El canvi de tenofovir DF a TAF millora la salut renal i òssia

Inici » antiretroviral » El canvi de tenofovir DF a TAF millora la salut renal i òssia
Antiretrovirals

La reemplaçament de Tenofovir DF per TAF millora la salut renal i òssia

S La substitució de Tenofovir DF per TAF sofreix, molt, amb l'oferta de, per exemple ... Dents AF *: És coneguda per tota la comunitat científica que l'intercanvi de tenofovir DF per TAF és molt millor per a la salut renal i per a la salut òssia. Són, sense voler insultar al club dels cucs, un gran ram de cucs

El reemplaçament de Tenofovir DF per TAF està científicament demostrat per millorar la qualitat de vida mitjançant la disminució de la pèrdua d'os i les complicacions amb els ronyons.

Tenofovir DF Exchange per TAF: Publicat a: 26 Febrer 2018

Les persones amb VIH que s'adhereixen a la formulació anterior de tenofovir disoproxil fumarate ™ (TDF) de tenofovir ™ alafenamide ™ (TAF) eren més eficient en el manteniment de la supressió de la càrrega viral i va mostrar millores tant en la densitat òssia com en la funció renal, segons els seus biomarcadors, d'acord amb els estudis presentats a la 2016 ASM Conferència de microbis el mes passat a Boston.

Gilead Sciences ", propietària de la marca tenofovir disoproxil fumarate ™ (marca comercial) Viread ™ i un component de la Complé les co-formulacions i Atripla i Truvada Stribild ) És un dels fàrmacs antiretrovirals usats en més anti retroviral Therapy (HAART) i ha estat considerat segur i ben tolerat, però pot causar la pèrdua òssia immediatament després de l'inici del tractament i portar a problemes renals en individus sensibles.

Tenofovir DF a TAF: l'agent actiu tenofovir difosfat, es "lliura" de forma més eficient a les cèl·lules i aquesta és una espècie de "plus" que no es pot ignorar.

He llegit i no estic segur del que hauria estat la font fiable que em va donar aquest context, i des de llavors em pregunto sobre la dilatació del temps en relació amb el canvi de la totalitat del millor en lloc del pitjor. No vaig haver de pensar molt, però no vaig recordar quin text estava i perquè he intentat fer servir una postura més personal i humana (sí E. Mandetta, tens raó, les persones que veuen aquí també necessiten una volta! Volia tanta, amb aquesta promesa ...).

Bé, el que els impedeix actuar amb decència és això:

TAF ™ és un nou prodrug ™, que lliura l'agent actiu de difosfat de tenofovir, de manera més eficient a les cèl·lules. Produeix nivells adequats de fàrmacs intracel·lulars a una dosi molt més baixa, la qual cosa significa una menor concentració de plasma sanguini i una menor exposició al fàrmac als nostres ossos, ronyons i altres òrgans i teixits. TAF és un component de la Odefsey Genvoya,, i co-formulacions,Descovy recentment aprovat per a la seva utilització a la Unió Europea i els EUA.

Edwin De Jesús d'Orlando Centre d'Immunologia i col·legues va presentar un cartell que descriu els resultats d'estudi 96 setmana de Gilead GS-US-292-0109 3 una fase d'estudi, en el qual les persones amb supressió viral en un règim que conté TDF si si apareix en el mateix tractament o està vinculat a un règim que contingui TAF.

Intercanvi de Tenofovir DF a TAF: un estudi amb gairebé 1500 persones

L'estudi va incloure persones amb VIH 1436 que tenien una càrrega viral indetectable (<50 copies / ml). Al voltant de 90% eren homes, dos terços eren blancs, sobre 19% eren negres (un grup amb major risc de patir malalties renals), l'edat mitjana era d'uns 41 anys i el recompte mitjà de cèl·lules CD4 era aproximadament de les cel·les 670 / mm3. Van haver de tenir una funció renal gairebé normal al principi, amb una taxa de filtració glomerular estimada (eGFR) superior a 50 ml / min; la taxa mitjana era de 106 ml / min

Els participants estaven prenent Atripla

En el moment de l'entrada a l'estudi, els participants van prendre Atripla (efavirenz / TDF / emtricitabina) Stribild(Elvitegravir / cobicistat / TDF / emtricitabina), impulsat per atazanavir /Reyataz () més Truvada(TDF / emtricitabine). Es van assignar aleatòriament (2: 1) per romandre en aquest règim terapèutic o canviar a Genvoya (elvitegravir / cobicistat / TDF / emtricitabine).

La Conferència Internacional de la Societat de la SIDA va informar l'estiu passat en una enquesta que en 48 setmanes, els participants que es van unir Genvoya van ser significativament més capaços de mantenir la supressió virològica i van tenir millores significatives en la densitat mineral òssia (DMO) de la columna vertebral i del maluc i els marcadors de la funció renal.

Tenofovir DF canviant a TAF: el Dr. De Jesus va informar que en 96 setmanes, ambdós sistemes seguien sent altament eficaços, però Genvoya tenia un avantatge avantatjós estadísticament significatiua

El Dr De Jesus va informar que en 96 setmanes, ambdós sistemes seguien sent molt efectius, però Genvoya tenia un avantatge estadísticament significativa avantatge:% 93 persones que adoptat el règim de TAF tenia una càrrega viral indetectable en comparació amb 89% dels que estaven en el seu esquema de TDF; els resultats van ser similars independentment del règim en què es trobaven al canvi i per a l'esquema de presa de força. Només 2% dels participants en ambdós grups tenien el fracàs del tractament, però la gent en el grup de TDF tenien més probabilitats de no assistir a l'examen de les col·leccions de recollir dades de càrrega viral (5 9% vs%).

La Nota de l'Editor:

Aquest és un fet molt important i pot ser les escales que explicarien per què aquesta "millora significativa i, al meu entendre, en un estudi tan important, fins i tot la recollida d'aquest material hauria de ser fet de totes maneres, encara que el casa, perquè no estem ara en condicions d'imaginar les raons (sí, en plural) per al subjecte d'investigació a deixar una cosa tan important, als estudis de protocol) on anava a ser mal interpretada - per mitjà de Explo i dolent exemple, trobava a faltar el meu últim recompte CD4 i CV. MÉS es 1160 de CD4 i la meva càrrega viral indetectable ha estat mantingut durant gairebé deu anys) ... Cap de la nota de l'editor.

Tenofovir DF per TAF: els règims generalment eren segurs i ben tolerats

Tots els règims eren generalment segurs i ben tolerats, però de nou Genvoya tenia un avantatge: 0,9% en els usuaris del grup de teràpia TAF que havien aturat el tractament a causa d'esdeveniments adversos en comparació amb 2,5% en el grup TDF.

La densitat òssia espinal va augmentar 2,0% en els switches TAF i va disminuir-0,3% en el grup que va seguir la continuació de la teràpia de TDF; la densitat òssia del maluc augmentar un 2,1% i va baixar -0,6%, respectivament.

intercanvi de tenofovir DF per TAF: En 96 setmanes (menys de dis anys), les persones que es van canviar a tenofovir DF TAF vist una reducció significativa de l'osteoporosi (ossos fràgils)

En 96 setmanes, les persones que es van canviar a tenofovir DF TAF van observar reduccions significatives en l'osteoporosi (ossos fràgils) o osteopènia (menys severa disminució de la densitat òssia).

Les persones que van canviar de tenofovir DF PAT van experimentar millores significatives en els marcadors de la funció renal (creatinina en sèrum i l'excreció de fosfat d'àcid úric, albúmina i proteïnes en l'orina), mentre que els que van romandre en esquemes amb TDF empitjorat.

Hi havia dos esdeveniments adversos relacionats amb la funció renal que condueix a la commutació en grup TAF (lesió renal aguda i nefritis intersticial tubular) i cinc en el grup de TDF (malaltia renal crònica, síndrome de Fanconi, còlic renal i dos casos de nivells elevats de creatinina a la sang).

Tenofovir DF per TAF associat amb pitjors resultats de lípids sanguinis

No obstant això, el grup TAF va tenir els pitjors resultats de lípids sanguinis. Tenofovir és conegut per reduir els nivells de lípids i la menor concentració de TAF té un efecte menor que els que es mantenen en el règim de TDF.

Els nivells de lípids en dejú van ser majors en el grup TAF que en el grup TDF i 8% vs 5% van començar a reduir els lípids.

"Els pacients que han canviat a [Genvoya] d'un règim basat en TDF van ser significativament més propensos a mantenir l'èxit en la supressió virològica "i" van tenir millores significatives en la columna vertebral i el maluc de la DMO; han tingut reduccions significatives en osteopènia i osteoporosi, i va mostrar una millora significativa en la proteinúria i altres marcadors de la funció renal ", van concloure els investigadors.

Intercanvi de Tenofovir DF per TAF: les dades suggereixen que el canvi de TDF a TAF pot associar-se amb un risc reduït d'osteoporosi i fractura, així com una fragilitat a llarg termini ...

Un estudi realitzat per E. Turner Overton de la Universitat d'Alabama a Birmingham i col·legues semblava en la pèrdua de l'os entre les persones amb teràpia amb tenofovir. La seva impressió presenta una anàlisi dels canvis en la densitat mineral òssia, l'hormona paratiroïdal (PTH, una hormona que regula el calci i el metabolisme del fosfat) i els nivells sèrics de marcadors de recanvi ossi (P1NP i CTX) per setmana 48 en persones han canviat d'esquemes que contenen TDF a Genvoya en el mateix estudi.

A més dels guanys que es van informar anteriorment en la densitat òssia i la densitat òssia, els nivells mitjans de PTH van disminuir després de la discontinuació Genvoya, mentre que els nivells del grup TDF van disminuir. Els biomarcadors de la rotació òssia van disminuir significativament en el grup on es va produir la interrupció.

"Aquestes dades suggereixen que l'interruptor PTO per TAF pot estar associada amb un menor risc d'osteoporosi i fractures, així com la debilitat a llarg termini", van concloure els investigadors - una consideració important en grups com ara les persones amb VIH que van a viure més i requereixen una major quantitat d'ART.

Tenofovir DF a TAFFinalment, Gregory Huhn del Xicago Core i els seus col·legues van analitzar els resultats renals entre persones considerades d'alt risc per la malaltia renal crònica (CKD) que van passar de TDF a TAF en el mateix assaig. La majoria dels metges aconsellen que les persones amb una insuficient funció renal no han d'utilitzar PTO i PTO actual i prescriure instruccions que inclouen reduccions de dosis per a persones amb insuficiència renal preexistent.

I seria convenient deduir que, però, pot ser més segur que les persones amb disfunció renal utilitzin la formulació amb TAF.

L'equip de Huhn, classificant els participants en dos grups segons el risc alt o baix de malaltia renal crònica (CKD). El grup d'alt risc tenia dos o més factors predisposants, incloent el sexe femení, raça negre, 50 anys d'edat o més, un CD4 recompte <200 cèl·lules / mm³, lípids sanguinis anormals, pressió arterial alta, diabetis, ús d'AINE ( fàrmacs antiinflamatoris no esteroides), i els esdeveniments adversos renals clínics o subclínics a l'inici de l'estudi; grup tenia zero o un factor. Un total de persones que van canviar 323 168 TAF i el restant en els esquemes de presa de força es considera d'alt risc.

Els resultats d'interès van incloure incidents o nous casos de malaltia renal crònica, definits com eGFR <60 ml / min entre les persones que van començar amb > 60; cessament de l'ús de drogues a causa d'esdeveniments adversos relacionats amb els ronyons; i canvis en la proteïna renal urinària, inclosos els biomarcadors i l'albúmina, i la unió de retinol a la proteïna i la creatinina, així com a les relacions beta-2-macroglobulina a creatinina.

ERC incident es va desenvolupar en 2% TAF i commuta 3% dels pacients que van continuar amb la presa de força formulção considera d'alt risc - no hi havia una diferència significativa. Entre els que es consideren de baix risc per a ERC, 1% TAF canvia 2% i es va mantenir en aquest TDF desenvolupat ERC, que va aconseguir significació estadística. En la categoria d'alt risc dos interruptors de TAF i dos usuaris TDF deixin d'utilitzar aquestes formulacions concomitants a causa de esdeveniments adversos relacionats amb la insuficiència renal, igual que tres usuaris de baix risc, però de baix risc TDF TAF Allegiant (Nota del traductor: En totes les característiques de la "traducció no conec cap Internet em va donar res més que per traduir Allegiant Allegiant - romanen en la recerca, però per ara, impossible). Un sol pacient d'alt risc que es va quedar a l'estudi TDF va desenvolupar la síndrome de Fanconi.

Tenofovir DF per TAF: Les dades suggereixen que el canvi de TDF a TAF pot associar-se amb un risc reduït d'osteoporosi i fractura, així com una fragilitat a llarg termini.

proteïna en l'orina i l'albúmina van disminuir durant l'estudi braç van suspendre el tractament TAF, alhora que augmenta el nombre de participants que es van traslladar a la teràpia de TDF en totes les categories de risc d'ERC. Tanmateix, només els participants d'alt risc han tingut un canvi substancial: un augment de 33%. Les caigudes proteïnúria tubular entre interruptors per augment TAF entre els usuaris i que la teràpia contínua en TDF es van observar en els grups d'alt, mitjà i baix risc d'ERC.

A partir d'aquestes troballes, els investigadors van resumir: persones amb alt risc de malaltia renal que Genvoya "Amb una baixa incidència de CKD," no tenia cap abandonament a causa de la insuficiència renal tubulopàtica*, i van veure importants reduccions en la proteinúria i en la proteinúria tubular.

Tenofovir DF a TAF:

"Aquests resultats demostren l'eficàcia duradora i la seguretat millorada de Genvoya renal [] com un esquema de canvi per a adults amb risc subjacent per a CKD ", va concloure.

Nota de l'editor: perquè no era part del text que vaig posar, a continuació, la definició del que hi hatubolopática nsuficiência renal: és la pèrdua sobtada de la capacitat dels ronyons de filtrar residus, sals i fluids sanguinis. Quan això succeeixi, els residus poden arribar a nivells perillosos i afectar la composició química de la sang, que pot sortir de l'equilibri.

També es diu insuficiència renal aguda, insuficiència és comú en pacients que ja estan a l'hospital amb alguna altra condició. Vostè pot desenvolupar ràpidament durant unes hores o més lentament durant diversos dies. Les persones que estan greument malalts i que requereixen cures intensives es troben en major risc de desenvolupar insuficiència renal aguda.

La insuficiència renal aguda pot ser mortal i requereix un tractament intensiu. No obstant això, pot ser reversible. Depèn de l'estat de salut del pacient.... llegir més (s'obre en una altra pestanya, en un lloc en portuguès)

Liz Highleyman

Produït en col·laboració entre la Aidsmap i Hivandhepatitis.com

Traducció de Claudio Souza de l'original en anglès a l'enllaç El canvi a la nova alafenamide tenofovir manté el virus sota control i millora la salut dels ossos i els ronyons

per revisada Mara Macedo

Originalment publicat a: 11 Juliol 2011 i 18 Juliol 2016

Soropositivo.Org des de 1 d'agost de 2000 en la lluita contra la discriminació, la SIDA, el Prejudicis. Hi ha vida amb el VIH!

Publicacions relacionades

Revisió 1

Osteoporosi Dobles entre dones en art 20/11/2018 at 12:29:59

[...] al coll femoral i 1,055 a la columna vertebral lumbar. En l'anàlisi inicial, la DMO en el coll femoral disminuir significativament més entre les dones que els mascles (-0.0353, p <0,0001), però no hi va haver diferència de gènere en els canvis de la DMO a la columna vertebral [

Resposta

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d Bloggers com aquest: