Els pacients seropositius són bons candidats per al trasplantament hepàtic i renal

Sistema hepàtic digestiu de color vermell fetgeEls trasplantaments de fetge i ronyó poden estar justificats per als pacients VIH positius seleccionats, diuen investigadors als Estats Units. El trasplantament va millorar les possibilitats de supervivència de pacients VIH positius amb malalties hepàtiques greus. La comparació amb el VIH-negatiu va mostrar que en pacients sotmesos a trasplantament de fetge, els pacients amb VIH positius tenien més probabilitats de patir rebuig o de morir d'òrgans, però la diferència de risc per a tots aquests resultats va ser petita.

"L'augment moderat del risc en comparació amb el VIH-negatives dels destinataris pacients, així com la proporció absoluta dels que van morir, en comparació amb altres poblacions de trasplantament, el suport de trasplantament de fetge pot ser una opció viable seleccionat acuradament els destinataris," comentari els autors.

"El trasplantament de ronyó per a pacients VIH positius aporta resultats similars als homòlegs de pacients VIH negatius en fins a aproximadament uns anys 5 després del trasplantament en tots els anàlisis de control".

Al voltant de 2% dels pacients amb VIH desenvoluparan insuficiència renal i etapa final de la malaltia hepàtica i és cada vegada més la principal causa de mort en la població infectada pel VIH. Això significa que una proporció creixent de pacients amb VIH necessitarà un trasplantament de ronyó o de fetge. No obstant això, s'ha qüestionat si els pacients amb VIH són bons candidats per al trasplantament.

Per tant, els investigadors de San Francisco van idear un estudi per determinar si el pronòstic de supervivència dels pacients trasplantats va ser millorat en comparació amb els resultats entre pacients VIH positius i transplantats negatius en termes de pèrdua d'òrgans i mort. L’estudi també va examinar si es relacionaven altres factors amb el rebuig d’òrgans i la mort en pacients amb VIH, taxes d’infecció i hospitalització, i l’impacte del trasplantament en la clau dels marcadors del VIH, incloent el recompte de CD4 i la càrrega viral.

La població de pacients VIH positius consistia en trasplantaments hepàtics 125 i trasplantaments renals 150 sotmesos a trasplantaments entre 2003 i 2010. Els seus resultats es van comparar amb pacients amb VIH que eren candidats a receptors de trasplantament de fetge (n = 148) o de ronyó (n = 167) que van rebre atenció simultàniament, però que no van rebre un òrgan nou. Els pacients que van rebre un trasplantament renal tenien un recompte de cèl·lules CD4 per sobre de les cèl·lules 100 / mm3 i la càrrega viral del VIH indetectable; Els pacients amb fetge hepàtic trasplantat van tenir un recompte de CD4 superior a les cèl·lules 200 / mm3 i la càrrega viral indetectable o la possibilitat d’establir un control viral després del trasplantament.

Els pacients amb trasplantament de fetge i ronyó es van mantenir en observació durant un període mitjà de anys 3,5 i 4,0, respectivament. Els candidats van ser supervisats durant aproximadament un any.

El trasplantament es va associar amb un benefici significatiu de supervivència (p <0,0001) per als pacients amb formes més greus de malaltia hepàtica (puntuació MELD d'almenys quinze), però no per a pacients amb malaltia hepàtica menys greu o per a pacients receptors. trasplantament renal.

Els factors associats amb un major risc de mortalitat dels pacients amb trasplantament hepàtic doble trasplantament inclòs (3,8 risc mitjana, interval de confiança 95% 1.6-8.8, p = 0,002), el cos abans del trasplantament índex de massa baixa o índex de massa corporal (FC 2,2, IC 95% 1,1 - 4,4, p = 0,03), l'edat, l'edat del donant (RH 1.3 per dècada, IC 95% 1,1 - 1,6, p = 0,01) i co-infecció amb virus de l'hepatitis C, (HR 2,1, 95% CI 1,0 - 4,6, p = 0,06). Els mateixos factors es van associar amb la pèrdua d'orgue.

Els factors de risc per a l'augment del risc de mortalitat entre els individus receptors de trasplantament de ronyó inclouen l'edat en el moment del trasplantament (1,07 HR per dècada 95 1.1% CI - 1.26, p = 0,01) i la teràpia thymoglobulina la primera setmana després trasplantament (HR 3,5, 95% CI 1,3 - 9,1, p = 0,01). El tractament amb aquest fàrmac també es va associar amb el rebuig d'òrgans (p = 0,048).

Es van observar 12 defineixen les infeccions oportunistes de la SIDA (sarcoma de Kaposi cutani, esòfag o candidiasi bronquial i la pneumònia per Pneumocystis) en pacients amb trasplantament de fetge i quatre d'aquestes persones van morir i les causes de la mort hauria estat una insuficiència orgànica sistèmica-multi, accident accident cerebrovascular, i l'hepatitis C. recurrent

Tres receptors de trasplantament renal van tenir una recurrència de la malaltia renal associada al VIH. El seu recompte de CD4 en el moment de la recaiguda va variar entre les cèl·lules 0 i 770 / mm3.

Es van observar infeccions greus relacionades amb el VIH en 55% de fetge i ronyó 50% de receptors. La meitat es va produir durant els primers sis mesos després del trasplantament. Tant per a receptors de fetge com de ronyó, la majoria d’aquestes infeccions bacterianes van ser (80% i 71%, respectivament). La co-infecció pel VHC es va associar amb un major risc d'infeccions per als dos grups de pacients trasplantats.

Per als pacients hepàtics, hi va haver algunes indicacions de recuperació posterior al trasplantament en el recompte de cèl·lules CD4.

Al llarg de tres anys de seguiment, 20% de pacients amb fetge i 16% de pacients amb ronyó van experimentar un augment de la seva càrrega viral de VIH a nivells detectables. La majoria, no obstant això, va restablir posteriorment el control viral.

Es va comparar el risc de pèrdua i mort de l'empelt entre pacients amb VIH i pacients amb VIH. Els investigadors van dur a terme quatre sèries de comparatives: aparellats de manera demogràfica, aparellats i demogràficament ajustats per la puntuació de risc i per al risc. Els pacients amb VIH negatius van ser identificats a les bases de dades nacionals. La mitjana de seguiment va ser aproximadament de quatre anys.

Per als destinataris, l’anàlisi de risc i sense precedents va mostrar que els pacients amb VIH tenien increments significatius en el risc marginal de rebuig d’òrgans (p = 0,07 i ep = 0,52, respectivament). Tots els models van mostrar que els pacients VIH positius que rebien receptors tenien un augment del risc de pèrdua d’empelt en comparació amb els controls.

El VIH no es va associar amb un major risc de mort després d'un trasplantament renal. receptors de fetge positiu pacients amb VIH tenien un major risc de mort en l'incomparable (p = 0,01), demogràficament aparellats (p = 0,01) i aparellats demogràficament la puntuació ajustada risc models (p = 0,01), però no el model de risc combinat. "La diferència absoluta en la proporció de morts va ser 6,7 Anàlisi en% de control de riscos de coincidència," en compte els investigadors.

"Es tracta d’anàlisis del suport renal i del trasplantament de fetge com a opció per a persones acuradament seleccionades amb infecció pel VIH.

Publicat per Michael Carter a: 11 febrer 2016 in L’anàlisi de la supervivència i el resultat que seleccionen els pacients VIH positius són bons candidats per al trasplantament de fetge i ronyó. Traduït per Cláudio Souza a 18 / 02 / 2016

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: