Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep
?>

Relacions discordants ofereixen sempre un problema de gènere, les dones i altres persones amb orientació de gènere viuen la dificultat de negociar l’ús de condons "

Les dones no VIH positives en relacions serodiscordants amb VIH tenen menys probabilitats de prendre PrEP de manera coherent si experimenten violència de parella íntima.

Michael Carter

Publicat a: 20 juny 2016

L’afrontar la violència en les relacions íntimes s’associa amb un augment del risc d’adherència profilaxi pre-exposició (PrEP) entre dones en relacions serodiscordants a l’Àfrica subsahariana, segons l’edició en línia de Revista de síndromes d’immunodeficiència adquirida.

En general, el 16% de dones que van experimentar violència de parella íntima (IPV) tenien una adhesió subtima al PrEP al voltant de 50%, quan l’adhesió s’avalua per qualsevol mètode de recompte de píndoles o per concentracions plasmàtiques de tenofovir.

"Aquest és el primer estudi que examina l’associació entre l’IPV i l’adhesió al PrEP, escriu els autors. "Dones que van informar ITV tenia un major risc de baixa adherència Prep. "

La PrEP s'ha utilitzat per reduir el risc d’infecció amb El VIH en una varietat de poblacions, inclosos homes gais, homes i dones heterosexuals i usuaris de drogues per injecció.

Per tant, recomanem la PrEP com a part de programes integrals de prevenció del VIH adreçats a poblacions de risc.

L'eficàcia de la PrEP està relacionada amb l'adhesió. La violència en les relacions íntimes s'ha associat amb una major incidència del VIH, reduint l’ús de preservatius i l’adhesió poc òptima a la teràpia antiretroviral. Per tant, és possible que la violència en les relacions íntimes pugui afectar també l'adhesió a la PrEP.

Investigadors associats en estudis recents de la PrEP van analitzar les dades obtingudes de les dones VIH-negatives de 1785 en les relacions serodiscordants incloses a l'estudi. A les entrevistes mensuals, es va demanar a les dones que informessin de les seves experiències de comportament verbal, físic o econòmic davant la violència de la parella íntima.

Els investigadors van avaluar la relació entre l'abús conjugal i una adhesió sub-òptim per Prep. Es van utilitzar dues mesures per avaluar l'adhesió: COUNT píndoles (80% menys que les dosis de baixa adherència SET) i el mesurament dels nivells plasmàtics de tenofovir (definits nivells tan baixos d'adhesió per sota de 40 ng / ml). Les entrevistes en profunditat amb un subgrup de dones, oferiran informació detallada sobre la violència en les relacions íntimes d'adherència afectada i la intenció individual per mantenir PREP i les estratègies utilitzades per mantenir l'adherència a la profilaxi pre-exposició en el context de les relacions violentes.

Els participants tenien una edat mitjana de 33 anys i 70% havia guanyat un ingrés en els tres mesos anteriors. La gran majoria (99%) es van casar. La durada mitjana de la relació era 13 anys i les dones s'havien declarat en relacions serodiscordants a una mitjana de 1,4 anys.

Durant 35 mesos de seguiment, les dones 288 (16%) va informar de la violència en les relacions íntimes en les visites d'estudi (437 0,7% del total). D'aquestes dones, 69% va informar de la violència en les relacions íntimes en una visita, 20% en dues visites, 7% en tres visites i 5% en quatre o més visites. La forma més comuna de violència en les relacions íntimes reportats va ser verbal, seguit per físic i econòmic.

Les dones que van informar de la violència de parella íntima el mes passat eren menys propenses a denunciar abusos que les dones que van informar de tenir relacions sexuals que no havien tingut relacions sexuals amb cap soci en el seu estudi comparatiu de socis recents (69% versus 81%) ), però més probablement vinculada a l’informe d’activitat sexual sense protecció (22% vs. 13%). També van ser els que més van informar d'haver tingut relacions sexuals amb parelles que van informar de sexe amb una altra parella (20% versus 15%).

Aquests informes de violència de parella íntima eren similars en la majoria dels aspectes a les dones que no van denunciar la violència de parella.

L'adhesió avaluada pel recompte de píndoles era alta (95%) entre la majoria de les dones, independentment de la violència de parella íntima que es va informar. El recompte d’adherència suggerit per sota de 80% a 7% de les visites d’estudi i el percentatge de 32% de les mesures de tenofovir en plasma estaven per sota dels nivells òptims.

En general, les dones són 50% més propensos a tenir l'adherència inadequada per preparar havia experimentat la violència en les relacions íntimes en els tres mesos anteriors. Aquesta associació va ser consistent independentment de la pertinença ser mesurada per recompte de comprimits (RAR 1,51; IC 95%, 1,17-1,89, p = 0,001) o plasma concentracions de tenofovir (RAR 1,51; IC 95%, 1,06-2,15, p = 0,02).

Tanmateix, després de tres mesos, l’impacte de la violència en les relacions íntimes de pertinença ja no és significatiu.

Quan els "tipus" de violència de parella íntima es van considerar per separat, els investigadors van trobar una relació significativa entre l'adherència inadequada i l'abús verbal (RAR = 1,65, 95%, 1,17-2,33, p = 0,005) i una baixa adherència quan s'abusa de poder (RAR = 1,48, IC 95%, 1,14-1,92, p = 0,003). La relació entre la baixa adherència i la parella violenta físicament no va ser significativa, però la major freqüència d’abús físic d’una parella es va associar amb una menor adherència al tractament (p <0,001).

Hi va haver un total de noves infeccions per VIH de 48 entre dones. No obstant això, viure sota violència en relacions íntimes no va augmentar significativament el risc de seroconversió.

Set dones van discutir la violència en les relacions íntimes durant les entrevistes en profunditat amb el personal. Raons per mitjà d'abusos per part dels associats interessats que afecta l'adherència inclouen l'estrès i la manca de memòria, tots els dies de funcionament de rutina, ometre dosi de medicació i socis perdent medicaments.

Les estratègies per superar aquests desafiaments i mantenir una alta adherència inclouen l’enviament de nens per recuperar pastilles que s’han llançat o explicar els esdeveniments al personal clínic, que va ser capaç d’oferir teràpia de substitució.

"Els esforços per guiar a les dones amb la PIP de l'IPV han de reconèixer el baix risc d'adherència i cal avaluar les intervencions per promoure l'adhesió a la PrEP en el context de la violència. "Algunes dones del nostre estudi van informar d’estratègies per mantenir l’adhesió a la IPV i les lliçons d’aquests exemples de resiliència podrien ajudar en el desenvolupament d’intervencions reeixides. Aquestes intervencions podrien augmentar el benefici de la PrEP fomentant l’ús eficaç en una població amb un risc elevat d’infecció pel VIH. "

Http://www.aidsmap.com/Women-in-HIV-serodiscordant-relations-less-likely-to-take-PrEP-consistently-if-the-experience-intimate-partner-violence/page/3062973/

Referència

Roberts ST et al. Violència en les relacions íntimes i l'adhesió a la profilaxi pre-exposició (PrEP) en dones africanes en relacions serodiscordants pel VIH: un estudi prospectiu de cohort. J Acquire Aõâ Defic Synr edició en línia immune. DOI: 10.1097 / QAI.0000000000001093, 2016.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.