La història d'una dona seropositiva que no és "un més!

Et trobes Iniciació => El VIH => Aquesta dona seropositiva no és una altra
El VIH

Aquesta és la història d'un VIH positiu diferent. Àngel .... Fins i tot sol, enmig de la soledat, aquesta dona seropositiva no permetria aventures

Una dona seropositiva que no ho és "Sui Generis"

Sí! Ella no era cap! I no era obert a aparèixer. Encara era un moment de por, la discriminació era crua. De totes maneres, mai he aconseguit obtenir un número de telèfon d'aquesta jove i, finalment, la vida s'allunya. Què li va passar? Bé .... En aquest món, que no és d'àngels, no la veuré, i menys encara se't coneixerà d'ella i fins i tot del seu destí. Segons els meus càlculs, si vostè, Angel, encara està entre nosaltres, està a prop de 49, potser 58 anys, potser 57, no puc dir. Em preocupa la gent, i només vull saber si encara està viva!

En la meva vida, sempre he tingut molt de demostrar que podia ser estimat, sempre tractava frenèticament a aquest amor sense molta discreció, pensant que podria ser aquest tipus següent que vaig saber de sobte en una festa, un viatge, en qualsevol lloc, sempre que de sobte sense criteri d'elecció.

Esperava el compliment total, procedent d'un "qualsevol" ... i amb el que estava intentant, buscant, donant-me cos i ànima a molts que, per descomptat, estaven lluny de merèixer-me ... i no ho vaig poder veure.

Fins que un dia de finals de 89, un d'aquests intents va ser signat i que estava sortint, era durador i durador.

Segurament no tenia molta competència per ser el meu príncep encantat, però la millor característica que tenia el nen era mostrar ganes d'estar amb mi ... i continuar amb mi fins que fos ..Déu sap quan.

I això era el que més li encantava.

VIH positiu? Sí! Àngel? No ho sé

Havia acabat fa 5 anys, i no vaig veure molta més gràcia al meu company, però em vaig quedar fidel amb ell i hi va haver molta por acabar amb les cites per por a la solitud i la por, molt, molt temorosa, de caure en aquest món, buscant aquest amor de nou ... Especialment ara en aquests Temps de sida, encara que ... bé ... Amb la vida em vaig posar constant en aquest festeig, sempre he pensat que era un candidat fort per ser VIH positiu. Mai no havia utilitzat un preservatiu i he provat molts nuvis. Però, on està el coratge per fer la prova de sang?

93 en una ocasió, vaig haver de fer algunes proves per a l'ingrés a un nou treball, i jo estava encoratjant a ells no se'ls demana una prova de VIH ... i UFA, gràcies a Déu no se li va demanar.

I allà estava jo, vivint la meva vida poc amb la meva signatura nuvi, el meu empreguinho - I súper saludable, alegre, viu.

Ja era un VIH positiu i no ho sabia. "Em temia", però ....

Seropositiu Un d'uns pocs
Sí Ella mai no era ni un "tan, així"! Sempre s'ocupava de si mateix. Recordo parlar amb ella i en un moment va dir que anava a treballar i només tornava cinc o sis hores després. Era decididament "única", singular

L'octubre de 96 la relació finalment va acabar sense raó molt especial ... era la mateixa saturació, i certament ambdues parts.

Vaig començar a voler mirar al voltant i trobar un nou nòvio - tenia algunes fantasies amb encant al cap Prince, però jo volia anar a poc a poc, tractant d'adaptar-se la vida a "dona soltera".

Un mes per descobrir-me VIH positiu

No tenim molt de temps - un mes després, l'ex-nuvi que busca per advertir que va fer la prova del VIH (qui sap per què va pensar de fer aquesta prova) i va donar un resultat positiu.

Aquest va ser el meu any 40 regal de la vida: l'obligació de prendre l'examen abans d'aquesta declaració d'ell - l'home amb qui em va fer l'amor durant anys sense haver 6 em protegia ... i encara que també protegits.

I va ser el patiment ... va ser difícil, va fer mal ... Sabia que mai tindria possibilitats que el resultat fos negatiu ...era OBVIOUS que estava infectat ... Que era VIH positiu

Vaig pensar que anava a morir l'endemà, tenia por de respirar fins i tot a no agafar alguna malaltia en l'aire!

I la pregunta va ser:

"¿Qui l'hi va donar a qui aquesta bomba????" I llavors vaig pensar:

- "De què serveix aquesta preocupació ... els dos som infectados..temos més és que ens preocupem per?."

Pensaments rodant al cap: - "Oh Déu meu ... Quina culpa, jo era qui ho vaig donar, pobre ".

Seropositiu, tenint compassió sobre qui potser em va passar la televisió

Llavors vaig pensar: "Tenia molta llibertat ... Va sortir molt sol, segur que ho va prendre i em va donar la veu que em guia dient: "Et poses el que has demanat, no traeixes, Sonia i no la teva paraula".

Temps molt difícils especialment en l'aspecte emocional, perquè fins avui amaga el virus de la meva família i els meus millors amics.

Afortunadament m'he adaptat molt bé a la medicació i el meu cos va respondre amb rapidesa, aviat a zero la càrrega viral i augmentar CD4.

Em vaig trobar de nou amb el seu nòvio des de fa més d'un any ... Crec que el títol de ser "enganxar" a l'altra, però vam acabar allunyant.

Aviat es va organitzar amb un altre i em va retirar.

Des de llavors, ha estat difícil per a mi relacionar-me emocionalment i sobretot en el sexe, perquè sempre penso que hauria de dir que sóc VIH positiu per a aquells que vulguin apropar-se sexualment. Molts fugen, pànic, i alguns fins i tot no em creu perquè pensen que les persones amb VIH s'han enfrontat a malalts i pren la vida del pacient, mentre que jo sóc una dona molt sana, plena d'humor, ben cuidat, i modèstia a part, molt bonica.

Aquest és l'aspecte més difícil de la meva vida.

Si són seropositius i segueixen sent bells i atractius

Però en altres aspectes, la meva vida ha millorat tant, però tant en aquests anys 4, que em sento emocional quan faig una retrospectiva.

Jo, visc content amb aquest error, vaig començar a cuidar més, vaig començar a apreciar molt més consistent i que era una dona, sabent el que valc i estic considerant sempre el millor per a mi en tots els aspectes.

No és el més acceptat "tot" de la vida ... no més acceptada "qualsevol coseta" ... Sempre estic a la recerca i es mereix el que aquesta vida és bo ..

També he après a veure les coses millor, i el que és dolent, jo pas de distància.

El meu estat d'ànim era sempre molt alt, llavors i ara, abans d'aquesta experiència, és molt difícil deixar alguns besteirinha em sacseja.

Sóc qui dóna força a tothom que m'envolta i gairebé no els conec el petit animal que tinc dins meu... La lliçó dura ... Però segur que era!

VIH positiu? Sí .... És cert. Però no tothom. D'això estic segur!

Realment m'estimo a mi mateix aquests dies., amb VIH que viu amb mi.

Davant d'ell (VIH) acabo d'agafar.

Es registra aquí la història d'una dona seropositiva que ja no és la que no és UN MÉS, i sí, és LA meva història de FORTALECCIÓ per passar a tots vostès.

http://soropositivo.org/wp-content/uploads/2009/05/0niLOyhCd5g?rel=0


"]


No s’exigeix ​​l’element següent. No us identifica. Però la vostra informació m'ajuda a seguir el treball
Publicacions relacionades

Declaracions 7

Quines són les malalties oportunistes relacionades amb la sida? No és una "grip"! 18 18Àmerica / Sao_Paulo Novembre 18America / Sao_Paulo 2018 a 15: 45

[...] home polític, has de fer aquest examen i tenir cura. O la merda grip l'aconseguirà [...]

Resposta
Dolor crònic vinculat a la neuropatia perifèrica, part 3 · 26 26Àmerica / Sao_Paulo Novembre 26America / Sao_Paulo 2018 a 23: 34

[...] 9 de novembre de 2018 en Històries de Seropositiu // La Història d'un VIH positiu que no ... [...]

Resposta
Jackye, l'abella (fa zum, zum) · seropositiu. Org 28 28Àmerica / Sao_Paulo Novembre 28America / Sao_Paulo 2018 a 07: 35

[...] La capacitat d'indignar-se a allò que està torturat, de l'injust, del que és inhumà encara és el millor instrument per mesurar la grandesa d'un ésser humà. [...]

Resposta
Primera editorial de soropositivo.org · Soropositivo.Org 5 05Àmerica / Sao_Paulo Desembre 05America / Sao_Paulo 2018 a 22: 14

[...] deixa que això canviï i canvieu per a millor. Claudio, i tot el personal de la casa VIH-positiva [...]

Resposta
Què són la sífilis i la neurosífilis? · Seropositiu.Org 8 08Àmerica / Sao_Paulo Desembre 08America / Sao_Paulo 2018 a 21: 05

[...] La sífilis es transmet de persona a persona mitjançant contacte directe amb una lesió o ferida causada per la sífilis, generalment durant el sexe vaginal, anormal o oral. [...]

Resposta
La finestra immune és 30 dies! Xat amb Geraldinho 9 09Àmerica / Sao_Paulo Desembre 09America / Sao_Paulo 2018 a 21: 11

[...] [22: 11, 2 / 5 / 2017] Jo responc: Tothom creu que tenen SIDA! [...]

Resposta
La mort social 1 / 3 dels brasilers es neguen a treballar amb seropositius - Soropositivo.Org 11 11Àmerica / Sao_Paulo Desembre 11America / Sao_Paulo 2018 a 16: 19

[...] La mitjana de persones que es neguen a treballar amb VIH positiu són, de mitjana, 20% al món segons la investigació de l'ONU [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: