Intentar saber si té un VIH basat en els símptomes es dispara a la foscor

Et trobes Iniciació => Símptomes de la infecció primària pel VIH => Intentar saber si té un VIH basat en els símptomes es dispara a la foscor
?>

Tractant de saber si vostè té VIH parlant de "símptomes clínics" i diagnòstic de serologia del VIH

Es van trobar símptomes inespecífics i no greus en estudis i no van ajudar en el diagnòstic de la infecció pel VIH ni com a marcador de finestra immunològica

En la pràctica clínica, la detecció d’una infecció per VIH, considerada l’etapa més comuna de les malalties infeccioses, resulta ser difícil de diagnosticar segons informen els investigadorsla detecció d’una infecció per VIH, considerada l’etapa més comuna de les malalties infeccioses, resulta ser difícil de diagnosticar segons informen els investigadors. La finestra immunològica és la regla d'or i ha de ser respectada i acceptada. Diuen els investigadors.
És difícil aconseguir-los que ho acceptin! Jo dic !!!!!

Fins i tot en un estudi prospectiu de cohorts els participants de risc alt van ser monitoritzats de prop, el que va contreure el virus rarament va tenir signes o símptomes clínics aguts que indiquessin la presència del VIH, segons Merlin Robb, MD, i col · legues del Programa de Recerca Militar per a Mil · lenis dels EUA a Bethesda, Maryland.

"Durant la fase aguda i la identificació de casos de VIH sobre la base de criteris clínics pot ser difícil", va concloure Robb i els seus companys en l'edició en línia de New England Journal of Medicine.

Es caracteritza la fase aguda de la infecció Per la presència d’RNA del VIH o l’anomenat antigen p24, però l’absència d’anticossos anti-VIH.

Històricament, es creia que aquesta fase es podia associar en molts casos amb símptomes greus de la grip que podrien permetre als metges detectar aquests casos ràpidament.

La detecció de la infecció per VIH en fase aguda és important per diversos motius, segons Robb i els seus companys. En primer lloc, els pacients són potencialment més infecciosos en la fase aguda, i amb un diagnòstic ràpid, el tractament amb modificacions antiretrovirals i de comportament podria interrompre la cadena de transmissió posterior.

Definir la infecció pel VIH basada en "símptomes clínics" és un camí trist

Cal esperar la finestra immunològica per 45 si voleu saber si teniu VIH, si esteu vivint amb infecció per VIH, és diferent de tenir SIDA
Tot això és molt poc específic i, tot i que haureu de buscar un metge, en un esforç per abordar les causes d'aquests problemes, no sempre mostraran "un signe de sida o, com molts han dit", símptomes de "malaltia de seroconversió". Prendre un préstec, paraules de la meva dona, tenia "una grip". Una veritable grip, a la qual suposa que no sobreviuria, però va sobreviure. S

Bé, hi ha algunes evidències l’anomenat dipòsit viral - Un conjunt de cèl·lules infectades que no es vegi afectat per la teràpia antiretroviral en etapes posteriors - pot reduir-se en grandària o fins i tot impedir-se establir-se per l'aparició immediata del tractament antiretroviral durant la fase aguda.

I hi ha evidències El tractament precoç pot permetre als pacients, més tard, controlar la infecció pel VIH sense l'ús de fàrmacs antiretrovirals.

Per caracteritzar la fase aguda amb més claredat, Robb Report i els seus companys estan duent a terme un estudi prospectiu d’història natural, el denominat RV 217, a Uganda, Kenya, Tanzània i Tailàndia.

L’anàlisi clínica pot provocar resultats enganyosos

Es pretén realitzar una anàlisi encara més rigorosa de com interaccionen l’amfitrió i el virus durant la fase aguda de la infecció, així com les manifestacions clíniques de la malaltia i la manifestacions que poden ocórrer fins i tot a la finestra immunològica.

Els participants de 2,276 eren persones amb un risc elevat d’infecció pel VIH, però encara no infectades, reclutades en "bars, clubs i altres llocs associats al sexe transaccional" als quatre països.

La primera part de l'estudi va consistir en la vigilància, amb voluntaris donant petites mostres de sang mitjançant la mesura de punció digital i de mostres de sang de gran volum de 26 a 67 ml cada mes 6. El segon aspecte va ser l'anàlisi del que succeeix en el període post-infecció.

S'ha provat la recollida de petites mostres de sang per al ARN del VIH fins a hores 48

Les mostres petites de sang es van provar amb l’ARN del VIH dins de 24 a les hores 48 després de la recollida.

Robb Report i els seus col·legues van informar que 261 d'aquestes persones tenia reaccions inicials d'ARN i 112 havia estat confirmat com a reactiu per al VIH, la qual cosa confirma una taxa d'incidència global de 3,4%.

Dels 112, els voluntaris de 50 tenien dues o més mostres positives per al VIH RNA abans que es detectessin anticossos i s'incloessin en les anàlisis virològiques i immunològiques.

Se sap que el nivell de càrrega viral del VIH a la sang es comporta de manera que augmenta considerablement després de la infecció, arribant al màxim i, finalment, cau, o es basa en el que es coneix com a punt de càrrega viral - altiplà de virèmia, que persisteix durablement en absència de teràpia.

L'informe Robb i els seus companys van trobar el següent:

  • La mitjana de la viremia va ser 6,7 log10còpies de l’ARN del VIH per mil·lilitre de sang i es van produir uns dies després de la primera mostra d’àcids nucleics del VIH.
  • Els anticossos es van detectar en un immunoassaig enzimàtic que es va produir a la mitjana de catorze dies després de la primera mostra positiva d'ARN viral.
  • La viremia de càrrega viral baixa va ser 4,3 log10còpies per mil·lilitre, es va veure en una mitjana de dies 31 i era similar a la mitjana del valor de consigna de la càrrega viral del registre 4,410 còpies per mil·lilitre.

Sàpiga si té VIH, diagnosticat amb infecció pel VIHLes manifestacions clíniques de la infecció aguda pel VIH van ser més freqüents en el període que envoltava el pic de virèmia; els símptomes més freqüents eren febre, mal de cap i malestar general, mentre que la taquicàrdia i la linfadenopatia es trobaven entre els signes més habituals.

Al voltant de 94% dels voluntaris van tenir una manifestació clínica, amb 88% com a mínim un símptoma i 78% almenys un signe, però en les visites de 367 518 que van incloure un examen físic, els participants van informar de la manca de símptomes.els participants no van informar de símptomes.

Els signes i els símptomes es van informar amb més freqüència en la visita d’estudi poc abans del pic de virèmia - una mitjana d’una tant per a signes com per a símptomes, des de zero fins a quinze i de zero a tres, respectivament amb variació de zero a quinze i de zero a tres, respectivament.

"Els símptomes i els signes inespecífics eren més comuns i no es van observar manifestacions greus, els voluntaris van informar de símptomes només en 29% de les visites i en qualsevol dia de visita la probabilitat d'observar un símptoma o senyal era només de 50%", van resumir els investigadors.

Per tant, la recerca de persones amb VIH en la fase aguda és "desafiant" i inexacta en un context clínic general.

L’estudi va ser recolzat pel Departament de Defensa i l’Institut Nacional d’Al·lèrgia i Malalties Infeccioses. El funcionari va dir que no hi havia conflictes potencials rellevants per a la investigació que es va informar.

Traduït per Cláudio Souza do Original

  • Revisat per Perry Wilson, MD, MSCE Professor adjunt, Secció de Nefrologia, Escola de Medicina de Yale i Dorothy Caputo, MA, BSN, RN, Planificadora de Capacitats d'Infermeria

Darrera actualització 07.03.2019

  • Font principal

Oficial mèdic de Nova Anglaterra

Referència Robb ML, et al. "Estudi prospectiu de la infecció aguda VIH-1 en adults a l'Àfrica de l'est i Tailàndia" N Engl J Med 2016; DOI: 10.1056 / NEJMoa1508952.

Tractar de saber si vostè té el VIH basat en símptomes em recorda una conversa amb Chicao, un amic, una amiga real, d'altres vegades. És una conversa antiga, encara vàlida ...

Hem parlat de la sida i de la falta absoluta de voluntat que vam haver de fer a l’examen, ja que, per a nosaltres, a la segona meitat de la 80, el segle XX.

Això és degut a que no hi ha un FDP maleït que em convenci que l’expressió "la dècada 1980 és correcta" i "sense saber-ho si tenies SIDA, en aquells moments era una benedicció. Avui, i era una benedicció saber-ho, perquè és més fàcil de tractar.

Poseu-vos a prova periòdicament, i especialment després del carnestoltes 2019. O qualsevol altra.

I encara seguim parlant del tipus que va sortir del Square Wagon, després d'haver estat amb aquesta criatura escultòrica.

Una fada i una merda, això era tot!

Després va passar el sopar a les sis i trenta del matí, va entrar, amb un somriure a la cara, i va trobar un empleat "P" a la seva vida i va ordenar un suc de taronja.

Era una articulació freda, ja que era tot el que quedava dels seus diners. Rsrs.

El secretari ni tan sols mira les taronges (algú va esmentar les taronges?) I aixafar-les.

Només un d’ells va sortir i quan el ciutadà es desperta, quatre o cinc hores més tard, veu a la televisió que "la diarrea és un símptoma de la sida".

Ja veieu, podria ser, però no és així!

Quinze minuts més tard, el transeünt taronja fa el primer atac i, al bany, un "aspersor inesperat procedent del lloc improbable".un aspersor inesperat procedent d’una ubicació poc probable.

I pensa, ximple i aterrit:

EL MEU DÉU! Estic amb SIDA.

Fins i tot podria ser, però en altres circumstàncies, i per això diem:

Prova per al VIH

A la part superior d’aquest lloc s’escriu: "Hi ha vida amb VIH". I hi ha. O no ho diria!

Anuncis

Publicacions relacionades

3 Comentaris

Finestra immune. Els fets. Text Actualitzat 02 / 05 / 2016 - Soropositivo.Org. Hi ha vida amb el VIH 27/06/2016 at 21:55

[...] 27 de juny de 2016 en 1º Semestre de 2016 // Encara referint-se a la finestra immune: "S ... [...]

Resposta
cleide 18/08/2016 at 09:44

Molt BIA més encara ho fan assumpte no endende perquè el meu infectòleg no crec que no necessito prendre la medicina ha dit 8 mesos meuarido m que estava amb VIH va fer examen de p i atès que sóc voluntat VIH-positiva a 3 del doctor en 3 mesos mi ta alta immunitat more'm malalt cada dia de totes maneres pensa que encara necessiten nai

Resposta
Claudio Souza 18/08/2016 at 21:38

Si vostè ha estat diagnosticat com VIH positiu, ha de rebre immediatament la medicació i no es parla més d'això. Si ella insisteix en aquest punt, busqui un altre metge, perquè aquest aquesta momificat creences que la ciència ha demostrat ser incorrecta

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.