Finestra immunològica Notícies diverses Més d'articles de 50

El VIH desenvolupa ràpidament la resistència a la "tècnica de curació de l'edició de gens"

La resistència pot ser el taló d'Aquil·les de l’enginyeria genètica

Desenvolupa resistència a la teràpia fins a dies 8

Una de les "tècniques", literalment, condueix el virus a la resistència

En un contratemps per a un enfocament innovador per curar el VIH, investigadors involucrats en una tècnica que utilitza enzims per eliminar gens virals del DNA de les cèl·lules infectades van trobar que el VIH s’adapta fàcilment a aquesta acció i desenvolupa ràpidament resistència a la guia que porta. les molècules diana que porten la part correcta d’una seqüència d’ADN cel·lular humana. Els virus resistents també poden desenvolupar una soca més agressiva del virus i replicar-se fins i tot més ràpidament que els virus no exposats a la teràpia gènica (tot i que continuen sent susceptibles als medicaments antiretrovirals convencionals (ARV)). A més, els investigadors suggereixen com la teràpia gènica pot promoure realment el desenvolupament de resistència, ja que funciona activament per crear petites mutacions al lloc on es talla l'ADN cel·lular. La resistència sorgeix ràpidament - en els dies 8, després de la primera aplicació de la teràpia, s’activa. Això no significa que tot el plantejament d’edició de gens estigui condemnat al fracàs, sinó que implica que el gen enzim degradant que cal unir-se a una gran varietat de diferents “gens sonda”, dissenyats per fixar un nombre més gran de punts diferents. d’ADN viral amagat dins l’ADN humà a les cèl·lules infectades. La tecnologia genètica implica el transport d’un ADN enzimat degradant o degradant anomenat CRISPR cas9 al cor del nucli cel·lular humà. L'enzim cas9 que es trobava originalment dins dels bacteris com a defensa natural contra el virus, s'adjunta a una "guia" de longitud única de fil (sgRNA RNA) que guia la cas9 a la part específica de l'ADN infiltrat pel VIH en el seu procés d'integració de l'ARN acabat de convertir en ADN que cal eliminar per eliminar el "control" del VIH sobre la cèl·lula, posant així fi al cicle de vida del VIH en aquesta cèl·lula. El concepte no es diferencia gaire de la versàtil teràpia gènica anomenada interferència d'ARN curta (siRNA), que s'està investigant per a diverses malalties, incloent-hi l'hepatitis B crònica (aquest enllaç condueix a un text en un altre lloc, en anglès, que també es traduirà). Però tenint en compte que els objectius de siRNA i la degradació de l’ARN missatger i les molècules d’òrgans que actuen com a màquines de replicació de virus a la part principal del citoplasma de la cèl·lula () sgRNA / cas9 Objectiu d’ADN integrat, el model mestre per a la fabricació de retrovirus com el VIH insereix en un nucli de cèl·lules les instruccions genètiques que existeixen al nucli cel·lular i no al citoplasma circumdant. Aquest estudi En aquest estudi vitro els investigadors de les cèl·lules T infectades per tres "sondes de gens " sgRNA / cas9 dissenyat per a diferents seccions d’ADN del VIH integrades al nucli cel·lular. Un, anomenat T4, està unit a la zona gag / pol del genoma del VIH, que inclou espai per a funcions del VIH equivalent a un "Copiadora d’ADN"; un segon gen, T10, s'adjunta al env / rev, que inclou les instruccions per formar el "embolcall viral ". En aquests dos casos, l'ARNg en si mateix connectat a un únic punt específic de l'ADN viral es divideix en dues parts, el que permet cas9 degradar el consells triturats d’ADN encara viral. Un mecanisme de reparació molecular intracel·lular anomenat NHEJ (reassembladors no homòlegs finals) eventualment repara els extrems del DNA, però és més propens a "Errors" copiar i introduir canvis a la cadena d’ADN, alguns dels quals poden conferir resistència al VIH. El tercer gen de la sonda, anomenat LTR-B, va ser similar a la que s’utilitza en un estudi sobre el qual es va informar a finals de març (També s’obre en un altre lloc web, en anglès i intentarem traduir-lo de manera oportuna). Això redueix l’ADN en els dos punts que es troben o a prop de la seqüència anomenada Liters (Long Term Terminal Repeat en traducció lliure i interpretativa: accepto suggeriments coherents) que representen els punts finals del material genètic VIH. Per tant, realitza una eliminació completa de tots els materials del component del VIH de la cèl·lula infectada. Una de les implicacions de la LTR-B és, com sempre, la resistència si la cèl·lula roman capaç de produir VIH, que, en teoria, podria ser, ja que hi ha algunes parts restants de l’ADN que, encara que siguin defectuoses, siguin capaces de produir virus infecciosos. Deu ser perquè l’ADN del VIH pot haver mutat en una forma resistent a la “convulsió” de l’ARNg. Resultats i implicacions Es va comparar la producció de partícules virals entre les cèl·lules tractades sgRNA / cas9 i amb cèl·lules tractades cas9 sol. Els investigadors van trobar que, com era d’esperar, la replicació viral es va veure afectada severament en les cèl·lules infectades gen sonda ARNg / cas9. En general, els nivells màxims de producció viral van ser menors de 83% en cèl·lules tractades T4, per 95% en els tractats amb T10, i per aproximadament 98% a les cèl·lules tractades LTR-B. La producció viral va començar uns cinc dies després de la infecció a les cèl·lules de control, però es va retardar durant uns quatre dies en cèl·lules tractades amb LTR-B i durant uns deu dies en cèl·lules tractades amb T4 o T10. No obstant això, hi va haver una producció viral significativa al final de la LTR en cèl·lules B, nivells virals a la producció màxima de FP - que també es va ajornar durant quatre dies - 55 encara era inferior a les cèl·lules de control. Però a les cèl·lules tractades T10 era exactament el mateix en cèl·lules de control - encara que retardat per vuit dies - i en realitat era aproximadament 20% superior a les cèl·lules T4. Això suggereix que la resistència viral passa ràpidament. En mostres de virus, el 74% del T4, el 70% del T10 i el 72% del virus LTR-B van alterar el seu ADN tal com s’esperava per tres sondes genètiques diferents. A l’altre 16%, 20% i 18%, hi va haver mutacions d’alguna mena i algunes d’elles van ser atribuïdes a la generació de resistència. Els investigadors van realitzar l'experiment de nou en cèl·lules infectades amb el virus del VIH extretes del pic de la producció viral a l'experiment abans del que s'esperava que tothom es resistís. Els virus resistents tractats amb T4 van produir de nou un 20% més de virus que les cèl·lules control i en el cas de cèl·lules tractades amb T10, van produir la mateixa quantitat de virus que el control cel·lular, però en realitat van assolir el màxim cop de viral durant sis dies. abans. Això suggereix que el VIH que s'havia resistit al T4 o T10 era com a mínim com aplicar un control de reproducció de virus o instal·lador. En el cas de la LTR-B tractada amb virus resistents, el pic de la producció viral també es va assolir uns sis dies abans que el virus control, però els nivells de producció viral es van mantenir un 30% més baixos, cosa que suggereix que els virus resistents a la LTR. -B potser està pagant el preu d’una petita resistència al vostre criador. En els virus resistents a T4 hi havia un predomini d’un únic punt de mutació (una mutació genètica amb un sol Carta canviat). Això representava una proporció del 81% de virus resistents i una altra mutació d'un sol punt representava el 13% d'ells. En els virus resistents a T10, mentre que una mutació d’un sol punt representava el 38% dels virus resistents a altres virus resistents, tenien, en general, una mutació més complexa de 3 o 4 punts de canvi. La resistència de virus resistents a LTR-B era més inusual. T4 i T10 van extreure només petites parts del genoma viral; si ho és reparat de manera incorrecta, això pot crear soques resistents. En aquest cas ho és la maquinària mòbil NHEJ, que es remunta a l'ADN i es va "editar" de manera imprecisa, que és el nucli de la resistència. Però la LTR-B ha d’eliminar tot el genoma viral, de manera que la unió d’ADN viral no hauria de tenir l’oportunitat de començar a produir virus mutants. On era la resistència? De què o què? Els investigadors van trobar que una petita proporció de virus resistents a T4 i T10, però tots els virus resistents a LTR-B, no tenien substitucions d’una base genètica a una altra, com la majoria dels virus resistents, però tenien seccions senceres eliminades o inserides. en el codi genètic - l'anomenat "Indels". Això suggereix que va ser el mateix sgRNA / cas9 el que va provocar la resistència en aquests casos. El cas9 va desfer l’ADN al lloc de la divisió de manera que produïa els virus resistents. En aquest cas, la resistència no es va produir per la transacció comercial viral en presència de baixos nivells de fàrmacs, que exerceixen una pressió evolutiva selectiva: el que es produïa va ser generat directament pel mateix medicament. En resum, l’ARNg / cas9 ha actuat com a agent mutagènic, un conductor directe de la mutació viral cap a la soca resistent al propi sgRNA / cas9. Nota de l'editor. En bon portuguès, em recorda a un retrocés. Aquest tipus de "tir", que produeix incendis, mata "només" una persona, si es descontrola i surt al carrer ... Alguns fàrmacs antivírics no convencionals generen problemes i funcionen perquè són mutagènics, com la ribavirina, però en aquest si treballen en el genoma viral. Els siRNAs també poden mutar directament en l'ARN citoplasmàtic. Però és la primera vegada que s'ha vist una proposta de tractament contra el VIH que contribueix directament a la producció de mutacions resistents dins de l'ADN provisral al cor de les cèl·lules. Si bé la producció de resistència es reduiria al mínim mitjançant l'ús de múltiples ARNg, tal com suggereixen els investigadors, aquest estudi demostra que els investigadors podrien esperar contratemps inesperats sobre com curar el VIH. i que la nova edició de gens i altres tècniques implicades poden suposar riscos propis investigació o vida, en funció de com es realitza i en quin tipus d’estudi, in vitro o humà, pot generar problemes greus. Nota de l'editor: Estic molt feliç quan sento que puc donar bones notícies als meus lectors i, a mesura que vagi a investigar i traduir aquests textos, que de vegades em fan anar a estudiar "una mica de genètica perquè pugui traduir-los ", Fes-me cada vegada més cuidat i considerat pel que publico i no he vist, en les meves fonts, que considero sensat, cap esment d'aquesta cura sorgida a Londres. No m'agrada sentir-me com Cassandra anuncia l’apocalipsi, i tot el que demano és atenció i precaució. M'agradaria estar absolutament segur que un determinat estudi ha estat capaç de trobar una cura per al VIH, però sé que entre l’aplicació d’aquesta possible cura, hauria de tenir un protocol d’aplicació que, quan sigui petit, determinarà el tractament del temps X i un període de Temps "DELTA" a l'espera de la confirmació de la remissió completa, l'eliminació dels embassaments (els intestins són una àrea increïblement gran on el VIH es pot ocultar i si s'hi amaga per sempre, potser això sigui acceptable com a condició mèdica la persona a una vida sense ART, però amb una agenda complexa de recollir material per a exàmens per a la resta de la vida i això, fins i tot sent una cura, em té la cara d'una malaltia, per tant estic aquí, 02: 22 del matí simplement perquè Vaig tenir un dia excel·lent i vaig pensar que la grip tan sospitosa que m'havia aconseguit (vaig prendre la vacuna) havia desaparegut i ja era suficient que em posés a dormir, després de deu minuts em vaig assegurar que no dormia -0 No estic curat d'una grip per la qual he vacunat jo i no, en aquest moment de la vida, 52 anys d'edat, 22 d'ells amb VIH, donats a abusos i per ser honests, només vaig fins al carrer si esteu obligats per una cita que no es pot resoldre aquí. Vaig ser molt selectiva a l'hora de triar persones que poguessin entrar a casa meva i, després de ser tractades com un ximple pels estudiants de l'ESPM que em van enganyar amb cinisme odiosa i deplorable (tot el que els vaig demanar era no canviar el meu nom o que amaguen la meva cara i això és exactament el que van fer. Moral de la història: l’entrevista, fins i tot per als estudiants fonamentals, haurà de ser remunerada i, donarà a qualsevol que fa mal, miro l’ajust de la càmera i m'interessarà utilitzar el meu treball perquè la vostra formació professional estigui subjecta a un contracte amb les meves condicions no negociables o res. Gràcies a tots els estudiants d’ESPM perquè era un comportament infantil, immoral, ladino i trampes que em va portar a aquestes lliçons i no es canviarà fins que per al dia de la meva mort. D'aquesta manera, en nom de la prudència. Ens trobem al voltant d’un problema que, parlant de manera genèrica, estem envoltats d’una imprudència pura, exquisida i insensata. Quants de nosaltres, i fins i tot jo jo, no ens aturem en un moment en què la crisi de la salut s’instal·la, t’agrada tornar enrere i donar-li un bat de beisbol al capdavant d’aquest "nostre temerari" i deixar-li un missatge això seria, crec, més o menys així. Utilitzeu el seu preservatiu. Estic investigant aquesta suposada cura a Anglaterra. Tinc bones fonts i no em va enviar res. Potser no hi ha res a enviar i tota aquesta jactància és una espècie de "caça de clics". O, qui podria saber (???) vaig caure en desgràcia amb ells i hauré de buscar més i més profundament. Bé, la grip no és tranquil·la i els meus passos nasals estan tancats. Qui pot dormir així? Vaig a Netflix, miro Luke Cage, perquè moro de curiositat pel que fa a la següent. Sí, gent, jugo molt, però és perquè la vida no m'ha donat elecció i personatges com Daredevil, The Punisher, Luck Cage i Jessica Jones em porten, almenys durant uns quants minuts, la sensació que pot haver-hi justícia o, si més no, segons un que estigui lluny en la nit del temps, siga just en els comptes, i si no puc cobrar la meva, permeteu-me sentir-me alegre veient "homes justos" fent alguna cosa que m'agradaria ser capaç de fer. si, Noia intel·ligent, que va passar un llarg camí i emboara Et puc donar moltes veritats, el meu llibre els deixa pensar en com podria anar a través de tot el que va a llegir. Jo dic que aquesta era la part fàcil. Hi ha una part difícil, i ni tan sols s'atreveix a pensar en Pola en un document de Word ... El que es va dir que si jo els posaria en un llibre ... lol Fins a la propera. Cau. Aquesta és una manera afectuosa d'una Badia deliciosament amorosa va triar per referir-se a mi. Quan una dona em crida Cau, el meu cor batega més ràpid, la respiració es torna confús i tot el que puc recordar és la frase després de l'entrada del condó: "Ara puc ..." Què va passar després .... Va ser el caos ... (...) ... Fa gairebé vint anys i, de vegades, encara sento l'amargor de la gola que em va vessar. I la qüestió esbojarrada: com es va a girar quan la marea s'omple? No vaig respondre res, però vaig pensar: nedar. Gus Cairns Publicat: 17 de maig de 2016 Traduït per Claudio Souza do Original a El VIH desenvolupa ràpidament resistència a la tecnologia de cura de l'edició de gens de Gus Cairms per AIDSMAP revisat per Mara Macedo Referència Wang Z et al. Les mutacions derivades de CRISPR / Cas9 inhibeixen la replicació del VIH-1 i acceleren la fuita viral. Informes de cel·la, pàgines 15, 1-9. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.celrep.2016.03.042. Abril 2016. Temes relacionats Notícies relacionades Notícies relacionades seleccionat d'altres fonts pics més editors en la recerca d’una cura > Notícies més populars
  1. EASL publica noves recomanacions sobre el tractament de l’hepatitis C per a tots els genotips26 2016 setembre
  2. El model holandès troba la PrEP per als homes gais d'alt risc i és rendible a preus actuals i un estalvi de costos a preus genèrics27 2016 setembre
  3. L’estudi espanyol confia: els petits símptomes del VIH no prediuen el fracàs del tractament21 2016 setembre
  4. Suècia és el primer país a assolir l'objectiu UNAIDS / WHO 90-90-9014 2016 setembre
  5. Els índexs de sífilis augmenten entre els homes homosexuals als Estats Units29 2016 setembre

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: