Finestra immunològica Sistema Immunològic | CD4 i CD8

La teràpia d'anticossos obre la porta a un nou tractament potencial de VIH

anticòs monoclonal
Bacteris sota atac d'anticossos

L'ART és una GRAN VICTORIA. PERÒ, NECESSITEM TERÀPIES MÉS EFICIENTES I MILLOR QUALITAT DE VIDA

El desenvolupament de la teràpia antiretroviral, una combinació de fàrmacs que impedeix la replicació del VIH en el cos, ha transformat el tractament d'aquesta infecció. El que abans era una sentència de mort, ara és una condició crònica que la gent pot viure durant dècades.

Però aquesta teràpia té desavantatges. Hi ha efectes secundaris, incloent problemes renals, disminució de la densitat òssia i problemes gastrointestinals. I si una persona interromp el tractament, fins i tot si hi ha unes poques dosis, el nivell de virus en el cos és capaç de tornar ràpidament.

Els investigadors de la Universitat de Rockefeller, juntament amb col·legues de la Universitat de Colònia, estan desenvolupant un nou tipus de tractament basat en anticossos que pot proporcionar una millor estratègia a llarg termini per al control del VIH.

Recents troballes d'un assaig clínic de la fase 1, publicat a 5 al maig ciència; ofereix noves visions sobre com funciona l'anticòs.

"Aquest estudi proporciona evidència que una sola dosi d'un anticòs estimula una resposta immune en els pacients, que els permet fer anticossos nous o millorats contra el virus", explica a Schoofs, un becari postdoctoral i un dels primers autors de l'estudi. Schoofs és un membre del Laboratori d'Immunologia Molecular, dirigit per Michel Nussenzweig, Zanvil A. Cohn i Ralph M. Steinman Mestre, que és l'autor principal de l'estudi.

"Hem informat l'any passat que aquest tractament pot reduir significativament la quantitat de virus present en la sang d'un," va afegir el Dr. Schoofs, "però volíem seguir als pacients durant un llarg període de temps per a l'estudi de la forma en què la seva sistema immune, es va comportar adaptant-se a la nova teràpia ".

La neutralització d'un virus mortal

Anticossos específics i àmpliament neutralitzants massacrandoas còpies de expilsas VIH del seu amagatall
Anticossos específics i àmpliament neutralitzants massacrandoas còpies del VIH expulsats dels seus amagatalls

Les proves amb aa molècula 3BNC117 es van realitzar a l'Hospital Universitari RockefellerA molècula 3BNC117

La molècula utilitzada en la recerca, 3BNC117, s'anomena com un anticòs antic neutralizador, ja que té la capacitat de lluitar contra un ampli ventall de ceps del VIH. Johannes Scheid, un estudiant al laboratori la Nussenzweig, havia aïllat molècula d'EST per a molts anys d'un pacient infectat amb el VIH amb el qual el sistema immunològic tenia una capacitat excepcional per neutralitzar el VIH a la sang mitjançant la prevenció del virus per infectar i destruir un tipus particular de cèl·lules immunes anomenades cèl·lules CD4, cèl·lules resposta immune en pacients amb VIH. La destrucció de cèl·lules CD4 és un segell distintiu de la SIDA.

Els primers estudis han demostrat que 3BNC117 pot neutralitzar més d'un 80 per cent de les soques de VIH que es troben a tot el món. Per tant, els investigadors van plantejar la hipòtesi d'introduir aquest anticòs (3BNC117) en pacients per ajudar a combatre millor el virus.

L'assaig clínic va incloure pacients 15 que tenien càrregues virals elevades i altres dotze pacients els nivells de virus de la qual es controlaven amb teràpia antiretroviral (ART). La majoria dels participants en els assaigs van ser tractats a l'Hospital Universitari Rockefeller. Els pacients van rebre una sola infusió amb una dosi de la molècula 3BNC117 (que és l'anticòs) i acompanyen a aquests pacients ambulatoris durant un període de sis mesos.

Nous anticossos iguals a aquells que van ser infosos van ser creats per l'organisme que els va rebre

Els investigadors van trobar que 14 15 dels pacients tenien alts nivells de virus en el moment en que van rebre l'anticòs van ser capaços de crear nous anticossos iguals als infós a l'inici de l'estudi i fer nous anticossos que eren capaços de neutralitzar un seguit de diferents soques del VIH.

"En general, triga diversos anys perquè el cos comenci a fer bons anticossos contra el VIH", diu Schoofs. "Per tant, encara pot tenir un millor efecte més endavant, especialment si el pacient ha rebut més d'una dosi de 3BNC117 (l'anticòs)."

El següent pas d'aquesta investigació per posar a prova l'anticòs 3BNC117 en combinació amb altres anticossos que també atac demostra especificitat al VIH, per determinar si és possible generar una resposta fins i tot més forta antiretroviral pot ser generada. Els investigadors també realitzaran un estudi de fase 2 amb pacients que reben teràpia antiretroviral que seran traslladats al tractament amb els anticossos.

L'exploració de la funció d'un anticòs

Els anticossos monoclonals
Cèl·lules plasmàtiques de limfòcits B, que produeixen anticossos.

En l'estudi de company, (Vaig seguir l'enllaç i l'assumpte es paga i estimat. No puc permetre-ho ... Ho sento molt) publicada que tracta amb el mateix aspecte a la revista, els investigadors desitjaven ser capaç de trobar una manera de determinar quins nous i potencials beneficis del tractament amb 3BNC117 podetiam tenen pel que fa a la teràpia antiretroviral.

Es van examinar els resultats de l'assaig clínic, i s'utilitza un model matemàtic de la dinàmica del VIH per predir com el pacient podria reduir els nivells de VIH a la sang amb 3BNC117 que no va fer res més que neutralitzen el VIH a la sang i bloquejar noves infeccions . La seva anàlisi va mostrar que la neutralització del virus per si sol no explica la forta caiguda en els nivells de virus observats en els pacients, el que porta als científics a sospitar que hi ha d'haver un altre component a l'eficàcia de l'anticòs.

Treballant amb un model de ratolí, els investigadors van veure evidència que 3BNC117 va poder desencadenar cel·les immunes i accelerar la lluita contra cèl·lules infectades pel VIH.

"Això demostra que l'anticòs no només pot exercir pressió sobre el virus, però també pot escurçar la supervivència de les cèl·lules infectades", diu el primer autor Ching-Lan Lu, en una visita al laboratori del Dr. estudiant Nussenzweig. "Els nostres resultats expliquen per què la profilaxi postexposició" tractament a curt termini després de l'exposició al VIH per reduir la infecció "amb anticossos és més eficaç que l'ART en els nostres models amb conills d'índies".

Van arribar a la conclusió que, a més, hi ha el potencial de la propietat podria fer possible per fer front a un obstacle important per a la cura del VIH: aturar la capacitat del VIH per establir un dipòsit latent poc després de la infecció i per tant per ocultar el cos i escapar de la tractaments Un estudi de seguiment clínic està en curs en l'actualitat en Rockefeller per avaluar si l'administració de fàrmacs als anticossos per als pacients que reben teràpia antiretroviral pot ajudar a reduir la seva sortida de reservoris de VIH o canviar aquests reservoris de VIH.

6 2016 maig

Claudio Souza
Això és Me, amb psyco-Killer`s s'enfronten a aquest
Traduït per Original Claudio Souza en La teràpia d'anticossos obre la porta a un nou tractament potencial de VIH Revisat per Mara Macedo a 13 maig de 2016 Més informació: T. Schoofs et al 1 VIH-teràpia amb 3BNC117 anticòs monoclonal planteja les respostes immunes de l'hoste contra el VIH-1, Ciència (2016). DOI: 10.1126 / science.aaf0972 C.-L. Lu et al. L'aclariment millorat de les cèl · lules infectades pel VIH-1 mitjançant anticossos que neutralitzen àmpliament contra el VIH-1 in vivo, Ciència (2016). DOI: 10.1126 / science.aaf1279 Oficial de referència: ciència Proporcionat per: Universitat Rockefeller

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: