El VIH desenvolupa ràpidament la resistència a la "tècnica de curació de l'edició de gens"

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => El VIH desenvolupa ràpidament la resistència a la "tècnica de curació de l'edició de gens"

La resistència pot ser el taló d'Aquil·les de l’enginyeria genètica

Desenvolupa resistència a la teràpia fins a dies 8

Una de les "tècniques", literalment, condueix el virus a la resistència

En un revés per a un enfocament innovador per a la cura del VIH, els investigadors involucrats en una tècnica que utilitza enzims per eliminar els gens virals d'ADN de les cèl·lules infectades pel VIH va trobar que s'adapta fàcilment a aquesta acció i ràpidament desenvolupa resistència guia que porta les molècules diana que porten la part correcta d'una seqüència d'ADN cel·lular humà. El virus resistents també poden desenvolupar un cep més agressiva del virus per replicar i fins i tot més ràpidament que els virus no exposats a la teràpia gènica (tot i que encara són susceptibles als fàrmacs antiretrovirals convencionals (ARV)).

A més, els investigadors suggereixen com la teràpia gènica funciona realment pot promoure el desenvolupament de la resistència, ja que treballa activament en la creació de petites mutacions en el lloc on es talli l'ADN cel·lular. La resistència emergeix ràpidament - en els dies 8, després de la primera aplicació de la teràpia, s’activa.

Això no vol dir que tots enfocament d'edició gen està condemnat al fracàs, però implica que l'enzim degradant gen que ha d'estar unit a una àmplia varietat de diferents "sondes gens", dissenyat per fixar un gran nombre de diferents punts ADN viral ocult en l'ADN humà en les cèl·lules infectades.

La tecnologia genètica implica el transport d’un enzim-ADN anomenat degradant o CRISPR cas9 al cor del nucli cel·lular humà. L'enzim cas9 que es trobava originalment dins dels bacteris com a defensa natural contra el virus, s'adjunta a una "guia" de longitud única de fil (sgRNA RNA) que guia la cas9 per a la part específica d'ADN infiltrar-ARN de VIH en el seu procés d'integració recentment convertida en l'ADN ha de ser eliminat per eliminar el "control" del VIH al final de cèl·lules, de manera que la cèl·lula, el cicle de vida del VIH.

El concepte no és gaire diferent de la versàtil teràpia gènica anomenada ARN curt interferent (siRNA), que s'està investigant per a diverses malalties, incloent-hi l'hepatitis B crònica (aquest enllaç condueix a un text en un altre lloc, en anglès, que també es traduirà). Però tenint en compte que els objectius de siRNA i la degradació de l’ARN missatger i les molècules d’òrgans que actuen com a màquines de replicació de virus a la part principal del citoplasma de la cèl·lula () sgRNA / cas9 Objectiu d’ADN integrat, el model mestre per a la fabricació de retrovirus com el VIH insereix en un nucli de cèl·lules les instruccions genètiques que existeixen al nucli cel·lular i no al citoplasma circumdant.

Aquest estudi

En aquest estudi vitro els investigadors de les cèl·lules T infectades per tres "sondes de gens " sgRNA / cas9 dissenyat per a diferents seccions d'ADN del VIH integrades al nucli cel·lular.

Un, anomenat T4, s'adjunta a la gag / pol del genoma del VIH, que inclou espai per a funcions del VIH equivalent a un "Copiadora d’ADN"; un segon gen, T10, s'adjunta al env / rev, que inclou les instruccions per formar el "embolcall viral ". En aquests dos casos, l'ARNg en si mateix connectat a un únic punt específic de l'ADN viral es divideix en dues parts, el que permet cas9 degradar el consells triturats d’ADN viral encara.

Un mecanisme intracel·lular de reparació molecular anomenat NHEJ (últims muntadors no homòlegs) eventualment repara consells d'ADN triturats, però l'ADN és més propens a "Errors" i introduir canvis en la cadena d’ADN, alguns dels quals poden conferir resistència al VIH.

El tercer gen de la sonda, anomenat LTR-B, va ser similar a la que s’utilitza en un estudi sobre el qual es va informar a finals de març (També obert en un altre lloc, en anglès i anem a tractar de traduir en el temps). Això talla l'ADN en el còlon que es troba en o prop de la seqüència de trucada litres (repetició terminal llarga Durada en traducció lliure i interpretatiu - acceptar suggeriments coherents) que representen els punts extrems del material genètic del VIH. Per tant porta a terme una eliminació completa de tots els components del material de la cèl·lula infectada pel VIH.

Un dels LTR-B de les conseqüències és, com sempre, la resistència que la cèl·lula segueixen sent capaços de produir el VIH, que, en teoria podria ser capaç de ser algunes porcions restants de DNA que encara defectuós, encara és capaç de produir virus infecciós. Ha de ser causa de que l'ADN del VIH es pot mutar a una forma que és resistent a la "adherència" la primera sgRNA.

Resultats i implicacions

Es va comparar la producció de partícules virals entre les cèl·lules tractades sgRNA / cas9 i amb cèl·lules tractades cas9 sol. Els investigadors van trobar que, com era d’esperar, la replicació viral es va veure afectada severament en les cèl·lules infectades gen sonda ARNg / cas9. En general, els nivells màxims de producció viral van ser menors de 83% en cèl·lules tractades T4, per 95% en els tractats amb T10, i per aproximadament 98% a les cèl·lules tractades LTR-B.

La producció viral va començar uns cinc dies després de la infecció en cèl·lules de control, però es va retardar durant uns quatre dies en cèl·lules tractades amb LTR-B i durant uns deu dies en cèl·lules tractades amb T4 o T10. No obstant això, hi va haver una producció viral significativa al final de la LTR en cèl·lules B, nivells virals a la producció màxima de FP - que també es va ajornar durant quatre dies - 55 encara era inferior a les cèl·lules de control. Però a les cèl·lules tractades T10 era exactament el mateix en cèl·lules de control - encara que retardat per vuit dies - i en realitat era aproximadament 20% superior a les cèl·lules T4. Això suggereix que la resistència viral passa ràpidament.

En mostres de virus, 74% de T4, 70% de T10 i 72% dels virus LTR-B tenien el seu ADN alterat de la manera esperada per tres diferents sondes genètiques. A l’altre 16%, 20% i 18%, hi havia mutacions d’alguna mena i algunes de les quals es van atribuir a la generació de resistències.

Els investigadors van realitzar l’experiment novament sobre cèl·lules infectades amb el virus del VIH extretes de la producció viral màxima de l’experiment anterior que es preveia que es tornés resistent. Els virus resistents tractats amb T4 van produir de nou 20% més de virus que les cèl·lules de control i, en el cas de les cèl·lules tractades amb T10, van produir la mateixa quantitat de virus que el control cel·lular, però en realitat van arribar al bec de producció viral sis dies. abans. Això suggereix que el VIH que s'havia tornat resistent a T4 o T10 era almenys com aplicar un control de replicació de virus, o instal·lador.

En el cas de LTR-B tractat amb virus resistent, la producció viral màxima també va arribar als sis dies abans del virus control, però els nivells de producció viral es van mantenir inferiors a 30%, el que suggereix que els virus resistents a LTR -B pot estar pagant el preu d'una petita resistència al seu criador.

En el virus resistent a T4, hi havia un predomini d'un sol punt de mutació (una mutació genètica amb només un Carta ha canviat). Això representava una quota de 81% de virus resistents i una altra mutació de punt únic representava 13% d’ells. En virus resistents a T10, mentre que una mutació per punt únic representava 38% de virus resistent a altres virus resistents, hi havia, en general, una mutació més complexa de punts de canvi 3 o 4.

La resistència dels virus resistents a LTR-B era més inusual. T4 i T10 només van extreure petites parts del genoma viral; si és així reparat de manera incorrecta, això pot crear soques resistents. En aquest cas ho és la maquinària mòbil NHEJ, que es remunta a l’ADN de l’administrador i que "edita" de manera incorrecta, que és el nucli de la resistència. Però el LTR-B ha d'eliminar tot el genoma viral, de manera que la unió d'ADN viral no hauria de tenir l'oportunitat de començar a produir virus mutants. On era la resistència? De què o què?

Els investigadors van trobar que una petita proporció dels virus T4 i T10 resistents, però tots els virus resistents a LTR-B, no tenien substitucions d'una base genètica a una altra, com la majoria de virus resistents, però tenien seccions senceres eliminades o inserides. en el codi genètic - l'anomenat "Indels".

Això suggereix que el propi sgRNA / cas9 estava causant resistència en aquests casos. Cas9 va interrompre l'ADN del lloc de tall, de manera que estava produint els virus resistents.

En aquest cas, la resistència no va ser causada per transacció de negocis viral en presència de baixos nivells de fàrmacs que exerceixen una pressió evolutiva selectiva - que estava sent generada va ser causat directament pel propi fàrmac. En resum, sgRNA / cas9 estava actuant com un mutagen, un impulsor directe de la mutació vírica cap a la soca resistent a posseir sgRNA / cas9. Nota de l'editor. En bona portuguesa que em recorda a tret per la culata. Aquest tipus de "shot", que resulta contraproduent, mata "només" una persona, per escapar de control i sortir al carrer ...

Alguns medicaments antivirals no convencionals generen problemes i funcionen perquè són mutagènics, com ara la ribavirina, però en aquest cas treballen en el genoma viral. Els siRNA també poden mostrar mutacions directament en ARN citoplasmàtic. Però aquesta és la primera vegada que s'ha vist una proposta de tractament del VIH contribuint directament a la producció de mutacions resistents dins de l’ADN proviral a les cèl·lules del cor.

Mentre que la producció de resistència es reduiria al mínim mitjançant l’ús de múltiples sgRNAs, com suggereixen els investigadors, aquest estudi mostra que els retrocessos inesperats poden estar esperant els investigadors sobre com curar el VIH i que la nova edició de gens i altres tècniques implicades poden suposar riscos propis investigació o vida, en funció de com es realitza i en quin tipus d’estudi, in vitro o humà, pot generar problemes greus.

Nota de l'editor: Estic molt feliç quan sento que puc donar bones notícies als meus lectors i, a mesura que vagi a investigar i traduir aquests textos, que de vegades em fan anar a estudiar "una mica de genètica perquè pugui traduir-los ", Fes-me cada vegada més cuidat i considerat pel que publico i no he vist, en les meves fonts, que considero sensat, cap esment d'aquesta cura sorgida a Londres. No m'agrada sentir-me com Cassandra anuncia l’apocalipsi, i tot el que demano és atenció i precaució. M'agradaria estar absolutament segur que un determinat estudi ha estat capaç de trobar una cura per al VIH, però sé que entre l’aplicació d’aquesta possible cura, hauria de tenir un protocol d’aplicació que, quan sigui petit, determinarà el tractament del temps X i un període de Temps "DELTA" a l'espera de la confirmació de la remissió completa, l'eliminació dels embassaments (els intestins són una àrea increïblement gran on el VIH es pot ocultar i si s'hi amaga per sempre, potser això sigui acceptable com a condició mèdica la persona a una vida sense ART, però amb una agenda complexa de recollir material per a exàmens per a la resta de la vida i això, fins i tot sent una cura, em té la cara d'una malaltia, per tant estic aquí, 02: 22 del matí simplement perquè Vaig tenir un dia excel·lent i vaig pensar que la grip tan sospitosa que m'havia aconseguit (vaig prendre la vacuna) havia desaparegut i ja era suficient que em posés a dormir, després de deu minuts em vaig assegurar que no dormia -0 No estic curat d'una grip per la qual he vacunat jo i no, en aquest moment de la vida, 52 anys d'edat, 22 d'ells amb VIH, donats a abusos i per ser honests, només vaig fins al carrer si esteu obligats per una cita que no es pot resoldre aquí.

Vaig ser molt selectiva a l'hora de triar persones que poguessin entrar a casa meva i, després de ser tractades com un ximple pels estudiants de l'ESPM que em van enganyar amb cinisme odiosa i deplorable (tot el que els vaig demanar era no canviar el meu nom o que amaguen la meva cara i això és exactament el que van fer. Moral de la història: l’entrevista, fins i tot per als estudiants fonamentals, haurà de ser remunerada i, donarà a qualsevol que fa mal, miro l’ajust de la càmera i m'interessarà utilitzar el meu treball perquè la vostra formació professional estigui subjecta a un contracte amb les meves condicions no negociables o res. Gràcies a tots els estudiants d’ESPM perquè era un comportament infantil, immoral, ladino i trampes que em va portar a aquestes lliçons i no es canviarà fins que per al dia de la meva mort.

D'aquesta manera, en nom de la prudència. Ens trobem al voltant d’un problema que, parlant de manera genèrica, estem envoltats d’una imprudència pura, exquisida i insensata. Quants de nosaltres, i fins i tot jo jo, no ens aturem en un moment en què la crisi de la salut s’instal·la, t’agrada tornar enrere i donar-li un bat de beisbol al capdavant d’aquest "nostre temerari" i deixar-li un missatge això seria, crec, més o menys així. Utilitzeu el seu preservatiu.

Estic investigant aquesta suposada cura a Anglaterra. Tinc bones fonts i no em va enviar res. Potser no hi ha res a enviar i tota aquesta jactància és una espècie de "caça de clics". O, qui podria saber (???) vaig caure en desgràcia amb ells i hauré de buscar més i més profundament.

Bé, la grip no és tranquil·la i els meus passos nasals estan tancats. Qui pot dormir així?

Vaig a Netflix, miro Luke Cage, perquè moro de curiositat pel que fa a la següent.

Sí, gent, jugo molt, però és perquè la vida no m'ha donat elecció i personatges com Daredevil, The Punisher, Luck Cage i Jessica Jones em porten, almenys durant uns quants minuts, la sensació que pot haver-hi justícia o, si més no, segons un que estigui lluny en la nit del temps, siga just en els comptes, i si no puc cobrar la meva, permeteu-me sentir-me alegre veient "homes justos" fent alguna cosa que m'agradaria ser capaç de fer.

si, Noia intel·ligent, que va passar un llarg camí i emboara Et puc donar moltes veritats, el meu llibre els deixa pensar en com podria anar a través de tot el que va a llegir. Jo dic que aquesta era la part fàcil. Hi ha una part difícil, i ni tan sols s'atreveix a pensar en Pola en un document de Word ... El que es va dir que si jo els posaria en un llibre ... lol Fins a la propera.

Cau. Aquesta és una manera afectuosa d'una Badia deliciosament amorosa va triar per referir-se a mi. Quan una dona em crida Cau, el meu cor batega més ràpid, la respiració es torna confús i tot el que puc recordar és la frase després de l'entrada del condó:

"Ara puc ..."

Què va passar després .... Va ser el caos ... (...) ... Fa gairebé vint anys i, de vegades, encara sento l'amargor de la gola que em va vessar. I la qüestió esbojarrada: com es va a girar quan la marea s'omple? No vaig respondre res, però vaig pensar: nedar.

Gus Cairns

Publicat a: 17 maig de 2016

Traduït per Claudio Souza do Original a El VIH desenvolupa ràpidament resistència a la tecnologia de cura de l'edició de gens de Gus Cairms per AIDSMAP revisat per Mara Macedo

Referència

Wang Z et al. Les mutacions derivades de CRISPR / Cas9 inhibeixen la replicació del VIH-1 i acceleren la fuita viral. Informes de cel·la, pàgines 15, 1-9. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.celrep.2016.03.042. Abril 2016.

Temes relacionats

Notícies relacionades

Notícies relacionades seleccionat d'altres fonts

pics més editors en la recerca d’una cura >

Notícies més populars

  1. EASL publica noves recomanacions sobre el tractament de l’hepatitis C per a tots els genotips26 2016 setembre
  2. El model holandès troba la PrEP per als homes gais d'alt risc i és rendible a preus actuals i un estalvi de costos a preus genèrics27 2016 setembre
  3. L’estudi espanyol confia: els petits símptomes del VIH no prediuen el fracàs del tractament21 2016 setembre
  4. Suècia és el primer país a assolir l'objectiu UNAIDS / WHO 90-90-9014 2016 setembre
  5. Els índexs de sífilis augmenten entre els homes homosexuals als Estats Units29 2016 setembre

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.