El canvi de tenofovir DF a TAF millora la salut renal i òssia

La reemplaçament de Tenofovir DF per TAF millora la salut renal i òssia

Continguts amagar

S La substitució de Tenofovir DF per TAF pateix molt, diguem ... AF * da do Dente ”: és coneguda per tota la comunitat científica que el canvi de tenofovir DF a TAF és molt millor per a la salut dels ronyons i els ossos. Són, sense voler insultar el club de cucs, un gran grup de cucs

El reemplaçament de Tenofovir DF per TAF està científicament demostrat per millorar la qualitat de vida mitjançant la disminució de la pèrdua d'os i les complicacions amb els ronyons.

Tenofovir DF Exchange per TAF: Publicat a: 26 Febrer 2018

Gent amb El VIH que enllaça la vella formulació de tenofovir disoproxil fumarate ™ (TDF) de tenofovir ™ alafenamida ™ (TAF) han estat més eficient per mantenir la supressió de càrrega viral i van mostrar millores tant en la densitat òssia com en la funció renal, basada en els seus biomarcadors, segons els estudis presentats al document 2016 ASM Conferència de microbis el mes passat a Boston.

Gilead Sciences ”titular de la marca tenofovir disoproxil fumarate ™ (marca) Viread ™ i un component de la Complé les co-formulacions i Atripla i Truvada Stribild ) és un dels fàrmacs antiretrovirals més utilitzats en teràpies antiretrovirals (ART) i s'ha considerat generalment segur i ben tolerat, però pot causar pèrdua òssia poc després de l'inici del tractament i conduir a problemes renals en individus sensibles.

Canvi de Tenofovir DF a TAF: L'agent actiu difosfat de tenofovir, es "lliura" de manera més eficient a les cèl·lules i es tracta d'un tipus de "plus" que no es pot ignorar.

He llegit i no estic segur del que hauria estat la font fiable que em va donar aquest context, i des de llavors em pregunto sobre la dilatació del temps en relació amb el canvi de la totalitat del millor en lloc del pitjor. No vaig haver de pensar molt, però no vaig recordar quin text estava i perquè he intentat fer servir una postura més personal i humana (sí E. Mandetta, tens raó, la gent que ve aquí també necessita una volta! Volia tant la vostra, en aquella promesa ...).

Bé, el que els impedeix actuar amb decència és això:

TAF ™ és un nou prodrug ™, que lliura l'agent actiu de difosfat de tenofovir, de manera més eficient a les cèl·lules. Produeix nivells adequats de fàrmacs intracel·lulars a una dosi molt més baixa, la qual cosa significa una menor concentració de plasma sanguini i una menor exposició al fàrmac als nostres ossos, ronyons i altres òrgans i teixits. TAF és un component de la Odefsey Genvoya,, i co-formulacions,Descovy recentment aprovat per a la seva utilització a la Unió Europea i els EUA.

Edwin De Jesús d'Orlando Centre d'Immunologia i col·legues va presentar un cartell que descriu els resultats d'estudi 96 setmana de Gilead GS-US-292-0109 3 una fase d'estudi, en el qual les persones amb supressió viral en un règim que conté TDF si si apareix en el mateix tractament o està vinculat a un règim que contingui TAF.

Intercanvi de Tenofovir DF a TAF: un estudi amb gairebé 1500 persones

L'estudi va incloure persones amb VIH 1436 que tenien una càrrega viral indetectable (<50 copies / ml). Al voltant de 90% eren homes, dos terços eren blancs, sobre 19% eren negres (un grup amb major risc de patir malalties renals), l’edat mediana era d’uns 41 anys i el nombre mitjà de cèl·lules CD4 tenia aproximadament 670 cel·les / mm3. Havien de tenir una funció renal propera a la normal, a la base, amb una taxa de filtració glomerular estimada (EGFR) per sobre de 50 ml / min; la velocitat mitjana va ser d’uns 106 ml / min

Els participants estaven prenent Atripla

En el moment de l'entrada a l'estudi, els participants van prendre Atripla (efavirenz / TDF / emtricitabina) Stribild(Elvitegravir / cobicistat / TDF / emtricitabina), impulsat per atazanavir /Reyataz () més Truvada(TDF / emtricitabine). Es van assignar aleatòriament (2: 1) per romandre en aquest règim terapèutic o canviar a Genvoya (elvitegravir / cobicistat / TDF / emtricitabine).

Conferència internacional SIDA La societat de l'estiu passat va informar en una enquesta que, en 48 setmanes, es va relacionar els participants que es van relacionar amb el TDF Genvoya van ser significativament més capaços de mantenir la supressió virològica i van tenir millores significatives en la densitat mineral òssia (DMO) de la columna vertebral i del maluc i els marcadors de la funció renal.

Tenofovir DF canviant a TAF: el Dr. De Jesus va informar que en 96 setmanes, ambdós sistemes seguien sent altament eficaços, però Genvoya tenia un avantatge avantatjós estadísticament significatiua

El Dr De Jesus va informar que en 96 setmanes, ambdós sistemes seguien sent molt efectius, però Genvoya tenia un avantatge estadísticament significativa avantatge:% 93 persones que adoptat el règim de TAF tenia una càrrega viral indetectable en comparació amb 89% dels que estaven en el seu esquema de TDF; els resultats van ser similars independentment del règim en què es trobaven al canvi i per a l'esquema de presa de força. Només 2% dels participants en ambdós grups tenien el fracàs del tractament, però la gent en el grup de TDF tenien més probabilitats de no assistir a l'examen de les col·leccions de recollir dades de càrrega viral (5 9% vs%).

La Nota de l'Editor:

Aquest és un fet molt rellevant i pot ser el balanç de la balança que explicaria per què aquesta “millora significativa i, segons el meu parer, en un estudi tan important, fins i tot la recollida d’aquest material s’hauria de fer de totes maneres, fins i tot si cap a casa, perquè ara no som capaços d’imaginar les raons (sí, en plural) perquè l’assignatura investigadora no estigui absent d’alguna cosa tan important, un protocol d’estudi) on ell mateix es veuria mal interpretat –per explotació i malament. Per exemple, vaig trobar a faltar el meu darrer número de CD4 i CV. Les MA tenen 1160 CD4 i la meva càrrega viral ha estat indetectable durant gairebé deu anys) ... Final de la nota de l'editor.

Tenofovir DF per TAF: els règims generalment eren segurs i ben tolerats

Tots els règims eren generalment segurs i ben tolerats, però de nou Genvoya tenia un avantatge: 0,9% en els usuaris del grup de teràpia TAF que havien aturat el tractament a causa d'esdeveniments adversos en comparació amb 2,5% en el grup TDF.

La densitat òssia espinal va augmentar 2,0% en els switches TAF i va disminuir-0,3% en el grup que va seguir la continuació de la teràpia de TDF; la densitat òssia del maluc augmentar un 2,1% i va baixar -0,6%, respectivament.

intercanvi de tenofovir DF per TAF: En 96 setmanes (menys de dis anys), les persones que es van canviar a tenofovir DF TAF vist una reducció significativa de l'osteoporosi (ossos fràgils)

En 96 setmanes, les persones que es van canviar a tenofovir DF TAF van observar reduccions significatives en l'osteoporosi (ossos fràgils) o osteopènia (menys severa disminució de la densitat òssia).

Les persones que van canviar de tenofovir DF PAT van experimentar millores significatives en els marcadors de la funció renal (creatinina en sèrum i l'excreció de fosfat d'àcid úric, albúmina i proteïnes en l'orina), mentre que els que van romandre en esquemes amb TDF empitjorat.

Hi havia dos esdeveniments adversos relacionats amb la funció renal que condueix a la commutació en grup TAF (lesió renal aguda i nefritis intersticial tubular) i cinc en el grup de TDF (malaltia renal crònica, síndrome de Fanconi, còlic renal i dos casos de nivells elevats de creatinina a la sang).

Tenofovir DF per TAF associat amb pitjors resultats de lípids sanguinis

No obstant això, el grup TAF va tenir els pitjors resultats de lípids sanguinis. Tenofovir és conegut per reduir els nivells de lípids i la menor concentració de TAF té un efecte menor que els que es mantenen en el règim de TDF.

Els nivells de lípids en dejú van ser majors en el grup TAF que en el grup TDF i 8% vs 5% van començar a reduir els lípids.

"Pacients que van passar a [Genvoya] d'un règim basat en TDF tenien probablement més probabilitats de mantenir l'èxit en la supressió virològica "i" van tenir importants millores en la columna vertebral i maluc de la BMD; va tenir importants reduccions en osteopènia i osteoporosi, i van mostrar una millora significativa en la proteinúria i en altres marcadors de la funció renal ”, van concloure els investigadors.

Canvi de Tenofovir DF a TAF: les dades suggereixen que el canvi de TDF a TAF pot estar associat a un risc reduït d’osteoporosi i fractura, així com a una fragilitat a llarg termini ...

Un estudi realitzat per E. Turner Overton de la Universitat d'Alabama a Birmingham i col·legues semblava en la pèrdua de l'os entre les persones amb teràpia amb tenofovir. La seva impressió presenta una anàlisi dels canvis en la densitat mineral òssia, l'hormona paratiroïdal (PTH, una hormona que regula el calci i el metabolisme del fosfat) i els nivells sèrics de marcadors de recanvi ossi (P1NP i CTX) per setmana 48 en persones han canviat d'esquemes que contenen TDF a Genvoya en el mateix estudi.

A més dels guanys que es van informar anteriorment en la densitat òssia i la densitat òssia, els nivells mitjans de PTH van disminuir després de la discontinuació Genvoya, mentre que els nivells del grup TDF van disminuir. Els biomarcadors de la rotació òssia van disminuir significativament en el grup on es va produir la interrupció.

"Aquestes dades suggereixen que el canvi de TDF a TAF pot estar associat a un risc reduït d'osteoporosi i fractura, així com a fragilitat a llarg termini", van concloure els investigadors, una consideració important en grups com les persones amb VIH que van a viure. més i demanda sobre vida una quantitat més alta d’ART.

Tenofovir DF a TAFFinalment, Gregory Huhn del Xicago Core i els seus col·legues van analitzar els resultats renals entre persones considerades d'alt risc per la malaltia renal crònica (CKD) que van passar de TDF a TAF en el mateix assaig. La majoria dels metges aconsellen que les persones amb una insuficient funció renal no han d'utilitzar PTO i PTO actual i prescriure instruccions que inclouen reduccions de dosis per a persones amb insuficiència renal preexistent.

I seria convenient deduir que, però, pot ser més segur que les persones amb disfunció renal utilitzin la formulació amb TAF.

L'equip de Huhn, classificant els participants en dos grups segons el risc alt o baix de malaltia renal crònica (CKD). El grup d'alt risc tenia dos o més factors predisposants, incloent el sexe femení, raça negre, 50 anys d'edat o més, un CD4 recompte <200 cèl·lules / mm³, lípids sanguinis anormals, pressió arterial alta, diabetis, ús d'AINE ( fàrmacs antiinflamatoris no esteroides), i els esdeveniments adversos renals clínics o subclínics a l'inici de l'estudi; grup tenia zero o un factor. Un total de persones que van canviar 323 168 TAF i el restant en els esquemes de presa de força es considera d'alt risc.

Els resultats d'interès van incloure incidents o nous casos de malaltia renal crònica, definits com eGFR <60 ml / min entre les persones que van començar amb > 60; cessament de l'ús de drogues a causa d'esdeveniments adversos relacionats amb els ronyons; i canvis en la proteïna renal urinària, inclosos els biomarcadors i l'albúmina, i la unió de retinol a la proteïna i la creatinina, així com a les relacions beta-2-macroglobulina a creatinina.

L'incident de CDC es va desenvolupar en el 2% dels interruptors de TAF i el 3% dels pacients que van continuar amb la formulació de TDF considerada amb un risc elevat - no va ser una diferència significativa. Entre les persones que es consideren de risc baix per a DCC, l'1% dels interruptors de TAF i el 2% que es van quedar al TDF van desenvolupar CKD, que ha assolit significació estadística. A la categoria d’alt risc, dos interruptors TAF i dos usuaris de TDF deixen d’utilitzar aquestes co-formulacions a causa d’esdeveniments adversos relacionats amb una insuficiència renal, com també ho van fer tres usuaris aliats de TAF de baix risc però no de baix risc (nota del traductor: tota la "traducció que conec a Internet no em va donar cap altra cosa que Allegiant per traduir Allegiant; em quedaré a la recerca, però de moment, impossible). Un únic pacient d’alt risc que va quedar en l’estudi de TDF va desenvolupar el síndrome de Fanconi.

Tenofovir DF per TAF: Les dades suggereixen que el canvi de TDF a TAF pot associar-se amb un risc reduït d'osteoporosi i fractura, així com una fragilitat a llarg termini.

La proteïna de l’orina i l’albúmina van disminuir en el braç de l’estudi que va interrompre la teràpia amb TAF, alhora que va augmentar el nombre de participants que van passar a la teràpia per TDF a totes les categories de risc per a la malaltia cardiaca. Tot i això, només els participants d’alt risc van experimentar un canvi substancial: un 33% més. Les caigudes en proteinúria tubular entre els interruptors de TAF i els increments entre els usuaris que van continuar la teràpia amb TDF es van observar en grups de risc alt, mitjà i baix de cardiopatia.

A partir d'aquestes troballes, els investigadors van resumir: persones amb alt risc de malaltia renal que Genvoya "Amb baixa incidència de cardiopatia", no va deixar cap abandonament a causa d'una insuficiència renal tubulopàtica*, i van veure importants reduccions en la proteinúria i en la proteinúria tubular.

Tenofovir DF a TAF:

"Aquests resultats demostren l'eficàcia duradora i una millor seguretat de Genvoya renal [] com a règim de canvi per a adults amb risc subjacent per a malalties cardiocondicionals ", va concloure.

Nota de l'editor: perquè no era part del text que vaig posar, a continuació, la definició del que hi hatubolopática nsuficiência renal: és la pèrdua sobtada de la capacitat dels ronyons de filtrar residus, sals i fluids sanguinis. Quan això succeeixi, els residus poden arribar a nivells perillosos i afectar la composició química de la sang, que pot sortir de l'equilibri.

També es diu insuficiència renal aguda, insuficiència és comú en pacients que ja estan a l'hospital amb alguna altra condició. Vostè pot desenvolupar ràpidament durant unes hores o més lentament durant diversos dies. Les persones que estan greument malalts i que requereixen cures intensives es troben en major risc de desenvolupar insuficiència renal aguda.

La insuficiència renal aguda pot ser mortal i requereix un tractament intensiu. No obstant això, pot ser reversible. Depèn de l'estat de salut del pacient.... llegir més (s'obre en una altra pestanya, en un lloc en portuguès)

Liz Highleyman

Produït en col·laboració entre la Aidsmap i Hivandhepatitis.com

Traducció de Claudio Souza de l'original en anglès a l'enllaç El canvi a la nova alafenamide tenofovir manté el virus sota control i millora la salut dels ossos i els ronyons

per revisada Mara Macedo

Originalment publicat a: 11 Juliol 2011 i 18 Juliol 2016

Soropositivo.Org des de 1 d'agost de 2000 en la lluita contra la discriminació, la SIDA, el Prejudicis. Hi ha vida amb el VIH!

Una mica més per la vostra lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: