Jackye, l'abella (fa zum, zum) 10 anys amb el VIH

abella treballant
Jackye hauria estat la dona de la meva vida, si estigués escrivint que ella era la dona de la meva vida ... Jo no ... I em va deixar anar, si més no perquè res podia aturar en la seva recerca de la plenitud! ... El fet és que si van passar molts anys fins que vaig conèixer a la dona de la meva vida i, per ser franc, em va semblar. El que més desitja FES Zum Zum, és que ella ha trobat a un home infeliç, capaç de voler canviar el món, com ho intento, ja que només podia conèixer a aquesta noia de cabells arrissats, ja que vaig veure una foto en blanc i negre , em va enviar per ICQ en un moment en què necessitava minuts 20 per transferir una foto! M'agrada pensar que ella és viva, feliç amb els seus nebots créixer, potser amb un fill o una filla, jo no ho sé, la Patagònia, que és un lloc que ella tant estimava. Però jo no ho sé ... I el dolor que més dol és el dolor de no saber ...

I ... felicitacions per la seva iniciativa i la seva inquietud. Urgh pro complaença. Vives esperança i la indignació!

La capacitat d'indignar-se a allò que està torturat, de l'injust, del que és inhumà encara és el millor instrument per mesurar la grandesa d'un ésser humà.

Aprendre, ClaudioQue el seu testimoni sobre la seva carrera era important per a mi.

Jo parlo del que he llegit sobre aquesta altra llista, no sé si et vaig dir que aquí part de la seva història.

Una història que pot ser de gran ajuda per a aquells que poden sentir cansats o derrotats.

No en el "llibre d'autoajuda" Creu credo, com odi aquestes generalitzacions.

Però la història és viva i palpitant d'un ésser humà que és aquí, inteirão, la veritat, i ens dóna l'oportunitat de compartir les seves alegries i les seves humiliacions.

Recorda ara, una altra declaració, un grup de persones a la televisió, hi ha anys 4, crec, o una mica més.

Va ser la GIV grup. Vaig tenir el meu examen de "reactiu" segueix cremant en mãos.Nao havia el còctel. El futur semblava molta por ... o cap.

Poca il·lusió.

Soledad, el meu company mort, la por, la tristesa immensa que m'he amagat i ferir encara més.

Doncs bé, aquest grup va realitzar una campanya a la televisió:

No és una campanya de prevenció, però d'esperança.

Un pastís d'aniversari, aquestes persones cantant les felicitacions, una espelma amb el número deu, 10 anys vivint amb el VIH.

I al final, la imatge de tot, bella i somrient, amb la llegenda:

DEU ANYS VIVINT AMB VIH!

Recordo com em sentia, no sé, crec que se sent quan un està enterrat rescatat quan el bomber que s'obre lloc entre la runa i el pobre home allà baix veu la llum del sol .. es pot trencar, but're viu!

Jo no creia que fos possible, i aquí estic jo ...

I havia molta esperança que, aquesta gent em veu diu:

"Hey .. desistaaaaa que no! "

El meu cor va donar un salt en el seu pit qdo el vaig veure a la televisió.

Jo podria viure per veure els meus nebots créixer somiant amb el futur, sentint durant molt de temps el vent, el sol, la pluja a la cara ... Aquests privilegis que es viuen en aquest planeta ...

I aquests segons 30 a la televisió va canviar el curs de les coses per a mi.

Va ser molt important.

I després va venir el còctel, que sigui el que sigui, és l'estalvi de tota una generació ...

Així tb va ser, per a mi, la lectura del testimoni de Claudi.

Un èxit super!

He estat tractant de tenir èxit i, poc a poc, redimir la meva vida professional (que caminava brut) que es faci justícia a l'epidèmia de VIH pobres, ell va fer la seva part (a mi mateix fent doble contra mi, físicament malalt pq mai estat), però l'altre treball es FHC i la colla que governa aquest país.

I tb rescatar la meva relació amb el món que va passar de moment: jo aquí i al món hi ha ...

I he tingut una molt bona resposta de la vida.

Va ser aquesta la resposta que va donar la vida de Claudio, també.

Quan mirem la vida, dóna-li una oportunitat, ella sempre respon molt bé.

I aquesta inquietud de Claudio em va infectar.

Això sí que és contagiós!

contagi dolça ...

A més, el VIH no és "contagiós" és contagiós.

I avorrit i lleig i estúpid.

Bé ... ara aniré a llegir el que vostès escriuen aquí.

Vaig a gastar almenys un cop per setmana.

Però la manera com el Claudio em va infectar, pot veure més sovint ...

Abraçades

Nota de l'Editor.

Do zum zum va aparèixer diverses vegades.

Llavors, bé, llavors va trobar alguna cosa, no estic segur de què, què li va donar un nou impuls per viure i allunyat d'Internet.

Encara recordo que em digués el moment en què va aconseguir un Jeep, sense qualificació i va anar a la Patagònia, només per veure Com hi era?

M'agrada pensar que ella està viva, feliç i molt estimada, observant que les seves nebodes creixen i encara infectada per la meva insatisfacció amb el món.

Escolliu donació a través de PayPal btn_donateCC_LG


Si no se sent segur utilitzant el seu carttão de crèdit a Internet i encara vol donar, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari i li enviarem més detalls. gràcies


Claudio

Abella

La vie

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: