cèl · lules cd4 La càrrega viral CD4 Finestra immunològica El que és CD4

Cèl·lules CD4 L'evolució de la infecció pel VIH a la sida

Cèl·lules CD4, els "generals de banda". La importància del recompte de comptes de cel·lulars de CD4 és genial.
Imatge representativa de la convivència pacífica entre les cèl·lules blanques i vermelles. La infecció pel VIH NO ÉS UNA MALALTIA AUTOIMUNE

Què són les cèl · lules CD4? I com està l'evolució de la infecció pel VIH per a la sida?

Nota de l'editor: Les dades d'aquesta pàgina a l'inici de la teràpia antiretroviral són equivocades i eren un problema esperar salut va disminuir fins a tal punt (veure avui quant era fastigós) que vam passar en risc la vida o estem molt a prop de passar .

L'estudi START ha demostrat que la teràpia antiretroviral (ART) hauria de començar tan aviat com es faci el diagnòstic. Queda aquí com un document viu dels errors que han fet els científics i Déu sap quantes persones han mort tan desafortunades d'una manera tan irracional, víctima de SIDA Conscient clínicament i científicament.

Cèl · lules CD4 o macròfags (de vegades conegudes com a cèl·lules T o cèl·lules auxiliars) són les cèl·lules blanques que organitzen la resposta immune del cos; si el vostre sistema Cèl·lules CD4el sistema immunitari es va comparar amb un exèrcit -i aquesta nomenclatura l'adequaria molt bé-, aquestes cèl·lules podrien ser conegudes com a generals del seu sistema immunitari.

El recompte de cèl lules de CD4 ens avisa sobre l'evolució de la infecció pel VIH a la sida

El recompte d'aquestes cèl · lules és mesurar la quantitat d'ells, les cèl · lules CD4, que es troba en un mil · lilitre de sang (una molt petita porció de la sang), i no que tot el teu cos, com podria pensar-se; aquesta anàlisi parace ser insuficient i, però, és més que suficient per analitzar l'estat del seu sistema immunològic. El seu metge probablement farà referència a ells com un nombre; per exemple, 498.

Les cèl · lules CD4 recompte d'una persona no infectada pel VIH i poden variar entre 500 1500. No obstant això, els recomptes CD4 poden variar molt d'un individu a un altre. La seva pròpia CD4 recompte pot variar enormement a causa de molts factors, per exemple:

 • Les dones generalment tenen puntuacions més altes que els homes CD4 (al voltant 100).
 • Comptar les cèl · lules CD4 generalment oscil · len amunt i avall depenent del seu cicle menstrual.
 • Els anticonceptius orals tendeixen a baixar les dones CD4 recompte.
 • Els fumadors tendeixen a tenir un recompte de CD4 que els no fumadors (al voltant 140).

No obstant això, cap d'aquests factors semblen influir en la resposta immune en els éssers humans.

Només una petita proporció de cèl·lules CD4 es troben al torrent sanguini. La resta d'ells romanen entre òrgans com la melsa i els ganglis limfàtics. Es poden produir variacions en el recompte de CD4 a causa d'aquests moviments migratoris entre el corrent sanguini i els teixits corporals.

Així, en lloc de donar massa importància a un únic examen. L'ideal és fer un mesurament a la CD4 recompte en intervals petits, i aquests intervals són molt més petit, millor. I, no obstant això, si vostè no se sent bé o té una infecció activa, com herpes o grip, és millor que consulti al seu metge per retardar una petita col · lecció de material fins que se senti millor. Si obté un resultat molt diferent de l'habitual, i no importa si sigui per bé o per mal, consulti al seu metge per repetir la prova per veure si hi va haver un error en el laboratori.

Poc després de la infecció pel VIH, el recompte de CD4 probablement s'haurà reduït dramàticament, abans d'estabilitzar-se. Fins i tot quan se senti bé i no hi ha cap signe aparent de la infecció per VIH, milions de cèl·lules d'aquest tipus estan sent envaïdes i es perden cada dia, i milions més estan sent produïts per reemplaçar-los. Sense tractament, una persona VIH positiva perdrà gradualment, i aquestes cèl·lules serà, en general, una caiguda a la cel CD4 comptar i una altra gota d'això, la qualitat de la seva resposta immune.

Una puntuació d'entre CD4 200 500 i indica que alguns danys ha patit pel seu sistema immunològic.

És especialment important vigilar el seu CD4 puntuació fins que s'aproxima a les cèl · lules 350 per mil · lilitre de sang

Cel · lular Monitorització compte CD4

Es recomana que es prengui dos exàmens compten CD4 si acaben de diagnosticar la infecció per VIH. Aquests resultats serveixen per proporcionar una base sobre la seva situació de salut, de manera que vostè i el seu metge poden monitoritzar els canvis futurs. Aquestes proves solen ocórrer la primera vegada que visita la malaltia infecciosa i, tres mesos més tard, quan faci les seves visites posteriors.

Si vostè té una relativament alta sense símptomes CD4 compten i no està prenent medicaments antiretrovirals, la seva recompte CD4 serà monitoritzat cada tres o quatre mesos, o fins i tot cada sis mesos, si és molt alta.

No obstant això, si el seu recompte està caient CD4 ràpid o acostar-se als nivells on es recomana iniciar el tractament (actualment en 350 per a la majoria de la gent), o si vostè està participant en un assaig clínic, el seu metge pot suggerir, i serà intel · ligent de la seva part a acceptar que el seu recompte CD4 ser monitoritzat més freqüentment.

Després d'iniciar el tractament antirretroviral per a medicaments, sovint tindrà un CD4 nou amb un mes després de començar el tractament i cada tres mesos. Una cop tingueu el vostre càrrega viral indetectable (veure en viral) i la seva recompte CD4 comença a pujar, el seu metge pot suggerir que el recompte s'efectua cada tres mesos i després cada sis mesos. Pot ser que tingui, en el centre de les seves expectatives, que hi haurà una major freqüència de proves si el seu recompte deixa d'augmentar si mostra símptomes o no se sent bé.

L'anar monitoritzant el teu recompte CD4 donarà a vostè i al seu metge ajudarà en la presa de decisions importants en la cura de la seva salut en general i el tractament del VIH, no deixi d'ella

Compti CD4 dalt 350 - el seguiment i el tractament primerenc en algunes circumstàncies.

Si la seva puntuació està per sobre CD4 cèl · lules 350 i vostè està sense símptomes, és probable que no necessita per començar el tractament ara. Però la seva CD4 recompte es manté amb regularitat cada sis mesos. Quan el recompte de cd4 començar a tractar 350 vulgui controlar més de prop, cada tres mesos, per exemple, o fins i tot intervals més petits.

En algunes situacions, el seu metge pot determinar que comenci el tractament amb medicaments antiretrovirals, fins i tot si la seva puntuació està per sobre 350. Aquestes opcions inclouen:

 • Si vostè és coinfectats per hepatitis B o C, per a les malalties hepàtiques empitjorar si el recompte és baix CD4.
 • Si vostè té problemes de ronyó.
 • Si vostè està en tractament per al càncer.
 • Si vostè té una edat relativament avançada (més de 50, per exemple).
 • Si voleu aconseguir el tractament, per què preocupar-se per la possibilitat de transmetre el VIH a una altra (el tractament redueix significativament la possibilitat de transmetre el virus).
 • Si vostè està malalt a causa de la infecció per VIH.
 • En alguns casos, és evident que, recentment, ha adquirit el VIH.

Compti amb CD4 350 - Iniciar el tractament del VIH

Si el seu recompte de CD4 caure a o prop 350 350 sol ser comú per iniciar el tractament del VIH. S'ha demostrat que l'inici del tractament amb recomptes CD4 voltant de 450 porta una sèrie d'avantatges que es va iniciar amb CD4 en les puntuacions més baixes.

El sistema immune es recupera més fàcilment i ràpidament quan el tractament s'inicia amb comptant CD4 al voltant de 350.

L'inici del tractament amb comptar CD4 voltant 350 crea una condició en la qual gairebé no es malalta a causa del VIH. També es mostra que l'inici del tractament del VIH en aquest aspecte, redueix en gran mesura la probabilitat que el desenvolupament de malalties greus, com malalties del ronyó o del fetge, així com alguns tipus de càncer.

El seu metge parlarà amb vostè sobre l'inici del tractament quan l'enfocament CD4 recompte 350. En aquesta etapa del tractament tindrà exàmens més freqüents CD4.

Compti amb CD4 200 o per sota de - començar immediatament el tractament i la profilaxi del VIH per a altres malalties

Si el seu recompte de CD4 Stow en 200 o per sota, és essencial que el seu metge s'inicia el tractament del VIH immediatament. Un recompte de CD4 aquests nivells és una indicació que vostè està en risc de desenvolupar malalties greus conegudes com malalties oportunistes.

Per tant, també ha de començar a prendre altres medicaments, com antibiòtics, per prevenir l'aparició d'aquestes malalties; això es diu quimioprevenció. El tipus de quimioprofilaxi obtindrà dependrà de la seva puntuació CD4. Només el seu metge, no és així, és capaç de dir quan pot deixar de manera segura a la quimioprofilaxi. Això passa generalment quan el recompte s'eleva per sobre CD4 200 i restes, mentre que per sobre d'aquest.

Per exemple: Pot rebre antibiòtics (com Bactrim o dapsona) per protegir-se contra la PCP, un tipus perillós de pneumònia.

Podria ser necessari fer altres proves per avaluar el seu estat clínic / mèdic. Issso poden incloure proves per avaluar malalties i condicions, i pot incloure proves de la tuberculosi (TB). En països com el Brasil, amb altes taxes de tuberculosi, que es posarà a prova totes maneres

La seva recompte CD4 quan vostè està rebent tractament per al VIH

CD4

Una vegada que comenci el tractament per a la seva càrrega viral del VIH començarà a caure i s'espera comptar CD4 pujar gradualment. La taxa de creixement varia d'un individu a un altre i depèn de molts factors. En algunes persones es requereixen mesos i de vegades anys per al recompte de cèl · lules cd4 elevar-se a nivells normals per l'edat de la persona. En general, com més baixa sigui la càrrega viral és quan s'inicia el tractament, més temps es necessita perquè el sistema immunològic està completament recompongui. Però és bo que entén que el més mínim canvi en el recompte de CD4, a dalt, porta enormes beneficis per a la salut

El seu metge vigilarà la seva càrrega viral i el recompte de la seva CD4 per tres mesos fins que es normalitza. Quan el càrrega viral es torna indetectable i el seu recompte de cèl · lules CD4 comença a pujar, el seu metge pot suggerir (i que depèn de vostè per acceptar o no) que el control d'aquestes rutes passen per períodes més llargs, per exemple, cada sis mesos ..

Percentatge de CD4

A més de recompte i el seguiment del compte CD4 alguns metges de vegades fan que el mesurament de la relació de la quantitat de glòbuls blancs són CD4 (hi ha macròfags, els coneixements tradicionals, les cèl · lules CD8 i altres, tots amb funcions definides i importants per a la salut). Anomenat CD4 percentatge de cèl · lules. Encara que aquest sistema mensuramento glòbuls blancs no és el més apropiat per a la vigilància de la salut del sistema immunològic dels adults, hi ha situacions en que aquesta mesura és útil.

Per exemple. Si el vostre compte és molt diferent de CD4 percentatge CD4 pot ser un indicador d'altres problemes de salut

Una altra situació en què aquesta comparació és útil quan hi ha una gran variació entre el recompte i el percentatge de CD4 CD4 perquè és possible que hi hagi algun tipus de falta d'harmonia en aquests camins i això pot ser un senyal d'advertència de que els problemes més grans poden Sigui comunicatiu i pel que el metge pot ordenar exàmens mèdics addicionals, com per a la gent diu, tallar d'arrel.

És molt important que les cèl · lules proves de recompte de cd4

L'original que trobi aqui.

Les cèl · lules CD4 recompte és fonamental en el tractament de persones amb VIH i persones que viuen amb la SIDA

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

7 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

joana 30 de setembre de 2016 a les 06:09:44 hores

En aquest moment he seguit l'enllaç, matèria en els controladors d'elit no em vaig trobar en la matèria! Tinc VIH 11anos sense prendre els medicaments i fikei preocupats pels problemes del cor i hos-

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 30 de setembre de 2016 a les 20:47:34 hores

Inicialment va començar a ser tractat tan aviat com van aparèixer els remeis, assenyalant que quan em van diagnosticar, no existia cap tractament i no hi havia, em negava a acceptar després de tres dies. A mitjan 96 semblava "teràpia de combinació (dit còctel) i vaig començar el tractament que no era suau. Però a causa d'una "política de tractament", dient que només seria necessari introduir el tractament quan el recompte arriba 350 o menys. El meu art es va iniciar, per desgràcia, molt després vaig patir un xoc emocional difícil de ser recolzat i m'acaba de deixar el tractament; que va durar al voltant de sis mesos, quan el grup de membres de la SIDA casa anomenada parlar molt i em va convèncer per anar a la Casa de la SIDA (jo no estava més allà durant aquests sis mesos). Allà, després de molta conversa amb un metge i un psiquiatre que estava convençut que "m'ho dius a mi morir" (aquesta era la idea), sens dubte causar dolor a la persona que m'havia fet mal, però causar dolor a altres persones que em volien tb.Eu recordo haver pensat ningú em volPerò vaig acceptar el tractament de represa. Fet les proves que he vist que tota la meva estratègia que em deixi morir va ser no ser rendible, ja que el meu CD4 era 900 de l'ADN de molt baixa càrrega viral i que "no hi ha necessitat de tractament (...)." Ara sabem, i que cal anar a la recerca d'aquest lloc web i entrar d'inici, que és el nom d'un estudi, llegir els textos, imprimir-los i posar-los a la cara dels metges i d'inici de la demanda. tractament ja que això comprovadíssimo que com més aviat s'iniciï el tractament, millor serà el futur del pronòstic i sense problemes. Tambeém miri po estatina en la recerca i veurà un gran avantatge en l'ús de les estatines, no només per al control del colesterol i fer que el seu prescriure infecciosa. Si o viuen a l'estat de Sao Paulo, que proporcionen gratuitamente.Em altres estats, si el temps no és aquesta política, busqui el Ministeri Públic o el col·legi d'advocats o de Defensa Legal i entrar en una ordre judicial, degudament recolzat per un informe mèdic i assegurar la a través de l'oferta legal de la droga. Molts dels remeis que jo faig servir, després de 22 anys amb VIH perquè només pot utilitzar l'estat de maneta i em fornmcem el medicament a la força viva. Tenytaram bolquin en repetides ocasions l'ordre judicial i jutjar cada resposta és que en la Constitució: La salut és dret i el deure de l'Estat d'un ciutadà. Se'ls fotre si reme'dio és car, o té la necessitat d'ells i el governador que deixi de prendre Dom Perignon i comprar els seus medicaments. Jo volia prendre i dir-li a tota la gent qwue no han estat molt bé i no estic responde3ndo a qualsevol trucada en quin aplicació. Tots seran contestades, així que em sento prou fort com per a això i en aquest moment per a aquest temps he invertit en vc "Joana", va ser una cosa que vaig fer perquè vaig veure una gran necessitat per despertar-

I aquí tenim aquesta resposta
Domingos Francisco Januario 1 de setembre de 2016 a les 23:08:22 hores

Si coneixes a aquesta persona a viure amb la dona home positiu està un És que l'altra ha de ser un any al mes de positiu?

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 1 de setembre de 2016 a les 23:16:38 hores

No entenc la seva pregunta. Podria reformular la pregunta, si us plau?

I aquí tenim aquesta resposta
Jef 21 de juny de 2016 a les 08:15:40 am

exàmens I 2 anys consecutius sense haver de passar a través de qualsevol situació de risc major, volia tenir la confiança en els comentaris c more've prova d'oïda on el resultat es va produir després d'anys

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 22 de juny de 2016 a les 06:10:06 am

ais've comentaris escoltats en què el resultat es va produir després d'anys

Això és una quadrícula mentida! El període de finestra és de trenta dies i el resultat es va produir després d'anys (sic) s'ha d'haver pres "un xoc", es persisteix en el comportament arriscat i contractada i no confessar descuit pot, afirma que era "un dels sexes" ... i la veritat està en una altra

I aquí tenim aquesta resposta
Hailton Melo 14 de maig de 2016 a les 20:18:14 hores

Gràcies per la seva ajuda. Sóc nois amb VIH em van ajudar a entendre.

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant