un seropositiu

La història d'una dona seropositiva que no és "un més!

Aquesta és la història d'un VIH positiu diferent. Àngel .... Fins i tot sol, enmig de la soledat, aquesta dona seropositiva no permetria aventures

Una dona seropositiva que no ho és "Sui Generis"

Sí! Ella no era cap! I no era obert a aparèixer. Encara era un moment de por, la discriminació era crua. De totes maneres, mai he aconseguit obtenir un número de telèfon d'aquesta jove i, finalment, la vida s'allunya. Què li va passar? Bé .... En aquest món, que no és d'àngels, no la veuré, i menys encara se't coneixerà d'ella i fins i tot del seu destí. Segons els meus càlculs, si vostè, Angel, encara està entre nosaltres, està a prop de 49, potser 58 anys, potser 57, no puc dir. Em preocupa la gent, i només vull saber si encara està viva!

En la meva vida, sempre he tingut molt de demostrar que podia ser estimat, sempre tractava frenèticament a aquest amor sense molta discreció, pensant que podria ser aquest tipus següent que vaig saber de sobte en una festa, un viatge, en qualsevol lloc, sempre que de sobte sense criteri d'elecció.

Eu es­per­ava a real­ização total, vinda de um “qualquer um”…e com isso ia tent­ando, buscando, me en­tregando de corpo e alma a mui­tos que, com cer­teza, es­tavam longe de me mere­cer…e eu não tinha ca­pa­cid­ade de enxergar isso.

Fins que un dia de finals de 89, un d'aquests intents va ser signat i que estava sortint, era durador i durador.

Com cer­teza ele não tinha muita com­petência pra ser meu príncipe en­cantado, mas a mel­hor ca­ra­c­terística que o rapaz possuía era mostrar vont­ade de es­tar comigo..e con­tinu­ar comigo atéééé..sabe Deus quando.

I això era el que més li encantava.

VIH positiu? Sí! Àngel? No ho sé

A coisa pas­sou dos 5 anos.. e eu já não via mais muita graça no meu com­pan­heiro, mas eu me mantinha fiel a ele e havia muito re­ceio de ter­min­ar o namoro por medo da sol­idão e medo, muito, muito medo, de cair nesse mundão, pro­cur­ando o tal amor de novo…. Prin­cip­al­mente agora nesses tem­pos de AIDS, embora… bem que…,. Com a vida que eu le­vei até me es­tabil­iz­ar nesse namoro, eu sempre achava que eu era uma forte can­did­ata a ser soropositiva para HIV. Eu nunca havia usado cam­isinha e já tinha ex­per­i­mentado mui­tos namor­a­dos. Mas cadê cor­agem pra fazer o ex­ame de sangue?

93 en una ocasió, vaig haver de fer algunes proves per a l'ingrés a un nou treball, i jo estava encoratjant a ells no se'ls demana una prova de VIH ... i UFA, gràcies a Déu no se li va demanar.

I allà estava jo, vivint la meva vida poc amb la meva signatura nuvi, el meu empreguinho - I súper saludable, alegre, viu.

Ja era un VIH positiu i no ho sabia. "Em temia", però ....

Seropositiu Un d'uns pocs
Sí Ella mai no era ni un "tan, així"! Sempre s'ocupava de si mateix. Recordo parlar amb ella i en un moment va dir que anava a treballar i només tornava cinc o sis hores després. Era decididament "única", singular

L'octubre de 96 la relació finalment va acabar sense raó molt especial ... era la mateixa saturació, i certament ambdues parts.

Vaig començar a voler mirar al voltant i trobar un nou nòvio - tenia algunes fantasies amb encant al cap Prince, però jo volia anar a poc a poc, tractant d'adaptar-se la vida a "dona soltera".

Um mes para me descobrir soropositiva

No tenim molt de temps - un mes després, l'ex-nuvi que busca per advertir que va fer la prova del VIH (qui sap per què va pensar de fer aquesta prova) i va donar un resultat positiu.

Aquest va ser el meu any 40 regal de la vida: l'obligació de prendre l'examen abans d'aquesta declaració d'ell - l'home amb qui em va fer l'amor durant anys sense haver 6 em protegia ... i encara que també protegits.

I va ser el patiment ... va ser difícil, va fer mal ... Sabia que mai tindria possibilitats que el resultat fos negatiu ...era OBVIOUS que estava infectat ... Que era VIH positiu

Vaig pensar que anava a morir l'endemà, tenia por de respirar fins i tot a no agafar alguna malaltia en l'aire!

I la pregunta va ser:

"¿Qui l'hi va donar a qui aquesta bomba????" I llavors vaig pensar:

- "De què serveix aquesta preocupació ... els dos som infectados..temos més és que ens preocupem per?."

Pensaments rodant al cap: - "Oh Déu meu ... Quina culpa, jo era qui ho vaig donar, pobre ".

Eu soropositiva, tendo pena de quem talvez tvesse me passado

De­pois eu pensava: – “Ele tinha muita liber­dade…. Saía muito soz­inho, com cer­teza pegou isso por aí e pas­sou pra mim”!a “voz que me guia dizendo: “Você está recebendo o que pediu, não traia, Sonia e nem sua palavra”.

Temps molt difícils especialment en l'aspecte emocional, perquè fins avui amaga el virus de la meva família i els meus millors amics.

Afortunadament m'he adaptat molt bé a la medicació i el meu cos va respondre amb rapidesa, aviat a zero la càrrega viral i augmentar CD4.

Em vaig trobar de nou amb el seu nòvio des de fa més d'un any ... Crec que el títol de ser "enganxar" a l'altra, però vam acabar allunyant.

Aviat es va organitzar amb un altre i em va retirar.

Des de llavors, ha estat difícil per a mi relacionar-me emocionalment i sobretot en el sexe, perquè sempre penso que hauria de dir que sóc VIH positiu per a aquells que vulguin apropar-se sexualment. Molts fugen, pànic, i alguns fins i tot no em creu perquè pensen que les persones amb VIH s'han enfrontat a malalts i pren la vida del pacient, mentre que jo sóc una dona molt sana, plena d'humor, ben cuidat, i modèstia a part, molt bonica.

Aquest és l'aspecte més difícil de la meva vida.

Se Soropositiva e permanecer bela e atraente

Però en altres aspectes, la meva vida ha millorat tant, però tant en aquests anys 4, que em sento emocional quan faig una retrospectiva.

Jo, visc content amb aquest error, vaig començar a cuidar més, vaig començar a apreciar molt més consistent i que era una dona, sabent el que valc i estic considerant sempre el millor per a mi en tots els aspectes.

No és el més acceptat "tot" de la vida ... no més acceptada "qualsevol coseta" ... Sempre estic a la recerca i es mereix el que aquesta vida és bo ..

També he après a veure les coses millor, i el que és dolent, jo pas de distància.

El meu estat d'ànim era sempre molt alt, llavors i ara, abans d'aquesta experiència, és molt difícil deixar alguns besteirinha em sacseja.

Sou eu quem dá força pra to­dos que me cer­cam e mal sabem eles o bichinho que eu tenho den­tro de mim… Liçãoz­inha dura essa…Mas com cer­teza valeu!

VIH positiu? Sí .... És cert. Però no tothom. D'això estic segur!

Eu me amo muito ho­je em dia, com o HIV con­vivendo comigo.

Davant d'ell (VIH) acabo d'agafar.

Fica aí re­gis­trada essa história de uma soropositiva que não é mais uma que não é MAIS UMA, e sim, é a MINHA história de FORÇA pra pas­sar pra to­dos vocês.

http://soropositivo.org/wp-content/uploads/2009/05/0niLOyhCd5g?rel=0

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

7 Comentaris

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: