Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

La majoria dels nens amb VIH tenen una recuperació del sistema immunitari després d'iniciar el tractament

Imatge predeterminada
Els nens i la SIDA

Escrit per NIH

Cèl·lules T © ​​Russell Kightley

Els nens amb infecció perinatal per VIH que inicien teràpia antiretroviral (ART) experimenten una recuperació típica de les cèl·lules T CD4, però la probabilitat d’arribar a cèl·lules 500 / mm3 o més és més elevat per a aquells amb menor supressió immune abans de començar el tractament, segons un estudi publicat a Març edició de 27 de SIDA.

Paul Krogstad de l'Escola de Medicina David Geffen de la UCLA i els seus col·legues van avaluar la persistència dels baixos recomptes de CD4 tot i la supressió viral en TARGA en més de nens 900 als EUA, el Carib i Amèrica Llatina que van iniciar el tractament amb l'edat de 5 anys o més.

Els investigadors van descobrir que després de l’any 1 de supressió viral sota ART, 99% dels nens va aconseguir un recompte de cèl·lules CD4 com a mínim de cèl·lules 200 / mm.3 - El llindar de moltes malalties oportunistes. Tanmateix, el 14% dels nens encara tenia un nombre de CD4 inferior a les cèl·lules 500 / mm3 després de l’any 1 de supressió viral i 8% es va mantenir per sota d’aquest nivell fins i tot després d’anys 2.

El temps que va trigar a arribar a les cèl·lules 500 / mm3 o major amb el pretractament del recompte de CD4 es va reduir a la meitat d’un any per als nens que van començar el tractament amb cèl·lules 350-499 / mm3 a 1,3 anys per a aquells que van començar amb menys de cèl·lules 200 / mm3. Com els nens 9 (1%) tenien SIDA definir esdeveniments, incloent quatre d'ells durant els primers mesos 6 amb supressió viral completa (càrrega viral per sota de còpies d'ARN 40 per mil·lilitre de sang).

"ART millora el recompte de cèl·lules CD4 + en la majoria dels nens, però el temps necessari perquè el recompte de cèl·lules CD4 + arriba almenys 500 cèl·lules depenia de la línia d'estat immunològic altament", van concloure els investigadors. "Alguns nens no arriben a un nombre de limfòcits T + CD4 de cèl·lules 500 / [cèl·lules / mm3] malgrat haver estat mantingut durant anys de 2 amb supressió virològica completa. Els fets que defineixen la sida es van produir en 1% de la població, inclosos nens en els quals es va aconseguir la supressió virològica i el millor recompte de cèl·lules T CDXNX +. "

El text A continuació es mostra un extracte d'una declaració de premsa. Descriure la investigació amb més detall.

Per a la majoria de nens amb VIH i baixos recompte de cèl·lules immunitàries, van mostrar creixement després del tractament

Un estudi finançat per NIH troba que el nivell de les cèl·lules T torna a la normalitat al llarg del temps

23 2015 de març - la majoria dels nens amb VIH que tenen baixos nivells d'un recompte de les cèl·lules immunes, arribarà a recuperar-se, el que demostra un bon nivell de cèl·lules T CD4 després de l'inici del tractament, segons un estudi realitzat per investigadors finançats els Instituts nacionals de Salut.

cèl·lules T van fallar CD4 +, un important objectiu del VIH, el rebot virus després de ser suprimida amb la medicació es produeix en aproximadament el quinze per cent dels pacients adults i s'associa amb malalties greus, fatals. Els investigadors van realitzar l'estudi actual fins a quin punt els nens que van ser infectades amb el VIH a tot el moment del naixement poden estar en risc d'aquesta condició i aquests defectes dutes a terme amb un alt risc d'infecció greu.

"La bona notícia és que aquesta condició poques vegades es presenta en nens o joves amb VIH", va dir l'autor de l'estudi Rohan Hazra, el cap de la mare i Malalties Infeccioses Pediàtriques a la sucursal NIH Eunice Institut Nacional de Salut Infantil i Desenvolupament Humà Kennedy Shriver, del finançament per a l'estudi. "Comparativament pocs nens les cèl·lules no CD4 + reprès no semblen estar en major risc d'infecció greu que els nens amb majors recomptes CD4 +".

Va afegir que les conclusions no semblen canviar les recomanacions de tractament per als nens amb VIH, que inclouen medicaments antiretrovirals per suprimir el virus i el seguiment periòdic dels exàmens per detectar els primers signes de qualsevol infecció greu.

Els resultats van ser publicats en línia en la SIDA (una sèrie nord-americana que tracta el tema, i l'estudi va ser realitzat per un equip d'investigadors de diverses institucions del Brasil i els Estats Units. El primer autor de l'estudi va ser l'Escola Paul Krogstad de Medicina David Geffen la Universitat de Califòrnia en els Àngels.

Per realitzar la seva anàlisi, els investigadors van revisar les dades de tres xarxes de recerca que atenen els nens sobre 3.700 als EUA, Amèrica Central i del Sud i el Carib que han estat infectats amb el VIH abans o durant el part.

Els investigadors van realitzar un seguiment del recompte CD4 + de nens 933 durant almenys anys 5 des que van començar a rebre un tractament anti-VIH. Els recompte saludable de CD4 + procedents d'altres cèl·lules varien entre les cèl·lules 500-1 800-1200 per mostra de sang. Es considera que les cèl·lules 500 són inferiors a 200 i 86 o menys per mostra es considera massa baixa. Després d’un any de tractament anti-VIH, el percentatge de 4 dels nens de l’estudi va puntuar els comptes de 500 de CD92 + o més. Després de dos anys de tractament contra el VIH, XNUMX% va superar aquest llindar.

Els investigadors també van revisar les històries clíniques d'aquests nens a través dels seus registres a la recerca de signes de malaltia greu durant el curs del seu tractament. Conegut com el CDC Esdeveniment Categoria C, aquestes malalties són un senyal 0 severament debilitat el sistema immunològic, vistos a persones amb SIDA. Un total de nou nens van experimentar aquests esdeveniments. L'ocurrència d'aquests esdeveniments no va diferir estadísticament entre els recomptes de CD4 + per sota de les cèl·lules 500 en el moment de l'esdeveniment (quatre fills) i aquells amb puntuacions per sobre de 500 (cinc nens).

Els autors de l'estudi van trobar que en comparació amb els adults amb baixos recomptes de CD4 + a l'inici del tractament, CD4 + recomptes en els nens augmenten a 500 o més amb el pas del temps després d'iniciat el tractament. Però malgrat aquests augments, alguns nens tenien condicions categoria C o altres malalties greus durant els tres primers anys de tractament del VIH. Els investigadors han demanat més estudis per entendre aquest major risc de malaltia.

Sobre Eunice Kennedy Shriver Institut Nacional de Salut Infantil i Desenvolupament Humà (NICHD): El NICHD patrocina investigacions sobre el desenvolupament, abans i després del naixement; salut materna, infantil i familiar; problemes de biologia reproductiva i de població; i rehabilitació mèdica. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de l'Institut a http://www.nichd.nih.gov.

Sobre l'Institut Nacional de Salut (NIH): NIH, les nacions d’investigació mèdica de l’agència, inclou Instituts i Centres 27 i és un component del Departament de Salut i Serveis Humans. NIH és la principal agència federal per dur a terme i donar suport tant a la recerca bàsica com a la clínica, així com a la recerca translacional sobre investigació mèdica i està investigant les causes, els tractaments i les cures de malalties comunes i rares. Per obtenir més informació sobre NIH i els seus programes, visiteu www.nih.gov.

Traducció d'originals de Claudio Souza La majoria dels nens amb VIH tenen una recuperació del sistema immunitari tractament

Comentat per Mara Macedo

Referència

Krogstad P, K Patel, Karalius B, et al (en nom del VIH-SIDA pediàtric estudi de cohort IMPAACT 219C i NICHD Lloc Internacional de la iniciativa de desenvolupament dels investigadors). reconstitució immune incompleta tot i la supressió viral en nens i adolescents infectats pel VIH 1. SIDA 29 (6): 683 693-. Marxa 27 de 2015.

Una altra font

Instituts nacionals de salut: per a la majoria de nens amb VIH i baix nombre de cèl·lules immunitàries, les cèl·lules reben després del tractament. Comunicat de premsa. Marxa 23 de 2015.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!