expectatives, que hi hagi una freqüència més gran de proves si el compte deixa de pujar si mostra símptomes o no se sent bé.

El seguiment del compte de CD4 l'ajudarà a vosaltres i al vostre metge a prendre decisions importants sobre la vostra salut general i el seu tractament amb el VIH, no us rendiu

El nombre de CD4 sobre 350 és el seguiment i la iniciació del tractament en algunes circumstàncies.

Si el vostre recompte de cèl·lules CD4 està per sobre de 350 i no teniu símptomes, probablement no necessitareu iniciar el tractament. Però el recompte de CD4 es mantindrà regularment cada sis mesos. Com el vostre compte de cd4 comença a aproximar-se a 350, és possible que vulgueu fer-ne el seguiment més de prop, cada tres mesos, per exemple, o fins i tot intervals més curts.

En algunes situacions, el metge pot determinar que comenceu el tractament antiretroviral, fins i tot si el vostre compte és superior a 350. Aquestes possibilitats inclouen:

 • SI s’infecten amb virus d’hepatitis B o C, la malaltia del fetge empitjora si el recompte de CD4 és baix.
 • Si teniu problemes renals.
 • Si esteu tractant de càncer.
 • Si teniu una edat relativament avançada (per exemple, 50, per exemple)
 • Si voleu començar el tractament perquè us preocupa la possibilitat de transmetre el VIH a algú (el tractament redueix considerablement la possibilitat de transmetre el virus).
 • Si està malalt a causa de la infecció pel VIH.
 • En alguns casos, si és clar que heu adquirit recentment el VIH.

CD4 Compte amb 350: inicia el tractament del VIH

Si el vostre recompte de CD4 cau a 350 o a prop de 350, normalment és habitual començar el tractament del VIH. S'ha demostrat que començar el tractament amb el recompte de CD4 al voltant de 450 aporta una sèrie d’avantatges que si s’inicia amb CD4 a un nombre més baix de comptes.

El sistema immunitari es recupera amb més facilitat i rapidesa quan el tractament comença amb el recompte de CD4 al voltant de 350.

Començar el seu tractament amb el recompte de CD4 al voltant de 350 crea una condició on gairebé no es posarà malalt a causa del VIH. També s'ha demostrat que iniciar el tractament amb el VIH en aquest recompte redueix considerablement la probabilitat de desenvolupar malalties greus com malalties renals o hepàtiques, així com alguns càncers.

El vostre metge us parlarà de l’inici del tractament quan el nombre de CD4 s’acosta a 350. En aquesta fase del tractament, tindreu exàmens més freqüents de CD4.

La quantitat de CD4 en 200 o menys: comenceu immediatament el tractament del VIH i la profilaxi per a altres malalties

Si el vostre recompte de CDXUMUMX està a 4 o per sota, és imprescindible que el metge iniciï el tractament del VIH immediatament. Un recompte de CD200 en aquests nivells és una indicació de que esteu en perill de desenvolupar malalties greus, conegudes com a malalties oportunistes.

Per tant, també hauríeu de començar a prendre altres medicaments, com els antibiòtics, per evitar l'aparició d'aquestes malalties; Això es diu quimioprofilaxi. El tipus de quimioprofilaxi que iniciarà dependrà del compte de CD4. Només el vostre metge, no vosaltres, us pot indicar quan podeu deixar de fer amb seguretat la quimioprofilaxi. Això ocorre generalment quan el recompte de CD4 s'eleva per sobre de 200 i roman, algun temps, per sobre d’aquest.

Per exemple, es poden administrar antibiòtics (com ara bactrina o dapsona) per prevenir la PCP, un perillós tipus de pneumònia.

És possible que hagueu de fer altres proves per avaluar la vostra condició mèdica / clínica. Això pot incloure proves per avaluar malalties i condicions i pot incloure proves de tuberculosi (TB). En països com Brasil, amb taxes elevades de tuberculosi, s’avaluarà de totes maneres

El vostre CD4 compta quan esteu sent tractats per VIH

CD4

Tan aviat com comenceu el tractament per al VIH, la càrrega viral començarà a caure i s'espera que el nombre de CD4 augmenti, de forma gradual. La taxa d’aquest creixement varia d’un individu a un altre i depèn de diversos factors. En algunes persones triguen mesos i de vegades anys perquè el recompte de cèl·lules cd4 arribi als nivells normals de l'edat de la persona. En termes generals, com més baixa és la càrrega viral quan comenceu el tractament, més temps el sistema immunitari es recuperarà completament. Però és bo que entengueu que fins i tot el més mínim canvi en la vostra puntuació CD4, cap amunt, aporta immensos beneficis a la vostra salut

El vostre metge supervisarà la vostra càrrega viral i el vostre recompte de CD4 cada tres mesos fins que això es normalitzi. Una vegada que la seva càrrega viral es torna indetectable i el recompte de cèl·lules CD4 comença a pujar-se, el metge pot suggerir (i depèn de si acceptar o no) que el seguiment d'aquestes vies continuï durant períodes més llargs, com ara sis mesos

Percentatge de CD4

A més de comptar i controlar el recompte de CD4, alguns metges de vegades mesuren la proporció de quantes cèl·lules blanques són CD4 (hi ha macròfags, cèl·lules TK, CD8 i altres, totes amb funcions definides que són importants per a la vostra salut). Es diu el percentatge de cèl·lules CD4. Tot i que aquest sistema de mesura de cèl·lules blanques no és el més adequat per controlar la salut del sistema immune adult, hi ha situacions en què aquesta mesura és útil.

Per exemple. Si el vostre compte de CD4 és molt diferent del percentatge de CD4, pot ser l'indicador d'un altre problema de salut

Una altra situació en què aquesta comparació és útil és quan hi ha una variació molt gran entre el recompte de CD4 i el percentatge de CD4, perquè pot haver-hi algun tipus de manca de sintonització en aquests camins i això pot ser un senyal d'advertència de problemes més grans. pot estar a punt de produir-se i, per tant, el metge pot demanar proves mèdiques addicionals, com diuen les persones, per tal de tallar el mal a l’arrel.

És molt important que la cèl·lula cd4 compti

L’original que trobeu aqui.

El recompte de cèl·lules CD4 és fonamental en el tractament de la persona que viu amb el VIH i de la persona que viu amb la SIDA

Anuncis

Publicacions relacionades

9 Comentaris

Sistema immunitari: Què és? Com funciona, pel que és vulnerable al VIH? Reactiu no és una sentència de mort !!!!! seropositius. Org - Hi ha vida amb el VIH !!! 10/06/2017 at 10:31

[...] Les barreres no específiques d'organismes estrangers inclouen la pell, les membranes mucoses, les pestanyes, l'àcid estomacal, la saliva i les llàgrimes. Les cèl·lules i els mecanismes del sistema immunitari innat inclouen fagòcits (anomenats cèl·lules "eat" que absorbeixen i degraden microorganismes estrangers), cèl·lules assassines naturals i complementàries. Les reaccions innates són immediates, però no confereixen una immunitat protectora persistent contra un patogen. Aquestes cèl·lules poden limitar la propagació dels patògens, però molts patògens han desenvolupat mecanismes amb els quals reduir-los. [...]

Resposta
1 2

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.