Márcia: ART ha arribat tard

Et trobes Iniciació => Històries positives => Márcia: ART ha arribat tard
Històries positives
VIH / SIDA

ART va arribar tard a Márcia, a Memorian

Encara que jo ja no era resident de la casa de suport i, perquè no podia aconseguir feina, em vaig oferir a CRT-A i a la casa de suport, tenint cura d'una persona lamentablement debilitada, Waldir, que em va ensenyar molt sobre Per tant, la humilitat, tot i que era home, necessitava netejar el seu penis i no tindria la cara d'anar a trucar a una infermera perquè "en el pollet no ho tinc".

Per tant, Vaig ajudar a la gent i vaig rebre dos àpats al dia, un al CRT-A i un altre a la casa de suport, on em vaig negar a viure en aquest infern. Això, en certa manera, pot semblar cínic, o fins i tot la hipocresia, però una persona amb SIDA sense drogues, sense llar, i no hi ha manera d'aconseguir menjar sempre tingui en compte aquest recurs legítim, especialment en l'escena fosca de la dècada de 90,

ART va ser a la segona meitat de la dècada 90 del segle XX

Després va venir el còctel i amb ell, el que vaig anomenar "el final de la primera onada" (triple teràpia - el còctel acabava d'estar implantat i encara hi havia molta gent en una situació de mala salut) no era difícil de trobar què fer.

ARV també va arribar tard Waldir

Encara que jo no era part del públic objectiu, tinc un Suport a la casa Brenda Lee, El meu ex gerent, ElisabeteWaldir, que va morir als pocs dies 65 víctima d'alguna cosa que apareixia en el certificat de defunció com la tuberculosi miliar i s'està esborrant la tuberculosi es propaguen per tot el cos (un dia m'animo i vaig donar a aquesta una altra història). Waldir va morir de pobresa.

Però no és la història de Waldir que vinc aquí, en aquesta pàgina, és de Márcia, que tenia el plaer de conèixer mentre acompanyava a Waldir.

El "lliurament" de Waldir, ja en l'Era de l'ART

Després de "lliurar" Waldir per rebre la seva cura, que eren nombrosos i es va emportar tot el dia, jo era lliure d'anar-se'n a casa i només vinc a buscar - a última hora de la tarda (mira aquí és posar a la cadira de rodes i arribar a l'ambulància), que era de la casa de suport, conegut com a Papa Tot (...); però va preferir romandre a l'hospital, que circula a través dels passadissos, que entra a cada habitació, parlant amb la gent i tenir l'oportunitat d'oferir una tassa d'aigua a una persona o, de vegades oblidat per alimentar l'esperit d'un amb l'esperança que jo mateix no tenia i, com podeu veure, s'ha equivocat. Jo crec Vaig donar tanta esperança que em vaig acabar convincent.

Així vaig conèixer la Lia, Edna, Peter, Angela (19 anys hemofílics), molts altres (com la noia que va tenir complicacions amb toxo i viure conscientment i en una posició fetal, que depèn de tot el món per a tot, tot el temps); aquests entre molts altres, Marcia, que em porta llàgrimes fins i tot ara, després de tant de temps.

La por de saber

Va contraure el VIH del seu marit i va ser sorprès per un diagnòstic positiu del VIH a causa d'una sèrie d'infeccions oportunistes que van atacar i matar al seu marit en un període de 5 mesos.

Tb Ella no era legal (sempre em pregunto com una persona comença a emmalaltir d'això o allò i ningú es molesta a fer un examen més detingut, em pregunto què tan bé la persona no s'adona que alguna cosa està malament i la va deixar anar fins al final. Ha de ser la por de saber.

Però quan jo la vaig conèixer, jo era millor, havia de caminar de tornada, com un aneguet escotilles (Sempre he dit que a ella, aquest somriure ...), i es va omplir d'esperança.

No era com Ultragas, tots els altres dies, ultragas a la porta

Però jo havia de ser-hi cada dia i rebre medicació endovenosoa; mossega els torturats, no hi va haver vena es pot trobar sense 30 recerca, minuts 50 ... i ella va plorar en veure l'agulla (crec que va empitjorar encara més situació a les venes) i sempre va passar pel 8 i mitja del matí per intentar ajudar (la va abraçar i va seguir parlant tonteries a cau d'orella, va passar noia peluda cantat en trenta-set anys, i ella es va posar a riure com un nen. Llevat distreure.

I ella "tenia alt"

Això va durar uns mesos i que tenia 2 alta.
Mesos més tard, ja fora de l'ajuda a domicili, vaig entrar al CACR per tenir cura de mi mateix i va baixar l'escala 8 història, passant per cadascuna de les sales de reunió i va acabar de nou Marcia, que dormia, ulls oberts, força abatut. Tan deprimida que em tenia por. També es va sorprendre amb la sobtada arribada d'una persona i es va despertar. Parlem.

El cansament ... Ho sé

No hi havia molt a dir. Jo no crec en res ... i ella em va dir això:

ClaudioEstic cansat, no vull viure més.

Fins i tot sense esperança, la va renyar i li va dir que ella vivia, que va lluitar, que no us deixeu vèncer per ara que estava tan a prop (què?), Que es mouen cap endavant un dia més.

Em vaig quedar amb ella tant com vaig poder, però vaig haver de sortir, era un divendres i la vida em diuen per aquí em carrega les obligacions i compromisos ...

Un últim cop d'ull

Quan me n'anava, em va abraçar i em va dir:

Gràcies per tot Claudio.

Va plorar (ganes de plorar ara) i no han tingut paraula ... Va ser l'última vegada que la va veure amb vida a la terra ... va morir a casa seva, juntament amb la seva, que va sentir immensament alleujada (...)

És una història normal, comú a qualsevol hospital al món. Només un detall en aquesta història em fa compte - és el següent:

Dilluns al matí, em van portar a l'hospital, encara no coneixen el seu destí, i volia informació.

La nevera

Llavors la senyora Teresa, la infermera cap de l'hospital de dia, una senyora de 55 anys, cabell gris, ulls feliços (la imatge de l'àvia) em va dir que ella havia mort.

Abans de la meva sorpresa i la meva tristesa, va dir:

Per què? Vostè sap, vostè, les persones que viuen amb el VIH i els malalts de SIDA, sempre acaben bé ...

Jo era, per un segon, a punt de jugar - és el quart pis, però es va lliurar ...

Mai vaig parlar amb ella. Em sembla que avui en dia totalment absurd que un professional de la salut pot ser tan insensible ...

Marcia, estimat, que sé que em mires des de qualsevol lloc: Gràcies per les lliçons que m'has donat i per l'oportunitat beneïda de servir i començar de nou, després d'un RESET, per aprendre a estimar


"]


No s’exigeix ​​l’element següent. No us identifica. Però la vostra informació m'ajuda a seguir el treball
Publicacions relacionades

Declaracions 7

Por del VIH i l'envelliment? Deixar de fumar - seropositiu. Org 16 16Àmerica / Sao_Paulo Juliol 16America / Sao_Paulo 2017 a 18: 47

[...] Els investigadors van identificar a algunes persones amb VIH que tenien millor [...]

Resposta
finestra immunològica, els fets en 04 / 08 / 17 Ministeri de normes sanitàries 3 03Àmerica / Sao_Paulo March 03America / Sao_Paulo 2018 a 09: 56

[...] Márcia, un estimat amic! [...]

Resposta
Claudio Souza - L'editor del lloc »REACTOR NO ÉS UNA SENTENCIA DE LA MORT 14 14Àmerica / Sao_Paulo March 14America / Sao_Paulo 2018 a 18: 50

[...] Márcia, un estimat amic! [...]

Resposta
Directrius de sexe segur: Punt 1: Preservatius cognitius · M'agrada rebre els missatges rebuts 11 11Àmerica / Sao_Paulo Octubre 11America / Sao_Paulo 2018 a 13: 00

[...] van arribar seria la proteïna 350 cèl·lules CD4! Llavors, i només llavors, seria l'ús d'un "còctel", també conegut com [...]

Resposta
Quant dura una persona infectada pel VIH per començar a transmetre el virus? · Seropositiu.Org 10 10Àmerica / Sao_Paulo Desembre 10America / Sao_Paulo 2018 a 06: 57

[...] important assenyalar que, en l'actualitat, en molts països s'adopti, i no estic segur de si això s'aplica al Brasil (Vaig a tractar d'informar-me) hi ha una altra [...]

Resposta
VIH positiu: però no un més! - Seropositiu. Org 14 14Àmerica / Sao_Paulo Desembre 14America / Sao_Paulo 2018 a 10: 38

[...] Per descomptat, no tenia molta experiència per ser el meu príncep blau, però el millor va ser que el nen tenia espectacle serà comigo..e continuar amb mi quan atéééé..sabe Déu. [...]

Resposta
Ara, sí! SIDA i esperança de vida normal! - Seropositiu. Org 16 16Àmerica / Sao_Paulo Desembre 16America / Sao_Paulo 2018 a 00: 32

[...] No hi va haver res per avaluar i jo era el seu últim pacient, meu infectòleg, i parlem de moltes, moltes coses, de les quals només compartirem amb tu. La Drª Angela ja no és el meu metge, creix professionalment. I a tots els nivells. Vaig compartir un correu electrònic d'ella amb un amic i ell, que ni tan sols sabia qui era, va dir que era un "ésser humà molt especial". Això dóna notícies del meu dolor amb aquesta pèrdua. pèrdua irreparable que vaig drenar al meu analista ahir a la nit, divendres, desembre 14 2018, com una de les pèrdues! [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: