8 March - 2019 - Dia Internacional de la Dona

Una rosa és una rosa, i una rosa és una flor, i com deia Galileu de Galilea, això és amor. (Benjor)

Em vaig adonar d'aquí, ara, a 16: 35, que deixava que alguna cosa passés "desapercebut". Sí, no m'adono que avui és el Dia Internacional de la Dona.

Aquesta és una edat bonica.

Vaig anar a buscar "referències històriques" per confirmar el que coneixem com la gran motivació de crear el dia d'avui, si pogués, potser demolir el lloc que em va donar les referències a continuació la forma en què ho han fet.

Les històries que es refereixen a la creació de Dia internacional de la dona alimentar la imaginació que la data podria haver sorgit d'un incendi en una fàbrica tèxtil de Nova York en 1911 quan uns treballadors 130 van morir carbonitzats. Sense cap dubte, l'incident en 25 març d'aquest any va marcar la trajectòria de les lluites feministes més de segle 20, però els esdeveniments que van portar a la data de creació estan ben abans d'aquest esdeveniment.

Bé, he après sobre la vida, tota la "llegenda", o és una cosa així com "imaginari social", I, faig teràpia amb un analista freudià, l'únic que va aconseguir la meva participació setmanal d'aficionats i sense defectes, no hi ha excuses buides sense auto-sabotatge.

He provat el model terapèutic lacanès i, al final, gairebé em vaig fer una bufetada amb els lacanians, i qui coneix el model i jo sé que no va prendre tres sessions ...

L'inconscient col·lectiu porta amb si "la llegenda, ja que en general es basa en la història i crec que estem a favor d'aquesta veritat s'ha assenyalat anteriorment, que en realitat és un atrapament dins de la fàbrica, seguit per l'incendi provocat i ometent alleujament que va seguir, i és per això que dic que les dones, potser la data d'avui era un dia de dol!

El sol no és el que més brilla !!!

Però vaig llegir Shogun, i el funeral d'un cert caràcter va més enllà de la bellesa i més enllà de la poesia. Per tant, per celebrar la pèrdua, no el sacrifici d'aquests cent i tantes dones i quant a nosaltres els homes ens envergonhemo. Eren "els nostres predecessors", el poder fagia maleïda pel poder, i el poder pel qual ell porta ($$$) per promoure la "presó provisional, ateamos foc i negar ajuda als que, al meu humil assestada, curta i dolents punt de vista, són màrtirs.

I si em sembla contradictori quan dic "llarga vida a aquests màrtirs", doneu-me el benefici de la bogeria i penseu:

- "És boig, el VIH va menjar les seves neurones".

Això és només per establir un punt. Dels blocs de sida en aquests moments, el meu és l’únic que ha rebut aquest trofeu. L'altre, i vaig tractar d'arribar-hi, però no el vaig trobar, és Solidariedaids, de Paulo Giacomini. Bé ...

I això pot ser que sigui veritat, però devorat, i encara devorant, els perifèrics i, bé, és com he dit.

Mentre tinc un braç, un ull i un cervell que funcioni, encara que sigui precari o en precarietat absoluta, continuaré treballant.

John Chapter 5, v. 17 to 18!

Fins a un altre dia, les meves noies!

Després d'haver publicat aquest text, el vaig programar, realment, pel 20: 55 del dia Marco 8 de 2019, vaig a votar al llit.

El dolor neuropàtic, Dr. Fernanda, és demoníac.

Vaig haver de venir aquí i "plantejar aquest text".

Em vaig passar el dia "en un llit" a causa del dolor neuropàtic i quan em vaig despertar, ara es va ficar al llit i laminat en Amitril, que tenia una allau d'informació que deplori. Vaig tractar d'aturar la publicació del text, però havia passat 4 minuts.

Tan aviat com em vaig despertar, Mara em va dir que dos homes (...) "cunyat i nuvi" alternaven, la primera violació "i el segon per cremar a una dona viva.

En un programa de televisió vaig veure la diferència de salaris aproximadament a 21% més una de violència que reforça l’inici d’aquest text.

Jo, davant de tot això, encara que no sigui així, a la data de la llar, estic embolicat per ser * home *.

Catso.

Ajuda amb R $ 10,00

Ajuda amb R $ 20,00

Ajuda amb R $ 50,00

Ajuda amb R $ 100,00

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: