8 March - 2019 - Dia Internacional de la Dona

Et trobes Iniciació => SIDA => 8 March - 2019 - Dia Internacional de la Dona
?>

Em vaig adonar aquí, ara, de 16: 35, que deixava que alguna cosa passés "desapercebut". Sí, no m'adono que avui és el Dia Internacional de la Dona.

Aquesta és una edat bonica.

He estat buscant "referències històriques" que confirmessin el que sé ser la gran motivació de la creació d’aquest dia, i si ho pogués, podria haver enderrocat el lloc que em va donar les referències a continuació de la manera en què ho van donar.

Les històries que es refereixen a la creació de Dia internacional de la dona alimentar l'imaginari que la data hauria sorgit d'un incendi en una fàbrica tèxtil de Nova York a 1911, quan es va dir que els treballadors de 130 van morir carbonitzats. Sens dubte, l’incident de 25 de març d'aquest any va marcar la trajectòria de les lluites feministes al llarg del segle 20, però els esdeveniments que van conduir a la creació de la data són molt abans d’aquest esdeveniment.

Bé, he après de la meva vida que totes les "llegendes", o és "imaginari social", que jo, que faig teràpia amb un analista freudià, l’únic que vaig obtenir la meva participació setmanal diletant, sense falles, sense excuses buides , sense auto sabotatge.

He provat el model terapèutic lacanès i, al final, gairebé em vaig fer una bufetada amb els lacanians, i qui coneix el model i jo sé que no va prendre tres sessions ...

L'inconscient col·lectiu porta dins de si mateix "la llegenda, ja que generalment es basa en la història, i crec que ens trobem amb aquesta veritat assenyalada més amunt, que és en realitat una presó dins de la fàbrica, seguida d'un incendi criminal i una omissió de Ajuda que va venir a continuació i per això dic que per a vosaltres les dones, potser la data d'avui seria una data de dol!

El sol no és el que més brilla !!!

Però vaig llegir Shogun i el funeral d’un determinat personatge va més enllà de la bellesa i va més enllà de la poesia. D'aquesta manera, celebrar la pèrdua, no, del sacrifici d'aquests cent dones, i com a nosaltres els homes, tinguem vergonya. Va ser "els nostres predecessors", en la pàniga maleïda del poder per al poder, i el poder per al que aporta ($$$) que promoguem "l'empresonament temporal, el foc i el neguem a aquells que, en el meu modest, curt i mal atès. visió, són màrtirs.

I si em sembla contradictori quan dic "llarga vida a aquests màrtirs", doneu-me el benefici de la bogeria i penseu:

- "És boig, el VIH va menjar les seves neurones".

Això és només per establir un punt. Dels blocs de sida en aquests moments, el meu és l’únic que ha rebut aquest trofeu. L'altre, i vaig tractar d'arribar-hi, però no el vaig trobar, és Solidariedaids, de Paulo Giacomini. Bé ...

I això pot ser que sigui cert, però devorat, i encara devorador, els perifèrics i, bé, és com he dit.

Mentre tinc un braç, un ull i un cervell que funcioni, fins i tot si sóc precària o en precarietat absoluta, continuaré treballant.

John Chapter 5, v. 17 to 18!

Fins a un altre dia, les meves noies!

Després d'haver publicat aquest text, el vaig programar, realment, pel 20: 55 del dia Marco 8 de 2019, vaig a votar al llit.

El dolor neuropàtic, Dr. Fernanda, és demoníac.

Vaig haver de venir aquí i "plantejar aquest text".

Vaig passar el dia a "dormir al llit" per dolors neuropàtics i, quan em vaig despertar, em vaig establir avui i vaig rodar a Amitril, vaig tenir una gran quantitat d'informació que deplorava. He intentat evitar que es publiqui el text, però ja havia passat els minuts 4.

Tan aviat com em vaig despertar, Mara em va dir que dos homes (...) "cunyat i nuvi" alternaven, la primera violació "i el segon per cremar a una dona viva.

En un programa de televisió vaig veure la diferència de salaris aproximadament a 21% més una de violència que reforça l’inici d’aquest text.

Jo, davant de tot això, encara que no sigui així, a la data de la llar, estic embolicat per ser * home *.

Catso.

Ajuda amb R $ 10,00

Ajuda amb R $ 20,00

Ajuda amb R $ 50,00

Ajuda amb R $ 100,00

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.