Retenció de la legalitat
Justícia deslleial, juntament amb la legalitat evadida per totes les persones que viuen amb el VIH

SIDA i legalitat robada. Falta de respecte per les persones que viuen amb el VIH i / o la sida

La relació entre les persones i la justícia s'ha de basar en el principi de inonomia davant la Llei

Legalitat estúpida
És Io Io ... Una mica d'Iaa ...

Aquest document té per objecte establir un paral · lelisme entre el moviment de l'alternativa correcta i el moviment de les persones que viuen amb el VIH i malalts de SIDA.

Per aquesta tasca desincumbirmos farà servir com una referència "Tipologia de Pràctica Jurídica Orgànica"Enviat per Edmundo de Arruda Lima Júnior, treballar en el dret modern i el Canvi Social.

Alhora, esbossar una anàlisi del moviment cap a:

  • a) dur a terme l'establert legalment;
  • b) transcendir que estableix i
  • c) establir els reclams sense precedents de la societat en la lluita contra el VIH / SIDA.

Par­ti­mos do pres­suposto que a efetivação dos direit­os das pess­oas vivendo com HIV/AIDS e de grande par­cela da pop­ulação é es­sen­cial para o su­cesso dos pro­gra­mas de pre­venção e con­trole da epi­demia.

CENTRE D'ESDEVENIMENTS

La hipòtesi central és que el tipus en qüestió correspon a una estratègia política de la guerra redefinidora posició dins de la jurisdicció legal, pot: a) portar els drets de les persones amb VIH / SIDA, i b) permetre l'aplicació de polítiques de prevenció d'epidèmies dins de la visió clàssica dels operadors jurídics són prohibició legal.

També tenim la intenció de demostrar que la limitació del paradigma liberal / legal per resoldre molts dels problemes derivats del VIH / SIDA.

Alhora, la ràpida presentació es descriuen els problemes, reptes i solucions que s'enfronta el moviment.

LEGALITAT retingut

A la cara reinterada evasió de les persones civils, polítics i socials amb el VIH i malalts de SIDA, l'eficàcia de la legalment establerta, constituït com la principal estratègia en la lluita contra "3 epidèmia"Això no es correspon amb la contaminació per virus i la progressió de la malaltia, però les respostes donades per la societat excloent i discriminatori civil i política.

Aquí, a diferència de la tipologia, no és eficaç per donar un conjunt de contingut progressiu dels dispositius constitucionals, però només per assegurar l'eficàcia de la legislació constitucional social.

En aquest pla, la racionalitat jurídica "oficial" no ho fa també signes d'esgotament complet i ha permès, per exemple, l'accés gratuït als medicaments ("Cocktail"), que abasta els plans de salut, reintegraments a l'ocupació, l'accés a l'hospital de llits, etc .

Per a l'accés als nous medicaments, és interessant notar que el moviment polític / legal les persones que viuen amb el VIH, els pacients de SIDA i les ONG han de servir com un paradigma per a altres malalties (distròfia muscular, etc diabetis rara.) També exigeixen que el tribunal estatal, ampliar la gamma de persones afavorides amb les decisions judicials i l'accés a l'atenció sanitària.

El poder judicial ha estat històricament marcat per decisions conservadores i desapareguts (no compten amb poder de decisió) Ara reconeix aquest dret en donar efectivitat pràctica a l'art. SEUS 6 de la Llei i de la Llei N º 9.016 / 96 que assegura "atenció integral, inclosa la farmacèutica".

No obstant això, no cal restringir la ciutadania de les persones que viuen amb el VIH / SIDA a un munt de caixes de medicaments.

D'altra banda, els signes de paradigma liberal / xous legals d'esgotament d'escalar les diverses qüestions plantejades pel VIH / SIDA.

Com a exemple podem assenyalar una forta tendència en el dret penal retenir la gent amb VIH / SIDA per la propagació de l'epidèmia, relegant a la indiferència del públic i la societat civil mateixa en la creació de programes de control i prevenció de l'epidèmia.

L'esgotament del model també es pot sentir en la dificultat de fer front a nous problemes, sobretot en una epidèmia que ara requereix respostes ràpides a part complexa i molt gran de la societat.

Si bé és cert que la societat en conjunt ha tingut dificultats per viure amb SIDA, el poder judicial ha demostrat com de limitada, parcial i poc susceptibles a desenvolupar un sentit crític més precisa, el que seria el mínim que s'espera d'una potència d'alguna manera elitista.

justícia federal Depositphotos_120788442_original

Per tant, els jutges van determinar la pèrdua de la custòdia del nen a la mare després de la separació vivia amb el seu fill a casa de l'oncle seropositius per raons de risc per a la salut dels nens (SP) va exigir talls proves de VIH com a requisit previ per entrar al Magistratura (SC) Els jutges de la Infantesa i la Joventut ve (avui) exigir (no se sap si la sol · licitud de les parts o el funcionari impuls) la prova en nens com a requisit obligatori per a l'adopció; jutges han negat mesures cautelars que busquen accés medicaments importats a la base que l'autor, tard o d'hora morirà (RS) de l'Estat accions concurs advocat al · legant que les persones que viuen amb el VIH / SIDA són un perill per a la societat i per tant no són dignes de tenir accés a la salut (RS), i molts operadors jurídics tan sols saben com distingir la diferència entre una persona amb VIH i SIDA, que sense cap dubte repercussions legals pertinents (SC), etc.

I així, si el Poder judicial (amb certs folles allà ...) Pot escalar qüestions bàsiques com l'accés a medicaments segurs, salut, etc ha demostrat ser ineficaç en el tractament, per exemple, qüestions relatives a les proves obligatòries de les dones embarassades, l'adopció, etc a les presons.

Tornant a la tipologia de la legalitat retingut, sembla correcta l'afirmació de la paradoxa:

El poder judicial i la pròpia llei, tot i la creixent racionalització de la societat i la tendència de les relacions socials es converteixen en pèrdues, danys i perjudicis, ampliant el paper de la llei com una forma de control social, la institució està perdent aquest paper, i parcialment suplantades pels mitjans de comunicació i altres formes de control coercitiu no és responsable de les seves pròpies formes de denominació de la malaltia i la construcció social de l'epidèmia (la categoria del pacient amb SIDA, per exemple,).

D'altra banda, no es pot deixar de relacionar el tipus en qüestió està interrelacionada jurídica, política i econòmica, en el sentit que l'eficàcia de la planificació depèn no només el dret, sinó les condicions que permetin un extrajurídiques a la perfecció.

LEGALITAT rellegir

Retenció de la legalitat
Es tracta de Brasil, des de l'aeroport a la porta d'entrada de la granja del senador Falastrão, de governador que és més un ajudant refinat que un agent polític-públic-social. I hi ha un chuchu per engreixar aquestes meravelles, "pel bé del Brasil"

Hipòtesi:

El tipus de legalitat rellegir, lloc privilegiat de l'hermenèutica alternativa (com a postura política col · lectiva), permet l'assoliment de les estratègies eficaces de prevenció del VIH / SIDA i garantir el dret a la salut, la qual cosa no seria possible dins d'una lectura clàssica dels operadors jurídics.

El que està molt clar en la tipologia és el fet de societat veritablement democràtica requereix una obra d'artesania política amb vista a una reinvenció permanent simbòlic.

L'estratègia permet als advocats a qüestionar no només com un dret sinó com hauria i com ha de ser.

És en aquest camp que es presenta com a tècnica de rescat d'una llei de millora creativa, orientada a la realització dels drets socials i la possibilitat d'implementar polítiques públiques de prevenció.

Així, com en la tipologia proposta, entenem que per al moviment de persones que viuen amb el VIH / SIDA, aquest pla és una repercussió molt complexes i molt pràctic en la realització dels drets socials i la implementació de polítiques públiques per a la prevenció.

En l'àmbit de la circulació de les persones que viuen amb el VIH, els pacients de SIDA i tingui en compte els usuaris de drogues dóna dos exemples de la importància de l'estratègia:

  • La necessitat d'implementar programes de prevenció de l'epidèmia en els usuaris de drogues amb agulles distribució a les presons i la distribució de sodi hiploclorito (camí a xeringues netes), dins de la visió clàssica que troba obstacle legal.
  • Cal, per no dir essencial per explicar les oïdes sordes dels operadors jurídics (fiscals) que l'ús de fàrmacs s'administren amb o sense xeringues contaminades i les estratègies de recuperació per als usuaris de drogues s'ha trobat poca eficàcia pràctica, sobretot en el model repressiu, sistema que reprodueix ideològica i materialment important també tenir en compte que les estratègies de reducció de danys ha estat acompanyada de polítiques per tractar l'abús de drogues.
  • L'agreujament de la propagació de l'epidèmia del VIH / SIDA entre la població indígena i l'aparent distribució de preservatius impediment legal a les reserves, en comparació amb la legislació que prohibeix l'adopció d'anticonceptius en aquests grups socials.
  • Això demostra la necessitat d'una construcció simbòlica que permet, o si més no obstaculitzar, el treball de prevenció del VIH / SIDA.

Encara podem fer una connexió ràpida entre la legalitat del pla rellegir els models de prevenció d'epidèmies, i el tipus d'ideal weberià "ètica de la convicció" i "ètica de la responsabilitat".

El primer model anomenat repressiu adjuntar correspondència amb la "ètica de la convicció" en què les solucions presentades de nou exclusivament a fins, és a dir, totes les mesures possibles han de ser preses a la prevenció de l'epidèmia, tot i que no viola els drets humans i poques vegades es té eficàcia pràctica.

En aquest model, els testejos poden ser admeses com a condició d'ingrés obligatori en altres països (encara que aquests països tenen el major nombre de persones amb VIH al món), l'aïllament polític, proves usuaris obligatòries de drogues, dones embarassades, els nens que s'han d'adoptar, reclusos, etc.

Aquestes polítiques semblen tenir correspondència amb un model de societat totalitària on les solucions són bàsicament encarnada en dures lleis penals.

És important assenyalar que molts dels actuals Penalistes vénen caracteritzant transmissió deliberada del VIH com a intent d'assassinat i assassinat consumat encara.

Posició teòrica que remotament s'aborda el problema de l'epidèmia.

Concepte de frauA més, les demandes dels grups socials per la ciutadania en la societat brasilera s'ha vist acompanyada per un fort model repressiu penal, per exemple, on els treballadors sense terra.

De la mateixa manera, les demandes de les persones que viuen amb el VIH / SIDA han estat suprimits en la categoria del mantell "Pacient de SIDA que transmet intencionalment la malaltia".

El model liberal va dir que pot estar relacionat amb la "ètica de la responsabilitat", on les accions són guiades pel respecte dels drets humans, el reconeixement de la diversitat i la pluralitat dels subjectes, la millora de la informació emocional davant tan simple.

La prevenció de l'epidèmia en aquest model està relacionat amb un suposat major no només el compliment, però la realització dels drets socials de les persones amb VIH / SIDA i la majoria de la població.

Per tant, com els models compten amb la tipologia weberiana naturalesa ideal i es pot veure si interrelacionant, fins i tot simbòlicament, entre els diferents actors socials en la construcció social de l'epidèmia.

SIDA i la legalitat retingut

És el camp de la lluita per un mínim d'adequació entre la racionalitat formal i material, així com per a la realització de les demandes sense precedents de la societat en la lluita contra l'opressió i l'exclusió social.

Edmundo sosté que Arruda Jr "No és clar l'irracionalisme s'agreuja quan el formalisme sense satisfacció efectiva de les demandes socials, començant per l'ocupació perquè el treball és la primera condició de la ciutadania, la feliç idea de Genro".

No dubtem que el divorci entre el material i el sistema formal de Exsurge veritable racionalitat irracionalisme.

No estem d'acord, però, els autors opten per treballar per primera vegada com una condició de la ciutadania.

Atesa la dificultat d'establir una escala de valors universalment vàlids i necessitats, entenem que la garantia no val res per als valors socials del treball, si aquest dret no es pot exercir.

Per tant, hem triat Salut com a premissa bàsica per a l'exercici de la feina.

Em sembla que la idea mateixa de l'elecció de l'obra denúncia com una categoria central, amb el degut respecte, la important tasca dels autors, una sobrevaloració dels processos de producció industrial i perjudicis de salut i l'existència mateixa de l'home.

Tornant a la tipologia de la legalitat retingut, correspon, en certa manera, la necessitat de la radicalització de la democràcia com a valor universal.

Cap democràcia representativa, merament formal, basat en la seguretat jurídica i la seguretat, sinó en el sentit que el producte dels conflictes socials i la resistència a la producció d'una subjectivitat que estandarditza, estigmatitza i buits.

En legalitat democràcia retingut pot ser vist com creació incessant de nous drets i la superació dels límits de la societat.

Tampoc entenem és possible centrar-se en la responsabilitat social dels moviments d'una nova racionalitat emancipadora.

No obstant això, un no pot deixar de reconèixer aquests moviments com a responsable d'una estratègia per radicalitzar el joc democràtic.

En aquest sentit, la victòria de les persones amb VIH i malalts de SIDA en l'alliberament d'AZT, xarxes de drets humans, l'accés als medicaments, canviar la mida de la relació metge-pacient, la creació d'una política de drogues basada en la reducció de danys, etc.

No obstant això, avui som testimonis del procés de "cooptació" la regla dels exlíders i persones positives que passen treballant en programes municipals de MTS / SIDA, amb importants victòries per al moviment.

Finalment, la importància dels moviments socials no rau simplement en fer complir els drets, sinó la necessària creació d'una subjectivitat autònomaResistent, la massa social.

Per tant, la força dels moviments de base comunitària en la circulació d'una singularitat i subjectivitat, transgressors dels mecanismes repressius de la identitat cultural.

Així que si bé és cert que rebutgem la racionalitat inherents moviments socials emancipadors a veure, alguns d'aquests moviments com la personalitat dominant model punts d'interrupció.

Per tant, si el treball és essencial per assegurar que les persones amb VIH i malalts de SIDA, ja que cal fer circular els seus desitjos i demandes socials, la reconstrucció de la cara de l'epidèmia i aquesta gent tan estigmatitzada.

Sandro Sardà.

etiquetes:

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.