La càrrega viral Testimoni de persones que viuen amb VIH Testimonial VIH positiu Finestra immunològica

Avui la meva era final de VIH completa. Hi ha anys 21, em van diagnosticar VIH +

Aquesta dona jove, diagnosticada VIH + 18 21 anys és un record per a tothom: el diagnòstic de reactiu no és una condemna a mort. No aconsello a ningú, fins i tot que "una ànima" renunciï al preservatiu i insto a les persones seropositives a no basar les seves "pràctiques sexuals" en un "jo = jo". És bo saber que és així; però cal recordar que, fins i tot amb una càrrega viral indetectable, pot haver-hi una càrrega viral prou gran en el semen que pugui contaminar la persona amb la qual tens relacions sexuals, cargolar-la, follar-la o fer-la amor. No importa quin verb conjugis, conjuga-ho amb un preservatiu, perquè el VIH no es transmet a un enemic. I, crec, ningú no s’adorm amb una persona que odien! En un futur no gaire llunyà, faré algunes consideracions personals sobre PrEP. Diguem que estic interessat en un cosa chada "BIOÈTICA"!

Hi 18 21 anys, em van diagnosticar VIH +

18th aniversari partit convida / plantilla de disseny d'estil retro - VectorEm vaig despertar després de les sis del matí. El meu xicot està ronc al meu costat. Em vaig posar en silenci. Vaig deixar el llit calent Vaig prendre el meu cafè acariciant al gat, a la cuina, en silenci. Em vaig acordar de prendre les meves pastilles. Són visibles a la taula a la cuina a la vista simple. No necessito ocultar-los, totes les persones amb les que visc sap que sóc VIH positiu.

Vaig sortir a la meva classe Ioga, com ho faig cada dia. La meva sessió era lenta, com de costum, i va trigar gairebé dues hores, que vaig passar intentant mantenir l'atenció alè. Però el pensament: "Wow, encara estic viu!" "

I això va continuar apareixent en la meva ment. Qui hauria pensat que estaria aquí, encara ...!

Hi ha vida amb HI! V Avui el meu VIH arriba a la plena edat.

E no només animada, sinó també forta i saludable? Més fort i més saludable que quan vaig rebre el meu diagnòstic!

Vaig passar la major part del dia en el treball, i tot i que era dilluns i el fred gairebé congelat, no vaig poder evitar somriure, un somriure ocult.

L'aniversari del meu diagnòstic VIH-positiu es va convertir en el meu dia de celebrar el fet que jo estava viu. El VIH em va donar la idea que salut i vida són coses que s'han de buscar i valorar, em van ensenyar a cuidar el meu cos holísticament.

Tinc la idea perfecta sobre la sort que tinc! Molts de nosaltres, les persones que viuen amb el VIH, encara viuen amb por, sota el pes del secret, l'aïllament i la desesperança.

Una de les coses que penso molt en aquests dies és com la medicació contra el VIH sembla haver-se convertit en la resposta a tot. L'única solució! El final de la sida! Però no ho fa Infecció pel VIH, Indetectable no és una cura

Si hi ha alguna cosa que he après durant els últims divuit anys de viure amb el VIH, és que som persones que prenem pastilles.

Remeis de tot tipus, però amb necessitats més variades; de vegades hem d'anar endavant, una altra d'elles que hem de fer amb el "estómac ple" i així successivament ...

Va ser, més o menys, la meva dosi mensual de medicaments. Ho vaig mostrar a algú que em va preguntar sobre ell i vaig mostrar una llum més. Però, pensem en això, és més del mateix, perquè li vaig mostrar la dosi diària. Aquesta és la mensual. I tot no hi és!

Per a molts dels que donen suport a la Positivament Regne Unit , sovint no hi ha prou menjar, o una casa estable, on viure i, de vegades, viuen en relacions en què no se senten segures, temorós de tot.

Molts Té dubtes i viu en terror? amb la idea d'haver contractat VIH, sense saber res sobre això

Sovint, entenen molt poc sobre el virus, o sobre els medicaments que prenen.

com prendre el tractament de forma religiosa i diligent, ja que és necessari que nosaltres, PVVS quan tot és incert, ambigu o dubtós?

Mentrestant, el mantra que ve de dalt és sempre la mateixa:

Ens trobem una crisi, no hi ha diners per als serveis de suport. S'estan reduint els pressupostos i l'accés a medicaments està limitat per problemes financers o pressupostaris ". Sí, aquí mateix al Regne Unit, una de les economies més fortes del món passa sovint.

La pobresa, la desigualtat i la violència segueixen liderant aquesta epidèmia. M'agradaria si teníem una pastilla per a això

L'original https://hivpolicyspeakup.wordpress.com/2015/02/02/18-years-living-with-hiv

Tinc pressa i molta cosa m'interessa, però res més (Leoni - Paula Toller?)

Nota Soropositivo lloc web de l'editor:

Encara que a Brasil els antiretrovirals es distribueixen de forma gratuïta, i aquest text reflecteix una condició específica al Regne Unit, no és difícil establir un paral·lel entre aquest testimoniatge i la realitat que hem experimentat, persones que viuen al Brasil.

En llocs més allunyats dels grans centres, i de vegades no tan aïllats, com per exemple Ceará. I de vegades hi ha el fraccionament de les dosis i el pacient, que sovint prové de molt lluny, i només pot obtenir medicaments durant quinze dies, a causa de "errors logístics".

El prejudici seropositiu institucional hi ha anys 18

Per no parlar dels prejudicis evidents d'alguns "servidors".

A més, els municipis socavan el dret al "lliure passatge" per a persones seropositives, amb el pretext de res o res. Fins i tot, jo, que viu a São Paulo, ja heu renunciat a aquest "bitllet" perquè és necessària una veritable èpica, despertant i esperant d'aquí a li i allà per obtenir el "benefici".

Afortunadament, per a mi, això ha canviat per mi. Avui tinc un "passi lliure". El Big X de la pregunta és el que em passa a mi ia mi per tenir aquest lliure passatge ...

També volia una pastilla per a aquests mals socials... Desgraciadament no hi ha ... i poca cosa es pot fer, excepte per continuar la lluita pels nostres drets!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: