Relacions PrEP i Serodiscordants

Imatge predeterminada
Finestra immunològica Notícies diverses Més d'articles de 50 PREP

Prep i les relacions serodiscordants sempre ofereixen un problema de gènere. Les dones i altres persones femenines orientades al gènere tenen dificultats per negociar l’ús de condó"

Dones no reactives per a El VIH en les relacions serodiscordants del VIH són menys propensos a prendre PrEP de forma coherent si experimenten violència en relacions íntimes

Michael Carter

Publicat a: 20 juny 2016

Relació PrEP i Serodiscordant

Afrontar la violència en les relacions íntimes s’associa amb un augment del risc d’adhesió deficient profilaxi preexposició (PrEP) entre les dones en relacions serodiscordants a l'Àfrica subsahariana, segons l'edició en línia de Revista de síndromes d’immunodeficiència adquirida.

En conjunt, el 16% de les dones que van experimentar violència de parella íntima (IPV) van tenir un ús subpimal d’adhesió PrEP al voltant del 50%, quan es valora l’adherència mitjançant qualsevol mètode de recompte de pastilles o concentracions plasmàtiques de. tenofovir.

"Aquest és el primer estudi que examina l'associació entre IPV i adhesió a PrEP, escriuen els autors. "Dones que van informar ITV tenia un risc augmentat d’adherència deficient Prep".

El PrEP s’ha utilitzat per reduir el risc d’infecció El VIH en diverses poblacions, inclosos homes gai, homes i dones heterosexuals i consumidors de drogues injectables.

Per això, recomanem que PrEP formi part dels programes integrals de prevenció del VIH dirigits a poblacions d’alt risc.

L’eficàcia de la relació PrEP i Serodiscordant és l’adherència

L’eficàcia del PrEP està relacionada amb l’adherència. La violència en les relacions íntimes s’ha associat a una major incidència de VIH, ja que redueix l’ús de Els condons i l’adherència poc òptima a la teràpia antiretroviral. Per tant, és possible que la violència en les relacions íntimes també pugui afectar l’adherència a PrEP.

Socis dels investigadors en els últims estudis de Prep van analitzar les dades obtingudes de les dones negatives 1785 VIH en relacions serodiscordants inclosos en l'estudi. A la cara mensual per fer front a les entrevistes, es va preguntar a les dones a denunciar les seves experiències de la conducta verbal, física o econòmica enfront de la violència en les relacions íntimes.

PrEP i relació i abús de serodiscordants

Els investigadors van avaluar la relació entre l’abús de parella i l’adherència sub òptima a PrEP.

Per avaluar l’adherència es van utilitzar dues mesures: el recompte de pastilles (menys del 80% de les dosis defineixen poca adherència) i la mesura dels nivells de tenofovir plasmàtics. Entrevistes en profunditat amb un subconjunt de dones, des de visions sobre com la violència en les relacions íntimes afectava l’adherència i la intenció individual de mantenir PReP, així com les estratègies que s’utilitzen per mantenir l’adherència a PrEP en el context de relacions violentes.

Els participants tenien una edat mitjana de 33 anys i 70% havia guanyat un ingrés en els tres mesos anteriors. La gran majoria (99%) es van casar. La durada mitjana de la relació era 13 anys i les dones es van declarar en relacions serodiscordants a una mitjana de 1,4 anys.

Durant 35 mesos de seguiment, les dones 288 (16%) va informar de la violència en les relacions íntimes en les visites d'estudi (437 0,7% del total). D'aquestes dones, 69% va informar de la violència en les relacions íntimes en una visita, 20% en dues visites, 7% en tres visites i 5% en quatre o més visites. La forma més comuna de violència en les relacions íntimes reportats va ser verbal, seguit per físic i econòmic.

Dones que denuncien la violència en les relacions íntimes mes passat eren menys propensos a informar de l'abús que les dones amb informe d'abús que tingut relacions sexuals no han tingut relacions sexuals amb qualsevol parella en el seu estudi comparatiu dels últims socis (69 81% enfront% ), però és més probable relacionat amb l'informe d'activitat sexual sense protecció (22 13% enfront%). Ells van ser també els que han reportat més relacions sexuals amb parelles que van reportar relacions sexuals amb un altre soci (20 15% enfront%).

Aquests informes de violència en les relacions íntimes van ser similars en molts aspectes a les dones que no va informar de la violència de la parella respectiva.

L'adhesió avaluat per recompte de comprimits va ser alta (95%) entre la majoria de les dones, independentment de la violència reportada en les relacions íntimes. Els recomptes de pastilles van suggerir els membres de sota 80% a 7% de les visites d'estudi i 32% dels mesuraments plasmàtiques de tenofovir estaven sota dels nivells òptims.

En general, les dones eren 50% més probabilitats de tenir l'adherència inadequada per a la prep havia experimentat la violència en les relacions íntimes en els tres mesos anteriors. Aquesta associació va ser consistent independentment de la pertinença mesurar-se mitjançant recompte de comprimits (RAR, 1,51 95% CI, 1,17-1,89, p = 0,001) o plasma concentracions de tenofovir (RAR, 1,51 95% CI, 1,06-2,15, p = 0,02).

No obstant això, l'impacte de la violència en les relacions íntimes en l'adhesió ja no era significativa després de tres mesos.

Quan es van considerar per separat "tipus" de la violència en les relacions íntimes, els investigadors van trobar una relació significativa entre l'adherència inadequada i l'abús verbal (RRA = 1,65 CI 95%, 1,17-2,33, p = 0,005) i baixa adherència quan es va produir l'abús de poder econòmica per la parella que va cometre actes de violència (RRA = 1,48, 95% CI, 1,14-1,92, p = 0,003). La relació entre la baixa adhesió i soci físicament violent no va ser significativa, però la major freqüència d'abús físic d'un soci es va associar amb una menor adherència al tractament (p <0,001).

Hi havia un total de noves infeccions per VIH de 48 entre dones. No obstant això, viure sota violència en relacions íntimes no va augmentar significativament el risc de seroconversió.

Set dones van discutir la violència en les relacions íntimes durant les entrevistes amb el personal. Les raons de la forma d'abús per part dels socis en qüestió que afecta l'adherència inclòs l'estrès i la falta de memòria, tots els dies de funcionament de rutina, ometre dosi de medicació i socis perdent medicaments.

Estratègies per superar aquests desafiaments i mantenir alta adherència inclouen enviar els nens a recuperar pastilles que havia estat llençat a les escombraries, o explicar esdeveniments al personal de la clínica, que eren capaços d'oferir la teràpia de reemplaçament.

"Els esforços orientats a la dona amb IPV prep han de reconèixer el baix risc d'adherència, i les intervencions han de ser avaluats per promoure l'adhesió a la Prep en el context de la violència, els autors conclouen. "Algunes dones del nostre estudi van informar d'estratègies per mantenir l'adherència a la cara d'IPV i les lliçons d'aquests exemples de resistència podrien ajudar en el desenvolupament d'intervencions reeixides. Aquestes intervencions podrien augmentar el benefici de la profilaxi pre mitjançant la promoció d'un ús efectiu en una població d'alt risc per a la infecció per VIH ".

http://www.aidsmap.com/Women-in-HIV-serodiscordant-relationships-less-likely-to-take-PrEP-consistently-if-they-experience-intimate-partner-violence/page/3062973/

Referència

Roberts ST et al. La violència en les relacions íntimes i l'adherència a la profilaxi pre-exposició (prep) en les dones africanes en relacions serodiscordants: una cohort prospectiva. J Adquiriraâ AOA Defic immunològic SYNR, edició en línia. DOI: 10.1097 / QAI.0000000000001093, 2016.

22 / 100 Puntuació SEO

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: