Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

El pacient Londres està en "remissió a llarg termini" per a la infecció per VIH

Imatge predeterminada
Sanació de la SIDA

O Pacient de Londres està en "remissió a llarg termini" per a la infecció pel VIH: això pot semblar una cura. Però els científics demanen precaució.Un home de Londres ha romàs indetectable al VIHL’home de Londres s’ha quedat indetectable contra el VIH durant un any i mig després de passar per un trasplantament de cèl·lules mare de medul·la òssia per tractar el limfoma; pinforma els investigadorsmoltó aquesta setmana a Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2019) a Seattle.

Carrega viral indetectable i transmissió del VIH
A la recerca de la cura del VIH trobem moltes altres coses

Ravindra Gupta, ara a la Universitat de Cambridge, presentarà el cas dimarts, però després d’un embargament prematur, molts mitjans de comunicació han publicat els resultats amb antelació. suggerint que el cas representa una segona cura per al VIH, similar a la de Timothy Ray. Brown, conegut com el pacient de Berlín.

Marró - La primera i fins ara única persona coneguda que ha estat curada del VIH - rebut dos trasplantaments de cèl·lules mare per tractar la leucèmia a 2006. El donant tenia dues còpies d’una inusual mutació genètica coneguda com CCR5-delta-32 (Jo, Claudio, tinc una persona propera a mi que no pot evitar el contagi) que resulta en la manca de co-CCR5, receptors a les cèl·lules T, la porta d’entrada la majoria dels tipus de VIH s'utilitza per infectar les cèl·lules. Es va sotmetre a una quimioteràpia intensiva ia la radiació del cos sencer per matar les cèl·lules immunitàries canceroses, permetent a les cèl·lules mare donants reconstruir un nou sistema immunitari resistent al VIHun nou sistema immunitari resistent al VIH.

Com es va descriure al 2007 CROI, Brown va interrompre la teràpia antiretroviral en el moment del seu primer trasplantament, però la seva càrrega viral no es va recuperar. Els investigadors han provat àmpliament la sang, l'intestí, el cervell i altres teixits, sense trobar cap evidència de la replicació del VIH competent en cap part del seu cos. Aquesta setmana, Brown va celebrar els anys 12 sense VIH en un taller de curació comunitària abans de la conferència.

Altres temptatives per interrompre el tractament antiretroviral en receptors de trasplantament de medul·la òssia VIH positius van ser menys èxit. Timoteu Henrich, ara a la Universitat de Califòrnia, San Francisco, i els seus col·legues van intentar replicar la cura de Brown en dos pacients amb càncer de Boston, però en aquests casos els donants tenien cèl·lules mare normals o de tipus salvatge que continuaven sent susceptibles al VIH, van rebre menys quimioteràpia. i es va mantenir en teràpia antiretroviral.

Després de no detectar el VIH a la sang i als teixits durant anys, els homes van patir interrupcions del tractament seguides de prop. Tot i que el seu VIH va romandre en remissió durant més del que s'esperava: durant tres i vuit mesos: finalment, el virus va tornar, mostrant que el procés de trasplantament de cèl·lules mare no és suficient per eradicar el VIH. Més recentment, els investigadors van informar que hi havia un trasplantament de medul·la òssia Minnesota tenia una remissió viral que durava gairebé 10 mesos després d'una interrupció del tractament analític, però també va acabar experimentant una recuperació viral.

L'anomenat pacient de Londres, que roman anònimqui roman anònim, es va sotmetre a un trasplantament de cèl·lules mare per tractar el limfoma de Hodgkin al maig de 2016. Igual que Brown, el seu donant tenia una doble mutació CCR5-delta-32.

Dolutegravir
Aquest medicament, Dolutegravir, es distribueix gratuïtament al Brasil

L’home va continuar el seu règim d’antiretroviral dolutegravir (Tivicay), rilpivine (Edurant) I lamivudina. També va rebre un tractament de la quimioteràpia menys agressiu (lomustina, ciclofosfamida, citarabina e etoposid), alemtuzumabe (CampamentathUn anticòs monoclonal que es dirigeix ​​CD52 B i neoplàsies malignes de cèl·lules T) i la ciclosporina A i metotrexat, fàrmacs immunosupressors fa servir per prevenir la malaltia d'empelt contra -host (quan les cèl·lules immunitàries trasplantades ataquen el cos del receptor).

El trasplantament va conduir a la remissió completa del limfoma i les proves van mostrar que les cèl·lules T humanes CD4 ara no tenen receptors CCR5. Extenses proves de plasma de sang i va mostrar cèl·lules T VIH indetectables i el nivell d'anticossos específics de VIH també va disminuir. Sobre 10 setmanes després del trasplantament, va desenvolupar un empelt contra hoste malaltia lleu, que es va resoldre per si sols. També va experimentar la reactivació de la infecció pel virus d'Epstein preexistentBarr (EBV) i citomegalovirus (CMV), que van ser tractats.

L'home es va aturar la teràpia antiretroviral en una interrupció dels mesos de tractament 17 analítics després del trasplantament. La seva càrrega viral a la sang roman mes 18 indetectables després, no VIH ADN es pot trobar a les cèl·lules CD4 perifèrics usant un assaig sensible amb un límit de 1 copiar / ml, i les proves no va mostrar virus "reactiu" 24 milions de cèl·lules T en repòs. Una mostra de sang va revelar peces de material genètic viral, que pot reflectir contaminació del laboratori o virus defectuós que és incapaç de replicar-se. A diferència de Brown, Londres pacient no ha experimentat proves de VIH residual en el seu intestí i altres teixits.

Aquests resultats demostren que "el pacient de Berlín no era una anomalia", van dir els investigadors. A més, aquest cas actual mostra que la remissió pot ocórrer sense quimioteràpia o sense radiacions de condicionament sever.

Tot i que això sembla ser la segona remissió més llarga del VIH adult, encara observada, reconeixen que "és prematur concloure que aquest pacient ha estat curat".

Un cartell presentat al CROI va descriure un altre cas de remissió a llarg termini del VIH després d'un trasplantament de cèl·lules mare a partir d'unoamb una doble mutació CCR5-delta-32. Aquest pacient, tractat a Dusseldorf, es va presentar al procediment 2013 de febrer per al tractament de la leucèmia mieloide agut L’home va romandre en teràpia antiretroviral amb càrrega viral indetectable fins al novembre de 2018. Les proves extensives no van mostrar ADN viral a la medul·la òssia, mostres de mostres de teixit intestinal procedents de teixit rectal o ganglis limfàtics. El pacient de Düsseldorf va detenir el tractament antiretroviral al novembre de 2018, i encara té VIH indetectable i està sent controlat contínuament

Els experts adverteixen que fins i tot si les cèl·lules mare delta-5 CCR32 trasplantament pot conduir a una cura funcional per al VIH, aquest procediment d'alt risc no serà una opció per a la majoria de la gent. El trasplantament de cèl·lules mare amenaça la vida - Brown gairebé va morir durant el procés i es va quedar amb efectes secundaris duradors. Tanmateix, aquest nou cas augmenta l’evidència que l’ús de la teràpia gènica per excloure els receptors CCR5 de les cèl·lules T pot ser un enfocament viable.

"Aquest no és un tractament adequat per a persones amb VIH que no tenen càncer", va dir en un comunicat el grup de tractament. "L’esperança és que es puguin aprendre lliçons per desenvolupar enfocaments terapèutics més àmpliament aplicables per a les remissions o la cura del VIH".

Traduït per Cláudio Souza do Original en anglès en aquest enllaç: pacient de Londres en remissió del VIH a llarg termini després del trasplantament de cèl·lules marePacient de Londres en remissió del VIH a llarg termini després del trasplantament de cèl·lules mare de Liz Highwayman una bella referència!


Referències

Gupta RK et al. Remissió sostinguda del VIH-1 després de l'HSCT alogènic CCR5 delt32 homozigots. Conferènciasobre retrovirus i infeccions oportunistes, Seattle, resum 29 LB, 2019.

Gupta RK et al. Referència VIH-1 després del trasplantament de cèl·lules mare hematopoètiques CCr532 / Δ32. Naturalesa, 2019.

Jensen BO et al. Interrupció del tractament analític (ITA) després de l'HSCT CCR-D32 alogènic a LMA a 2013. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, Seattle, resum 394 LB, 2019

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!