Imatge predeterminada
Antiretrovirals SIDA SIDA després de Dos 50 antiretroviral Articles, traduccions i edicions petó Petó a la boca Candidiasi La càrrega viral Parelles sorodiscordants Dolutegravir emtricitabina Dades sobre la SIDA El VIH Finestra immunològica Joventut i SIDA sexe Sexe oral i fets Pot el sexe oral transmetre el VIH? Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Tenofovir Alafenamide tenofovir disoproxil fumarat Virus del papil·loma humà

Els resultats del tractament del VIH continuen millorant

A l'inici de la meva vida amb el VIH, després de la coma causada per la meningitis viral, no hi va haver tractament. I, per tant, cap esperança. He perdut gent i molts! Alguns d'ells només van desaparèixer a la carretera, i ni tan sols sé si estan vius o no. I com he dit Martha Medeiros, el dolor que més fa mal és dolor i no saber-ho! Quant a la vida amb VIH, pel que fa a mi, una cosa que realment em molesta és la neuropatia perifèrica. I mira, ni tan sols estictan malament"

El tractament de la infecció per VIH continua millorant, mostra estudis entre persones 77.999

Tractament contra el VIH
El periodista Roseli Tardelli (si l'ortografia és incorrecta, perdona'm Roseli) té un excel·lent projecte de millora de la vida de les persones amb VIH, basat no només en exercicis físics. El "lloc" també és un excel·lent centre de convivència !!!
L'efectivitat de la teràpia antiretroviral de primera línia (ART) continua millorant, d'acord amb una anàlisi dels resultats en 78.000 en els estudis 181, publicats a la revista SIDA pel professor Andrew Carr de l'Hospital St Vincent a Sydney i col·legues. Més de tres quartes parts de les persones que van iniciar el tractament entre 2011 i 2015 encara estaven en el seu primer règim. I van tenir una càrrega viral indetectable tres anys més tard. Els resultats en 2011 2015-van ser significativament millors que els registrats en el tractament de les persones que inicien i 2006 2010, que al seu torn resulta en una millor observats van ser en persones que van iniciar tractament entre 2001 i 2005 i entre 1994 i 2000. A més, hi va haver un descens sostingut en la proporció d'individus que van aturar el seu règim de primera línia. En aquest cas, es parla d'interrupcions per efectes secundaris o per opcions personals. Tanmateix, la proporció de persones que es van aturar a causa del fracàs virològic es van reduir en aproximadament 5%.

D'aquesta manera, com va dir Cazuza: "Vaig veure la cara de la mort. I ella estava viva.

Però, tan bé com els resultats post-2011 són, els investigadors creuen Encara és possible fer-ho millor. Observen que, fins i tot amb els regims d'art més actualitzats, una cinquena part de la gent experimenta un fracàs del tractament (interrompre o canviar el vostre règim de tractament per qualsevol motiu) dins dels tres anys posteriors al inici de la teràpia del VIH.

L'anomenat TARV implicat, en 1996 en un DDI anomenat medicament (Imagine the Devil on Tablets)

I ho veus aquí: Videx L'estudi contenia algunes indicacions sobre quins règims podien tenir més èxit: tractament amb tenofovir (TDF o TAF) associats amb els inhibidors de l'emtricitabina i la integrasa van ser més propensos a romandre en el tractament de primera línia durant tres anys. Altres resultats van mostrar que la prova de resistència de base i la dosi diària única eren també predictors de l'èxit del tractament a llarg termini.

Cinc troballes de l'estudi sobre el tractament de la infecció pel VIH

Tractament contra la infecció pel VIH
5 estrelles? Sí, perquè no he trobat una il · lustració 4.3
Cinc autors destaquen cinc troballes d'especial importància:
  • L'efectivitat inicial de l'ART continuarà millorant. No obstant això, més d'un 20% dels pacients amb ART basats en inhibidors integra de 2010 van fallar durant 144 setmanes.
  • Els estudis de la fase 3 sobreestimen el "Eficàcia del món real".
  • Hi ha poca anàlisi de les característiques del pacient i els exàmens clínics que es recullen de manera rutinària per evitar el règim d'art rutinariInfecció pel VIH i les seves conseqüències.
  • La taxa d'ART El fracàs virològic no sembla haver disminuït en més de 20 anys.
  • El temps de seguiment de l'estudi es manté molt curt.

Mirando bé, la teràpia antiretroviral, ART, és el fil conductor de "les nostres vides"!

Les directrius de l'ART ofereixen recomanacions per a la selecció de la teràpia de primera línia basada en assaigs aleatoris individuals. Per obtenir una impressió més precisa de l'efectivitat i durabilitat de l'ART de primera línia, es necessitava una estratègia. D'aquesta manera, Carr i col·legues van realitzar una revisió sistemàtica dels resultats que es van informar en els estudis 181 que van incloure a persones 77.999. Explicant, l'estudi va ser de 1994 a 2017. Un exercici similar realitzat a 2008 Es va mostrar que el tractament basat en Tenfovir / Emtricitabina va ser més eficaç que abacavir / lamivudina quan s'utilitza amb un inhibidor de la proteasa potenciat o un inhibidor de la transcriptasa inversa no nucleòsids (NNRTI). Una actualització a 2012 va mostrar que el tractament basat en un inhibidor de la integrasa era superior al tractament, incloent un inhibidor de proteasa potenciat o NNRTI. També va demostrar això Diferències en els resultats segons la càrrega viral eren més baixos per a la inhibidors integrasis que els inhibidors potenciats de la proteasa i les NNRTI.

Estudis sobre millora contra 0 El tractament de la infecció pel VIH no ha avaluat els tractaments de "primera línia".

Tractament del VIH
Silueta jove practicant ioga a la platja al capvespre
Només es van incloure els estudis aleatoris i els estudis prospectius de cohort que van incloure persones que inicien HAART de primera línia. El resultat primari va ser l'eficàcia del tractament a les 48, 96 i 114 setmanes. L'èxit es va definir com una càrrega viral indetectable que es va informar sobre la intenció de tractar. Per tant, es considera que el canvi del tractament per qualsevol motiu és defectuós. En general, els pacients van tenir una edat mitjana inicial de 37 anys, 75% eren homes i 61% eren de color blanc. A la línia de base, el recompte mitjà de cèl·lules CD4 era 262 cells / mm3. I la càrrega viral era de còpies 63.000 / ml, respectivament. Els pacients van prendre una mitjana de comprimits 4,8 en dosis diàries de 1,6. Les estructures principals de tractament han estat tenofovir / emtricitabina (44%), basat en timidina (28%) i abacavir / lamivudina (10%). Tercer medicaments principals eren NNRTIs (50%), inhibidors de la proteasa millorades (28%) i inhibidors de la integrasa (12%).

El tractament contra l'HIV ha millorat la qualitat de vida de les persones diagnosticades

Els resultats de la setmana 48 es van informar per a gairebé tots els participants. L'efectivitat mitjana era 71%. Millora notablement al llarg del temps. La mitjana va ser 57% en estudis que van començar entre 1994 i 2000. I va créixer a 69% per a les persones que inicien teràpia entre 2001 i 2005. E per a 77% per a les persones en 2006 i 2010 i 84% en post-2010.
L'eficàcia a la setmana 96 es va informar en 41% dels estudis, amb una taxa global de 64%. S'ha augmentat de 52% per als estudis anteriors a 2000. Per 61% per als estudis de 2001 a 2005. Així, va arribar a 65% per als estudis de 2006 a 2010. I finalment, per 80% en estudis de selecció entre 2011 i 2015. Només 14% dels estudis van informar resultats a la setmana 144 i aquests van trobar una efectivitat general de 62%. Una vegada més, això ha millorat amb el temps. Les taxes d'eficàcia dels quatre períodes de temps van ser 45%, 55%, 72% i 77%, respectivament. Els pronòstics d'eficàcia van incloure l'elecció de fàrmacs, amb resultats que afavorien els inhibidors tant de tenofovir / entricibina com d'integrasa. Diverses característiques de dosificació també es van associar amb una major efectivitat: una vegada al dia a la setmana 48; dosificació sense restriccions d'aliments a la setmana 96; i menys píndoles en les setmanes 96 i 144.

El tractament contra el VIH ha millorat considerablement. Mara, la meva dona, jo crec, Viva és just i només gràcies a maraviroc, un medicament important en el tractament de rescat en el tractament contra la infecció per VIH

"Tipus de la tècnica s'utilitza, en particular l'ús d'un inhibidor de la integrasa com a fàrmacs d'ancoratge i l'ús d'una columna vertebral NRTI un cop al dia [nucleòsid inhibidor de la transcriptasa inversa] tenia un impacte molt més gran en l'eficàcia de la característiques del pacient ", escriuen els autors. "El nombre de begudes per dia hi havia una relació més forta amb l'eficàcia que l'art era pres com una píndola o més d'un comprimit per dia." Prova de resistència a la línia de base (p = 0,0003) i major recompte de cel·les CD4 base (p = 0,0003) també predictors de major eficàcia. Els resultats en els estudis de "post-licensing" i "world real" van ser progressivament pitjors que els observats en els assaigs clínics de la fase tres. En general, els resultats van ser al voltant de 10% millor amb els esquemes recomanats a les directrius del Departament de Salut i Serveis Socials dels EUA, en comparació amb els règims recomanats per l'Organització Mundial de la Salut (indetectable és igual a no transmissible?).

Els efectes secundaris segueixen sent la pitjor part de la teràpia antiretroviral, el tractament contra la infecció pel VIH

No obstant això, gairebé 30% dels que tenien setmanes de seguiment de 144 van interrompre prematurament el règim d'ART inicial. Els motius més freqüents van ser l'elecció del pacient (13%), els efectes secundaris (9%) i la insuficiència virològica (5%). La majoria d'aquests cessaments es van produir a la setmana 48. La proporció de cessament precoç del tractament a causa de l'elecció del pacient o efectes secundaris va ser menor en els estudis realitzats després de 2010 en comparació amb altres períodes de temps. Tanmateix, la proporció de persones que van interrompre la teràpia a causa del fracàs virològic es van mantenir estables en aproximadament 5%. "L'eficàcia inicial d'ART continua millorant, però més d'un 20% dels pacients post 2010 han fallat en 3 anys", conclouen els investigadors. "L'efectivitat del món real és més baixa que en els estudis de fase 3. Les directrius haurien de llistar l'art inicial no basat en inhibidors de la integrasa com a no preferit. Es necessiten estratègies per millorar l'accés a la genotipificació pre-ART i augmentar l'aparició primerenca d'ART diari únic. "
De tota manera ....
No sé què fer amb els resultats del tractament del VIH. Michael Carter, pàgPublicat: 27 Desembre 2018 a AIDSMAP.
Cláudio Souza, Soropositivo.org
Sí Vostè pot dir que estic bé!
La meva opinió personal
Llavors, diria que sí, ha millorat el tractament des del seu "inici" el 1996? Sí, sens dubte! I ni tan sols això seria, per exemple, un passeig fins a la plaça. Si voleu la meva opinió, diria que si pogués tornar enrere en el temps ho faria. Tornaria i em diria tot el que sé. "El que sé ara". I em diria que "fes una altra ruta". Això sens dubte generaria una paradoxa i no seríeu aquí, "llegint-me". Això no seria possible. Però si fos ... Bé, quan es tracta de paradoxes temporals i atemporals, el millor és no començar a pensar. La gran veritat és que, en aquest moment, el vint-i-vuit de desembre de dos mil divuit, cap a les 13:00, el que puc fer és afirmar:
L'estúpid de "VontAIDS"
Sí, Allà viuen amb el VIH i si llegiu aquest text, el meu primer editorial, trobareu que el sexe sense preservatiu no val la pena, quan aconsegueixes el VIH. I que la postura que prega és millor és estúpida moren de la SIDA que Vont'AIDS Tingueu cura. Sempre
Tractament del VIH
Sí, podeu dir que estic bé! Una hora de caminadora tres cops per setmana !!! Wow!

Tractament del VIH

No t'ho faria així! 🙂 Aquí hi ha el text de Martha (brrrrr) Medeiros

Referència

Carr A et al. Èxit i fracàs de la teràpia antiretroviral inicial en adults: revisió sistemàtica actualitzada de pacients 77.999 de 1994 a 2017. SIDA, edició en línia. DOI: 10.1097 / QAD.0000000000002077 (2018).

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant