SIDA Dolor crònic i neuropatia perifèrica Finestra immunològica Dones / dones dones

8 March - 2019 - Dia Internacional de la Dona

Una rosa és una rosa, i una rosa és una flor, i com deia Galileu de Galilea, això és amor. (Benjor)

Em vaig adonar d'aquí, ara, a 16: 35, que deixava que alguna cosa passés "desapercebut". Sí, no m'adono que avui és el Dia Internacional de la Dona.

Aquesta és una edat bonica.

Vaig anar a buscar "referències històriques" per confirmar el que coneixem com la gran motivació de crear el dia d'avui, si pogués, potser demolir el lloc que em va donar les referències a continuació la forma en què ho han fet.

Les històries que es refereixen a la creació de Dia internacional de la dona alimentar la imaginació que la data podria haver sorgit d'un incendi en una fàbrica tèxtil de Nova York en 1911 quan uns treballadors 130 van morir carbonitzats. Sense cap dubte, l'incident en 25 març d'aquest any va marcar la trajectòria de les lluites feministes més de segle 20, però els esdeveniments que van portar a la data de creació estan ben abans d'aquest esdeveniment.

Bé, he après sobre la vida, tota la "llegenda", o és una cosa així com "imaginari social", I, faig teràpia amb un analista freudià, l'únic que va aconseguir la meva participació setmanal d'aficionats i sense defectes, no hi ha excuses buides sense auto-sabotatge.

He provat el model terapèutic lacanès i, al final, gairebé em vaig fer una bufetada amb els lacanians, i qui coneix el model i jo sé que no va prendre tres sessions ...

L'inconscient col·lectiu porta amb si "la llegenda, ja que en general es basa en la història i crec que estem a favor d'aquesta veritat s'ha assenyalat anteriorment, que en realitat és un atrapament dins de la fàbrica, seguit per l'incendi provocat i ometent alleujament que va seguir, i és per això que dic que les dones, potser la data d'avui era un dia de dol!

El sol no és el que més brilla !!!

Però vaig llegir Shogun, i el funeral d'un cert caràcter va més enllà de la bellesa i més enllà de la poesia. Per tant, per celebrar la pèrdua, no el sacrifici d'aquests cent i tantes dones i quant a nosaltres els homes ens envergonhemo. Eren "els nostres predecessors", el poder fagia maleïda pel poder, i el poder pel qual ell porta ($$$) per promoure la "presó provisional, ateamos foc i negar ajuda als que, al meu humil assestada, curta i dolents punt de vista, són màrtirs.

I si em sembla contradictori quan dic "llarga vida a aquests màrtirs", doneu-me el benefici de la bogeria i penseu:

- "És boig, el VIH va menjar les seves neurones".

Això és només per establir un punt. Dels blocs de sida en aquests moments, el meu és l’únic que ha rebut aquest trofeu. L'altre, i vaig tractar d'arribar-hi, però no el vaig trobar, és Solidariedaids, de Paulo Giacomini. Bé ...

I això pot ser que sigui veritat, però devorat, i encara devorant, els perifèrics i, bé, és com he dit.

Mentre tinc un braç, un ull i un cervell que funcioni, encara que sigui precari o en precarietat absoluta, continuaré treballant.

John Chapter 5, v. 17 to 18!

Fins a un altre dia, les meves noies!

Després d'haver publicat aquest text, el vaig programar, realment, pel 20: 55 del dia Marco 8 de 2019, vaig a votar al llit.

El dolor neuropàtic, Dr. Fernanda, és demoníac.

Vaig haver de venir aquí i "plantejar aquest text".

Em vaig passar el dia "en un llit" a causa del dolor neuropàtic i quan em vaig despertar, ara es va ficar al llit i laminat en Amitril, que tenia una allau d'informació que deplori. Vaig tractar d'aturar la publicació del text, però havia passat 4 minuts.

Tan aviat com em vaig despertar, Mara em va dir que dos homes (...) "cunyat i nuvi" alternaven, la primera violació "i el segon per cremar a una dona viva.

En un programa de televisió vaig veure la diferència de salaris aproximadament a 21% més una de violència que reforça l’inici d’aquest text.

Jo, davant de tot això, encara que no sigui així, a la data de la llar, estic embolicat per ser * home *.

Catso.

Ajuda amb R $ 10,00

Ajuda amb R $ 20,00

Ajuda amb R $ 50,00

Ajuda amb R $ 100,00

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: