càrrega viral
Nota bé aquest assumpte. Està a punt de finalitzar el raonament que diu que les persones VIH-positives en el tractament no són vectors d'infecció. Vostè pot treure moltes conclusions. I una d'elles és que és el prejudici ridícul i infundat que fa que les persones que viuen amb el VIH (VIH positiu) són discriminades en el mercat laboral. Una altra cosa és que si vostè no ho ha fet l'examen, ho ha de fer tan aviat com sigui possible. A causa d'això, si vostè és VIH positiu, pot començar el seu tractament i no exposar la seva salut a les malalties oportunistes per tant portar una vida normal. I, el que és encara més! No havia transmès la malaltia en cas d'esclat camsinha perquè tot això no és alvara anar al voltant de tenir relacions sexuals sense condó. L'hepatitis C és una malaltia de transmissió sexual i és més insidiós i perillós que la SIDA, tot i que es pot curar en alguns casos. Reflexionar.

Cap persona amb càrrega viral indetectable, VIH al soci d'estudi 2 PARTNER transmès al VIH

Ningú amb una càrrega viral indetectable ha transmès el VIH en l'estudi de socis

Les cèl·lules del VIHEl segon estudi més ampli per veure si les persones amb VIH es tornen no infeccioses si estan en tractament antiretroviral (TAR) no va trobar casos en què una persona amb una càrrega viral inferior 200 còpies / ml de VIH transmeses pel sexe anal o vaginal.

Una anàlisi estadística va mostrar que el més probable possibilitat de transmissió a través del sexe anal d'algú en l'èxit del tractament per al VIH va ser 1% per any i 4% per al sexe anal amb ejaculació en parella VIH negatiu va ser passiva.

Però la veritable probabilitat és probablement molt més propera a zero que això.

Quan se li va preguntar el que l'estudi ens va parlar de la possibilitat que una persona amb una càrrega viral indetectable, el professor Alison Rodger va dir: "La nostra millor estimació és que és zero."

Els participants

Segur Condó icona de signe vie. Anticonceptiu de barrera

Estudi HPTN 052, càrrega viral indetectable i transmissió del VIH

L'estudi previ HPTN 052, establerta en 2011 que l'eficàcia de la teràpia antiretroviral per reduir la transmissió del VIH de la parella VIH-positiva a la negativa del VIH va ser d'almenys 96% en les parelles heterosexuals, però tenia molt poques parelles homosexuals en l'estudi per determinar si el mateix era cert a ells (o en lloc de sexe anal).

O Estudi SOCI va ser creat per posar remei a aquest buit en el coneixement. Fins ara ell va reclutar 1110 parelles en què els socis tenen diferent estat de VIH - i sobre 40% són parelles homosexuals.

Per participar en aquest estudi, les parelles han de tenir relacions sexuals sense preservatiu almenys una part del temps.

parella VIH negatiu pot no ser l'ús de pre- o post profilaxi d'exposició (PEP o PREP) i parella VIH-positiu ha de ser en l'art, amb la càrrega viral més recent sota 200 còpies / ml. Aquest estudi és diferent de HPTN052 que mesura l'eficàcia de les parelles VIH-positiu iniciant teràpia (davant dels socis que no havien començat).

En total, les parelles 767 van participar en aquesta anàlisi provisional de dos anys, i hi havia un total de 894 acompanyaments anticonceptius. Entre les parelles heterosexuals, la seropositivitat es divideix en parts iguals - en la meitat de l'home parelles tenia el VIH i l'altra meitat, la dona.

Es tractava de parelles homosexuals i sexe sense preservatiu amb càrrega viral indetectable

Algunes parelles es van excloure de l'anàlisi. En la majoria dels casos, això es devia al fet que no van aparèixer en les visites de seguiment, però en 16% dels casos va ser perquè la parella amb VIH ha desenvolupat una càrrega viral superior còpies 200 / ml, i 3% dels casos a causa parella VIH -negatiu van prendre PEP o Prep.

Hi va haver diferències significatives entre les parelles homosexuals i les parelles heterosexuals. A l'inici de l'estudi, les parelles homosexuals estaven fent sexe sense protecció per un període més curt de mitjana: 1,5 2,5 anys enfront dels homes heterosexuals i 3,5 per a les dones.

Els socis heterosexuals VIH-negatius amb una càrrega viral indetectable van informar haver tingut relacions vaginals sense condó, 72% amb l'ejaculació

Durant el període de seguiment, tots els socis sense VIH heterosexual van reportar tenir relacions sexuals vaginals sense condó, 72% amb l'ejaculació; 70% de les parelles homosexuals VIH negatius informat el sexe anal receptiu amb ejaculació 40%, mentre que 30% va reportar només ser el soci actiu. Una proporció significativa de les parelles heterosexuals van reportar haver tingut sexe anal (s'informarà més endavant).

El sexe sense protecció fora de la relació era molt més comú entre els homes gai - un terç dels socis sense VIH informar que, davant 3-4% dels heterosexuals. No hi ha dubte que a causa d'això, les infeccions de transmissió sexual (ITS) són molt més comuns en les parelles homosexuals, amb 16% dels homes homosexuals en desenvolupament una ITS (especialment la gonorrea o la sífilis) durant el seguiment en comparació 5% dels heterosexuals.

Els resultats de les relacions sexuals sense protecció amb una càrrega viral indetectable

La principal novetat és que la parella fins ara no hi ha hagut transmissió en parelles amb un company amb una càrrega viral indetectable, com es va estimar en 16.400 ocasions de sexe en els homes homosexuals i heterosexuals en 28.000.

Encara que alguns dels socis sense VIH es va convertir en VIH-positius (el nombre exacte es donarà a conèixer en una anàlisi més endavant), les proves genètiques del VIH van revelar que en tots els casos el virus provenia d'algú que no sigui el soci principal.

Alison Rodger va dir en la conferència que les parelles amb VIH no estaven en tractament en aquest grup, 50-100 (mitjana: 86) les transmissions que es podia esperar en les parelles homosexuals, i la transmissió 15 a les parelles heterosexuals.

No transmissió no és la mateixa que la probabilitat de transmissió zero. Els investigadors van calcular els intervals de confiança% 95 dels resultats observats. El que això significa és que es calculen les probabilitats de zero transmissions és el fet de "veritable" i el que era el màxim risc de transmissió, atesos els resultats observats.

Ells van establir que existia la possibilitat que 95% (en una parella en què l'activitat sexual és la mitjana per al grup d'estudi) el major risc possible de transmissió d'una parella era 0,45% anual i anal sexe 1% per any .

En una conferència de premsa, el Dr. Jens Lundgren, investigador principal de l'estudi SOCI, ha assenyalat que això significava que hi havia una possibilitat màxima de 5% en un període de 10 anys, un dels socis 10 en una parella gai que va tenir relacions sexuals anal sense protecció podria adquirir el VIH; també, bé, era més probable que la seva probabilitat de contraure el VIH de les seves parelles era molt proper a zero, i de fet podria ser zero.

Com a grup, el grup d'estudi es fa més petit, ja que la majoria es converteixen en els intervals de confiança i la certesa d'un resultat es converteix en 'vague'. Això significa que la probabilitat màxima de probabilitat de transmissió a algú en la teràpia de supressió de VIH en el seu grau més alt era 2% per any per al sexe anal amb ejaculació, 2,5% per al sexe anal receptiu, i 4% per al sexe anal receptiu amb ejaculació. Aquesta última xifra suposa més d'una de cada tres possibilitats d'infecció si la conducta sexual es mantenen sense canvis durant més de deu anys, però de nou, aquesta és una de les "pitjors" escenaris i la probabilitat és probablement menor.

No hi ha transmissió ocórrer malgrat relativament alts nivells d'infeccions de transmissió sexual, sobretot en les parelles homosexuals. Quan la 'Declaració de Suïssa (declaració suïssa, en anglès) va ser llançat en 2008, ha assenyalat que les persones amb una càrrega viral indetectable no transmeten el VIH, però va fer una excepció en les persones amb infeccions de transmissió sexual: el company d'estudi ens pot estar dient que ITS (en parelles positives o negatives) no augmenten la probabilitat de transmissió del VIH si el soci positiu està en tractament antiretroviral i no detectable (encara que, per descomptat, encara pot ser transmesa a ells).

La parella està reclutant homes i les parelles homosexuals, com es va assenyalar anteriorment, els seus resultats complets no se n'aniran abans de 2017. Fins llavors hem de tenir compte amb el que va demostrar, i com va dir Jen Lundgren, mai es mostrarà amb certesa matemàtica que el risc de transmissió a algú en una teràpia reeixida VIH és absolutament zero. A més, aquests resultats no inclouen situacions en què la parella amb VIH ART fallat, encara que hi havia pocs d'aquests casos.

Gus Cairns

Tradução: Rodrigo Sgobbi Pellegrini

Després de la publicació d'aquest text, cal veure's més aquest enllaç i us aconsello que llegeixi

càrrega viral
Insisteixo: noteu bé aquest assumpte. La raó és que les persones VIH positives que s'estan tractant no són vectors d'infecció. D'això es poden extreure moltes conclusions. I un d'ells és que es tracta de prejudicis ridículs i sense fonament que fa que les persones que viuen amb el VIH (VIH positiu) són discriminades en el mercat laboral. Una altra cosa és que si no ho ha fet l'examen, ho ha de fer tan aviat com sigui possible. Però dic: Jo, indetectable durant més de deu anys no s'imposaria aquest risc a qualsevol

Referència:

El Rodger et al. El risc de transmissió del VIH a través sense condó dv SI parella VIH + en tractament antiretroviral Supressive: estudi SOCI. Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes 21st, Boston, abstracte 153LB, 2014.

Imatges similars

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Com 1

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: