La càrrega viral indetectable és curativa? NO

Et trobes Iniciació => SIDA => SIDA després de Dos 50 => La càrrega viral indetectable és curativa? NO
?>

La càrrega viral indetectable no es cura

I una vegada contaminat pel VIH, és prudent, a 2018, entendre que continua sent una condició permanent.

Dolor neuropàtic
Teràpia contra el dolor amb massatge tailandès ... Oh Senyor

La càrrega viral indetectable no es cura. Però el Les proves de càrrega viral són un recurs molt important quan es parla del tractament de persona que viu amb el VIH! I tot l'article tracta de això. Si podeu entendre això en aquesta línia, podeu anar.

Però la càrrega viral, establerta com a cura, és un lema de molts fraus a les "anomenades Esglésies". Tingueu en compte que els membres de les esglésies no es preocupen del que prediquen, amb la rara excepció del satanisme. que demano disculpes, però no estic d'acord amb tu.

Em vaig aturar fa uns dies, quan el dolor neuropàtic era demonitzat literalment i definitivament en un d'aquests "canals de televisió" que no té cap xarxa de programació i que, jo sé el sistema, perquè ja hem pagat, jo i amics d'antany, per "horaris de les emissores de ràdio".

En aquesta estació de televisió, el "pastor X" va mostrar, en poc menys de dues hores, cinc casos de "cura per VIH", i una infinitat de "altres sacerdots". No entraré en el mèrit ni en la demeritió de les altres malalties, i les seves altres curacions, encara que, en general, el "propi remei" sempre és el mateix:

La fe!

Fe. La fe és, per exemple, tenir la tranquil·litat suficient per continuar a la màxima velocitat sense témer un abisme després de la corba ... I aquest és un exemple pobre si no teniu la capacitat d’extrapolar la vostra pròpia imatge dins del vostre concepte de vida, esperança i fe.

I no nego ni nego l’existència de Déu, del seu Gran i Gran Profeta, Jesús, encara que sé que hi ha alguns que el neguen i esperen el Salvador! I, tanmateix, respecte totes les creences, religions i esglésies, només que hi ha decència i, material molt rar, honestedat!

No puc ser silenciat, i davant el que fan aquestes petites empreses, amb un negoci molt lucratiu, i no puc, és callar davant del frau! O F (* r) Éude en el nom d’un Déu que aquests cavalls no sàpiguen mai!

Totes les cures (SIC) que vaig veure van mostrar, i vaig poder veure clarament perquè era menys que 1.00M de la televisió l’expressió:

Càrrega viral indetectable. I van mostrar això com una cura!

I crido de nou:

LA CÀRREGA VIRAL INTEL·LIDA NO ÉS CURA1 ÉS UN REALITZACIÓ IMPORTANT EN LA TERÀPIA ANTIRETROVIRAL, PER NO ÉS CURA

La grip que mor a causa de la sida? SIDA i grip: un doble que no s'enganxa
Aquí hi ha una persona trista amb por. Vaig passar per això !! Potser, ara, veniu aquí, enteneu els meus motius per crear aquest lloc

I la gent, en una desesperació que entenc, perquè ja m'he afeblit (relat en un altre post) davant la desesperació de la por i per molt poc, gairebé vaig fer alguna cosa estúpid! Càrrega viral indetectable, veureu, a continuació, que es tracta d’un assoliment del més important, si no el més important de tots, quan s’inicia la teràpia antiretroviral. I, per desgràcia, no representa cap cura"!

La càrrega viral és el terme que s’utilitza per descriure la quantitat de VIH a la sang.

Com més hi hagi VIH a la sang (i, per tant, com més gran sigui la càrrega viral), més ràpid es reduirà el nombre de cèl·lules CD4 i més gran serà el risc d’embolicar-se amb el VIH, la vostra infecció pel VIH progressarà cap a la sidao la sida.

La sida seria la forma correcta per a nosaltres, brasilers, de referir-se a la síndrome (en medicina aquesta paraula representa un conjunt de símptomes, signes i comportaments inapropiats (sic) del cos) de la immunodeficiència adquirida.

Per tant, si hi ha tan poc VIH a la sang que la càrrega viral es torna "indetectable" el risc de transmissió del VIH durant el coit és molt baix, i fins i tot quan no es fan servir preservatius, preservatius.

Jo, Claudio Souza, em sento èticament, emocionalment i racionalment impedit d’utilitzar aquesta informació personalment, la qual cosa entenc per ser rellevant sexualment, fins i tot amb una llagosta sense preservatiu. Sé què em va costar l'escassetat de làtex! Un cec a la foscor en un tiroteig de vuit faccions diferents seria, creu-me, en un "situació molt més còmoda que He experimentat

Jackie, l'abella
Jackye hauria estat la dona de la meva vida, si hagués estat escrita que seria la dona de la meva vida ... Ella no era ... I la vaig deixar anar, tot i que res no la pogués detenir en la seva recerca de la plenitud! van ser molts anys abans de conèixer a la dona de la meva vida i, francament, la vaig trobar. El que vull més per Zum Zum, és que ha trobat un home que no vol canviar el món, tal com ho intento, perquè això només podia satisfer a aquesta noia amb panys arrissades, com vaig veure en un retrat en blanc i negre. , que em va enviar ICQ, en un moment en què es van trigar minuts 20 a pujar una foto! M'agrada pensar que està viva, feliç, amb els seus nebots adults, potser amb un fill o una filla, no ho sé, la Patagonia, que és un lloc que tant estimava. Però no ho sé ... I el dolor que més fa mal, és el dolor de no saber ...

He tingut més pèrdues del que voldria saber que tinc i la crítica destructiva de "borratxos" no genera res més que tristesa.

Les proves de càrrega viral mesuren la quantitat de material genètic del VIH en una mostra de sang. Els resultats d’una prova de càrrega viral es descriuen com el nombre de còpies d’RNA del VIH en un mil·lilitre de sang. Però el vostre metge sol parlar de la vostra càrrega viral com a nombre. Per exemple, una càrrega viral de 10.000 es consideraria baixa; 100.000 es consideraria alt (només números temàtics sense una bona connexió amb la realitat).

Els canvis de càrrega viral poden ser molt grans, de manera que de vegades es quantifiquen utilitzant les potències de deu o "escala de registre". Un canvi al registre 1 és el mateix que un canvi de vegades 10 (de manera que 5000 a 50.000 o viceversa); un canvi de 2-log és un canvi de vegades 100 i s'escriu com 102.

Sexe Oral Només hi ha un cas de transmissió provada que demostra la realitat

La vostra càrrega viral tendeix a augmentar si no feu tractament antiretroviral (ART)

Hauríeu de mesurar la vostra càrrega viral quan us hàgiu diagnosticat per primera vegada amb el VIH.

Comprèn Què és ART? (una altra pestanya, un altre lloc web).

Si se sap que recentment s’ha convertit en VIH positiu (un període conegut com a infecció primària), caldrà fer-ho almenys quatre setmanes a continuació, per determinar el "punt de referència" de la vostra càrrega viral: el nivell de la vostra càrrega viral quan us estabilitzeu quan el període primari d'infecció hagi finalitzat.

La càrrega viral es comprovarà almenys una vegada a l'any i, més sovint, si hi ha algun símptoma. La càrrega viral pot proporcionar informació important sobre com fer-ho La infecció pel VIH pot afectar la seva salut si no es tracta.

Entre les persones amb el mateix nombre de cèl·lules CD4, aquells amb càrrega viral elevada tendeixen a perdre les cèl·lules CD4 i es queden més ràpid. La metàfora deel tren sense frens que baixa per la muntanya.

La seva càrrega viral també proporciona informació sobre el risc de transmissió del VIH durant el sexe sense preservatiu.

El risc de sida entre les persones que interrompen la medicació és real! I genial!

Com Com més gran sigui la càrrega viral, més gran és la probabilitat (la neuropatia perifèrica també està relacionada amb la càrrega viral) d’ella. (Hi ha més informació més endavant en aquesta secció).

Si no esteu prenent el tractament contra el VIH, el nivell de la vostra càrrega viral pot variar entre les proves. Sovint, els augments de la càrrega viral no són res de què preocupar-se. Fins i tot la duplicació de la càrrega viral pot no ser significativa. Però en aquesta circumstància és necessari un nou test.

Les vacunes com la grip i les infeccions poden causar un augment temporal de la càrrega viral. Parli amb el seu metge sobre si cal retardar la pròxima prova de càrrega viral: de vegades es recomana esperar almenys un mes després de la vacunació o superar una infecció.

Igual que el el vostre recompte CD4, el millor és mirar la tendència de la vostra càrrega viral amb el temps. Quan els resultats de la càrrega viral durant diversos mesos mostren un augment continu, o quan l’augment és superior a tres vegades, pot haver-hi motius de preocupació.

Un exemple típic d’elevació de càrrega viral "normal"

Per exemple, un augment de 5.000 a 15.000 no hauria de causar preocupació quan no esteu tractats. És possible que un augment de 50.000 a 100.000 no sigui significatiu, però és probable que l’augment de 5.000 a 25.000 sigui significatiu. Aquest resultat suggereix que la seva càrrega viral és cinc vegades superior a la del darrer test de càrrega viral.

El seu metge probablement voldrà confirmar-ho amb una prova repetida.

Quan estigueu pensant a obtenir tractament per al VIH, un dels factors que el vostre metge parlarà amb vosaltres és la vostra càrrega viral. La càrrega viral també pot ser un factor important per triar els medicaments anti-VIH amb els quals comenceu el tractament.

Tindreu una prova de càrrega viral abans de començar a tractar el VIH.

La seva càrrega viral disminueix a mesura que comença a tractar el VIH

A la càrrega viral hauria de començar a disminuir tan bon punt comenceu el tractament per al VIH. Prenent el tractament de la manera correcta, cada dia, ofereix la millor oportunitat per treballar. Si teniu dificultats per obtenir el tractament per qualsevol motiu, és molt important parlar amb el vostre metge o amb un altre membre del vostre personal mèdic.

El metge comprovarà la càrrega viral en un mes després de començar el tractament i, de nou, tres i sis mesos després de començar el tractament.

La seva càrrega viral quatre setmanes després de començar el tractament amb el VIH és un bon indicador per esdevenir indetectable en aquesta combinació de medicaments contra el VIH.

L’objectiu del tractament del VIH és una càrrega viral indetectable. La seva càrrega viral hauria d'haver disminuït fins a nivells indetectables en tres o sis mesos després de començar el tractament per al VIH. Si això no succeeix, el vostre metge us parlarà de possibles motius per a això i discutirà sobre què fer després.

Càrrega viral indetectable

Un cop tingui una càrrega viral indetectable, es controlarà la seva càrrega viral cada sis a dotze mesos. Si heu tingut una càrrega viral indetectable durant algun temps i està ben tractada, el metge us pot oferir l’opció de mesurar la càrrega viral cada sis mesos o cada any. Amb mi, Claudio, és així, anualment. Després de més de dues dècades, em vaig acostumar a la idea i ja no em veig com una "bomba de temps"

Totes les proves de càrrega viral tenen un punt de tall per sota del qual no poden detectar amb seguretat el VIH. Això s’anomena límit de detecció. Les proves més utilitzades al Regne Unit tenen un límit inferior de detecció de còpies 40 o 50 / ml, però hi ha algunes proves molt sensibles que poden mesurar menys que les còpies 20 / ml. Si la vostra càrrega viral està per sota de 50, normalment es diu que és indetectable.

Però només perquè el nivell de VIH és massa baix per mesurar, no significa que el VIH hagi desaparegut del vostre cos. Encara pot estar present a la sang, però en quantitats molt baixes a mesurar. Les proves de càrrega viral mesuren només els nivells de VIH a la sang, que poden ser diferents de la càrrega viral en altres parts del cos, per exemple, en líquids genitals, a l'intestí o als ganglis limfàtics.

Per què és bo tenir una càrrega viral indetectable?

Tenir una càrrega viral indetectable és important per diversos motius.

En primer lloc, perquè el vostre sistema immunològic és capaç de recuperar-se i enfortir-se, significa que teniu un risc molt baix de malalt a causa del VIH. També redueix el risc de desenvolupar altres malalties greus també. Hi ha algunes evidències que la presència del VIH (especialment una càrrega viral superior) pot augmentar el risc de malalties cardiovasculars (malalties com la malaltia cardíaca i l’ictus).

En segon lloc, tenir una càrrega viral indetectable significa que el risc que el VIH sigui resistent als medicaments contra el VIH que esteu prenent és molt petit.

Finalment, tenint una càrrega viral indetectable redueix el risc de transmetre el VIH a una altra persona.

Càrrega viral detectable si esteu rebent un tractament contra el VIH

Si la vostra càrrega viral no ha caigut fins a nivells indetectables d'aquí a tres o sis mesos després de començar el tractament amb el VIH, el vostre metge us parlarà del tractament actual. Poden fer-vos algunes preguntes detallades sobre com i quan treieu les medicines contra el VIH.

Què passa si vostè va prendre altres medicaments - incloent-hi receptes, medicaments de venda lliure, a base d'herbes o drogues recreatives - al mateix temps. Això és degut a que no rebre tractaments regulars ni interaccions amb altres medicaments pot fer que els nivells de medicaments contra el VIH del seu cos siguin massa baixos per treballar. Podeu fer una anàlisi de sang per comprovar el nivell de medicaments anti-VIH a la sang i comprovar si el VIH ha desenvolupat resistència a qualsevol medicament.

Hi ha opcions de tractament si esteu en teràpia de fallida

Després discutiran les opcions amb vosaltres. Això pot implicar canviar els medicaments contra el VIH per trobar una combinació que funcioni per a vostè.

Tenir una càrrega viral detectable quan es tracta de VIH pot significar que el VIH esdevingui resistent no només als medicaments contra el VIH que està prenent, sinó també a altres medicaments anti-VIH similars.

Si esteu rebent un tractament contra el VIH i teniu una càrrega viral indetectable i després teniu una prova que mostra una càrrega viral detectable, haureu de realitzar una altra prova per confirmar el resultat. Pot ser que siga el que es coneix com una càrrega viral.

Si més proves demostren que la seva càrrega viral s'ha tornat a detectar, probablement haurà de canviar el tractament del VIH. El vostre metge us parlarà de les vostres opcions.

Blipes virals: augment sobtat i temporal de la càrrega viral

Les persones amb una càrrega viral indetectable a vegades experimenten l’anomenat "Blipes virals (* alguna cosa molt greu en l'àmbit de I = I -Indetectable igual a No-transmissible) en la seva càrrega viral. La seva càrrega viral passa de ser indetectable a un nivell baix però detectable, abans de tornar-se a detectar en la següent prova.

Les càrregues virals no demostren necessàriament que el tractament del VIH ja no funciona.

Hi ha diverses teories sobre els motius dels blips. Això inclou variacions en els processos de laboratori o una infecció com el refredat o la grip.

Si la seva càrrega viral es detecta en dues proves consecutives o si té símptomes freqüents, el metge parlarà de les possibles causes i si necessita canviar el tractament.

Càrrega viral i transmissió sexual del VIH

Si teniu una càrrega viral elevada a la sang, també podreu tenir una càrrega viral elevada en altres fluids corporals, inclòs el semen o el líquid vaginal. En les primeres setmanes després de contraure el VIH, la càrrega viral sol ser extremadament alta.

Les persones amb càrregues virals elevades són més infeccioses i poden transmetre el VIH més fàcilment. D'altra banda, si el VIH a la sang és indetectable, és probable que sigui indetectable en el semen, el fluid vaginal o el recte també.

Tenir una càrrega viral indetectable significa que el risc de transmissió del VIH és extremadament baix. A 2011, un gran estudi científic va trobar que el tractament del VIH redueix el risc de transmetre el VIH a una parella heterosexual habitual en 96%.

L’únic motiu pel qual no va ser 100% és que una persona en l’estudi havia adquirit el VIH, però això va passar només uns dies abans o després que la parella començés el tractament. Al meu entendre, és irrellevant. CSS

A 2014, un estudi va trobar que no es va produir cap transmissió del VIH en 16.400 ocasions de sexe entre homes homosexuals i 28.000 entre heterosexuals, on la parella VIH-positiva tenia una càrrega viral per sota de les còpies 200 / ml.

L’estudi recopila més dades i tindrà resultats finals a 2017.

Moltes persones amb VIH veuen una infectivitat reduïda i alleujar l’ansietat sobre la transmissió com a beneficis molt importants del tractament del VIH. Podeu tenir en compte la vostra càrrega viral i la vostra probable infectivitat quan penseu en un sexe segur.

Crema dona té condons en ment

Si voleu deixar d’utilitzar condons, és important esperar sis mesos després de la primera prova de càrrega viral indetectable per assegurar-vos que el tractament funciona. També és important parlar acuradament d’aquest tema amb els vostres socis i assegureu-vos que també se sentin còmodes amb la decisió.

I què és la càrrega viral indetectable?

Explicar què significa una càrrega viral indetectable pot reduir l'ansietat dels socis VIH negatius en relació amb la transmissió del VIH, però aquesta informació pot ser nova per a ells.

Tot i que el tractament del VIH i una càrrega viral indetectable protegiran els seus socis del VIH, no els protegiran ni vosaltres d'altres infeccions de transmissió sexual (ITS). A més, en alguns països, el sexe sense preservatiu sense revelar la seva condició de VIH és un delicte independentment de la probabilitat de transmissió del VIH.

Observant CD4 i la càrrega viral junts

Tingueu en compte que la càrrega viral indetectable no és una cura
Atenció sempre

Si actualment no es tracta de tractar el VIH, el seguiment de la càrrega viral i el recompte de cèl·lules CD4 pot ajudar a predir el risc de malaltia del VIH en el futur. Tot i que el comptador de cèl·lules CD4 és el principal indicador que el metge usarà per controlar la salut del vostre sistema immunitari, la prova de càrrega viral també pot proporcionar informació important.

Entre les persones amb el mateix recompte de cèl·lules CD4, la investigació ha demostrat que aquells amb una càrrega viral més alta tendeixen a desenvolupar símptomes més ràpid que aquells amb menor càrrega viral. A més, entre les persones amb la mateixa càrrega viral, les que tenen un recompte inferior de cèl·lules CD4 tendeixen a emmalaltir-se més ràpidament.

Traduït, editat i adaptat a la realitat d'aquest text per Cláudio Souza a 14 de gener de 2019 en l'adaptació del text a La càrrega viral

Necessito una persona per revisar-la. Bé amb un altre per a traduccions espanyoles i franceses. Tingueu en compte que necessito aquestes persones de manera voluntària. No tinc cap possibilitat de costar més del que ja m'enfós i Déu sap quant em quedo amb això!

Si voleu contactar per qualsevol motiu que hagueu de romandre privat, utilitzeu el formulari que hi ha al final d'aquesta pàgina. En altres casos, deixeu el missatge als comentaris. Gràcies!

[thb_blockgrid title_position = "title-center" overlay_style = "technology" style = "style3"]

Passió de la dansa

La dansa és una forma d'art de performance que consisteix en seqüències selectives de moviment humà

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.