Márcia: ART ha arribat tard

Inici » Històries positives » Márcia: ART ha arribat tard
Històries positives

ART va arribar tard a Márcia, a Memorian

Tot i que ja no era resident a la residència d’avis i, com que no podia trobar feina, em vaig fer voluntari a CRT-A i a la residència d’avis, cuidant una persona tristament afeblida, Waldir, que em va ensenyar molt sobre humilitat, perquè tot i que sóc un home, el seu penis s’havia de netejar i jo no tenia la cara d’anar a trucar a una infermera perquè “a pollet no agafo”.

Per tant, Vaig ajudar a la gent i vaig rebre dos àpats al dia, un al CRT-A i un altre a la casa de suport, on em vaig negar a viure en aquest infern. Això, en certa manera, pot semblar cínic, o fins i tot la hipocresia, però una persona amb SIDA sense drogues, sense llar, i no hi ha manera d'aconseguir menjar sempre tingui en compte aquest recurs legítim, especialment en l'escena fosca de la dècada de 90,

ART va ser a la segona meitat de la dècada 90 del segle XX

Aleshores va venir el còctel i, amb això, el que jo vaig anomenar “el final de la primera onada” (s’acabava d’implantar la triple teràpia, l’anomenat còctel, i encara hi havia molta gent amb mala salut) no era difícil de trobar. què fer

ARV també va arribar tard Waldir

Encara que jo no era part del públic objectiu, tinc un Suport a la casa Brenda Lee, El meu ex gerent, ElisabeteWaldir, que va morir als pocs dies 65 víctima d'alguna cosa que apareixia en el certificat de defunció com la tuberculosi miliar i s'està esborrant la tuberculosi es propaguen per tot el cos (un dia m'animo i vaig donar a aquesta una altra història). Waldir va morir de pobresa.

Però no és la història de Waldir que vinc aquí, en aquesta pàgina, és de Márcia, que tenia el plaer de conèixer mentre acompanyava a Waldir.

"Lliurament" de Waldir, ja a la temporada d'art

Després de "lliurar" a Waldir per rebre la seva cura, que va ser nombrosa i dur tot el dia, vaig ser lliure de tornar a casa i només venir a recollir-lo a la tarda (tria aquí és posar a la cadira de rodes i arribar a l'ambulància), que era de la casa de suport, coneguda com papa tot (...); però preferiria quedar-me a l’hospital, rodejar els passadissos, entrar a cada habitació, parlar amb la gent i tenir l’oportunitat de lliurar un got d’aigua oblidat o de vegades alimentar l’esperit d’algú amb una mica d’esperança que jo mateix. No en tenia i, com podeu veure, em vaig equivocar. Crec Vaig donar tanta esperança que em vaig acabar convincent.

Així vaig conèixer la Lia, Edna, Peter, Angela (19 anys hemofílics), molts altres (com la noia que va tenir complicacions amb toxo i viure conscientment i en una posició fetal, que depèn de tot el món per a tot, tot el temps); aquests entre molts altres, Marcia, que em porta llàgrimes fins i tot ara, després de tant de temps.

La por de saber

Va contraure el VIH del seu marit i va ser sorprès per un diagnòstic positiu del VIH a causa d'una sèrie d'infeccions oportunistes que van atacar i matar al seu marit en un període de 5 mesos.

Tb Ella no era legal (sempre em pregunto com una persona comença a emmalaltir d'això o allò i ningú es molesta a fer un examen més detingut, em pregunto què tan bé la persona no s'adona que alguna cosa està malament i la va deixar anar fins al final. Ha de ser la por de saber.

Però quan la vaig conèixer era millor, tornava a posar-se de peu, com una escoteta (sempre ho he dit a ella, que somreia ...), i estava plena d'esperança.

No era com Ultragas, tots els altres dies, ultragas a la porta

Però havia d’estar allà cada dia i rebre medicaments intravenosos; les picades la torturaven, no hi havia més vena que no es pogués trobar sense buscar 30, minuts 50 ... i ella va plorar només veient l'agulla (crec que això va empitjorar les venes) i sempre em passava 8 i mitja al matí per intentar ajudar-la (la va abraçar i va seguir parlant de tonteries a l’orella, va cantar pelut a la nena de trenta-set anys i va riure com un nen, si més no, distret.

I ella "va ser donada d'alta"

Això va durar uns mesos i que tenia 2 alta.
Mesos més tard, ja fora de l'ajuda a domicili, vaig entrar al CACR per tenir cura de mi mateix i va baixar l'escala 8 història, passant per cadascuna de les sales de reunió i va acabar de nou Marcia, que dormia, ulls oberts, força abatut. Tan deprimida que em tenia por. També es va sorprendre amb la sobtada arribada d'una persona i es va despertar. Parlem.

El cansament ... .. Ja ho sé

No hi ha gaire a dir. No creia en res més ... i ella em va dir així:

ClaudioEstic cansat, no vull viure més.

Fins i tot sense esperança, la va renyar i li va dir que ella vivia, que va lluitar, que no us deixeu vèncer per ara que estava tan a prop (què?), Que es mouen cap endavant un dia més.

Em vaig quedar amb ella tot el que vaig poder, però vaig haver de marxar, era un divendres i la vida em trucava fora, exigint-me obligacions i compromisos ...

Un últim cop d'ull

Quan me n'anava, em va abraçar i em va dir:

Gràcies per tot Claudio.

Vaig plorar (mentre ploro ara) i no tenia cap paraula ... Va ser la darrera vegada que la vaig veure a la vida a la Terra ... va morir a casa amb ella, que va ser immensament alleujada ...

És una història normal, comuna a qualsevol hospital d’aquest món. Només un detall d'aquesta història em diu:

Dilluns al matí, em van portar a l'hospital, encara no coneixen el seu destí, i volia informació.

La nevera

Llavors la senyora Teresa, la infermera cap de l'hospital de dia, una senyora de 55 anys, cabell gris, ulls feliços (la imatge de l'àvia) em va dir que ella havia mort.

Abans de la meva sorpresa i la meva tristesa, va dir:

Per què és així? Ja ho sabeu, les persones amb VIH i les persones que viuen amb la sida sempre acaben així ...

Estava a punt de llançar-la al quart pis durant un segon, però la vaig lliurar ...

No li vaig parlar mai més. Em sembla absolutament absurd que un professional sanitari pugui ser tan insensible ...

Marcia, estimat, que sé que em mires des de qualsevol lloc: Gràcies per les lliçons que m'has donat i per l'oportunitat beneïda de servir i començar de nou, després d'un RESET, per aprendre a estimar

Publicacions relacionades

4 Comentaris

Directrius de sexe segur: Punt 1: Preservatius cognitius · M'agrada rebre els missatges rebuts 11/10/2018 at 13:00:51

[...] van arribar seria la proteïna 350 cèl·lules CD4! Llavors, i només llavors, seria l'ús d'un "còctel", també conegut com [...]

Resposta
Claudio Souza - L'editor del lloc »REACTOR NO ÉS UNA SENTENCIA DE LA MORT 14/03/2018 at 18:50:45

[...] Márcia, un estimat amic! [...]

Resposta
finestra immunològica, els fets en 04 / 08 / 17 Ministeri de normes sanitàries 03/03/2018 at 09:56:41

[...] Márcia, un estimat amic! [...]

Resposta
Por del VIH i l'envelliment? Deixar de fumar - seropositiu. Org 16/07/2017 at 18:47:37

[...] Els investigadors van identificar a algunes persones amb VIH que tenien millor [...]

Resposta

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d Bloggers com aquest: