Testimoni de persones que viuen amb VIH cèl · lules cd4 Històries Positives Finestra immunològica

Márcia: ART ha arribat tard

Marcia L’ART arriba tard

Va arribar Tarv, però Marcia ja havia lluitat massa memoias-postumas-de-bras-cubas

La Marcia ja havia patit massa, va prendre massa picades, va plorar massa i, afortunadament, la vaig fer riure una mica. Al final, ella va ser massa desenfadada.

I només per a nois com jo, embolicats.

Tant és així que jo, el patso, només em vaig adonar que l’estimava un dia després ...

Un dia després, va marxar

ART va arribar tard a Márcia, a Memorian

L'ART va arribar tard per a molts
Tardà o no, ja ho sabíeu!

Encara que jo ja no era resident de la casa de suport i, perquè no podia aconseguir feina, em vaig oferir a CRT-A i a la casa de suport, tenint cura d'una persona lamentablement debilitada, Waldir, que em va ensenyar molt sobre Per tant, la humilitat, tot i que era home, necessitava netejar el seu penis i no tindria la cara d'anar a trucar a una infermera perquè "en el pollet no ho tinc".

Per tant, Vaig ajudar a la gent i vaig rebre dos àpats al dia, un al CRT-A i un altre a la casa de suporton em vaig negar a viure en aquell infern. Això d'algunes maneres pot semblar cínic, o fins i tot hipocresia. Però una persona amb sida, sense medicaments, sense llar, incapaç d’alimentar-se, sempre considerarà lícit aquest expedient. Sobretot als paisatges foscos de la dècada 90!

ART va ser a la segona meitat de la dècada 90 del segle XX

Després va venir el còctel, l’ART, i amb ell, el que jo vaig anomenar “el final de la primera onada” (s’acabava de posar en pràctica la triple teràpia –l’anomenat còctel– i encara hi havia molta gent en situació de mala salut). No era difícil trobar què fer.

ARV també va arribar tard Waldir

Encara que jo no era part del públic objectiu, tinc un Suport a la casa Brenda Lee, la meva antiga gerent, Elisabete.

Waldir, que va morir uns 65 dies després com a víctima d'alguna cosa que apareixia al certificat de defunció com a tuberculosi miliar.

Em van dir que hi havia una tuberculosi generalitzada.

Un dia em emociona i explico aquesta altra història. Mort de pobresa Waldir.

Em vaig emocionar i em va dir que l’enllaç es troba al costat! L’ART pot fer poc per ell!

Amb el temps, vaig saber fa temps que tot, fins i tot amb l’ART, és com Déu vol!

Però no és la història de Waldir la que veig a explicar aquí, en aquesta pàgina.

És la meva història amb Marcia, que vaig tenir el plaer de conèixer mentre acompanyava a Waldir.

"Lliurament" de Waldir, ja en temporada de teràpia antiretroviral

Després de "lliurar" a Waldir per rebre la seva nombrosa cura, que el va portar tot el dia, vaig ser lliure de tornar a casa i només recollir-lo a última hora de la tarda.

Cerqueu aquí és posar-se a la cadira de rodes i portar a l’ambulància.

Això era de la casa de suport, coneguda com Papa tot (...).

Però preferia quedar-se a l’hospital, rodejar els passadissos, entrar a cada habitació, parlar amb la gent i tenir l’oportunitat de lliurar un got d’aigua oblidat a una persona.

I de vegades alimentar l’esperit d’algú amb alguna esperança que no tenia jo. Malgrat l’existència d’ART en aquell moment, el meu estat general no era el millor.

Jo era molt millor que molts, una gran quantitat !!!

I, com veieu, em vaig equivocar bastant amb l'art.

Crec Vaig donar tanta esperança que em vaig acabar convincent.

Així vaig conèixer la Lia, Edna, Peter, Angela (19 anys hemofílics), molts altres (com la noia que va tenir complicacions amb toxo i viure conscientment i en una posició fetal, que depèn de tot el món per a tot, tot el temps); aquests entre molts altres, Marcia, que em porta llàgrimes fins i tot ara, després de tant de temps.

La por de saber

Ella va contreure VIH del seu marit i es va veure afectada per un diagnòstic positiu de VIH a causa d'una sèrie d'infeccions oportunistes que van atacar i assassinar el seu marit durant un període de 5 mesos.

Maleït Amarilis va ser víctima i el seu marit també! El temps entre el contagi i la capacitat de transmissió és zero!

Tampoc no era agradable (sempre em pregunto com una persona comença a emmalaltir per això o per això i ningú es molesta a fer una ullada més propera.

I també em pregunto com la persona no s’adona que alguna cosa va malament i deixa anar fins al final.

Deu ser la por de saber-ho, perquè La prova sempre ha estat fiable!

Però quan jo la vaig conèixer, jo era millor, havia de caminar de tornada, com un aneguet escotilles (Sempre he dit que a ella, aquest somriure ...), i es va omplir d'esperança.

No era com Ultragas, tots els altres dies, ultragas a la porta

Però havia d’estar allà cada dia i rebre medicaments intravenosos; les picades la van torturar, no hi havia més vena que es pogués trobar sense buscar 30, minuts 50 ... i ella va plorar només veient l'agulla (crec que va empitjorar les venes) i sempre em passava 8 i mitja al matí per intentar ajudar (ell la va abraçar i va seguir parlant de tonteries a l’orella, va cantar pelut a la nena de trenta-set anys i va riure com un nen. Almenys distret. I hi ha qui No vull morir de “no vives"

I ella "tenia alt"

Això va durar uns mesos i que tenia 2 alta.
Mesos més tard, ja fora de l'ajuda a domicili, vaig entrar al CACR per tenir cura de mi mateix i va baixar l'escala 8 història, passant per cadascuna de les sales de reunió i va acabar de nou Marcia, que dormia, ulls oberts, força abatut. Tan deprimida que em tenia por. També es va sorprendre amb la sobtada arribada d'una persona i es va despertar. Parlem.

El cansament ... Ho sé

No hi havia molt a dir. Jo no crec en res ... i ella em va dir això:

ClaudioEstic cansat, no vull viure més.

Fins i tot sense esperança, la va renyar i li va dir que ella vivia, que va lluitar, que no us deixeu vèncer per ara que estava tan a prop (què?), Que es mouen cap endavant un dia més.

Em vaig quedar amb ella tant com vaig poder, però vaig haver de sortir, era un divendres i la vida em diuen per aquí em carrega les obligacions i compromisos ...

Un últim cop d'ull

Quan me n'anava, em va abraçar i em va dir:

Gràcies per tot Claudio.

Vaig plorar (mentre ploro ara) i no tenia cap paraula ... Va ser la darrera vegada que la vaig veure a la vida a la Terra ... Va morir a casa amb ella, que va ser immensament alleujada (...).

És una història normal, comú a qualsevol hospital al món. Només un detall en aquesta història em fa compte - és el següent:

Dilluns al matí, em van portar a l'hospital, encara no coneixen el seu destí, i volia informació.

La nevera

Llavors la senyora Teresa, la infermera cap de l'hospital de dia, una senyora de 55 anys, cabell gris, ulls feliços (la imatge de l'àvia) em va dir que ella havia mort.

Abans de la meva sorpresa i la meva tristesa, va dir:

Per què? Vostè sap, vostè, les persones que viuen amb el VIH i els malalts de SIDA, sempre acaben bé ...

Jo era, per un segon, a punt de jugar - és el quart pis, però es va lliurar ...

Mai vaig parlar amb ella. Em sembla que avui en dia totalment absurd que un professional de la salut pot ser tan insensible ...

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

4 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: