Finestra Immunitària eterna. Una nova malaltia psiquiàtrica estava sorgint

La finestra immunitària eterna és només una expressió

    <p dir = "ltr" style = "line-height: 1.38; margin-top: 0pt; margin-bottom: 0pt;"> I és un focus interessant a La finestra immunitària : la finestra immunitària eterna. </p>

La finestra immunològica amb cada minut que passa té el pes d’una eternitat. La veritat és que no sé quan apareixerà aquesta publicació publicada, però avui és 31 juliol 2014. S’està actualitzant a la data d’avui, 28 d’octubre 2019.

Aquest és un dia que sempre recordaré, ja que avui, després de portar una pedra pesada a les espatlles i tenir la incertesa de si tenia o no El VIHAvui finalment ho sé.

Després de molta molèstia, em vaig despertar decidit a fer la prova ràpida del VIH en una de les clíniques de VIH que es va trobar a tot Mèxic, especialment a les capitals estatals. (aquest és el caos a Mèxic)

La finestra immunitària !!!! La maleïda finestra immunitària eterna! Una eternitat cada minut

Bé, ara, us diré com va ser: he arribat amb molts, molts i molts temors. Quan vaig arribar i vaig entrar, vaig veure a les persones que estaven esperant a fer consultes. Em semblava gairebé obvi que tots tenien VIH. Hi havia tot tipus de persones: els que parlaven, els que es van posar a riure i els que no parlaven i tenien cares tristes (els entenc perfectament).

        <h3> Finestra immunitària eterna. Patiment innecessari. Accepteu el vostre resultat i punt </h3> <h3> Ho té per Cazuza ... Per sí! Temps per aquells que esperen el resultat!

La finestra eterna immunitària cada minut, més por i una eternitat més pesada ...

Quan em vaig apropar a la recepció, li vaig comentar que havia vingut a fer una prova ràpida de VIH.

Va trucar al psicòleg i ella em va demanar que esperés un moment, així que em vaig asseure i vaig esperar.

Mentre esperava, encara tenia molta por, i el pensament de sortir de la meva ment em va creuar, i ho vaig fer.

Vaig agafar el mòbil i vaig fingir rebre una trucada per marxar. No em va donar cap altra excusa, així que vaig sortir de la clínica.

Tot i això, mentre anava a la volta de la cantonada, alguna cosa em va detenir (crec que era el poc valor que em quedava), així que vaig tornar i em vaig tornar a esperar.

Què passa? període de finestra Cada minut és una eternitat, insisteixo!

Ho vaig experimentar així! Important: aquest no és el meu discurs! CS

Van passar cinc minuts més i la psicòloga em va demanar que entrés al seu despatx. allà, només jo i jo, i ella em va començar a fer preguntes sobre la meva darrera relació sense protecció i altres preguntes mentre marcava les respostes en un full.

Una cosa és certa, en cap moment em va demanar el meu nom, ja que les proves ràpides són confidencials, només vaig demanar la meva edat i la meva signatura.

Era molt amable, mai em sentia jutjat per res. Per contra, el psicòleg em va donar suport i em va felicitar per haver decidit fer la prova:

"Per molt que hagi passat el temps, l'important és que sou aquí", em va dir.

"Per molt que hagi passat el temps, l'important és que sou aquí", em va dir.

Un cop passat això, la bioquímica em va fer la prova. Va ser molt fàcil i senzill, em va demanar que esperés uns 15 minuts. Evidentment, van estar 15 minuts molt, molt, molt tensos, de por i patiment. Seria, "condemnat a viure amb la sida"?

La finestra immunològica cada minut, una eternitat més gran i més espantosa. El moment del sí, cazuza !!!

Amb el pas del temps (crec que en realitat va ser inferior a deu minuts), em va trucar a la seva oficina. Encara no m'havia assegut i ella em va dir: "el resultat va ser negatiu".

La finestra immunològica del llibre dels meus dies Veus aquesta imatge i penses: Quin bastard. I està bé, també Però vull que penseu; Quants dies i nits de por i incertesa hauré d’enregistrar en aquest llibre. La pitjor notícia és millor que qualsevol espera angoixant, ja que us permet orientar-vos i recuperar el vostre "control" vida!!! Aposta els teus xips

"Motherfucker", vaig pensar a mi mateixa i vaig sentir un calfred que em va córrer a la columna vertebral. Vaig sentir que sortia un gran pes, un gran alleujament, cosa que no sé descriure. La veritat és que vaig plorar de felicitat davant d’ella. Em vaig disculpar, i em va dir: "Està bé, aquest és el vostre espai" i em va donar un mocador per eixugar les meves llàgrimes.

La finestra immunològica, una eternitat cada minut, es va resoldre i es va extingir. El problema s'ha de fer front al front

Felicitou-me e explicou-me que preciso continuar me cuidando, e que jamais se deve, nem mesmo por amor, ter relações sem condó. Também me disse que não se pode amar alguém mais que a si mesmo.

Aquesta és una gran veritat i seria bo si llegiu una mica més sobre els fets.

Sí, la finestra immunològica cada minut porta el pes d'una eternitat, però si puc entendre fets immunes sobre ella, tot és molt més senzill i també intenta saber més sobre SIDA; veure, no dic que hagi de deixar de tenir cura, però si té un resultat reactiu per al VIH, el millor que cal fer és aclarir i veure que, avui dia, és molt diferent del que ens van mostrar els mitjans en aquests anys

Em vaig acomiadar d'ella, i després de tot, li vaig dir el meu nom.

Allà, la finestra immunològica s'ha anat i els meus minuts van tenir nou seixanta segons

Amics, com m'ha passat, sé que moltes persones estan passant per la mateixa situació, el patiment amb el dubte període de finestra, i m'agradaria convidar-vos a no deixar passar el temps, perquè no podeu viure així, en la incertesa de la vostra serologia. Viure així és viure a la meitat.

Gràcies per llegir el meu testimoni, gràcies. Feia temps vaig publicar una declaració dient que era massa por a prendre la prova, i molta gent aquí recolzat mi fer-ho, jo ho agraeixo de tot cor.

Salutacions i perdó per les faltes d'ortografia

Souvenirs de Villa hermosa, Tabasco, Mèxic.

Traducció de l'espanyol al portuguès per Diana Margarita Sorgato

No deixeu passar el temps

Una mica més per la vostra lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: