Anuncis

Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Les dones en les relacions discordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep
Medi 2º de 2016

Les dones en relacions serodiscordants per al VIH són menys propensos a prendre Prep constantment si experimenten la violència en les relacions íntimes

Michael Carter

Publicat a: 20 juny 2016

La lluita contra la violència en les relacions íntimes s'associa amb un major risc de mala adherència a la profilaxi pre-exposició (Prep) entre les dones en relacions serodiscordants a l'Àfrica subsahariana, segons l'edició digital de Revista de síndromes d’immunodeficiència adquirida. En general, 16% de les dones que han patit violència de parella (IPV), tenia un ús subòptim Prep adherència al voltant de 50%, quan l'adherència és avaluada per qualsevol pastilles Mètode de recompte de plasma o concentracions de tenofovir.

"Aquest és el primer estudi que examina l’associació entre l’IPV i l’adhesió al PrEP, escriu els autors. "Les dones que van informar de l’IIV van tenir un major risc d’adherir a la PrEP".

Prep s'ha utilitzat per reduir el risc d'infecció amb el VIH en una varietat de poblacions, inclosos els homes homosexuals, homes i dones heterosexuals i usuaris de drogues injectables. Recomanem, per tant, preparació com a part d'una prevenció integral del VIH dirigida als programes de poblacions d'alt risc.

L'eficàcia de la profilaxi pre-exposició està relacionada amb l'adhesió. La violència en les relacions íntimes s'han associat amb una major incidència de VIH, mitjançant la reducció de l'ús de preservatius i adherència sub-òptima a la teràpia antiretroviral. Per tant, és possible que la violència en les relacions íntimes també pot afectar l'adherència a la prep.

Socis dels investigadors en els últims estudis de Prep van analitzar les dades obtingudes de les dones negatives 1785 VIH en relacions serodiscordants inclosos en l'estudi. A la cara mensual per fer front a les entrevistes, es va preguntar a les dones a denunciar les seves experiències de la conducta verbal, física o econòmica enfront de la violència en les relacions íntimes.

Els investigadors van avaluar la relació entre l'abús conjugal i una adhesió sub-òptim per Prep. Es van utilitzar dues mesures per avaluar l'adhesió: COUNT píndoles (80% menys que les dosis de baixa adherència SET) i el mesurament dels nivells plasmàtics de tenofovir (definits nivells tan baixos d'adhesió per sota de 40 ng / ml). Les entrevistes en profunditat amb un subgrup de dones, oferiran informació detallada sobre la violència en les relacions íntimes d'adherència afectada i la intenció individual per mantenir PREP i les estratègies utilitzades per mantenir l'adherència a la profilaxi pre-exposició en el context de les relacions violentes.

Els participants tenien una edat mitjana de 33 anys i 70% havia guanyat un ingrés en els tres mesos anteriors. La gran majoria (99%) es van casar. La durada mitjana de la relació era 13 anys i les dones es van declarar en relacions serodiscordants a una mitjana de 1,4 anys.

Durant 35 mesos de seguiment, les dones 288 (16%) va informar de la violència en les relacions íntimes en les visites d'estudi (437 0,7% del total). D'aquestes dones, 69% va informar de la violència en les relacions íntimes en una visita, 20% en dues visites, 7% en tres visites i 5% en quatre o més visites. La forma més comuna de violència en les relacions íntimes reportats va ser verbal, seguit per físic i econòmic.

Dones que denuncien la violència en les relacions íntimes mes passat eren menys propensos a informar de l'abús que les dones amb informe d'abús que tingut relacions sexuals no han tingut relacions sexuals amb qualsevol parella en el seu estudi comparatiu dels últims socis (69 81% enfront% ), però és més probable relacionat amb l'informe d'activitat sexual sense protecció (22 13% enfront%). Ells van ser també els que han reportat més relacions sexuals amb parelles que van reportar relacions sexuals amb un altre soci (20 15% enfront%).

Aquests informes de violència en les relacions íntimes van ser similars en molts aspectes a les dones que no va informar de la violència de la parella respectiva.

L'adhesió avaluat per recompte de comprimits va ser alta (95%) entre la majoria de les dones, independentment de la violència reportada en les relacions íntimes. Els recomptes de pastilles van suggerir els membres de sota 80% a 7% de les visites d'estudi i 32% dels mesuraments plasmàtiques de tenofovir estaven sota dels nivells òptims.

En general, les dones eren 50% més probabilitats de tenir l'adherència inadequada per a la prep havia experimentat la violència en les relacions íntimes en els tres mesos anteriors. Aquesta associació va ser consistent independentment de la pertinença mesurar-se mitjançant recompte de comprimits (RAR, 1,51 95% CI, 1,17-1,89, p = 0,001) o plasma concentracions de tenofovir (RAR, 1,51 95% CI, 1,06-2,15, p = 0,02).

No obstant això, l'impacte de la violència en les relacions íntimes en l'adhesió ja no era significativa després de tres mesos.

Quan es van considerar per separat "tipus" de la violència en les relacions íntimes, els investigadors van trobar una relació significativa entre l'adherència inadequada i l'abús verbal (RRA = 1,65 CI 95%, 1,17-2,33, p = 0,005) i baixa adherència quan es va produir l'abús de poder econòmica per la parella que va cometre actes de violència (RRA = 1,48, 95% CI, 1,14-1,92, p = 0,003). La relació entre la baixa adhesió i soci físicament violent no va ser significativa, però la major freqüència d'abús físic d'un soci es va associar amb una menor adherència al tractament (p <0,001).

Hi havia un total de noves infeccions per VIH de 48 entre dones. No obstant això, viure sota violència en relacions íntimes no va augmentar significativament el risc de seroconversió.

Set dones van discutir la violència en les relacions íntimes durant les entrevistes amb el personal. Les raons de la forma d'abús per part dels socis en qüestió que afecta l'adherència inclòs l'estrès i la falta de memòria, tots els dies de funcionament de rutina, ometre dosi de medicació i socis perdent medicaments.

Estratègies per superar aquests desafiaments i mantenir alta adherència inclouen enviar els nens a recuperar pastilles que havia estat llençat a les escombraries, o explicar esdeveniments al personal de la clínica, que eren capaços d'oferir la teràpia de reemplaçament.

"Els esforços orientats a la dona amb IPV prep han de reconèixer el baix risc d'adherència, i les intervencions han de ser avaluats per promoure l'adhesió a la Prep en el context de la violència, els autors conclouen. "Algunes dones del nostre estudi van informar d'estratègies per mantenir l'adherència a la cara d'IPV i les lliçons d'aquests exemples de resistència podrien ajudar en el desenvolupament d'intervencions reeixides. Aquestes intervencions podrien augmentar el benefici de la profilaxi pre mitjançant la promoció d'un ús efectiu en una població d'alt risc per a la infecció per VIH ".

Http://www.aidsmap.com/Women-in-HIV-serodiscordant-relations-less-likely-to-take-PrEP-consistently-if-the-experience-intimate-partner-violence/page/3062973/

Referència

Roberts ST et al. La violència en les relacions íntimes i l'adherència a la profilaxi pre-exposició (prep) en les dones africanes en relacions serodiscordants: una cohort prospectiva. J Adquiriraâ AOA Defic immunològic SYNR, edició en línia. DOI: 10.1097 / QAI.0000000000001093, 2016.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: