La finestra immunològica és una eternitat amb cada minut que passa el temps

finestra immunològica cada minut

Aquest és un focus interessant a The Immune Window cada minut

La finestra immunològica amb cada minut que passa té la persona d'una eternitat!

La veritat és que no sé quan aquesta entrada apareixerà publicat, però avui és el 31 2014. Aquest és un dia que sempre recordaré, ja que avui, després de carregar una pesada pedra sobre les seves espatlles i amb la incertesa de si jo era portador del VIH, ara, per fi, ho sé.

Després de molta molèstia, em vaig decidir a fer la prova ràpida del VIH en una de les clíniques especialitzades en VIH que es van trobar a tot Mèxic, especialment a les capitals de l'estat.

La finestra immune! Amortita finestra immunològica una eternitat cada minut

Bé, ara vaig a dir-te com va ser: Vaig arribar allà amb molts, molts, molts pors. Quan vaig arribar i vaig entrar vaig veure els personatges que hi eren esperant consultes. Semblava gairebé obvi que tots tenien el VIH. Hi havia tot tipus de gent: els que parlaven, els que i que no parlava i tenia cares tristes (entenc perfectament).

A Finestra Immune cada minut, més por, una eternitat encara més pesada

En acostar-me a la recepció noi li vaig esmentar que jo havia vingut a fer una prova ràpida del VIH. Va cridar al psicòleg i això em va demanar que esperés un moment, així que es va asseure i va esperar.

Mentre espera, encara sentint molta por, i la idea de sortir passar per la meva ment, i així ho vaig fer. Vaig agafar el meu mòbil i vaig fingir rebre una trucada a terme. No va acudir una altra excusa per tant va deixar la clínica. No obstant això, quan em tornava la cantonada, alguna cosa em va aturar (crec que era el poc valor que tenia l'esquerra), així que vaig tornar i em vaig asseure de nou a esperar.

El que Tange a la finestra immunològica cada minut és una eterminada, insisteixo. Ho vaig experimentar d'aquesta manera! (I.e.

Van passar altres cinc minuts, i el psicòleg em va demanar que entrés a la seva oficina. Allà només era ella i jo, i em va començar a preguntar sobre la meva última relació sense protecció i altres preguntes, ja que vaig marcar les respostes en un full. Una cosa és certa, que mai em va demanar el meu nom, ja que les proves ràpides són confidencials, només va demanar la meva edat i la meva signatura. Era molt amable, mai em vaig sentir jutjat per res. Al contrari, el psicòleg em va donar suport i em va felicitar per haver decidit fer la prova:

"No importa quant ha passat el temps, l'important és que estiguis aquí", em va dir.

Aquí sóc, Claudio, parlant. És difícil anar-hi i ja sé molta gent que, de riure, va fugir! Va haver de tornar! És com la llei de la gravetat, com em va dir Lilian AF: "La llei de gravetat impracticable".

Una vegada que va passar això, la bioquímica va fer la meva prova. Va ser molt senzill i senzill, em va demanar que esperés 15 minuts. Òbviament eren 15 minuts molt, molt, molt tenses, de por i patiment. Jo seria jo "condemnat a viure amb la sida"?

La finestra immunològica cada minut, una eternitat més gran i més espantosa: el temps per sí, cazuza !!!

A mesura que passava el temps - crec que va ser en realitat menys de minut 10 - ella em va trucar a la seva oficina. No em assegut quiet i ella va dir: "el seu resultat va ser negatiu."

La finestra immunològica del llibre dels meus dies
Veuràs aquesta imatge i penses: quina cara. I això també és bo. Però vull que penseu; Quants dies i nits de por i incertesa hauré de gravar en aquest llibre. El pitjor avís és millor que qualsevol esperant ansiós, ja que permet que puguis guiar i recuperar el "control" de la teva vida! Aposta les teves fitxes

"Filla de la mare", em vaig dir a mi mateix, i em vaig sentir un calfred per la meva esquena. Em vaig sentir com si un gran pes em deixa un gran alleujament, cosa que no sé com descriure-ho. La veritat és que vaig plorar de felicitat davant d'ella. Em vaig disculpar amb ell, i em va dir només: "Sí, aquest és el seu espai" i em va donar un mocador ho he assecat les llàgrimes.

La finestra immunològica, una eternitat cada minut, es va resoldre i es va extingir. El problema s'ha de fer front al front

Em va felicitar i em va explicar que he de seguir cuidant-me, i que mai no hauria de tenir relacions sense preservatiu, fins i tot per amor. També em va dir que no pots estimar a ningú, sinó a tu mateix.

Aquesta és una gran veritat i seria bo si llegiu una mica més sobre els fets.

Sí, la finestra immunològica cada minut porta el pes d'una eternitat, però si puc entendre fets immunes sobre ella, tot és molt més senzill i també intenta saber més sobre SIDA; veure, no dic que hagi de deixar de tenir cura, però si té un resultat reactiu per al VIH, el millor que cal fer és aclarir i veure que, avui dia, és molt diferent del que ens van mostrar els mitjans en aquests anys

Em vaig acomiadar d'ella, i després de tot, li vaig dir el meu nom.

Allà, la finestra immunològica s'ha anat i els meus minuts van tenir nou seixanta segons

Amics, com m'ha passat, sé que moltes persones estan passant per la mateixa situació, el patiment amb el dubte període de finestra, i m'agradaria convidar-vos a no deixar passar el temps, perquè no podeu viure així, en la incertesa de la vostra serologia. Viure així és viure a la meitat.

Gràcies per llegir el meu testimoni, gràcies. Feia temps vaig publicar una declaració dient que era massa por a prendre la prova, i molta gent aquí recolzat mi fer-ho, jo ho agraeixo de tot cor.

Salutacions i perdó per les faltes d'ortografia

Records de Villahermosa, Tabasco, Mèxic.

Traducció de l'espanyol al portuguès per Diana Margarita Sorgato

http://gtt-vih.org/participa/historias_personales/yo_los_invito_no_dejen_pasar_tiempo

Imatges similars

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

5 Comentaris

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: