Imatge predeterminada
Símptomes de la infecció primària pel VIH Finestra immunològica Símptomes de la sida

Intentar saber si té un VIH basat en els símptomes es dispara a la foscor

Intentant saber si té un VIH parlant sobre "símptomes clínics" i diagnòstic de serologia del VIH

Es van trobar símptomes inespecífics i no greus en els estudis i no van ajudar en el diagnòstic de la infecció pel VIH o com a marcador de període de finestra

En la pràctica clínica, la detecció d’una infecció per VIH, considerada l’etapa més comuna de les malalties infeccioses, resulta difícil de diagnosticar segons els informes dels investigadorsla detecció d’una infecció per VIH, considerada l’etapa més comuna de les malalties infeccioses, resulta ser difícil de diagnosticar segons informen els investigadors. La finestra immunològica és la regla d'or i ha de ser respectada i acceptada. Diuen els investigadors.
És difícil aconseguir que ho acceptin! Jo dic!

Fins i tot en un estudi prospectiu de cohort, els participants d'alt risc van ser monitoritzats de prop, tot aquell que va contraure el virus poques vegades presentava signes o símptomes clínics aguts que indicaven la presència del VIH, segons Merlin Robb, MD, i col · legues del Programa de Recerca Militar per a Mil · lenis dels EUA a Bethesda, Maryland.

"Durant la fase aguda i la identificació de casos de VIH basats en criteris clínics pot ser difícil", va concloure Robb i col·legues en l'edició en línia de New England Journal of Medicine.

Es caracteritza la fase aguda de la infecció Per la presència de l'ARN del VIH o l'anomenat antigen p24, però l'absència d'anticossos anti-VIH.

Històricament, es creia que aquesta fase podria associar-se en molts casos amb greus símptomes de grip que podrien permetre que els metges detectessin aquests casos ràpidament.

La detecció de la infecció pel VIH en la fase aguda és important per diversos motius, segons Robb i els seus companys. En primer lloc, els pacients són potencialment més infectius en la fase aguda, i amb un diagnòstic ràpid, el tractament amb modificació antiretroviral i conductual es permetrà interrompre la cadena de transmissió posterior.

Definir la infecció pel VIH basada en "símptomes clínics" és un camí trist

període de finestra que s'espera per 45 si vols saber ^ té el VIH, està vivint amb la infecció per VIH és diferent a Aida té SIDA
Tot això és molt inespecífics i, tot i que s'ha de consultar a un metge, en el seu afany d'elevar les causes d'aquests problemes, s'ha de presentar no sempre "un senyal de SIDA o, com molts han dit," símptomes "seroconversió". Prenent les paraules de préstec de la meva dona, que tenia "la grip". Una grip veritablement cap endavant, a la qual no suposa sobreviure, però va sobreviure. S

Bé, hi ha alguna evidència que l'anomenat embassament viral - una reserva de cèl·lules infectades que no està afectada pel tractament antiretroviral en etapes posteriors - es pot reduir de mida o fins i tot impedir la solució per l'inici immediat de la teràpia antiretroviral durant la fase aguda.

I hi ha proves que El tractament d'hora pot permetre als pacients més endavant podrien controlar la infecció per VIH sense l'ús de fàrmacs antiretrovirals.

Per caracteritzar la fase aguda amb més claredat, Robb Report i col·legues estan realitzant un estudi prospectiu de la història natural -el DNUMX anomenat RV- a Uganda, Kenya, Tanzània i Tailàndia.

L'anàlisi clínica pot conduir a resultats enganyosos

Es pretén dur a terme una anàlisi encara més rigorós de com interaccionen l'amfitrió i el virus durant la fase aguda de la infecció, així com les manifestacions clíniques de la malaltia i la Les manifestacions que es poden produir fins i tot en el període de finestra.

Els participants de 2,276 van ser persones amb alt risc d'infecció pel VIH, però encara no estan infectades, reclutats a "bars, clubs i altres llocs associats amb sexe transaccional" als quatre països, segons van informar els investigadors.

La primera part de l'estudi va consistir en la vigilància, amb voluntaris que donaven petites mostres de sang mitjançant la mesura de la punció digital i les mostres de sang de gran volum de 26 a 67 ml cada mes de 6. El segon aspecte va ser l'anàlisi del que passa en el període posterior a la infecció.

S'ha comprovat la recollida de mostres de sang petita per l'ARN del VIH fins a les 48 hores

Les petites mostres de sang van ser provades per l'ARN del VIH a 24 a les 48 hores després de la seva recollida.

L'informe Robb i els seus col · legues van informar que 261 d'aquests individus tenia reaccions inicials d'ARN i 112 havia estat confirmat com a reactiu de VIH, confirmant una taxa d'incidència global de 3,4%.

Dels 112, els voluntaris de 50 tenien dues o més mostres positives per l'ARN del VIH abans que es detectessin els anticossos i s'incloguessin en les anàlisis virològiques i immunològiques.

Se sap que el nivell de càrrega viral del VIH a la sang es comporta d'una manera que augmenta considerablement després de la infecció, el màxim i, finalment, cau, o es basa en el que s'anomena punt de fixació de càrrega viral: altiplà de la viremia, que persisteix duradora en absència de teràpia.

L'informe Robb i els seus companys van trobar el següent:

  • La mitjana de la viremia va ser 6,7 log10còpies de l'ARN del VIH per mil·lilitre de sang i es van produir 13 dies després de la primera mostra va mostrar àcids nucleics del VIH.
  • Els anticossos es van detectar en un immunoassaig enzimàtic que es va produir, en mitjana, catorze dies després de la primera mostra positiva d'ARN viral.
  • La viremia de càrrega viral baixa va ser 4,3 log10còpies per mil·lilitre, es va observar en una mitjana de 31 dies i va ser similar a la mitjana del punt de consigna viral de 4,4 log10 còpies per mil·lilitre.

Sàpiga si té VIH, diagnosticat amb infecció pel VIHLes manifestacions clíniques de la infecció aguda per VIH van ser més comuns en el període al voltant del pic de virèmia, els símptomes més freqüents van ser la febre, mal de cap i malestar general, com taquicàrdia i limfadenopatia estaven entre els senyals més comuns.

Sobre 94% dels voluntaris tenia una manifestació clínica, amb 88% reportat almenys un símptoma i 78% almenys un senyal, però 367 518 de visites que incloïen un examen físic, els participants van informar de símptomesels participants no van informar de símptomes.

Els signes i símptomes van ser reportats amb major freqüència en la petita excursió abans del pic de la virèmia - una mitjana d'un dels signes i símptomes, que van de zero a quinze anys i de zero a tres, respectivament amb variació de zero a quinze i de zero a tres, respectivament.

"Els símptomes i signes inespecífics van ser més comuns i no es van observar manifestacions greus, els voluntaris van informar de símptomes en només 29% de les visites i qualsevol dia per visitar a la probabilitat d'observar un símptoma o signe va ser només 50%," els investigadors resumits.

Trobar persones amb VIH en la fase aguda és, per tant, "alguna cosa desafiant" i inexacta en un entorn clínic general, van concloure.

L'estudi va ser recolzat pel Departament de Defensa i l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses. El funcionari va dir que no hi ha conflictes potencials rellevants per a la investigació que es va informar.

Traduït per Cláudio Souza do Original

  • Revisat per Perry Wilson, MD, MSCE Professor adjunt, Secció de Nefrologia, Escola Mèdica Yale, Dorothy Caputo, MA, BSN, RN, Planificador de Capacitat de Infermera

Darrera actualització 07.03.2019

  • font primària

Oficial mèdic de Nova Anglaterra

Referència Robb ML, et al "Estudi prospectiu de la infecció aguda de VIH-1 en adults a l'est d'Àfrica i Tailàndia" N Engl J Med 2016; DOI: 10.1056 / NEJMoa1508952.

Intentar saber si té un VIH basat en símptomes em recorda una conversa amb Chicao, un amic, un veritable amic, des d'altres moments. És una conversa antiga, encara vàlida ...

Parlem de la SIDA i de la absoluta falta de voluntat hem hagut de fer l'examen perquè, per a nosaltres, en la segona meitat del 80, el segle XX.

Això és perquè no hi ha cap maldat FDP que em convenci que l'expressió "La dècada 1980 és correcta" i "sense saber-ho si tenies la sida, en aquells temps, era una benedicció. Avui, i va ser una benedicció saber-ho, perquè és més fàcil de tractar.

Poseu-vos a prova periòdicament, i especialment després del carnestoltes 2019. O qualsevol altra.

I encara estem parlant del noi que va sortir del Square Wagon, després d'haver estat amb aquesta criatura escultòrica.

Una fada i una merda, això era tot!

Després es va dirigir a través de la cafeteria, a dos quarts del matí, que va entrar amb un somriure a la cara i va trobar un empleat de "P" de la vida i va demanar un suc de taronja.

Era una articulació freda, ja que era tot el que quedava dels seus diners. Rsrs.

El secretari ni tan sols mira les taronges (algú va dir que les taronges?) I molestar-les.

Només un d’ells va sortir i quan el ciutadà es desperta, quatre o cinc hores més tard, veu a la televisió que "la diarrea és un símptoma de la sida".

Ja veieu, podria ser, però no és així.

Quinze minuts més tard, el transeünt taronja fa el primer atac i, al bany, un "aspersor inesperat que surt del lloc improbable".un aspersor inesperat procedent d’una ubicació poc probable.

I pensa, ximple i aterrit:

EL MEU DÉU! Estic amb SIDA.

Fins i tot podria ser, però en altres circumstàncies, i per això diem:

Prova per al VIH

A la part superior d’aquest lloc s’escriu: "Hi ha vida amb VIH". I hi ha. O no ho diria!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

cleide 18 d’agost de 2016 a les 09:44:08

Molt BIA més encara ho fan assumpte no endende perquè el meu infectòleg no crec que no necessito prendre la medicina ha dit 8 mesos meuarido m que estava amb VIH va fer examen de p i atès que sóc voluntat VIH-positiva a 3 del doctor en 3 mesos mi ta alta immunitat more'm malalt cada dia de totes maneres pensa que encara necessiten nai

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 18 d’agost de 2016 a les 21:38:23

Si vostè ha estat diagnosticat com VIH positiu, ha de rebre immediatament la medicació i no es parla més d'això. Si ella insisteix en aquest punt, busqui un altre metge, perquè aquest aquesta momificat creences que la ciència ha demostrat ser incorrecta

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant