Anuncis

Trombocitopenia

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Trombocitopenia
Medi 2º de 2016
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Trombocitopenia

De Viquipèdia lliure.
Trombocitopenia

Plaquetes sota el microscopi

Classificació i recursos externs
CID-10 D69.6

Trombocitopenia ou trombocitopènia és reduir el nombre de plaquetes no sang, a diferència del que succeeix al trombocitosi. Quan la quantitat de plaquetes de la sang és menor que 150.000 / mm³, es diu que l'individu té trombocitopènia. Els pacients amb trombocitopènia tenen més propensos a hemorràgies (sagnat), depenent de la causa de la trombocitopènia i del nombre total de plaquetes.

En el meu cas, el cas de l'editor, una avaluació profunda i llarga va ser fet si pogués ser una trombocitosi persona portadora, tenint en compte que, atès que 2005, vaig patir més de deu episodis de tromboflebitis (s'aferren coàguls a les venes) a les cames i els braços, que no és tan comú ... Després de mesos entre hematòlegs i cirurgians vasculars tot era concloent i, tenint en compte que la simple VIH positiu és crític en la producció d'accident cerebrovascular (ictus) i van parlar es va decidir instal·lar un filtre a la vena cava, per maximitzar la protecció (potser això podria haver guardat la meva vida de la manera insospitada) i el manteniment de dos injeccions de Clexane, de 60 40 i ml cadascuna, tots els dies fins al final de els meus dies; IAZUL.

Causes de trombocitopènia

Causes de trombocitopènia:

Signes i símptomes

Depenen de la causa de la trombocitopènia i del recompte de plaquetes. Quan el recompte sigui superior a 50,000 / mm3 generalment no hi ha símptomes. La manifestació clàssica de la trombocitopènia simptomàtica (menor que 50,000 / mm3) és un sagnat. Amenstruació es torna més prolongada i voluminosa, sagnant nasal, genives i contusions amb qualsevol cop.[2]

Tractament

El tractament depèn de la causa i la gravetat de la malaltia. El principal tractament de la trombocitopènia és eliminar la causa del problema, que pot significar canviar medicaments que causin trombocitopènia, canviar la dieta, tractar una infecció o utilitzar corticosteroides per inhibir les respostes autoimmune i inflamatori. O carbonat de liti o folat, també es pot utilitzar per estimular la producció de medul·la òssia de plaquetes.[3]

Referències

  1. Fiebach, Nicholas H.; Barker, Lee Randol; Burton, John Russell; Zieve, Philip D. (2007). Principis de la medicina ambulatòria. Lippincott Williams & Wilkins. ISBN 9780781762274. Obtingut 2015-04-30.
  2. Houghton, Andrew R.; Gray, David (2010). Els símptomes i signes de Chamberlain a la medicina clínica Edició 13th, una introducció al diagnòstic mèdic. CRC Press.
  3. Lawrence, Peter F.; Bell, Richard M.; Dayton, Merrill T. (2012). Fonaments de la cirurgia general. Lippincott Williams & Wilkins. ISBN 9780781784955.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa