Anuncis

Com afecten les persones amb el VIH l'estigma?

Et trobes Iniciació => Jo, Claudio. Alguns articles i observacions personals! => Com afecten les persones amb el VIH l'estigma?
Jo, Claudio. Alguns articles i observacions personals!
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Les persones amb VIH segueixen estigmatitzant tot el temps, però aquesta és una "oferta" molt més complicada per a les persones que viuen a ciutats petites o recentment diagnosticat amb VIH. Si aquest és el teu cas, també suggereixo aquesta lectura, per a més endavant. L’enllaç s’obre en una altra pestanya ;-). Si és el cas d’una persona adscrita a vosaltres, és recomanable llegir el que s’ha diagnosticat anteriorment, així com el que s’estableix entendre millor la SIDA però, el tema mateix és l’abaiuxo:

Com les persones amb VIH manegen l'estigma?

Esborrar el gel!

Resoldre?

La gent sol ocultar-se! Malauradament, això és el que poden fer algunes persones i, per tant, viure, entre cometes, viure a la ciutat marginalitat! I admeto que per a molts, aquesta és l’única opció, perquè tenen fills, famílies (no és suficient?) I necessiten mantenir l’economia FA-ME-LIA! I, per desgràcia, això no sembla suficient.

L'estigma i les implicacions en el mercat de treball

La pèrdua d’ocupació és, en la meva vida personal, el primer desastre i les complicacions d’aquest, desastroses. En un exemple pobre, no vaig poder acabar la meva carrera de DJ com jo hauria desitjat fer-ho.

Volia fer-ho algun dia. Estava cansada de la nit mateixa, però no de les discoteques. Un dels millors moments de la meva vida, com a professional, era ser el SKY DJ, una casa GLS i això és suficient (Bob Volpe segur que estic d'acord amb mi, les sigles llargues han de romandre en l’entorn acadèmic i administratiu de la causa).

Però puc explicar-vos una petita "crònica" de My Life i aquest Stigma Deal of Living with HIV.

Com si estiguessin netejant el gel!

Per molt que passi la tela, no s'asseca !!!!!

El prejudici mai no ha sortit de moda. Caminava amagat, amb por, havia esdevingut políticament incorrecte i el "error" hauria estat prohibit amb l’exclusió. I, déus d’Asgard, quina por aterridora és la soledat, l’exclusió!

Al plexe del segle XXI, tocant el començament del segle xochim d’aquest segle XXI, perquè ningú no em pot convèncer que l’expressió "1940 decade" És sensat Només en el "periodisme d’aquest primer segle" es crearia una aberració idiomàtica d’aquesta abstracció monstruosa. !

Demano perdó per endavant a aquells que, involuntàriament, se senten ofesos pel meu fet de generalitzar molts per uns pocs, però és molt difícil separar la palla del blat i oferir espai per a respostes sensibles i coherents!

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa