Curació del VIH? Per ser sincers, no penso en una cura per a la SIDA.

Et trobes Iniciació => SIDA => Curació de la sida? Potser algun dia! => Curació del VIH? Per ser sincers, no penso en una cura per a la SIDA.
?>

La cura del VIH, en la meva manera modesta i poc assistida de veure la vida, el món i els fets, hauria de ser i és l'objecte de l'obsessió i la persecució dels metges i científics dedicats a aquesta causa!

Hi ha, per exemple, moltes causes i malalties, de vegades i "Es queda fora" a causa de, per exemple, la seva baixa incidència i baixa rendibilitat.

Sempre amb la meva típica incredulitat en la raça humana, el punt culminant de uUna altra setmana de l'obra de Déu

La nostra, es refereixo a les persones que viuen amb el VIH, hauria de ser la recerca de la vida, encara que tingués el VIH, perquè dic i insisteixo repetidament i repetidament:

"Hi ha vida amb el VIH".

Curació del VIH?

Em dius, en el trist context del teu patiment, que una altra persona ha estat monitoritzada durant tres mesos i només va obtenir el reactiu després de dies 90. És això el que em dius d'aquesta persona? És el que et va dir que hàgiu viscut, experimentat, après i ximple?

Molt bé. Això és tot.

Bé:

Si va fer un seguiment durant tres mesos i només va ser positiu en el tercer mes dels dos:

O és un mentider sàdic o una persona que sovint corre el risc de contraure el VIH.

Hi ha gent així. Fa vint anys era una cosa així, amb la diferència que mai em vaig preocupar de la possibilitat de contractar el VIH.

Això era perquè mai no tenia por de la mort i, segons la meva ignorància, creia que contraure el VIH seria com ser colpejat per un raig.

No m'havia aturat si fos o no vaig curar per al VIH. I c i vaig anar al VIH i la seva cura

Veure la col·lecció digital - Pàgines Digital - 10
Col·lecció digital VEJA - Pàgines digitals - 10

El fet és que vaig veure tota l'agonia de Cazuza (que al meu entendre és la resiliència Màster) i es mantenen immunes a totes les advertències que he rebut, per a totes les rutes ... Per donar una idea general de la cosa, esmento 1 ocasió en què jo estava en un motel i en el moment de la penetració cop amb els seus ulls en un costat del llit, un munt de condons, vaig veure, no sé per què, a l'altre costat i un altre munt de condons i pensament:

F *** - tu mateix! Si es captura, es captura!

No ho era f *** - se - Va ser "jo f *** jo!

I realment ho vaig fer! No va ser en aquesta relació, va ser en una altra, molt de temps després o anterior, després de diversos actes suïcides, sempre la relació desprotegida i jo, finament, sí: vaig contraure el VIH ...

I voleu saber més? Mai no vaig pensar en el VIH guarir fins i tot després de contractar-lo "

Fins que vaig començar a veure com va morir ...

I no intento enfosquir la píndola d'or

Tots els que veuen per ell mateix, si teniu aquest desig desconegut de saber

La cura del VIH va passar el meu objecte de cerca en compte de la por

I reforço! Mai no tinc por de morir. i encara no ho tinc, encara que tinc certs aspectes del camí que pugui haver de seguir si Déu ho determina i va ser perquè vaig contreure el VIH, literalment vaig anar a la casa dels bojos que vaig començar a entendre que "Morir de SIDA era, en aquell moment, un procés dolorós de degradació orgànica gradual on, per exemple, vaig arriscar-me a romandre viu i perdre de vista un o ambdós ulls" ...

"A més, vaig conèixer a una persona, un noi ... Un tipus que jo, que en aquell moment pesava 100 quilos i que era bàsicament musculós, vaig pensar:" Pow, per colpejar aquest noi, preferiria escalar-lo ... Però va tenir una infecció intestinal criptocòccica, un agent etiològic que també pot atacar els pulmons i va patir diarrea devastadora, i el vaig veure perdre gairebé un X% del seu pes en dies 4 (la diarrea es deshidrata i el cos humà es forma en la seva composició per l’aigua en un volum de 50%) i moren de manera inapel·lable, sense que es pugui fer res perquè, pel que recordo, no se sabia com combatre el criptococo. "

La cura del VIH pot venir més L’epidèmia del VIH / SIDA no arriba a la seva fi

Comprendre l’arrel etimològic del nom de l’agent: "Crypto". No us fa pensar en la criptografia? ¿No us envia això als indesxifrables? El Cryptococcus també pot causar meningitis i extingir una vida humana en menys de 48 hores. "Per sort, vaig tenir dos meningitis virals i la primera, segons es creia, havia estat causada pel propi VIH."

El que, de fet, va ser un cop de sort, i encara que no hi va haver una teràpia combinada (el còctel), que es va fer extremadament potent després de la creació dels "inhibidors de la proteasa".

La finestra Immunològica us fa patir tant que em molesta molt

Els inhibidors de la proteasa i el ridícul titulat "revista científica": 1% de la cura.

Guarir el VIH? No ho puc pensar ... guarir pel VIH, lol ... La vida és ara
Té por? És només una gossa. La foto es va fer a casa i és l'única "arma" que necessitaria, si hagués de fer-ho, i no vingués a defensar la meva casa. Citant Sid Nick: "L'última vegada que confiava en algú, vaig perdre un ull".

Atès que la proteasa era la fase final del cicle de replicació del virus (els virus no es reprodueixen, són asexuals i necessiten trobar un "entorn orgànic favorable" perquè puguin replicar-se utilitzant el mecanisme de duplicació de cèl·lules. El VIH, després d'invasar la cèl·lula, "desmunta" i, en el procés, integra el seu ARN convertit en ADN a l'ADN de la cèl·lula (això és irreversible) que comença a fer altres virus.

No està retardat

Dit això, sembla que fa molt de temps. De fet, sense tractament, això succeeix cada dia trilions de vegades, potser més, causant la mort de les cèl·lules T CD4 (CD4 és el nom d'un receptor cel·lular necessari per a funcions cel·lulars i no sé perquè no sóc metge, que és la funció original, però que és un dels dos "bloquejos" que el VIH utilitza per "obrir la porta de la cel·la".

L’altre bloqueig s’anomena el co-receptor CCR5. Hi ha una mutació humana que existeix, pel que va ser informat només en els éssers humans "raça blanca" que no tenen aquesta co-receptor, i això va portar a la cura de la "Pacient de Berlín", que va viure prou com per tenir molt, però la sort muuuuuita .

Un de cada cinc moriria tractant aquesta cura

Salut oralMireu aquesta història! Va contreure el VIH. I la vida no sap quant de temps amb el VIH. Després va desenvolupar leucèmia. Necessitava un trasplantament de medul·la òssia i per fer aquest trasplantament, no n'hi ha prou amb "trobar" només un donant compatible; és necessari que el sistema immunitari (les cèl·lules blanques, entre les quals s'anomena CD4) CBC no indica immunitat expressiva i NO FEATURE SIDA) s’esborra completament.

El metge que va fer aquest trasplantament tenia els mitjans per arriscar-se tot i va ser capaç de trobar un donant compatible, amb la mutació que ja esmentava, que només es produeix en 1% de la població caucàsica i que va ser capaç de fer el trasplantament (que és, de fet, una mesura desesperada d’intentar de salvar una vida, ja que de cada procediment d’aquest tipus 5, quatre acaben en la mort en l’operació o en l’operació postoperatòria. Tots els intents de replicar-se van acabar en la mort en les condicions esmentades o en el postoperatori.

La tècnica de la pacient de Berlín i ara el pacient londinenc, l'edició del text 04 / 2019 Qui és l'acció del no-res a perdre en el doblement condemnat Vida Orgànica "

Els que van sobreviure a aquests dos passos no van viure el temps suficient com per demostrar-se. eficiència del procés i jo dic, si se m'ofereixi aquesta arriscada "cura", passaria perquè, després de tanta vida sense por de la mort, he guanyat aquest amor per la vida que, per ser honest, no penso en la curació.

No per a mi. Potser per a Mara. Però per a mi ...

Renata Cholbi: Comentant el meu treball:

Renata Cholbi. Activista dels drets humans en la lluita contra la SIDA
Renata Cholbi: Tantum Nominum Nulum parell Elogium

Em temo que hi ha un procés de pèrdua d'identitat (crec que després de llegir tot això que he escrit fins ara, ja saps que he estudiat molt la cosa i d'alguna manera vaig acceptar la meva condició.

I no penso en la cura de la infecció pel VIH, que, ben bé, pot aparèixer demà!

O no!

Penso en el dia d'avui, sí, és cert, sóc nostàlgic i trobo a faltar "aquells temps".

Però és que avui busco fer bé, d’una manera que quan vaig al llit, i si puc dormir (el meu somni mitjà és 4 a 5 hores al dia), mereixeu Déu que consideri just que visc un altre dia.

No obstant això, malgrat tot, tinc la intenció de viure almenys durant tretze anys, per veure la meva ciutat, São Paulo, complir els anys 475!

Fins i tot el cigarret és dolent. Veritablement pobre

Això és perquè utilitzo la línia 4 de la metro a São Paulo i quan a través de llindars Qualquer estació de metro que integra amb la línia 4 el canvi d’entorn, la lluminositat, els panells d’informació i tot, fins i tot l’energia que emana d’aquests llocs és completament diferent de tot el que he vist a São Paulo i, si hi ha una ciutat que conec bé, aquí vaig néixer. Però penso en la curació ... Per a vosaltres, que em vau llegir i, per desgràcia, van ser recollits per la infecció pel VIH.

"La meva curació"? He de buscar-la? Sincerament, ja no sé si ho faré.

M'agradaria poder donar aquesta notícia, potser de primera mà of (vanitat de vanitats ... tot és vanitat), i estaré encantada de presentar-me, però no sé si buscaré el "la meva curació... ".

Des del començament de la meva vida amb el VIH, no em vaig molestar amb la cura del VIH en mi. Jo temia la mort. Avui he entès que això, morir o no morir, d’aquest o d’aquest, no és tot un "meu subjecte". Això és molt més, de fet, completament sota el discerniment del "petit porc allà dalt".

Tot això he escrit perquè les persones que arribin a aquests escrits posin dues coses al cap:

  • Utilitza condons. Encara que hi ha Tractament (Perdonin els qui ja viuen en aquesta condició, busco aquí, un bé més gran) La infecció pel VIH és una malaltia crònica, progressiva i degenerativa, amb una evolució diferent de pacient a pacient.

Sí, fa anys que visc bé 20 amb el VIH i estic viu.

I, a més, és més! Faig una hora de inclinació de cinta fins a 14% i una hora de culturisme dues vegades per setmana.

I .... Tot i així, això és la meningitis "El moviment afortunat que em va donar el diagnòstic", va deixar alguna cosa plantada en mi i ja hi ha tres o quatre anys on he viscut neuropatia perifèrica "

I tot el que llegiu aquí només es va escriure amb els dits índex de cada mà, perquè els nervis que controlaven els altres dits encara no estaven morts, però ja no porten els estímuls nerviosos correctament i amb prou feines puc signar documents ...

L’altra cosa és: "Proveu-vos contra la presència del VIH al vostre cos

Com més aviat se't diagnostiqui, millor serà el teu pronòstic de supervivència i serà difícil que algú desenvolupi neuropatia perifèrica o sida si manté una rutina de sexe segura i, no obstant, (per què no?) Plex, Plact And Zum) fes aquesta prova un cop l'any, no ho sé ...

Pel que fa a la vostra pregunta, Guilherme, deu segons no marcarien cap diferència, però tingueu en compte que la transmissió del VIH depèn de múltiples factors i entre ells hi ha el lloc on s'ha tractat d’introduir la malaltia i quants virus s’han exposat i per quant de temps estava exposat.

Trobar la cura del VIH és molt més difícil del que sembla i evitar-ho és senzill: el condó en totes les relacions sexuals!

Prep?

Bé, no viuria tranquil·la sola amb això, perquè no hi ha manera, una vegada contaminat / no hi ha cura per al VIH.

I jo, la "paspanata aquí", no podia viure amb aquest remordiment, amb un gest tan egoista de la meva part. I això és de mi per a mi. Si no esteu d'acord, feu clic a aqui, encara que hi ha un altre lanve, aquí! Per dins hi ha un fracàs a la PrEP, el camí a seguir és això, aquí mateix i per entendre millor què és tot i que, encara que no sigui la fi del món, necessiteu entendre millor la SIDA i tingueu en compte això l’epidèmia del VIH / sida no està acabant, ni en el millor dels teus somnis! (I.e.

"Penso en PrEP com una segona capa de protecció i el preservatiu és imprescindible perquè estem a 11 / 2018 amb el sisè fracàs ja informat de PrEP i després de passar" el cap ", la resta és fàcil!

Símbol de la lluita contra la sida que, al Brasil, només es recorda al carnestoltes i al 1 de desembreSembla una mica difícil aconseguir-ho El VIH, no? I mentrestant, més de 30 milions la gent ja ha perdut la vida i es calcula que ara hi ha trenta-cinc milions de persones infectades a regions on l’Organització Mundial de la Salut pot mesurar el VIH i, mentrestant, a Orient Mitjà i Àsia, el VIH s'estén com el foc sota la tundra, si em puc entendre, i tinc molta por de la greu crisi humanitària que aquest planeta serà testimoni si no es fa res per evitar-ho, deixant de banda qüestions religioses, morals i polítiques, actuant només amb l'humanisme i ètica, però no l’ètica correcta "comitès ètics"Qui són abundants i rebots en tot el planeta.

Gaia aquesta molt enfadat amb nosaltres

Una anotació final a 01 / 11 / 2018

La meva intenció era simplement afegir "una imatge" i vaig acabar en l'edició, reeditar, com vulgui, per a gairebé minuts 90 i és hora!

Canvi a 11 / 04 / 2014: a més de Plunct Plact i Zum, he afegit algunes consideracions

Són 04: 20 a 1 / 11 / 2018

Anuncis

Publicacions relacionades

8 Comentaris

El drama sofriment de la finestra immune eterna i la meva resposta ... | Seropositiu. Org 01/09/2018 at 17:14

[...] No em preocupo per la curació i això s'afirma al lloc, amb la meva cara i les meves paraules. Potser estic interessat en la curació de la meva dona; [...]

Resposta
Relació discordant. Renata. Un acte de contrició 04/09/2018 at 22:07

[...] perquè no hi havia res per ejacular i fer mal [...]

Resposta
»Dolor crònic vinculat a la neuropatia perifèrica, part 3 22/11/2018 at 08:01

[...] es veuen bé: no penso en la curació i em sento eticamente impedit de no usar un condó només perquè "no es pot detectar per [...]

Resposta
1 2

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.